Luettelo maratonmelonnan Suomen-mestareista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo maratonmelonnan SM-mitalisteista.

Yleinen sarja[1][2][3][4][5]
Vuosi Paikka Sarja Kulta Hopea Pronssi
1985 Lahti K1 Miehet Unto Elo, M Mikko Kolehmainen, MiMe Vesa Karhu, VeSa
1985 Lahti K1 Naiset Kirsi Lahtinen, PM Pirjo Silfer, HKK Anne Melanen, DPK
1985 Lahti K2 Miehet Veli-Pekka Harjola – Pekka Uotila, M Pekka Nurmi – Olli Kolehmainen, MiMe Rolf Fagerström – Gunnar Åkerfelt, W
1985 Lahti C2 Miehet Timo GrönlundJyrki Hakala, TaVi Pekka Rouhiainen – Petri Alajoki, PM Ilari Mansikkavirta – Jarmo Hakala, PM
1986 Helsinki K1 Miehet Vesa Karhu, VeSa Leo Kaukiainen, M Jorma Lehtosalo, M
1986 Helsinki K1 Naiset Terhi Hännikäinen, PM Tania Malberg, MaMe Anne Melanen, DPK
1986 Helsinki K2 Miehet Veli-Pekka Harjola – Heikki Uotila, M Mika Savilahti – Harri Laine, TaVi Risto Lehtinen – Heikki Mäkelä, VeSa
1986 Helsinki C2 Miehet Miika Perden –  Jukka Jalaja, Pooska Esko Seppälä –  Teuvo Vuorela, Olkil. Voima Olli Virtanen – Risto Luosmaa, MeMa
1987 Lahti K1 Miehet Olli Kolehmainen, MiMe Pekka Heikkilä, KaMe Vesa Karhu, VeSa
1987 Lahti K1 Naiset Tania Malberg, MaMe Laura Pyyry, M Heini Palttala, KaMe
1987 Lahti K2 Miehet Pekka Nurmi – Hannu Korhonen, MiMe Veli-Pekka Harjola – Ralf Salminen, M Jyri Aulio – Kari Pöyhönen, MaMe
1987 Lahti C2 Miehet Jukka Vuorio – Antti Välkki, PM Jukka Jalaja – Mika Perden, Pooska Mauri Mäkelä – Reino Mäkelä, MeMa
1988 Helsinki K1 Miehet Unto Elo, M Heikki Uotila, M Jussi Riihinen, OSM
1988 Helsinki K1 Naiset Kaarina Nieminen, HKK Anna Troberg, C Marjukka Laine, VeSa
1989 Eura, Hinnerjoki K1 Miehet Esa Huova, RSM Unto Elo, M Miika Perden, MeMa
1989 Eura, Hinnerjoki K1 Naiset Marjukka Laine, VeSa Kaarina Nieminen, HKK Sari Saranka, HKK
1989 Eura, Hinnerjoki K2 Miehet Ilpo NieminenMika Savilahti, PM Mauri Hiltula – Jari Väkiparta, RSM Markku Kuusisto – Matti Kuusisto, RSM
1989 Eura, Hinnerjoki C2 Miehet Mauri Mäkelä – Reino Mäkelä, MeMa Raimo Halminen – Tarmo Halminen, Pooska Vesa Katavisto – Pekka Syvärinen, EKK
1990 Ruovesi K1 Miehet Jari Väkiparta, RSM Esa Huova, RSM Jari Heinonen, TM
1990 Ruovesi K1 Naiset Anna Troberg, C Kaarina Nieminen, HKK Riikka Parviainen, HKK
1990 Noormarkku K2 Miehet Esa Huova – Jari Väkiparta, RSM Markku Kuusisto – Matti Kuusisto, RSM Pentti Sahi – Miika Perden, RKP
1990 Noormarkku C2 Miehet Reino Mäkelä — Mauri Mäkelä, MeMa Mika Pihkoluoma — Rami Ojala, HJM Tarmo Halminen — Raimo Halminen, Pooska
1990 Noormarkku K2 Sekaparit Kari Rauhanen — Raija Erkkilä, OSM Riku Ruokonen — Helena Arppe, HKK Risto Fagerholm — Kaarina Nieminen, HKK
1990 Noormarkku C2 Sekaparit Juha Eskola — Tarja Eskola, HJM Teuvo Vuorela — Minna Vuorela, Pooska Jukka Jalaja — Päivi Mäkelä, Pooska
