Luettelo Don Rosan Suomessa julkaistusta Disney-tuotannosta

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Don Rosan Suomessa julkaistusta tuotannosta.

Aku Ankka -lehti[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aku Ankka -lehdessä julkaistu tuotanto on julkaistu myöhemmin uudestaan myös lehden puoli- tai neljännesvuosikerroissa.

Tarinat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ilmestynyt Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Sivuja
1/90 AR 104 Jos metsään haluat mennä nyt... Mythological Menagerie 10
3/90 AR 110 Onnesta turtana Oolated Luck 10
8–9/90 AR 128 Vaarojen vuori Fortune on the Rocks 12
10/90 AR 143 Nokkadamuksen kirous The Curse of Nostrildamus 10
17–20/90 AR 130 Andien kutsu Return to Plain Awful 28
35–38/90 AR 113 Lumikenttien kimallus Last Sled to Dawson 28
48/90 D 90057 Mestaripuutarhuri The Master Landscapist 10
4/91 D 90147 Pysähtyneisyyden aika On Stolen Time 13
22/91 D 90161 Avaruuden valloittajat The Duck Who Fell to Earth 12
24/91 KD 0190 Ahneen palkka The Money Pit 12
29/91 AR 103 Liikenerot Nobody's Business 10
35/91 D 90345 Nokanneulan tapaus Incident at McDuck Tower 10
42/91 D 91071 Saari ajan rajalla Island on the Edge of Time 14
45–47/91 D 91192 Windigojen mailla War of the Wendigo 27
6/92 D 91076 Sankari ylitse muiden Super Snooper Strikes Again 11
47/92 D 92008 Julman maan jehu The Buckaroo of the Badlands 15
2/93 D 92083 Kuparikukkulan kuningas Raider of the Copper Hill 15
11/93 D 92191 Klaaninsa viimeinen The New Laird of Castle McDuck 15
18/93 D 92273 Transvaalin tuittupää The Terror of the Transvaal 12
24/93 D 92314 Unten poluilla The Dreamtime Duck of the Never-Never 15
29–31/93 D 92514 Klondiken keisari King of the Klondike 24
39/93 H 89068 Hopealautasella On a Silver Platter 10
45/93 D 93121 Ankkapurhan miljardööri The Billionaire of Dismal Downs 10
7/94 D 93287 Ankkalinnasta Lillehammeriin From Duckburg to Lillehammer 12
10/94 D 93227 Ankkalinnakkeen valloittaja The Invader of Fort Duckburg 15
15–17/94 D 93288 Maailman rikkain ankka The Empire-Builder from Calisota 24
21/94 H 87178 Odottavan onki Give Unto Others 7
22/94 D 93488 Ankkapalatsin erakko The Recluse of McDuck Manor 16
23/94 D 93488 Olla kuin ei olisikaan The Duck Who Never Was 16
1–3/95 D 94012 Kroisoksen aarre The Treasury of Croesos 24
13–15/95 D 94066 Matka Maan keskipisteeseen The Universal Solvent 24
24/95 D 91249 Onnenlantin tarina Of Ducks and Dimes and Destinies 15
39–41/95 D 94202 Kutistuva kitupiikki The Incredible Shrinking Tightwad 24
45/95 D 94144 Kolumbuksen kadonneet kartat The Lost Charts of Columbus 24
4–6/96 D 95044 Yukonin sydämet Hearts of the Yukon 24
21–23/96 D 95079 Ankka kuningas Arthurin hovissa The Once and Future Duck 24
32/96 D 96001 Paino-ongelmia A Matter of Some Gravity 16
52/96–2/97 D 96089 Hämäyksen hurrikaani The Vigilante of Pizen Bluff 24
19/97 D 94121 Valvova silmä An Eye for Detail 10
28/97 D 96325 Kaikkein mieluisin lahja A Little Something Special 28
33–35/97 D 96203 Maa hyökkää Attack of the Hideous Space Monsters 24
42/97 D 97052 K.A.S.V.A.T.U.S.O.P.P.I.A. W.H.A.D.A.L.O.T.T.A.J.A.R.G.O.N. 16
2/98 D 97437 Kolmoistikliaisen merkki The Sign of the Triple Distelfink 14
5–6/98 D 96066 Eldoradon viimeinen valtias The Last Lord of the Eldorado 30
23–24/98 D 97346 Musta Ritari The Black Knight 24
6–7/99 D 98045 Cutty Sarkin cowboykapteeni The Cowboy Captain of the Cutty Sark 24
16–17/99 D98202 Hollantilaisen salaisuus The Dutchman's Secret 24
25/99 H 85218 Laiskanläksy Well-Educated Duck 10
44–45/99 D 98346 Pako kielletystä laaksosta Escape from Forbidden Valley 24
