Streets of Rage II

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Streets of Rage II
Kehittäjä Ancient
Julkaisija Sega
Jakelija Steam ja Nintendo eShop
Tuottaja Noriyoshi Ohba
Säveltäjä Yuzo Koshiro
Pelisarja Streets of Rage
Julkaistu 1993
Lajityyppi beat 'em up
Pelimuoto moninpeli, yksinpeli ja yhteistyöpeli
Ikäluokitus CERO: B (12 vuotta tai vanhempi)
ESRB: Kaikenikäisille
PEGI 7
Alusta kolikkopeli, Sega Mega Drive, Sega Master System, Sega Game Gear, PlayStation 3
Jakelumuoto Pelimoduuli, digitaalinen jakelu ja digitaalinen lataus
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Streets of Rage II on jatkoa Streets of Rage -pelille. Yhdysvalloissa peli tunnetaan nimellä Streets of Rage 2, kun Euroopassa "2" on kirjoitettu roomalaisin numeroin (II).

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi on kulunut Streets Of Rage 1:n tapahtumista. Adam Hunter, Axel Stone, ja Blaze Fielding juhlivat "Mr. X":n ja hänen järjestönsä tuhoamista suosikki yökerhollaan kaupungissa. Axel ja Blaze ovat muuttaneet pois kaupungista viime vuoden seikkailun jälkeen. Axel on aloittanut osa-aika työn henkivartijana, ja Blaze pitää tanssitunteja. Adam on sittemmin liittynyt takaisin poliisivoimiin ja hän asuu pienessä talossa nuoremman veljensä kanssa.

Seuraavana aamuna, Axel sai puhelinsoiton Eddie "Skate" Hunterilta, Adamin nuoremmalta veljeltä. Skate oli saapunut koulusta kotiin ja järkyttyi, kun näki talon olevan sekoitettu ja Adam oli kadonnut. Etuoveen oli kiinnitetty kuva, jossa Adam oli kahlittuna seinään "Mr.X":n eteen. Kriminaalit alkoivat jälleen vallata katuja.

Pahoinpitelyjä ja ryöstelyjä tapahtui säännöllisesti ja kirkkaassa päivänvalossa. Kaaos hallitsi kaupunkia, ja tällä kertaa pahempana kuin koskaan. Tajuttuaan että "Mr.X" ja hänen syndikaattinsa ovat palanneet kostamaan häntä vastaan, Skate ja Axel eivät tuhlanneet aikaa kertomalla Blazelle odottamattomasta tilanteesta ja Blaze itse päätti auttaa Axelia kukistamaan "Mr.X" ja pelastamaan Adam.

Mukaan lukien Adamin nuorempi veli, Skate, ja Axelin ystävä, ammattilaispainija nimeltään Max Thunder, Axel ja Blaze aloittivat pelastusoperaation, mikä vie heidät kaupungista aina "Mr.X":n piilopaikkaan autiolle saarelle.

Pelin loppu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Toisin kuin muissa kahdessa sarjan pelissä, tässä pelissä on vain yksi lopetus, "hyvä" lopetus missä Mr. X on kukistettu ja Adam on pelastettu. Helikopteri tulee hakemaan viisi sankaria "Mr.x":n saarelta.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.