1991 Oulu K1 Miehet Jari Väkiparta, RSM Esa Huova, RSM Petri Sutinen, MuMe
1991 Oulu K1 Naiset Sirkku Asikainen, M Anu Kylmänen, OSM Raija Erkkilä, OSM
1991 Helsinki K2 Miehet Jari Väkiparta – Esa Huova, RSM Markku Kuusisto – Jani Krappe, RSM Jarmo Väkiparta – Vesa Tainio, EKK
1991 Helsinki K2 Naiset Katariina Oksanen – Sirkku Asikainen, M Camilla Erikson – Anna Troberg, C Laura Pyyry – Eija Miettinen, M
1991 Helsinki K2 Sekaparit Kirsi Korkka-Niemi – Panu Rantakokko, TM Irina Kuha – Jyri Aulio, MaMe Arja Juusela – Pekka Juusela RSM
1992 Rauma K1 Miehet Esa Huova, RSM Jari Väkiparta, RSM Petri Sutinen, SaaMe
1992 Rauma K1 Naiset Irina Kuha, MaMe Camilla Eriksson, C Kaarina Nieminen, HKK
1992 Lahti K2 Miehet Jari Väkiparta – Esa Huova, RSM Petri Sutinen – Jari Kuhno, SaaMe Riku Ruokonen – Panu Kanniainen, M
1992 Lahti K2 Naiset Camilla Eriksson – Anna Troberg, C Katariina Oksanen – Sirkku Asikainen, M Birgitta Edelmann – Hannele Eriksson, C
1992 Lahti K2 Sekaparit Irina Kuha – Miika Kuha, MaMe Teemu Järvinen – Marja Virtanen, PM Arja Juusela – Pekka Juusela, RSM
1993 Saarijärvi K1 Miehet Jari Väkiparta, RSM Esa Huova, RSM Petri Sutinen, SaaMe
1993 Saarijärvi K1 Naiset Katariina Oksanen, M Marjukka Laine, KoKa Jaana Sutinen, SaaMe
1993 Noormarkku K2 Miehet Jari Väkiparta – Esa Huova, RSM Markku Kuusisto – Mauri Hiltula, RSM Petri Sutinen – Jari Kuhno, SaaMe
1993 Noormarkku C2 Miehet Mauri Tankka – Jarmo Manninen, PoosKa Pekka Valtonen – Mika Pihkoluoma, HJM Jouko Vajavaara – Tarmo Helminen, PoosKa
1993 Noormarkku K2 Sekaparit Sanna Ropponen – Pekka Kaikkonen, PKS Irina Kuha – Miika Kuha, MaMe Katariina Oksanen – Marko Syrjäsuo, M
1994 Rauma K1 Miehet Esa Huova, RSM Jari Väkiparta, RSM Petri Sutinen, SaaMe
1994 Rauma K1 Naiset Sirkku Lehtinen, M Camilla Eriksson, C Marianne Järvinen, EKK
1994 Rauma C1 Miehet Pekka Kylkilahti, TaVi Pekka Valtonen, HJM Mika Pihkaluoma, HJM
1994 Tammisaari K2 Miehet Jari Väkiparta – Esa Huova, RSM Petteri Keso – Riku Ruokonen, M Erkki Vuorenmaa – Jussi Wallin, SMM
1994 Tammisaari K2 Naiset Anne Rikala – Helena Murtonen, KaMe Marianne Järvinen – Mari-Ella Heine, EKK Hannele Eriksson – Camilla Eriksson, C
1994 Tammisaari K2 Sekaparit Tomi Nieminen – Merja Virtanen, PM Irina Kuha – Miika Kuha, MaMe Petteri Ehoniemi – Kirsi Tuominen, MaMe
1995 Kangasala K1 Miehet Jari Väkiparta, RSM Riku Ruokonen, M Jari Kuhno, SaaMe
1995 Kangasala K1 Naiset Camilla Eriksson, C Kirsi Tuominen, MaMe Mari-Ella Heine, EKK
1995 Helsinki K2 Miehet Jari Väkiparta – Esa Huova, RSM Petri Sutinen – Jari Kuhno, SaaMe Markku Kuusisto – Mauri Hiltula, RSM
1995 Helsinki K2 Sekaparit Tomi Nieminen – Marja Virtanen, PM Petteri Ehoniemi – Kirsi Tuominen, MaMe Esa Rahunen – Eija Rahunen, HeJy
1996 Eura K1 Miehet Jari Väkiparta, RSM Riku Ruokonen, M Jari Kuhno, SaaMe