18/00 F PM 99001 C Kolikko karussa The Coin 12
36–38/00 D 2000-002 Kolmen caballeron paluu The Three Caballeros Ride Again 28
1/01 F PM 00201 C Hakkaa päälle! Attaaaaaack! 12
26/01 D 2000-191 Talon kokoinen vastustaja The Beagle Boys vs. the Money Bin 17
26–28/01 D 99078 Sammon salaisuus The Quest for Kalevala 34
49/01 H 89174 Ankkalinnan pillipiipari The Pied Piper of Duckburg 8
11/02 D 2001-095 Unohda koko juttu! Forget it! 13
19–20/02 D 2001-143 Ensimmäinen keksintö Gyro's First Invention 20
38–40/02 F PM 01201 C/A Culebran liikenero The Sharpie of the Culebra Cut 26
9–10/03 D 2002-033 Unelmoiden läpi elämän The Dream of a Lifetime 26
32/03 AR 116 Avaruusnokosilla Rocket Reverie 2
43/03 D 2003-017 Täyttä roskaa Trash and Treasure 13
44/03 D 92380 Kadonneen kirjaston vartijat The Guardians of Lost Library 28
48/03 D 93574 Olla kuin ei olisikaan The Duck Who Never Was 16
9–11/04 D 2003-081 Kirje kotoa A Letter from Home 34+2
20/04 D 90227 Aarre lasimaljassa Treasure under Glass 20
39–40/04 D 2003-235 Musta Ritari slurppaa jälleen The Black Knight GLORPS Again 25+1
21–23/05 D 2004-032 Seitsemän (miinus neljä) rohkeata caballeroa The Magnificent Seven (Minus Four) Caballeros 32+2
49/05 AR 107 Uutisjahti The Paper Chase 2
08–09/06 AR 106 Rahavirta Cash Flow 26
18–20/06 D 2005-061 White Agony Creekin vanki The Prisoner of the White Agony Creek 31+2
51B/06 AR 109 Oi kuusipuu Fir-Tree Fracas 4
06/07 H 87112 Merkitsemätön merkkipäivä Forget Me Not 3
27/07 AR 145 Hänen majesteettinsa Roope Ankka His Majesty, McDuck 28
49/07 AR 118 Tuloskunnossa Fiscal Fitness 2
25/08 AR 102 Auringon poika The Son of the Sun 26
44/08 AR 108 Suurin kurpitsa Fit to Be Pied 10
18/09 AR 119 Tyylittä taaplaten Metaphorically Spanking 10
32/09 D 90057 Mestaripuutarhuri The Master Landscapist 10
39/09 D 96001 Paino-ongelmia A Matter of Some Gravity 16
52–53/09 D 95153 Kymmenen avataran aarre The Treasure of the Ten Avatars 28
07–09/10 D 94066 Matka maan keskipisteeseen The Universal Solvent 24
17–19/10 D 2001-024 Temppeliherrojen kätketty kruunu The Crown of the Crusader Kings 27
45/10 D 91076 Vahva-Jussin paluu Super Snooper Strikes Again 11
04/11 AR 110 Onnesta turtana Oolated Luck 10
27-28/11 AR 125 Krokotiilinmetsästäjä The Crocodile Collector 18
49/11 G/TEM 9510 Karhukoplanloukku Gyro's Beagletrap 1
29-31/12 D 90314 Takaisin Xanaduun Return to Xanadu 30
23/13 D 91308 Klaaninsa viimeinen The Last of the Clan McDuck 15
24-26/13 D 91411 Mississippin mestari The Master of the Mississippi 28
27-29/13 D 91192 Windigojen mailla War of the Wendigo 27
30-32/13 D 95079 Ankka kuningas Arthurin hovissa The Once and Future Duck 24
33/13 AR 104 Jos metsään haluat mennä nyt... Mythological Menagerie 10
34/13 AR 105 Monikäyttöauto Recalled Wreck 10
39/14 AR 128 Vaarojen vuori His Fortune on the Rocks 12
09/15 D 94121 Valvova silmä An Eye for Detail 10
17/15 AR 143 Nokkadamuksen kirous The Curse of Nostrildamus 10
35/15 D 90345 Nokanneulan tapaus Incident at McDuck Tower 10
41/15 KD 0190 Ahneen palkka The Money Pit 12
52-53/15 D 93488 Ankkapalatsin erakko The Richest Duck in the World 16
26-28/16 D 94012 Kroisoksen aarre The Treasury of Croesus 24
43/16 AR 103 Liikenerot Nobody's Business 10
14/17 H 89068 Hopealautasella On a Silver Platter 10
31/17 D 90147 Pysähtyneisyyden aika On Stolen Time 13
47/17 D 91249 Ensilantin tarina Of Ducks and Dimes and Destinies 15
30-32/18 D 94202 Kutistuva kitupiikki The Incredible Shrinking Tightwad 24
43/18 D 2001-095 Unohda koko juttu! Forget it! 13
05-07/19 D 92380 Kadonneen kirjaston vartijat The Guardians of the Lost Library 28

