Luettelo kansainvälisen jääkiekkoliiton jäsenmaista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo kansainvälisen jääkiekkoliiton jäsenmaista, joita on 72. IIHF asettaa joukkueet vuosittain keskinäiseen paremmuusjärjestykseen jääkiekon maailmanrankingissa.

Jääkiekkoliitto Miesten maajoukkue Naisten maajoukkue
Alankomaiden jääkiekkoliitto Alankomaat Alankomaat Alankomaat Alankomaat
Andorran jääurheiluliitto    
Arabiemiirikuntien jääkiekkoliitto Flag of the United Arab Emirates.svg Arabiemiraatit  
Argentiinan jää- ja rullakiekkoliitto    
Armenian jääkiekkoliitto Flag of Armenia.svg Armenia  
Australian jääkiekkoliitto Australian lippu Australia Australia Australia
Azerbaidžanin jääkiekkoliitto Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan  
Belgian jääkiekkoliitto Flag of Belgium (civil).svg Belgia Italia Belgia
Bosnia-Herzegovinan jääkiekkoliitto Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegovina  
Brasilian jääkiekkoliitto    
Bulgarian jääkiekkoliitto Bulgarian lippu Bulgaria  
Chilen jää- ja rullakiekkoliitto    
Espanjan jääkiekkoliitto Flag of Spain.svg Espanja  
Etelä-Afrikan jääkiekkoliitto Flag of South Africa.svg Etelä-Afrikka Etelä-Afrikka Etelä-Afrikka
Etelä-Korean jääkiekkoliitto Flag of South Korea.svg Etelä-Korea Etelä-Korea Etelä-Korea
Georgian jääkiekkoliitto Georgian lippu Georgia  
Hong Kongin jääkiekkoliitto Flag of Hong Kong.svg Hongkong  
Itävallan jääkiekkoliitto Flag of Austria.svg Itävalta Itävalta Itävalta
Intian jääkiekkoliitto    
Irlannin jääkiekkoliitto Flag of Ireland.svg Irlanti  
Islannin jääkiekkoliitto Flag of Iceland.svg Islanti Islanti Islanti
Ison-Britannian jääkiekkoliitto Flag of the United Kingdom.svg Yhdistynyt kuningaskunta Iso-Britannia Iso-Britannia
Israelin jääkiekkoliitto Flag of Israel.svg Israel  
Italian jääurheiluliitto Flag of Italy.svg Italia Italia Italia
Jamaikan jääkiekkoliitto    
Japanin jääkiekkoliitto Japani Japani Japani Japani
Kanadan jääkiekkoliitto Flag of Canada.svg Kanada Kanada Kanada
Kazakstanin jääkiekkoliitto Kazakstan Kazakstan Kazakstan Kazakstan
Kiinan jääkiekkoliitto Flag of the People's Republic of China.svg Kiina Flag of the People's Republic of China.svg Kiina
Kirgisian jääkiekkoliitto    
Kreikan jääkiekkoliitto Flag of Greece.svg Kreikka  
Kroatian jääkiekkoliitto Flag of Croatia.svg Kroatia Kroatia Kroatia
Kuwaitin jääkiekkoliitto Flag of Kuwait.svg Kuwait  
Latvian jääkiekkoliitto Flag of Latvia.svg Latvia Latvia Latvia
Liechtensteinin jääkiekkoliitto Flag of Liechtenstein.svg Liechtenstein  
Liettuan jääkiekkoliitto Flag of Lithuania.svg Liettua  
Luxemburgin jääkiekkoliitto Flag of Luxembourg.svg Luxemburg  
Macaon jääkiekkoliitto Flag of Macau.svg Macao  
Makedonian jääkiekkoliitto    
Malesian jääkiekkoliitto Malesia Malesia  
Marokon jääkiekkoliitto Marokon lippu Marokko  
Meksikon jääkiekkoliitto Flag of Mexico.svg Meksiko  
Moldovan jääkiekkoliitto    
Mongolian jääkiekkoliitto Mongolia Mongolia  
Namibian jää- ja rullakiekkoliitto    
Norjan jääkiekkoliitto Flag of Norway.svg Norja Norja Norja
Pohjois-Korean jääkiekkoliitto Pohjois-Korean lippu Pohjois-Korea Pohjois-Korea Pohjois-Korea
Portugalin jääurheiluliitto    
Puolan jääkiekkoliitto Puola Puola  
Qatarin jääkiekkoliitto    
Ranskan jääkiekkoliitto Ranska Ranska Ranska Ranska
Romanian jääkiekkoliitto Romania Romania Romania Romania
Ruotsin jääkiekkoliitto Flag of Sweden.svg Ruotsi Ruotsi Ruotsi
Saksan jääkiekkoliitto Flag of Germany.svg Saksa Saksa Saksa
Serbian jääkiekkoliitto Serbia Serbia  
Singaporen jääkiekkoliitto Singapore Singapore  
Slovakian jääkiekkoliitto Flag of Slovakia.svg Slovakia Slovakia Slovakia
Slovenian jääkiekkoliitto Slovenia Slovenia  
Suomen jääkiekkoliitto Suomen lippu Suomi Flag of Finland.svg Suomi
Sveitsin jääkiekkoliitto Flag of Switzerland.svg Sveitsi Sveitsi Sveitsi
Taiwanin jääkiekkoliitto Kiinan Taipei Kiinan Taipei  
Tanskan jääkiekkoliitto Flag of Denmark.svg Tanska Tanska Tanska
Thaimaan jääkiekkoliitto Flag of Thailand.svg Thaimaa  
Tšekin jääkiekkoliitto Tšekin lippu Tšekki Flag of the Czech Republic.svg Tšekki
Turkin jääkiekkoliitto Flag of Turkey.svg Turkki Flag of Turkey.svg Turkki
Ukrainan jääkiekkoliitto Flag of Ukraine.svg Ukraina  
Unkarin jääkiekkoliitto Flag of Hungary.svg Unkari Flag of Hungary.svg Unkari
Uuden-Seelannin jääkiekkoliitto Flag of New Zealand.svg Uusi-Seelanti Flag of New Zealand.svg Uusi-Seelanti
Valko-Venäjän jääkiekkoliitto Flag of Belarus.svg Valko-Venäjä  
Venäjän jääkiekkoliitto Flag of Russia.svg Venäjä Venäjä Venäjä
Viron jääkiekkoliitto Viron lippu Viro Viro Viro
Yhdysvaltain jääkiekkoliitto Flag of the United States.svg Yhdysvallat Yhdysvallat Yhdysvallat

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]