1996 Eura K1 Naiset Anne Rikala, KaMe Kirsi Tuominen, MaMe Elina Rahunen, HeJy
1996 Karstula K2 Miehet Riku Ruokonen – Jari Heinonen, M Jari Väkiparta – Vesa Tainio, RSM Jani Krappe – Markku Kuusisto, RSM
1996 Karstula K2 Sekaparit Marja Virtanen – Tomi Nieminen, PM Kirsi Tuominen – Petteri Ehoniemi, MaMe Katariina Rantanen – Vesa Karhu, VeSa
1997 Pori K1 Miehet Jari Väkiparta, RSM Jari Kuhno, SaaMe Riku Ruokonen, M
1997 Pori K1 Naiset Kirsi Tuominen, MaMe Elina Rahunen, HeJy Urpu Hapuoja, RoiMelo
1997 Rauma K2 Miehet Jari Väkiparta – Vesa Tainio, RSM Jussi Wallin – Markku Kuusisto, RSM Tapio Heikinaro – Petteri Keso, M
1997 Rauma K2 Sekaparit Kirsi Tuominen – Petteri Ehoniemi, MaMe Katarina Rantanen – Vesa Karhu, VeSa Elina Rahunen – Esa Rahunen, HeJy
1998 Helsinki K1 Miehet Jari Väkiparta, RSM Jari Kuhno, SaaMe Jussi Wallin, RSM
1998 Helsinki K1 Naiset Jenni Walinen, C Johanna Leino, KaMe Hanna Walinen, C
1998 Helsinki C1 Miehet Pekka Kylkilahti, TaVi Antti Välkki, PM Petri Leisio, PM
1998 Noormarkku K2 Miehet Jari Väkiparta – Vesa Tainio, RSM Jani Krappe – Jussi Wallin, RSM Pentti Sahi – Marko Vasenius, RKP
1999 Pietarsaari K1 Miehet Jari Väkiparta, RSM Jussi Wallin, RSM Riku Ruokonen, M
1999 Turku K2 Miehet Jari Väkiparta – Vesa Tainio, RSM Heikki Ritvos – Tuomas Piiroinen, M Jari Heinonen – Jussi Wallin, RSM
1999 Turku K2 Naiset Anna Liiman – Filippa Sjöberg, C Anne Rikala – Terhi Nissilä, KaMe Kirsi Tuominen – Jenni Honkanen, VeSa
2000 Turku K1 Miehet Jari Väkiparta, RSM Jussi Wallin, RSM Vesa Tainio, RSM
2000 Turku K1 Naiset Terhi Nissilä, KaMe Aliisa Kulmala, KaMe Erica Bäckström, C
2000 Tampere K2 Miehet Jari Väkiparta – Vesa Tainio, RSM Tuomas Piiroinen – Heikki Ritvos, M Jani Ahokas – Teemu Ahokas, TaVi
2000 Tampere K2 Naiset Erica Bäckström – Filippa Sjöberg, C Aliisa Kulmala – Johanna Leino, KaMe Maarit Poikela – Kirsi Tuominen, VeSa
2000 Tampere K2 Sekaparit Kirsi Laitila – Jussi Wallin, RSM Terhi Nissilä – Kari Lillia, KaMe Saila Sorsa – Tomi Nieminen, PM
2001 Eura K1 Miehet Jari Väkiparta, RSM Vesa Tainio, RSM Jussi Wallin, RSM
2001 Eura K2 Miehet Jari Väkiparta – Vesa Tainio, RSM Jani Ahokas – Teemu Ahokas, TaVi Kari Lillia – Petteri Saarinen, KaMe
2001 Eura K2 Sekaparit Laura Inha – Jonas Öhman, PM Jussi Wallin – Kirsi Laitila, RSM Olli Ristimäki – Johanna Leino, KaMe
2002 Pori K1 Miehet Jari Väkiparta, EKK Jaakko Selivaara, AhlU Vesa Tainio, EKK
2002 Pori K1 Naiset Anne Rikala, KaMe Johanna Leino, KaMe Kristiina Palomäki, TaVi
2002 Pori K2 Miehet Jari Väkiparta – Vesa Tainio, EKK Hannu Kaukola – Teemu Ahokas, TaVi Simo Simpanen – Ville Peijariniemi, RSM
2002 Pori K2 Sekaparit Kirsi Wallin – Jussi Wallin, AhlU Kirsi Ehoniemi – Petteri Ehoniemi, PM/ AhlU Eija Rahunen – Esa Rahunen, HeJy