Muut kuvitukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ilmestynyt Julkaisukoodi Tyyppi
18/90 ARC DDA 12 kansikuva (Andien kutsu)
45/95 D 12192 kansikuva (Kolumbuksen kadonneet kartat)
28/97 XNC DD1997-26 kansikuva (Kaikkein mieluisin lahja)
45/97 ARC US 300A keräilykuva
06/99 XFC AA1999-06 kansikuva (Cutty Sarkin cowboykapteeni)
16/99 XFC AA1999-16 kansikuva (Hollantilaisen salaisuus)
30/99 D 11221 Aku Ankan sukupuu -juliste
33/99 XFC AA1999-33 lukujärjestys
44/99 XFC AA1999-44 kansikuva (Pako kielletystä laaksosta)
18/00 XFC AA2000-18 kansikuva (Kolikko karussa)
18/00 FC PM 333D keräilykuva
36/00 XFC AA2000-36 kansikuva (Kolmen caballeron paluu)
44/00 FC PM 321D keräilykuva
01/01 XFC AA2001-01 kansikuva (Hakkaa päälle!)
26/01 D 17005 kansikuva (Talon kokoinen vastustaja)
27/01 GC MM2000-01B kansikuva (Sammon salaisuus)
27/01 FC PM 344D keräilykuva
33/01 XFC AA2001-33 lukujärjestys
11/02 D 17697 kansikuva (Unohda koko juttu!)
19/02 D 17804 kansikuva (Ensimmäinen keksintö)
38/02 D 17696 kansikuva (Culebran liikenero)
38/02 FC PM 349D keräilykuva
09/03 D 2002-033 kansikuva (Unelmoiden läpi elämän)
43/03 XFC AA2003-43 kansikuva (Täyttä roskaa)
09/04 D 19208 kansikuva (Kirje kotoa)
20/04 DC AE1991-02 kansikuva (Aarre lasimaljassa)
39/04 D 19554 kansikuva (Musta Ritari slurppaa jälleen)
49/04 FC PM 347D keräilykuva
21/05 D 20596 kansikuva (Seitsemän (miinus neljä) rohkeata caballeroa)
08/06 FC PM 319D kansikuva (Rahavirta)
18/06 D 21979 kansikuva (White Agony Creekin vanki)
04/07 keräilykuva (Roope-setä kautta aikain 1)
08/07 keräilykuva (Roope-setä kautta aikain 2)
12/07 keräilykuva (Roope-setä kautta aikain 3)
17/07 keräilykuva (Roope-setä kautta aikain 4)
21/07 keräilykuva (Roope-setä kautta aikain 5)
26/07 keräilykuva (Roope-setä kautta aikain 6)
30/07 keräilykuva (Roope-setä kautta aikain 7)
34/07 keräilykuva (Roope-setä kautta aikain 8)
39/07 keräilykuva (Roope-setä kautta aikain 9)
41/07 keräilykuva (Roope-setä kautta aikain 10)
47/07 keräilykuva (Roope-setä kautta aikain 11)
49/07 kansikuva
51/07 keräilykuva (Roope-setä kautta aikain 12)

Roope-setä -lehti[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ilmestynyt Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Sivuja
12B/91 D 90314 Takaisin Xanaduun Return To Xanadu 30

Muut kuvitukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Osa piirroksista on julkaistu uudelleen lehden puolivuosikerroissa.

