Luettelo Sega Master System -peleistä

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo peleistä Sega Master System -pelikonsolille.


0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


Nimi Kehittäjä Julkaisija Alueet Julkaisu Max. # of Players
20 em 1 Tec Toy Tec Toy Brasilia Argentiina Hongkong Meksiko 1995
1
4 Pak All Action (Unlicensed) Open Corp. HES Australia Etelä-Korea Chile 1995
2
Ace of Aces Artech Digital Entertainment Sega Eurooppa 1991
1
Action Fighter Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia 1986
2
Addams Family, The Arc Developments Flying Edge Eurooppa 1993
1
Aerial Assault Sanritsu Sega Yhdysvallat Eurooppa Brasilia 1990
1
After Burner Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia 1987
1
Air Rescue SIMS Sega Eurooppa Brasilia Etelä-Korea Chile 1992
1
Disney's Aladdin SIMS Sega Eurooppa Brasilia 1994
1
Alex Kidd BMX Trial Sega Sega Japani 1987
1
Alex Kidd: High-Tech World
Anmitsu HimeJP (1987)
Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia 1989
1
Alex Kidd in Miracle World Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia Etelä-Korea Taiwan Saksa 1986
1
Alex Kidd in Shinobi World Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Brasilia 1990
1
Alex Kidd: The Lost Stars Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia 1988
1
ALF Nexa Corporation Sega Yhdysvallat Brasilia 1989
1
Alien³ Probe Entertainment Arena Entertainment Eurooppa Brasilia 1992
1
Alien Storm SIMS Sega Eurooppa Brasilia 1991
2
Alien Syndrome Sanritsu Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia 1988
2
Altered Beast Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Brasilia 1989
1
Andre Agassi Tennis Lance Investments TecMagik Eurooppa Brasilia 1993
2
Arcade Smash Hits Virgin Interactive Sega Eurooppa 1992
2
Argos no Juujiken
RygarArcade Title
Salio Sega Japani 1988
2
Ariel the Little Mermaid Blue Sky Software Tec Toy Brasilia 1996
1
Assault City Sanritsu Sega Eurooppa Brasilia 1990
1
Asterix Sega Sega Eurooppa Brasilia 1991
2
Asterix and the Great Rescue Core Design Sega Eurooppa Brasilia 1993
1
Asterix and the Secret Mission
As Aventuras da TV ColossoBR (1996)
Sega Sega Eurooppa Brasilia 1993
1
Astro Warrior
Sapo Xule - S.O.S Lagoa PoluidaBR
Sega Sega Yhdysvallat Japani Brasilia 1986
1
Astro Warrior / Pit Pot Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa 1987
1
Ayrton Senna's Super Monaco GP II Sega Sega Eurooppa Brasilia 1992
1
Aztec Adventure
Nazca '88: The Golden Road to ParadiseJP
Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia 1988
1
Back to the Future II Mirrorsoft Image Works EurooppaBrasilia 1990 ?
Back to the Future III Probe Entertainment Image Works Eurooppa 1991 ?
Baku Baku Animal SIMS Tec Toy Brasilia 1996 ?
Bank Panic Sega Sega Japani Eurooppa Brasilia 1987 1
Basketball Nightmare Sega Sega EurooppaBrasilia 1989 ?
Batman Returns Aspect Sega EurooppaBrasilia 1992 ?
Battle Out Run Arc System Works Sega Eurooppa Brasilia 1989 ?
Battletoads in Battlemaniacs Syrox Developments Tec Toy Brasilia 1994
2
Black Belt
Hokuto no KenJP
Sega Sega Eurooppa Brasilia Japani Yhdysvallat 1986
1
Blade Eagle 3-D Sega Sega Eurooppa Brasilia Japani Yhdysvallat 1988 ?
Bomber Raid Sanritsu Sega JP/EU
Activision NA
Eurooppa Japani Yhdysvallat 1989 ?
Bonanza Bros. SIMS Sega Eurooppa Brasilia 1991
1
Bonkers Wax Up! Al Baker & Associates Sega Brasilia 1995 ?