2003 Tampere K1 Miehet Jari Väkiparta, EKK Vesa Tainio, EKK Petri Sutinen, M
2003 Tampere K2 Sekaparit Eija Rahunen – Simo Simpanen, HeJy/ RSM Maarit Poikela – Arto Mukkala, VeSa Emmi Puputti – Heikki Puputti, EKK
2004 Rauma K1 Miehet Jari Väkiparta, EKK Vesa Tainio, EKK Jussi Wallin, AhlU
2004 Rauma K2 Miehet Jari Väkiparta – Vesa Tainio, EKK Perttu Säynäjäkangas – Petteri Pitkänen, MaMe/ W Veikko Haukka – Aapo Länsiluoto, MeMa
2005 Kangasala K1 Miehet Jari Väkiparta, EKK Mika Hokajärvi, KaMe Vesa Tainio, EKK
2005 Kangasala K1 Naiset Johanna Leino, KaMe Nina Itkonen, TaVi Tanja Jantunen, EKK
2005 Kangasala K2 Miehet Jari Väkiparta – Vesa Tainio, EKK Jussi Wallin – Jari Aittakari, AhlU Markku Savolainen – Veikko Haukka, MeMa
2006 Turku K1 Miehet Jari Väkiparta, EKK Tommi Ritala, PM Vesa Tainio, EKK
2006 Turku K1 Naiset Nina Itkonen, TaVi Eija Rahunen, HeJy Tuisku Jarva, VeSa
2006 Turku K2 Miehet Jari Väkiparta – Vesa Tainio, EKK Jussi Wallin – Jaakko Selivaara, AhlU Simo Simpanen – Hannu Kaukola, RSM/ TaVi
2006 Turku K2 Sekaparit Miika Dietrich – Heidi Lagström, SMM Eija Rahunen – Esa Rahunen, HeJy Nina Itkonen – Tapio Lehtinen, TaVi
2007 Helsinki K1 Miehet Tommi Ritala, PM Heikki Ritvos, M Vesa Tainio, EKK
2007 Helsinki K1 Naiset Nina Itkonen, TaVi Eija Rahunen, HeJy Hanna Järvinen, PM
2007 Helsinki K2 Miehet Tommi Ritala – Heikki Ritvos, PM/ M Jari Väkiparta – Vesa Tainio, EKK Kimmo Latvamäki – Jussi Wallin, RKP/ AhlU
2008 Pori K1 Miehet Tommi Ritala, PM Lauri Palmroth, RKP Jari Väkiparta, EKK
2008 Pori K1 Naiset Nina Itkonen, TaVi Tanja Jantunen, SMM Tuisku Jarva, VeSa
2008 Pori K2 Miehet Tommi Ritala – Petteri Pitkänen, PM/ W Jari Väkiparta – Vesa Tainio, EKK Petteri Ehoniemi – Jussi Wallin, AhlU
2008 Pori K2 Naiset Tanja Jantunen – Heidi Jormanainen, SMM/ W Lotta Walinen – Enni Hakola, C/ RKP Minna Lagström – Kaisa Leskinen, SMM
2008 Pori K2 Sekaparit Heikki Ritvos – Nina Itkonen, M/ TaVi Pauliina Polet – Niko Polet, VeSa Milka Pakarinen – Eero Selivaara, KaMe/ AhlU
2009 Tampere K1 Miehet Tommi Ritala, PM Lauri Palmroth, RKP Heikki Ritvos, M
2009 Tampere K1 Naiset Nina Itkonen, TaVi Oona Vasko, PM Tanja Jantunen, SMM
2009 Tampere K2 Miehet Tommi Ritala – Heikki Ritvos, PM/ M Jussi Wallin – Petteri Ehoniemi, AhlU Jari Väkiparta – Vesa Tainio, EKK
2009 Tampere K2 Naiset Heidi Jormanainen – Tuisku Jarva, W/ VeSa Nina Itkonen – Tanja Jantunen, TaVi/ SMM Ilona Toivonen – Kaisa Toivonen, TaVi
2009[6] Tuusula K2 Sekaparit Tommi Ritala – Oona Vasko, PM Jussi Wallin – Tanja Jantunen, AhlU/ SMM Niko Polet – Pauliina Polet, VeSa
2010 Ruovesi K1 Miehet Lauri Palmroth, RKP Tommi Ritala, PM Jari Väkiparta, EKK
2010 Ruovesi K1 Naiset Nina Itkonen, TaVi Tanja Jantunen, SMM Ilona Toivonen, TaVi