Ilmestynyt Julkaisukoodi Tyyppi
1/1997 Roope Ankan elämä ja teot – keräilykuva 1
2/1997 Roope Ankan elämä ja teot – keräilykuva 2
3/1997 Roope Ankan elämä ja teot – keräilykuva 3
4/1997 Roope Ankan elämä ja teot – keräilykuva 4
5/1997 Roope Ankan elämä ja teot – keräilykuva 5
6/1997 Roope Ankan elämä ja teot – keräilykuva 6
7/1997 Roope Ankan elämä ja teot – keräilykuva 7
8/1997 Roope Ankan elämä ja teot – keräilykuva 8
9/1997 Roope Ankan elämä ja teot – keräilykuva 9
10/1997 Roope Ankan elämä ja teot – keräilykuva 10
11/1997 Roope Ankan elämä ja teot – keräilykuva 11
12/1997 Roope Ankan elämä ja teot – keräilykuva 12
2/1998 ARC WIC 2 kansi
4/2001 FC PM 311D juliste
3/2003 ARC WIC 2 keräilykuva
3/2003 piirros
10/05 D 11221 sukupuujuliste

Aku Ankan lemmenkutsu (1992)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Suomentaja Sivuja
AR 125 Krokotiilinmetsästäjä The Crocodile Collector Jukka Lindfors 18
AR 105 Monikäyttöauto Recalled Wreck Ilkka Syrèn 10

Kadonneen kirjaston vartijat ja muita Don Rosan parhaita (1995)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Suomentaja Sivuja
D 92380 Kadonneen kirjaston vartijat The Guardians of the Lost Library Jukka Lindfors 28
AR 104 Jos metsään haluat mennä nyt... Mythological Menagerie Markku Saarinen 10
D 91071 Saari ajan rajalla Island on the Edge of Time Aku Ankan toimitus 14
D 90345 Nokanneulan tapaus Incident at McDuck Tower Aku Ankan toimitus 10
D 91192 Windigojen mailla War of the Wendigo Jukka Lindfors 27
D 90057 Mestaripuutarhuri The Master Landscapist Aku Ankan toimitus 10
D 91076 Sankari ylitse muiden Super Snooper Strikes Again Aku Ankan toimitus 11
D 90147 Pysähtyneisyyden aika On Stolen Time Aku Ankan toimitus 13
D 90314 Takaisin Xanaduun Return to Xanadu Pekka Tuliara 30

Roope Ankan elämä ja teot (1997)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Suomentaja Sivuja
D 91308 Klaaninsa viimeinen The Last of the Clan McDuck Jukka Lindfors 15
D 91411 Mississipin mestari The Master of the Mississippi Jukka Lindfors 28
D 92008 Julman maan jehu The Buckaroo of the Badlands Jukka Lindfors 15
D 92083 Kuparikukkulan kuningas The King of the Copper Hill Jukka Lindfors 15
D 92191 Ankkapurhan uusi valtias The New Laird of Castle McDuck Jukka Lindfors 15
D 92273 Transvaalin tuittupää The Terror of the Transvaal Jukka Lindfors 12
D 92314 Uniajan urho The Dreamtime Duck of Never-Never Markku Saarinen 15
D 92514A Klondiken keisari The Argonaut of White Agony Creek Jukka Lindfors 25
D 93121 Ankantaan miljardööri The Billionaire of Dismal Downs Jukka Lindfors 15
D 93227 Ankkalinnakkeen valloittaja The Invader of Fort Duckburg Jukka Lindfors 15
D 93288A Maailman rikkain ankka The Richest Duck in the World Jukka Lindfors 24
D 93488A Ankkapalatsin erakko The Recluse of McDuck Manor Jukka Lindfors 19