Bram Stoker's Dracula Probe Entertainment Sony Imagesoft Eurooppa 1993 ?
Bread and Butter (Homebrew) Vincent Crisafulli Vincent Crisafulli Yhdysvallat 2014 2
Bubble Bobble
Final Bubble BobbleJP (1988)
Taito Sega Eurooppa Brasilia Japani 1991 2
Buggy Run SIMS Sega Eurooppa Brasilia 1993
2
California Games
Jogos de VerãoBR
Sega Sega Brasilia Eurooppa Yhdysvallat 1989
8 alternating
California Games 2 Sega Sega Brasilia Eurooppa 1993 ?
Captain Silver Sega Sega Brasilia Eurooppa Yhdysvallat Japani 1988 ?
Casino Games Compile Sega Eurooppa Yhdysvallat 1989 ?
Castelo Rá-Tim-Bum Tec Toy Tec Toy Brasilia 1997 ?
Castle of Illusion Starring Mickey Mouse
I Love Mickey Mouse: Great Mysterious Castle AdventureJP
Sega Sega Brasilia Eurooppa Yhdysvallat 1990
1
Champions of Europe TecMagik TecMagik Brasilia Eurooppa 1992 ?
Championship Hockey Electronic Arts U.S. Gold Eurooppa 1992 ?
Chase H.Q. Taito Sega Eurooppa 1991 ?
Cheese Cat-Astrophe Starring Speedy Gonzales Cryo Interactive Sega Brasilia Eurooppa 1995 ?
Choplifter Sega Sega Brasilia Eurooppa Yhdysvallat 1986
2 alternating
Chuck Rock Core Design Virgin Interactive Brasilia Eurooppa 1992 ?
Chuck Rock II: Son of Chuck Core Design Sega Brasilia Eurooppa 1993 ?
Cloud Master Hot-B Sega Brasilia Eurooppa Yhdysvallat 1989 ?
Columns Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Brasilia 1990 2
Comical Machine Gun Joe (Japan Only) Sega Sega Japani 1986 ?
Cool Spot Virgin Interactive Virgin Interactive Eurooppa 1993 ?
Cosmic Spacehead Codemasters Codemasters Eurooppa 1993 ?
Cyber Police ESWAT Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Brasilia 1990
1
Cyber Shinobi, The Sega Sega Eurooppa Brasilia 1990 ?
Cyborg Hunter
Chouon Senshi BorgmanJP
Sega Sega JP/EU
Activision NA
Eurooppa Brasilia Japani Yhdysvallat 1988 ?
Daffy Duck in Hollywood Probe Entertainment Sega EU
Tectoy BR
OziSoft AU
Brasilia Eurooppa 1993 1
Dallyeora Pigu-Wang (Unlicensed) Open Corporation[1] Game Line Etelä-Korea 1995 2
Danan: The Jungle Fighter Sega Sega Brasilia Eurooppa 1990 1
Dead Angle Sega Sega Brasilia Eurooppa Yhdysvallat 1989 1
Deep Duck Trouble Starring Donald Duck
Donald Duck's Four TreasuresJP
Aspect Sega Brasilia Eurooppa 1993 1
Desert Speedtrap Starring Road Runner & Wile E. Coyote Probe Entertainment Sega Brasilia Eurooppa 1993 1
Desert Strike: Return to the Gulf The Kremlin Domark Eurooppa 1992 1
Dick Tracy Sega Sega Brasilia Eurooppa Yhdysvallat 1990 1
Dinobasher starring Bignose the Caveman[2] Optimus Software Codemasters Unreleased 1
Digger Chan (Homebrew) Playgeneration Playgeneration Eurooppa 2011 1
Dinosaur Dooley (Unlicensed) Daou Infosys Corp. Daou Infosys Corp. Etelä-Korea 1991 1
Double Dragon Arc System Works Sega Brasilia Eurooppa Yhdysvallat Japani 1988 2
Double Hawk Opera House Sega Eurooppa 1990 2
Dr. Hello Sis Co. Sis Co. Etelä-Korea 1991 2
Dr. Robotnik's Mean Bean Machine Compile Sega Brasilia Eurooppa 1993 2