2010 Ruovesi K2 Miehet Lauri Palmroth – Tommi Ritala, RKP/ PM Jari Väkiparta – Vesa Tainio, EKK Jussi Wallin – Petteri Ehoniemi, AhlU
2010 Ruovesi K2 Naiset Tanja Jantunen – Emmi Puputti, SMM/ EKK Jenny Forsman – Heidi Jormanainen, W Ilona Toivonen – Kaisa Toivonen, TaVi
2010 Ahlainen K2 Sekaparit Lauri Palmroth – Nina Itkonen, RKP/ TaVi Tommi Ritala – Oona Vasko, PM Jussi Wallin – Tanja Jantunen, AhlU / SMM   
2011 Nummela K1 Miehet Jari Väkiparta, EKK Jussi Wallin, AhlU Riku Ruokonen, M
2011 Nummela K1 Naiset Nina Itkonen, TaVi Tanja Jantunen, SMM Lotta Walinen, C
2011 Nummela K2 Miehet Jari Väkiparta – Vesa Tainio, EKK Antti Löppönen – Heikki Ritvos, M Jussi Wallin – Hannu Kaukola, AhlU / TaVi
2011 Nummela K2 Naiset Nina Itkonen – Oona Vasko, Tavi / PM Tuisku Jarva – Jacintha Damström, VeSa / C Netta Malinen – Tanja Jantunen, TaVi / SMM
2011 Turku K2 Sekaparit Béla Pavelka – Nina Itkonen, Meloiloa/ Tavi Jussi Wallin – Tanja Jantunen, AhlU/ SMM Lauri Palmroth – Enni Hakola, RKP
2012 Jyväskylä K1 Miehet Lauri Palmroth, RKP Riku Ruokonen, M Jussi Wallin, AhlU
2012 Jyväskylä K1 Naiset Nina Itkonen, TaVi Tanja Jantunen, SMM Emmi Puputti, EKK
2012 Jyväskylä K2 Miehet Eero Luoma – Heikki Ritvos, M Alex Barta – Antti Laurikainen, M Riku Ruokonen – Antti Löppönen, M
2012 Ruovesi K2 Sekaparit Jeremy Hakala – Pauliina Polet, KaMe / VeSa Niklas Vettanen – Jenni Mikkonen, KaMe / VeSa Lauri Palmroth – Enni Hakola, RKP
2013 Ruovesi K1 Miehet Lauri Palmroth, RKP Eero Luoma, M Jeremy Hakala, KaMe
2013 Ruovesi K1 Naiset Anne Rikala, KaMe Oona Vasko, PM Tanja Jantunen, TaVi
2013 Ruovesi K2 Miehet Jeremy Hakala – Miika Nykänen, KaMe / MiMe Jussi Wallin – Petteri Ehoniemi, SMM / EKK Heikki Ritvos – Rauli Rautavuori, M
2013 Pori K2 Sekaparit Maija Saalasti – Heikki Ritvos, M Eero Luoma – Olivia Malinen, M / TaVi Jussi Wallin – Tanja Jantunen, SMM / TaVi
2014 Lahti K1 Miehet Eero Luoma, M Riku Ruokonen, M Heikki Ritvos, M
2014 Lahti K1 Naiset Tanja Jantunen, TaVi Netta Malinen, TaVi Maija Saalasti, M
2014 Lahti K2 Miehet Alex Barta – Eero Luoma, M Riku Ruokonen – Heikki Ritvos, M Jussi Wallin – Hannu Kaukola, SMM / TaVi
2014 Helsinki K2 Sekaparit Miika DietrichOona Vasko, SMM / PM Hannu Kaukola – Netta Malinen, TaVi Davide Bottieri – Maija Saalasti, MeMa / M
2015 Tampere K1 Miehet Jeremy Hakala, KaMe Jonas Saelens, VeSa Alex Barta, M
2015 Tampere K1 Naiset Netta Malinen, TaVi Pauliina Polet, VeSa Tanja Jantunen, TaVi
2015 Tampere K2 Miehet Jeremy Hakala – Jonas Saelens, KaMe / VeSa Alex Barta – Eero Luoma, M Hannu Kaukola – Jussi Wallin, TaVi / SMM
2015 Turku K2 Sekaparit Hannu Kaukola – Netta Malinen, TaVi Outi Seppä – Rami Reunanen, MeMa Emmi Puputti-Vehkalahti – Markku Savolainen, MeMa
2016 Pori K1 Miehet Miika Nykänen, MiMe Jonas Saelens, VeSa Alex Barta, M
