Moloch (Mortal Kombat)

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Moloch on fiktiivinen henkilö Mortal Kombat tappelupelisarjassa.

Kolmisilmäinen Moloch on suuri oni, joka tavattiin ensimmäisen kerran Mortal Kombat: Deadly Alliance -pelissä yhtenä päävastustajista. Hänellä ei kuitenkaan voinut pelata ennen Mortal Kombat: Armageddon -peliä.

Molochin elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Moloch on ilmeisesti syntynyt Netherealmissa, missä hän myös tapasi Drahminin, jonka kanssa hän liittoutui. He vaelsivat ympäri Netherealmia kunnes tapasivat velho Quan Chin, jota Scorpion jahtasi. He sopivat, että kaksikko suojelisi velhoa, jos hän auttaisi heidät pois Netherealmista. Kun Moloch ja Drahmin taistelivat Scorpionia vastaan, Quan Chi pakeni portaalista tarkoituksenaan hylätä avustajansa. Moloch, Drahmin ja Scorpion ehtivät kuitenkin myös portaaliin ennen sen sulkeutumista. Kaksikko kuitenkin joutui eri paikkaan kuin Quan Chi ja Scorpion ja janosivat kostoa.

Onit alkoivat vaeltaa ympäri Outworldia ja hyökkäsivät heitä vastaan tulleen kyborgi Cyraxin kimppuun, mutta joutuivat pakenemaan tämän pommeja. He jäivät lopulta metsään syöden kaikki heidän lähelleen tulleet. Myös Li Mei kohtasi kaksikon, mutta onnistui pakenemaan. Tämän jälkeen he tapasivat Shang Tsungin, joka palkkasi onit ja lupasi antaa heille Quan Chin, kun ei itse enää tarvitsisi häntä. Kaksikko muutti Tsungin linnan vankityrmiin.

He kohtasivat pian Scorpionin ja Quan Chin eduksi heittivät tämän soulnadoon, joka melkein repi ninjan kappaleiksi. He eivät kuitenkaan koskaan päässeet taistelemaan Quan Chita vastaan.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.