Dragon: The Bruce Lee Story Mick Lowe Design Virgin Interactive Eurooppa 1995 2
Dragon Crystal Sega Sega Brasilia Eurooppa 1990 1
Dynamite Duke Sega Sega Brasilia Eurooppa 1989 2
Dynamite Dux Sega Sega Brasilia Eurooppa 1989 1
Dynamite Headdy Minato Giken Sega Brasilia 1994 1
Earthworm Jim Eurocom Tec Toy Brasilia 1996
1
Ecco the Dolphin Novotrade Sega Eurooppa Brasilia 1993
1
Ecco: The Tides of Time Novotrade Tec Toy Brasilia 1996
1
Enduro Racer
Super CrossBR
Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia 1987
1
F1
Formula OneBR
Lankhor
Teque Interactive
Domark Eurooppa Brasilia 1993 2
F-16 Fighting Falcon
F-16 FighterEU/AUS/In-game Title
Nexa Corporation Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani 1986 ?
Fantastic Dizzy Codemasters Codemasters Eurooppa 1993 ?
Fantasy Zone Sega Sega Eurooppa Yhdysvallat Brasilia Japani 1986 ?
Fantasy Zone II: The Tears of Opa-Opa Sega Sega Eurooppa Yhdysvallat Brasilia Japani 1987 ?
Fantasy Zone: The Maze Sega Sega Eurooppa Yhdysvallat Brasilia Japani 1988 ?
Férias Frustradas do Pica-Pau Tec Toy Tec Toy Brasilia 1996 ?
FIFA International Soccer Tiertex Design Studios Tec Toy Brasilia 1993 ?
Fire & Forget II Titus Software Titus Software Eurooppa 1990 ?
Fire and Ice Graftgold Virgin Interactive Brasilia 1995 ?
Flash, The Probe Entertainment Sega Brasilia Eurooppa 1993 ?
Flintstones, The Grandslam Entertainment Grandslam Entertainment Eurooppa Brasilia 1991 ?
Forgotten Worlds SIMS Sega Eurooppa Brasilia 1991 ?
G-LOC: Air Battle SIMS Sega Eurooppa Brasilia 1991 ?
Gain Ground SIMS Sega Eurooppa Brasilia 1990 ?
Galactic Protector Sega Sega Japani 1988 ?
Galaxy Force Sega Activision NA
Sega EU
Eurooppa Yhdysvallat 1989 ?
Gangster Town Sega Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat 1987 ?
Gauntlet Tiertex Design Studios Tengen
U.S. Gold
Eurooppa Brasilia 1990 ?
George Foreman's KO Boxing SIMS Flying Edge Eurooppa Brasilia 1992 ?
Ghost House
Chapolim X Dracula: Um Duelo AssustadorBR (1993)
Sega Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat 1986 ?
Ghostbusters Compile Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat 1987 1
Ghouls 'n Ghosts Sega Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat 1990 ?
Global Defense
SDIJP
Sega Sega Eurooppa Brasilia Japani Yhdysvallat 1987 ?
Global Gladiators Virgin Interactive Virgin Interactive Eurooppa Brasilia 1993 ?
Golden Axe Sega Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat 1989 1
Golden Axe Warrior Sega Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat 1991 ?
Golfamania Sanritsu Sega Eurooppa 1990 ?
Golvellius: Valley of Doom Compile Sega Eurooppa Brasilia Japani Yhdysvallat 1988 ?
GP Rider Sega Sega Eurooppa Brasilia Australia 1993 ?
Great Baseball
The Pro Yakyuu Pennant RaceJP
Sega Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat 1987 ?
Great Basketball Sega Sega Eurooppa Brasilia Japani Yhdysvallat 1987 ?