2016 Pori K1 Naiset Nina Riosa, TaVi Netta Malinen, TaVi Tanja Jantunen, TaVi
2016 Pori K2 Miehet Alex Barta – Eero Luoma, M Heikki Ritvos – Jussi Wallin, M / SMM Rauli Rautavuori – Johannes Hietala, M / KalMe
2016 Pori K2 Naiset Nina Riosa – Netta Malinen, TaVi Outi Seppä – Emmi Puputti-Vehkalahti, MeMa Tanja Jantunen – Kaisa Toivonen, TaVi
2016 Tampere K2 Sekaparit Netta Malinen – Mikko Niemenpää, TaVi Eero Luoma – Eveliina Luoma, M Tanja Jantunen – Davide Bottieri, TaVi / MeMa
2017 Pori K1 Miehet Eero Luoma, M Davide Bottieri, MeMa Heikki Ritvos, M
2017 Pori K1 Naiset Netta Malinen, TaVi Tanja Jantunen, TaVi Olivia Malinen, TaVi
2017 Pori K2 Miehet Alex Barta – Eero Luoma, M Davide Bottieri – Mikko Niemenpää, MeMa / TaVi Heikki Ritvos – Jussi Wallin, M / SMM
2017 Tampere K2 Sekaparit Netta Malinen – Mikko Niemenpää, TaVi Eero Luoma – Eveliina Luoma, M Otso Eskonen – Olivia Malinen, TaVi
2018 Pori K1 Miehet Eero Luoma, M Johannes Hietala, KalMe Davide Bottieri, MeMa
2018 Pori K1 Naiset Olivia Malinen, TaVi Tanja Jantunen, TaVi Hilppa Luoma, M
2018 Pori K2 Miehet Niko Keskinen – Matias Ylisiurua, KaMe Davide Bottieri – Johannes Hietala, MeMa / KalMe Jussi Wallin – Petteri Ehoniemi, SMM / EKK
2018 Tampere K2 Sekaparit Netta Malinen – Mikko Niemenpää, TaVi Davide Bottieri – Olivia Malinen, MeMa / TaVi Emma Nieminen – Niko Keskinen, KaMe
2019 Pori K1 Miehet Eero Luoma, M Davide Bottieri, M Jussi Wallin, SMM
2019 Pori K1 Naiset Netta Malinen, TaVi Hilppa Luoma, M Tanja Jantunen, TaVi
2019 Pori K2 Miehet Hannu Kaukola – Jussi Wallin, TaVi / SMM Davide Bottieri – Jarno Naskali, MeMa Jussi Viljanen – Markku Savolainen, MeMa
2019 Tampere K2 Sekaparit Eero Luoma – Hilppa Luoma, M Emma Nieminen – Niko Keskinen, KaMe Otso Eskonen – Olivia Malinen, TaVi
2020 Tampere K1 Miehet Jeremy Hakala, KaMe Jaakko Hippeläinen, VaVe Niko Keskinen, KaMe
2020 Tampere K1 Naiset Netta Malinen, TaVi Olivia Malinen, TaVi Nina Riosa, TaVi
2020 Tampere K2 Miehet Alex Barta – Eero Luoma, M Hannu Kaukola – Jussi Wallin, TaVi / SMM Kari Lehtinen – Kimmo Kurki, MiMe / VeSa
2020 Tampere K2 Naiset Netta Malinen – Olivia Malinen, TaVi Ilona Toivonen – Kaisa Toivonen, KaMe Nea Yli-Peltomaa – Aino Lantelankallio, TaVi
2020 Pori K2 Sekaparit Mari-Ella Sairiala – Elias Laurell, PM Eero Luoma – Hilppa Luoma, M Riitta Antila – Jussi Viljanen, MeMa
2021 Salo K1 Miehet Niko Keskinen, Kame Davide Bottieri, MeMa Eero Luoma, M
2021 Salo K1 Naiset Nina Riosa, TaVi Emmi Puputti-Vehkalahti, MeMa Tanja Jantunen, TaVi
2021 Salo K2 Miehet Alex Barta – Eero Luoma, M Hannu Kaukola – Jussi Wallin, TaVi / SMM Otso Eskonen – Mikko Niemenpää, TaVi
2021 Pori K2 Sekaparit Nina Riosa – Davide Bottieri, TaVi/ MeMa Eveliina Luoma – Eero Luoma, M Mari-Ella Sairiala – Elias Laurell, PM
2021 Hämeenlinna K1 Miehet,

