Playground Music

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Playground Music Scandinavia on ruotsalainen levy-yhtiö, jonka liiketoiminnan merkittävän osa-alueen muodostaa muiden levymerkkien jakelutoiminta. Yrityksellä on pääkonttori on Malmössa ja toimistot Tukholmassa, Oslossa, Kööpenhaminassa sekä Tampereella.

Yhtiön julkaisemia tai jakelemia yhtyeitä ja artisteja ovat muun muassa The Rasmus, Ace of Base, Apulanta, Private Line, Mokoma, Poets of the Fall, Lullacry, Syksy, Iku, Jann Wilde & Rose Avenue, Jussi Kettu, Timbuktu, Frida Hyvönen, Snook, Strip Music, Ayesha, The Concretes, Stam1na, Chords, Advance Patrol, Slow Train Soul, Halvdan Sivertsen, Finn Kalvik, Karen Busck, Ufo & Yepha, Sweet Jeena ja Anna David Tracedawn, Delta Enigma, Domination Black sekä Suuri Tuntematon.

Playground omistaa myös ruotsalaisen Diesel-levymerkin, jonka artisteja ovat mm. Lisa Nilsson, Titiyo, Koop, Mauro Scocco ja Blacknuss.

Playground edustaa mm. seuraavia levy-yhtiöitä ympäri Skandinavian: Phontastic, OUTO recordings, Hybris, Juju, Murena, Daworks, Heptagon, Morningsside, Levy-Yhtiö ja Propaganda records.

Playground edustaa myös useita kansainvälisiä independent levy-yhtiöitä kuten Beggars Banquet, SPV, 4AD, Rounder, XL Recordings, Eagle Rock, Sugar Hill, New West, Munich, Edel, Eagle Vision, !K7, Union Square, Domino, Vanguard ja World Circuit.

Kotisivut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.