Rayman Raving Rabbids

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rayman Raving Rabbids
Rayman Raving Rabbids kansikuva.jpg
Kehittäjä Ubisoft Montpellier
Ubisoft Sofia
Julkaisija Ubisoft
Ohjaaja Patrick Bodard
Jacques Exertier
Yoan Fanise
Florent Sacré
Tuottaja Pierre-Arnaud Lambert
Suunnittelija Christophe de Labrouhe
Käsikirjoittaja Jacques Exertier
Taiteilija Florent Sacré
Säveltäjä Mark Griskey
Pelisarja Rayman
Raving Rabbids
Pelimoottori Jade
Julkaistu
Lajityyppi partypeli, tasohyppely
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus ESRB: E
PEGI: 3+
OFLC: PG
Alusta Game Boy Advance, Wii, PlayStation 2, Nintendo DS, Microsoft Windows, Xbox 360
Jakelumuoto DVD, optinen levy, pelimoduuli
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Raymand Raving Rabbids on ranskalaisen videopelikehittäjä Ubisoftin useille pelikonsoleille 8. joulukuuta 2006 julkaisema peli. Se koostuu 70 minipelistä ja siinä ohjataan Rayman -pelisarjan aiemmista osista tuttua Raymania. Raymanin lisäksi pääosassa on Rabbids-nimiset sekopäiset ja erittäin tyhmät kanit.

Yleistä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peliä voi pelata joko Story modessa tai Score modessa. Story modessa edetään tarinan mukaan ja minipelit pelataan järjestyksessä. Score modessa taas voi pelata Story modessa jo kerran pelattuja peleja ennätysten toivossa. Ennen jokaista minipeliä näytetään sen säännöt ja ohjeita, sekä minipelin nimi. Minipelien nimissä kerrotaan aina mitä Rabbidsit tekevät, eivät tee tai eivät osaa tehdä. Nimet myös kuvaavat jotenkin pelattavaa minipeliä.

Story Mode[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Story moden alussa näytetään videopätkä, jossa Rayman ja kolme Baby Globoxia ovat piknikillä. Yhtäkkiä maa alkaa täristä ja Baby Globoxit katoavat maahan ilmestyviin reikiin, ja Rabbidseja ilmestyy tilalle. Paikalle saapuu valtava uhkaavan näköinen Sergueï-hahmo, joka sieppaa Raymanin mukaansa. Rayman heitetään areenalle, jonka katsomo on täynnä huutavia Rabbidseja erilaisia tavaroita käsissään. Pelaaja voi nyt ohjata Raymania kentällä. Kentällä on neljä ovea, joista pääsee erilaisiin minipeleihin. Kun kolme neljästä minipelistä on voitettu, keskellä oleva iso portti aukeaa, ja pelaaja voi mennä päivän viimeiseen haasteeseen, jossa pelastetaan yksi Baby Globoxeista. Pelastettuaan Baby Globoxin, Rayman voittaa itselleen karhupumpun, ja Sergueï heittää Raymanin tyrmään, jossa hän viettää yön. Rayman voi milloin tahansa tyrmässä mennä takaisin areenalle suorittamaan uudet minipelit ja pelastamaan seuraavan Baby Globoxin. Tyrmässä Rayman voi esimerkiksi pelata uudestaan edellisten päivien pelejä, vaihtaa asuaan tai kuunnella erilaisia musiikkikappaleita.

Score Mode[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Score modessa voi pelata uudestaan Story modessa jo kerran pelattuja pelejä ja yrittää tehdä niissä ennätyksiä.

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.