Short track

Jaakko Hippeläinen, VaVe Niko Keskinen, KaMe Elias Laurell, PM
2021 Hämeenlinna K1 Naiset,

Short track

Netta Malinen, TaVi Hillevi Westerback, C Vellamo Viitanen, M
2021 Hämeenlinna C1 Miehet,

Short track

Antti Välkki, PM Zsolt Czompó, PM Jukka Hämäläinen, Vesa
2022[7] Salo K1 Miehet,

Short track

Jaakko Hippeläinen, VaVe Kalle Hippeläinen, VaVe Eetu Kolehmainen, MiMe
2022[7] Salo K1 Naiset,

Short track

Netta Malinen, TaVi Emmi Puputti-Vehkalahti, MeMa Helena Sjöberg, KaMe
2022[7] Salo C1 Miehet,

Short track

Zsolt Czompó, PM Antti Välkki, PM Max Viuho, PM
2022[8] Salo K1 Miehet Jaakko Hippeläinen, VaVe Niko Keskinen, KaMe Kalle Hippeläinen, VaVe
2022[8] Salo K1 Naiset Netta Malinen, TaVi Nina Riosa, TaVi Emmi Puputti-Vehkalahti, MeMa
2022[9] Pori K2 Miehet Alex Barta – Eero Luoma, M Jari Väkiparta – Vesa Tainio, EKK Hannu Kaukola – Jussi Wallin, TaVi / SMM
2022[9] Pori K2 Naiset Netta Malinen – Olivia Malinen, TaVi Emmi Puputti-Vehkalahti – Riitta Antila, MeMa Pirre Lammi – Johanna Soukkio, VaVe
2022[9] Pori K2 Sekaparit Netta Malinen – Miska Nummela, TaVi Oona Vasko – Tomi Nieminen, PM Emmi Puputti-Vehkalahti – Erkko Peltomaa, MeMa

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Melontaa läpi vuosikymmenten: 1980 luvun tuloksia Melontaa läpi vuosikymmenten. Viitattu 12.9.2021.
  2. Melontaa läpi vuosikymmenten: 1990 luvun tuloksia Melontaa läpi vuosikymmenten. Viitattu 12.9.2021.
  3. Melontaa läpi vuosikymmenten: 2000 luvun tuloksia Melontaa läpi vuosikymmenten. Viitattu 12.9.2021.
  4. Melontaa läpi vuosikymmenten: 2010 luvun tuloksia Melontaa läpi vuosikymmenten. Viitattu 12.9.2021.
  5. Rata- ja maratonmelonta kilpailukalenteri 2015 - Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry www.melontajasoutuliitto.fi. Arkistoitu 12.9.2021. Viitattu 12.9.2021.
  6. tuloksia | autourheilu Kingscliff, Australia... Helsingin Sanomat. 7.9.2009. Viitattu 27.9.2021.
  7. a b c Short trackin SM-kilpailut Netta Malisen ja Jaakko Hippeläisen hallintaa – Suomen melonta- ja soutuliitto ry melontajasoutuliitto.fi. Viitattu 3.7.2022.
  8. a b Maratonmelonnan normaalimatkalla juhlivat tutut voittajat – Suomen melonta- ja soutuliitto ry melontajasoutuliitto.fi. Viitattu 3.7.2022.
  9. a b c Melamajavat - Maratonmelonnan miehistöjen SM ja NMK-kilpailut, Sekaparien SM sekä Suomen Cup 3.-4.9.2022 www.melamajavat.fi. Viitattu 30.9.2022.