Great Football
Sports Pad FootballSports Pad
Sega Sega Eurooppa Brasilia Japani Yhdysvallat 1987 ?
Great Golf
Masters GolfJP
Sega Sega Eurooppa Japani Yhdysvallat 1987 ?
Great Ice Hockey Sega Sega Japani Yhdysvallat 1986 ?
Great Soccer (card version) Sega Sega Japani 1985 ?
Great Soccer (cartridge version)
World SoccerEU
Sports Pad SoccerSports Pad
Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa 1987 ?
Great Volleyball Sanritsu Sega Eurooppa Brasilia Japani Yhdysvallat 1987 ?
Hang-On (card version) Sega Sega Eurooppa Japani Australia Etelä-Korea 1985
1
Hang-On (cartridge version) Sega Sega Eurooppa Brasilia 1990
1
Hang-On / Astro Warrior Sega Sega Yhdysvallat 1986
1
Hang-On / Safari Hunt Sega Sega Yhdysvallat 1986
2
Heroes of the Lance Tiertex Design Studios U.S. Gold Eurooppa Brasilia 1991
1
High School! Kimengumi Sega Sega Japani Kiina Chile 1987
1
Home Alone Probe Entertainment Sega Eurooppa Hongkong Kiina 1993
1
Hook (prototype only) Spidersoft Sony Imagesoft Yhdysvallat Kiina 1992
1
Hoshi wo Sagashite... Sega Sega Japani 1988
1
Impossible Mission Tiertex Design Studios U.S. Gold Eurooppa Brasilia 1990
1
Incredible Crash Dummies, The Software Creations Flying Edge Eurooppa 1993
1
Incredible Hulk, The Probe Entertainment U.S. Gold Eurooppa Brasilia 1994
1
Indiana Jones and the Last Crusade: The Action Game
Indiana Jones e a Ultima CrusadaBR
Tiertex Design Studios U.S. Gold Eurooppa Brasilia 1990
1
James Bond 007: The Duel The Kremlin Domark Eurooppa Brasilia 1993
1
James "Buster" Douglas Knockout Boxing
Heavyweight ChampEU/BR
SIMS Sega Yhdysvallat Eurooppa Brasilia 1990
2
James Pond 2: Codename RoboCod Vectordean
Millennium Interactive
U.S. Gold Eurooppa Brasilia 1993
1
Joe Montana Football Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Brasilia 1991
2
Jungle Book, The
Le Livre de la JungleFR

Das DschunglebuchGER

El Libro de la SelvaSPA
Virgin Interactive Virgin Interactive Eurooppa Brasilia 1993
1
Jurassic Park Sega Sega Eurooppa Brasilia 1993
1
Kenseiden
Hwarang-ui GeomKOR
Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia Etelä-Korea 1988
1
King's Quest: Quest for the Crown Microsmiths Parker Brothers Yhdysvallat 1989
1
Klax Tengen Tengen Eurooppa 1991
1
Krusty's Fun House Audiogenic Software Flying Edge Eurooppa Brasilia 1992
1
Kung Fu Kid
Sapo Xulé O Mestre do Kung FuBR

Makai RetsudenJP
Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia 1987
2
Land of Illusion Starring Mickey Mouse Sega Sega Eurooppa Brasilia 1992
1
Laser Ghost Sega Sega Eurooppa Brasilia 1991
1
Legend of Illusion Starring Mickey Mouse
Mickey Mouse's Magical CrystalJP
Aspect Sega Brasilia 1994
1
Lemmings Probe Software Sega Eurooppa Brasilia 1992
1
Lemmings 2: The Tribe (prototype only) Eurooppa 2014
1
Line of Fire SIMS Sega Eurooppa Brasilia 1991
1
Lion King, The
Le Roi LionFR

Der König der LöwenGER

El Rey LeonSPA
Virgin Interactive Virgin Interactive Eurooppa Brasilia 1994
1
Lord of the Sword
Lord of SwordJP
Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia 1989
1
Loretta no Shouzou
Portrait of LorettaEng. Translation
Sega Sega Japani 1987
1
Lucky Dime Caper Starring Donald Duck
Donald Duck's Lucky DimeJP
Sega Sega Eurooppa Brasilia 1991
1
Mahjong Sengoku Jidai Sanritsu Sega Japani 1987 ?