Sammon salaisuus ja muita Don Rosan parhaita (1999)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Suomentaja Sivuja
D 99078 Sammon salaisuus The Quest for Kalevala Jukka Lindfors 33+1
AR 102 Auringon poika The Son of the Sun Jukka Lindfors 26
AR 103 Liikenerot Nobody's Business Markku Saarinen 10
AR 105 Monikäyttöauto Recalled Wreck Ilkka Syrèn 10
AR 106 Rahavirta Cash Flow Jukka Lindfors 26
AR 110 Onnesta turtana Oolated Luck Jukka Lindfors 10
AR 128 Vaarojen vuori Fortune on the Rocks Markku Saarinen 12
AR 143 Nokkadamuksen kirous The Curse of Nostrildamus Jukka Lindfors 10
KD 0190 Ahneen palkka The Money Pit Markku Saarinen 12
D 90227 Aarre lasimaljassa Treasure under Glass Jukka Lindfors 20

Temppeliherrojen kätketty kruunu ja muita Don Rosan parhaita (2001)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Suomentaja Sivuja
D 2001-024 Temppeliherrojen kätketty kruunu The Crown of the Crusader Kings Jukka Lindfors 27
AR 108 Suurin kurpitsa Fit to Be Pied Jukka Lindfors 10
AR 125 Krokotiilinmetsästäjä The Crocodile Collector Jukka Lindfors 18
AR 119 Tyylittä taaplaten Metaphorically Spanking Jukka Lindfors 10
AR 130 Andien kutsu Return to Plain Awful Markku Saarinen 28
AR 145 Hänen majesteettinsa Roope Ankka His Majesty, McDuck Jukka Lindfors 28
H 89068 Hopealautasella On a Silver Platter Jukka Lindfors 10
D 94012 Kroisoksen aarre The Treasury of Croesus Jukka Lindfors 24

Ankan siivellä (2001)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Sivuja
D 93488 Ankkapalatsin erakko The Recluse of McDuck Manor 16

Maailman hauskin kuvasarjalehti (2001)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Sivuja
D 94121 Valvova silmä An Eye for Detail 10

Kymmenen avataran aarre ja muita Don Rosan parhaita (2003)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Suomentaja Sivuja
D 95153 Kymmenen avataran aarre The Treasure of the Ten Avatars Jukka Lindfors 28
D 90161 Avaruuden valloittajat The Duck Who Fell to Earth Jukka Lindfors 12
D 94066 Matka Maan keskipisteeseen The Universal Solvent Jukka Lindfors 24
D 94202 Kutistuva kitupiikki The Incredible Shrinking Tightwad Jukka Lindfors 24
D 94121 Valvova silmä An Eye for Detail Jukka Lindfors 10
D 94144 Kolumbuksen kadonneet kartat The Lost Charts of Columbus Jukka Lindfors 24
D 95079 Ankka kuningas Arthurin hovissa The Once and Future Duck Jukka Lindfors 24
D 96001 Paino-ongelmia A Matter of Some Gravity Jukka Lindfors 16

Sportti-Ankka (2003)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Sivuja
D 93287 Ankkalinnasta Lillehammeriin From Duckburg to Lillehammer 12

Aku Ankan parhaat (2004)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Suomentaja Sivuja
D 97052 K.A.S.V.A.T.U.S.O.P.P.I.A. W.H.A.D.A.L.O.T.T.A.J.A.R.G.O.N. Jukka Lindfors 16
AR 108 Suurin kurpitsa Fit to Be Pied Jukka Lindfors 10
AR 104 Jos metsään haluat mennä nyt... Mythological Menagerie Markku Saarinen 10

Aku Ankka ja kumppanit (2005)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Sivuja
D 90345 Nokanneulan tapaus Incident at McDuck Tower 10

Musta Ritari ja muita Don Rosan parhaita (2005)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Suomentaja Sivuja
D 97346 Musta Ritari The Black Knight Jukka Lindfors 24
D 96325 Kaikkein mieluisin lahja A Little Something Special Jukka Heiskanen 29
D 96203 Kaksisilmäisten avaruushirviöiden hyökkäys Attack of the Hideous Space Varmints! Jukka Lindfors 24
D 97052 K.A.S.V.A.T.U.S.O.P.P.I.A. W.H.A.D.A.L.O.T.T.A.J.A.R.G.O.N. Jukka Lindfors 16
D 96066 Eldoradon viimeinen valtias The Last Lord of Eldorado Jukka Lindfors 30
D 97437 Kolmoistikliaisen merkki The Sign of the Triple Distelfink Jukka Lindfors 14
D 98202 Hollantilaisen salaisuus The Dutchman's Secret Jukka Lindfors 24

