Saw II: Flesh & Blood

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Saw II: Flesh & Blood on vuonna 2010 julkaistu videopeli ja jatko osa pelille Saw. Pelin päähenkilönä on David Tappin poika Michael, joka haluaa kostaa isänsä kuoleman. Peli keskittyy ensimmäisen pelin ja toisen elokuvan välisiin tapahtumiin.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Cambell herää pimeästä huoneesta Saw 2 elokuvan alusta tuttu rotanloukku-ansa päässään. Nauha kertoo että avain jolla ansa irtoaa on hänen silmän takana. Cambell onnistuu saamaan avaimen ja irrottaa ansan viime hetkellä. Suoritettuaan muutamia testejä Cambell saapuu huoneeseen, jonka seinät alkavat liikkua toisiaan vasten...

Michael joutuu Pigheadin kaappaamaksi ja joutuu Jigsawin peliin. Michael joutuu testien aikana pukemaan päälleen haulikkopuvun varmistaakseen että noudattaa pelin sääntöjä. Michael joutuu pelastamaan ansoista Sarah Blalockin, Henry Jacobsin, Joseph Poltzerin, Carla Songin ja Solomon Batesin. Kaikki hahmot kuitenkin kuolevat myöhemmin pelin aikana. Tämän jälkeen Michael näkee Jigsawin ja jahtaa tätä huoneeseen, jossa Cambell on. Tämän jälkeen pelaaja joutuu päättämään kumman hahmon pelastaa. Jos pelaaja päättää pelastaa Cambellin (paha lopetus), Michael kuolee ja Cambell ehtii paeta huoneesta hissiin, joka vie hänet Jigsawin luo. Jigsaw sanoo Cambellin olevan vapaa ja voivan nyt löytää poikansa ulkopuolelta. Cambell sanoo kuitenkin ettei hänen poikansa voi elää maailmassa, jossa Jigsaw on. Raivoissaan Cambell hyökkää Jigsawin kimppuun, mutta kuolee teräksisen heilurin iskeydyttyä hänen rintaansa, jonka jälkeen Jigsaw sanoo "peli ohi".

Jos pelaaja päättää pelastaa Michaelin (hyvä lopetus), Cambell kuolee ja Michael selviytyy hissiin jonka jälkeen nauhuri käynnistyy ja Jigsaw kertoo Michaelin ja hänen olevan samanlaisia ja heidän molempien haluavan jakaa oikeutta rikollisille. Michael saapuu kahdelle ovelle, joista toinen johtaa vapauteen antaen Michaelille mahdollisuuden käyttää isänsä löytämää todistusaineistoa huumekartellia vastaan, ja toinen joka sisältää sikanaamion ja valeasun, jolloin Michael ryhtyisi Jigsawin apulaiseksi. Kumman oven Michael valitsi ei paljasteta.