Marble Madness Steve Lamb Virgin Interactive Eurooppa 1992 ?
Marksman Shooting & Trap Shooting Sega Sega Brasilia Yhdysvallat 1986 ?
Marksman Shooting / Trap Shooting / Safari Hunt Sega Sega Eurooppa 1986 ?
Master of Darkness SIMS Sega Brasilia Eurooppa 1992 1
Master Games 1
(compilation: Columns-Super Monaco GP-World Soccer[3])
Sega Sega Eurooppa 1993 2
Masters of Combat SIMS Sega Brasilia Eurooppa 1993 ?
Maze Hunter 3-D
Maze WalkerJP (1988)
Sega Sega Brasilia Eurooppa Japani Yhdysvallat 1987 ?
Megumi Rescue Aicom Sega Japani 1988 ?
Mercs Sega Sega Brasilia Eurooppa 1991 ?
Michael Jackson's Moonwalker Arc System Works Sega Brasilia Eurooppa Yhdysvallat 1990 1
Mickey's Ultimate Challenge Designer Software Tec Toy Brasilia 1998 ?
Micro Machines Codemasters Codemasters Eurooppa 1993 2
Miracle Warriors: Seal of the Dark Lord Sega Sega Brasilia Eurooppa Yhdysvallat Japani 1988 ?
Missile Defense 3-D Sega Sega Brasilia Eurooppa Yhdysvallat 1987 ?
Monopoly Nexa Corporation Sega Eurooppa Yhdysvallat 1987 ?
Montezuma's Revenge Venture Technologies Parker Brothers Yhdysvallat 1989 ?
Mortal Kombat Probe Entertainment Arena Entertainment Brasilia Eurooppa 1993 ?
Mortal Kombat II Probe Entertainment Acclaim Entertainment Brasilia Eurooppa 1994 ?
Mortal Kombat 3 Software Creations Tec Toy Brasilia 1995 ?
Ms. Pac-Man Tiertex Design Studios Tengen Brasilia Eurooppa 1991 ?
My Hero Sega Sega Brasilia Eurooppa 1986 ?
My Hero (card) Sega Sega Japani Eurooppa Yhdysvallat 1986 ?
Nekyuu Kousien Sega Sega Japani 1988
2
New Zealand Story, The TecMagik TecMagik Eurooppa 1992
1
Ninja Gaiden SIMS Sega Eurooppa Brasilia Etelä-Korea 1992
1
Ninja, The Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia 1986
2
Olympic Gold: Barcelona '92 Tiertex Design Studios U.S. Gold Eurooppa Brasilia 1992
4
Operation Wolf Taito Sega Eurooppa Brasilia 1990
1
Ottifants, The Graftgold Sega Eurooppa Brasilia 1993
1
OutRun Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia 1987
1
Out Run 3-D Sega Sega Eurooppa Brasilia 1989
1
Out Run Europa Probe Entertainment U.S. Gold Eurooppa Brasilia 1991
1
Pac-Mania TecMagik Tengen Eurooppa 1991
1
Paperboy
Paber BoyBR
Tiertex Design Studios U.S. Gold Yhdysvallat Eurooppa Brasilia 1990
1
Parlour Games Compile Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani 1987
4
Pat Riley Basketball ? No official release, but it exists prototype(s) and/or roms. ? Unreleased ?