Onnenankka (2006)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Suomentaja Sivuja
D 91076 Sankari ylitse muiden Super Snooper Strikes Again Jukka Lindfors 11
D 99078 Sammon salaisuus The Quest for Kalevala Jukka Lindfors 33+1
AR 104 Jos metsään haluat mennä nyt Mythological Menagerie Jukka Lindfors 10
D 94012 Kroisoksen aarre The Treasury of Croesus Jukka Lindfors 24

Roope-sedän parhaat (2007)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Suomentaja Sivuja
D 96325 Kaikkein mieluisin lahja A Little Something Special Jukka Heiskanen 29
D 90147 Pysähtyneisyyden aika On Stolen Time Aku Ankan toimitus 13

Roope Ankan elämä ja teot 2 (2007)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Suomentaja Sivuja
D 91249 Ensilantin tarina Of Ducks and Dimes and Destines Jukka Lindfors 15
D 98045 Cutty Sarkin cowboykapteeni The Cowboy Captain of Cutty Sark Jukka Lindfors 24
D 96080 Hämäyksen hurrikaani The Vigilante of Pizen Bluff Jukka Lindfors 24
D 2005-061 White Agony Creekin vanki The Prisoner of White Agony Creek Jukka Lindfors 31
D 95044 Yukonin sydämet Hearts of the Yukon Jukka Lindfors 24
AR 113 Lumikenttien kimallus Last Sled to Dawson Aku Ankan toimitus 28
F PM 01201 C/A Culebran liikenero The Sharpie of the Culebra Cut Jukka Lindfors 26
D 2002-033 Unelmoiden läpi elämän The Dream of a Lifetime Jukka Lindfors 26

Kultaiset vuodet (2007)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Suomentaja Sivuja
D 91071 Saari ajan rajalla Island on the Edge of Time Aku Ankan toimitus 14

Ihan Ankkana (2009)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Suomentaja Sivuja
KD 0190 Ahneen palkka The Money Pit Markku Saarinen 12

Aku Ankan juhlakirja (2009)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Suomentaja Sivuja
D 90057 Mestaripuutarhuri The Master Landscapist Aku Ankan toimitus 10

Kolmen caballeron paluu ja muita Don Rosan parhaita (2009)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Suomentaja Sivuja
D 2000-002 Kolmen caballeron paluu The Three Caballeros Ride Again 28
H 85218 Laiskanläksy Well-Educated Duck 10
H 87178 Odottavan onki Give Unto Others 7
- luonnossivuja The Star-Struck Duck
H 89174 Ankkalinnan pillipiipari The Pied Piper of Duckburg 8
D 93287 Ankkalinnasta Lillehammeriin From Duckburg to Lillehammer 12
D 2001-143 Ensimmäinen keksintö Gyro's First Invention 20
AR 109 Oi kuusipuu Fir-Tree Fracas 4
AR 107 Uutisjahti The Paper Chase 2
AR 116 Avaruusnokosilla Rocket Reverie 2
AR 118 Tuloskunnossa Fiscal Fitness 2
D 2000-191 Talon kokoinen vastustaja The Beagle Boys vs. The Money Bin 17
D 2004-032 Seitsemän (miinus neljä) rohkeata caballeroa The Magnificat Seven (Minus Four) Caballeros 32

Pako kielletystä laaksosta ja muita Don Rosan parhaita (2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinakoodi Suomenkielinen nimi Alkukielinen nimi Suomentaja Sivuja
D 98346 Pako kielletystä laaksosta Escape from Forbidden Valley 24
D 93574 Olla kuin ei olisikaan The Duck Who Never Was 16
H 87112 Merkitsemätön merkkipäivä Forget Me Not 3
H 87173 Onni, jonka annoin pois Leaky Luck 1
G TEM 9510 Karhukoplanloukku Gyro's Beagletrap 1
F PM 99001 C Kolikko karussa The Coin 12
F PM 00201 C Hakkaa päälle! Attaaaaaack! 12
D 2001-095 Unohda koko juttu! Forget it! 13
D 2003-017 Täyttä roskaa Trash and Treasure 13
D 2003-081 Kirje kotoa A Letter from Home 34+2
D 2003-235 Musta Ritari slurppaa jälleen The Black Knight GLORPS Again 25

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]