Penguin Land
Doki Doki Penguin Land: Uchuu-DaiboukenJP
Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani 1987
1
PGA Tour Golf Polygames Tengen Eurooppa Australia 1993
4
Phantasy Star Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia 1988
1
Pit-Fighter The Kremlin Domark Eurooppa Brasilia 1991
2
Pit Pot Sega Sega Japani 1985
2
Populous TecMagik TecMagik Eurooppa Brasilia 1991
1
Porkpolis (Homebrew) Vincent Crisafulli Vincent Crisafulli Yhdysvallat 2014
1
Poseidon Wars 3-D Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Brasilia 1989
1
Power Strike
AlesteJP
Compile Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia 1988
1
Power Strike II Compile Sega Eurooppa Brasilia 1993
1
Predator 2 Teeny Weeny Games Arena Entertainment Eurooppa Brasilia 1992
1
Prince of Persia The Kremlin Domark Eurooppa Brasilia 1992
1
Pro Wrestling
Gokuaku Doumei Dump MatsumotoJP
Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia 1986
2
Psychic World SIMS Sega Eurooppa Brasilia 1991
1
Psycho Fox Vic Tokai Sega Yhdysvallat Eurooppa Brasilia 1989
1
Putt & Putter SIMS Sega Eurooppa Brasilia 1992
2
Quartet
Double TargetJP
Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani 1987
2
R-Type Compile Sega Eurooppa Brasilia Japani Yhdysvallat 1988
1
R.C. Grand Prix Imagineering Seismic Software NA
Sega EU/AU
Eurooppa Brasilia Yhdysvallat Australia 1989 ?
Rainbow Islands I.T.L Sega Eurooppa Brasilia 1993 ?
Rambo: First Blood Part II
Secret CommandEU
AshuraJP
Sega Sega Brasilia Yhdysvallat 1986 ?
Rambo III Sega Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat 1988 ?
Rampage Sega Activision NA
Sega EU
Eurooppa Brasilia Yhdysvallat 1988 ?
Rampart Developer Resources Tengen Eurooppa 1993 ?
Rastan Taito Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat 1988 ?
Reggie Jackson Baseball
American BaseballEU
Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa 1988 ?
Renegade Natsume Sega Eurooppa Brasilia 1993 ?
Ren Hoek and Stimpy: Quest for the Shaven Yak Realtime Associates Tec Toy Brasilia 1994 ?
Rescue Mission Sega Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat 1987 ?
Road Rash Gary Priest U.S. Gold Eurooppa Brasilia 1994 ?
RoboCop 3 Eden Entertainment Flying Edge Eurooppa Brasilia 1993 ?
RoboCop Versus The Terminator Virgin Interactive Virgin Interactive Eurooppa Brasilia 1993 ?
Rocky Sega Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat Japani Etelä-Korea Kiina 1987 ?
Running Battle Opera House Sega Eurooppa Brasilia 1991 ?
Sagaia Natsume Sega Eurooppa Brasilia 1992 ?
Samgukji III (Unlicensed)
Sango FighterMS-DOS Title
Panda Entertainment Game Line Etelä-Korea 1994 ?
Sapo Xulé Vs Os Invasores do Brejo VIC Tokai Tectoy Brasilia 1995 ?
Satellite 7 Sega Sega Japani 1985 ?
Scramble Spirits Sega Sega Eurooppa Brasilia 1989 ?
Sega Chess Sega Sega Eurooppa Brasilia 1991 ?
Sega World Tournament Golf Sega Sega Eurooppa Brasilia 1993 4
Sensible Soccer Eurocom Sony Imagesoft Eurooppa 1993 ?
Shadow Dancer Sega Sega Eurooppa Brasilia 1990 ?
Shadow of the Beast TecMagik TecMagik Eurooppa Brasilia 1992 ?
Shanghai Sega Sega Eurooppa Yhdysvallat 1988 ?
Shinobi Sega Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat Japani 1988 ?
Shooting Gallery Sega Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat 1987 ?
Simpsons, The: Bart vs. the Space Mutants Arc Developments Flying Edge Eurooppa Brasilia 1992 ?
Simpsons, The: Bart vs. the World Arc Developments Flying Edge Eurooppa Brasilia 1993 ?
Sítio do Picapau Amarelo Tec Toy Tec Toy Brasilia Etelä-Korea 1997 ?
Slap Shot Sanritsu Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat 1990 ?
Smash TV Probe Entertainment Flying Edge Eurooppa 1992 ?
Smurfs, The Infogrames Infogrames Eurooppa Brasilia 1994 ?
Smurfs 2, The: Travel the World Infogrames Infogrames Eurooppa 1996 ?
Snail Maze (Free Game built into Early Master System 1 Hardware) Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Brasilia Japani Etelä-Korea Australia 1986 ?
Solomon no Kagi - Oujo Rihita no Namida Aisystem Tokyo Salio Japani 1988 ?
Sonic Blast Aspect Tec Toy Brasilia Etelä-Korea 1997 ?
Sonic Chaos Aspect Sega Eurooppa Brasilia Etelä-Afrikka 1993 ?
Sonic Edusoft[4] Tiertex Design Studios U.S. Gold, Sega ? Unreleased ?
Sonic the Hedgehog Spinball Sega Technical Institute Sega Eurooppa Brasilia 1993 ?
Sonic the Hedgehog Ancient Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat Hongkong 1991 ?
Sonic the Hedgehog 2 Aspect Sega Eurooppa Brasilia Etelä-Korea 1992 ?
Space Gun Cream Co., Ltd Sega Eurooppa 1992 ?
Space Harrier Sega Sega Eurooppa BrasiliaYhdysvallat Japani 1986 ?
Space Harrier 3-D Sega Sega Eurooppa BrasiliaYhdysvallat Japani 1988 ?
Special Criminal Investigation Natsume Sega Eurooppa Etelä-Korea Meksiko 1992 ?
Speedball Bitmap Brothers Mirrorsoft
Virgin Interactive
Eurooppa 1992 ?
Speedball 2 Bitmap Brothers Virgin Interactive Eurooppa 1991 ?
SpellCaster
Kujakuu OuJP
Sega Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat Japani 1989 ?
Spider-Man: Return of the Sinister Six B.I.T.S. Flying Edge Eurooppa Brasilia 1992 ?
Spider-Man vs. The Kingpin Sega Sega Eurooppa BrasiliaYhdysvallat 1991
1
Spy vs. Spy Sega Sega Eurooppa Brasilia 1986
2
Spy vs. Spy (card) Sega Sega Eurooppa Japani Yhdysvallat Etelä-Korea 1986
2
Star Wars Lucasfilm Games U.S. Gold Eurooppa Brasilia 1993 ?
Street Fighter II' Tec Toy Tec Toy Brasilia 1997
2
Streets of Rage Aspect Sega Eurooppa Brasilia 1993
1
Streets of Rage 2 Japan System House Sega Eurooppa Brasilia 1993
1
Strider Sega Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat 1991
1
Strider II Tiertex Design Studios U.S. Gold Eurooppa Brasilia 1992
1
Submarine Attack Sega Sega Eurooppa Brasilia 1990 ?
Sukeban Deka II (Japan only) Sega Sega Japani 1986 ?
Summer Games Zap Corporation Sega Eurooppa Brasilia 1988 ?
Super Kick-Off Tiertex Design Studios U.S. Gold Eurooppa Brasilia 1991 ?
Super Boy 4 Zemina Zemina Etelä-Korea 1992 ?
Super Monaco GP Sega Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat 1990
2
Super Off Road Graftgold U.S. Gold Eurooppa 1989 ?
Super Racing (Japan only) Sega Sega Japani 1988 ?
Super Space Invaders The Kremlin Domark Eurooppa 1991 ?
Super Tennis Sega Sega Eurooppa 1986 ?
Super Tennis (card)
Great TennisJP
Sega Sega Eurooppa Japani Yhdysvallat 1986 ?
Super Tetris Sega Sega Etelä-Korea 1989 ?
Superman: The Man of Steel Graftgold Sega
Virgin Interactive
Eurooppa Brasilia 1993 ?
Taz in Escape from Mars Al Baker & Associates Tec Toy Brasilia 1996 ?
Taz-Mania Technical Wave Sega EurooppaBrasilia 1992 ?
Tecmo World Cup '93 SIMS Sega Eurooppa 1993 ?
Teddy Boy Sega Sega EurooppaBrasilia 1986 ?
Teddy Boy (card) Sega Sega Eurooppa Japani Yhdysvallat 1986 ?
Tennis Ace Sanritsu Sega Eurooppa Brasilia 1989 2
Teddy Boy Sega Sega Eurooppa Brasilia 1989 ?
Tensai Bakabon Sega Sega Japani 1988 ?
Terminator, The Probe Entertainment Virgin Interactive Eurooppa Brasilia 1992 ?
Terminator 2: Judgment Day Arc Developments Flying Edge Eurooppa 1993 ?
T2: The Arcade Game Probe Software Arena Entertainment Eurooppa 1993 ?
Thunder Blade Sega Sega Eurooppa Brasilia Japani Yhdysvallat 1988 ?
Time Soldiers Alpha Denshi Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat 1989 ?
Tom & Jerry: The Movie SIMS Sega Eurooppa Brasilia 1992 ?
TransBot
Nuclear CreatureBR
Sega Sega Eurooppa Brasilia 1986 2
TransBot (card)
Astro FlashJP
Sega Sega Eurooppa Japani Yhdysvallat 1986 ?
Trivial Pursuit: Genus Edition Domark Domark Eurooppa 1992 ?
Ultima IV: Quest of the Avatar Sega Sega Eurooppa Brasilia 1990
1
Ultimate Soccer Rage Software Sega Eurooppa Brasilia 1993
2
Vigilante Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Brasilia 1988
1
Virtua Fighter Animation Aspect Tec Toy Brasilia 1996
2
Walter Payton Football
American Pro FootballEU
Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa 1989 ?
Wanted! Sanritsu Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat 1989 ?
Where in the World is Carmen Sandiego? Venture Technologies Parker Brothers Yhdysvallat 1989 ?
Wimbledon SIMS Sega Eurooppa Brasilia 1992 ?
Wimbledon 2 SIMS Sega Eurooppa 1993 ?
Winter Olympics: Lillehammer 94 Tiertex Design Studios U.S. Gold Eurooppa Brasilia 1994 ?
Wolfchild Core Design Virgin Interactive Eurooppa Brasilia 1993 ?
Wonder Boy Sega Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat Japani 1987 ?
Wonder Boy in Monster Land Sega Sega Eurooppa Yhdysvallat Japani 1988 ?
Wonder Boy III: The Dragon's Trap Westone Sega Eurooppa Yhdysvallat 1989 ?
Wonder Boy in Monster World Sega Sega Eurooppa 1993 ?
Woody Pop Sega Sega Japani 1987 ?
World Class Leader Board Tiertex Design Studios U.S. Gold Eurooppa Brasilia 1991 ?
World Cup USA '94 Tiertex Design Studios U.S. Gold Eurooppa Brasilia 1994 ?
World Cup Italia '90 Virgin Mastertronic
Ing. Olivetti S.P.A.
Sega Eurooppa Brasilia 1990 ?
World Games Sega Sega Eurooppa Brasilia 1989 ?
World Grand Prix Sega Sega Eurooppa Brasilia Yhdysvallat Japani 1986 ?
World Soccer Sega Sega Eurooppa 1987 ?
WWF WrestleMania: Steel Cage Challenge T.W. Games Ltd Flying Edge Eurooppa Brasilia 1992 ?
X-Men 3: Mojo World Sega Tec Toy Brasilia 1996
1
Xenon 2 Megablast Bitmap Brothers Virgin Interactive Eurooppa 1991
1
Ys: The Vanished Omens
YsJP
Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani 1988
1
Zaxxon 3-D Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia 1987
1
Zillion
Akai Koudan ZillionJP
Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia 1987
1
Zillion II: The Tri Formation
Tri FormationJP
Sega Sega Yhdysvallat Eurooppa Japani Brasilia 1988
1
Zool Gremlin Graphics Design Gremlin Graphics Design Eurooppa 1993
1

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]