Li Mei

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Li Mei on fiktiivinen hahmo Mortal Kombat -pelisarjassa. Hahmo esiintyi ensimmäisen kerran Mortal Kombat: Deadly Alliance -pelissä, jossa Shang Tsung ja Quan Chi orjuuttivat Li Mein kylän asukkaat luodessaan Soulnadon. Quan Chi myöhemmin tarjosi Li Meille vapauden jos tämä onnistuu voittamaan turnauksen Li Mein kukistettua Kanon taistelussa. Myöhemmin Li Mei kohtasi Shujinkon ystävystyen tämän kanssaan ja Shujinko tarjoutui kouluttamaan Li Meitä. Myöhemmin Mortal Kombat: Deception-pelissä Li Mei huolimatta turnauksen voitostaan oli joutunut vangituksi ja Bo' Rai Cho onnistui vapauttamaan Li Mein vankilastaan. Mortal Kombat: Armageddon -peleissä Li Mei nähtiin Netherealmissa ja Li Mei melkein kukisti Shinnokin taistelussa, kunnes Taven esti häntä ja Taven kukisti Li Mein taistelussa, jonka jälkeen Li Mei pakeni. Myöhemmin Li Mei osallistui Armageddonin taisteluun ja oli taistelun ensimmäinen uhri Hotarun tapettua Li Mein taistelussa lävistäen tämän miekallaan. Li Mein vaihtoehtoisessa Armageddonin lopetuksessa hän kukisti Blazen ja voimillaan vangitsi Shang Tsungin ja Quan Chin sielut obeliskin sisälle rangaistukseksi Li Mein kansan tappamisesta.

Li Mei teki cameo-roolin Vuoden 2011 Mortal Kombat -pelissä, jossa hänen ruumiinsa nähtiin maassa Hotarun miekan lävistämänä. Li Mei nähtiin myös kahlittua kolosseumilla. Li Mei esiintyi myös Mortal Kombat X-pelin tarinakampanjassa, jossa Mileenan tuhottua Shinnokin amuletin avulla Li Mein kotikylän Sun Don hän joutui pakenemaan Outworldista johdattaen pakolaisryhmää Earthrealmiin. Li Mei kertoi tapahtuneesta Sonyalle ja Raidenille, jonka jälkeen Sonya lähetti Cassien kysymään asiaa Kotal Kahnilta. Li Mei myöhemmin kohdattuaan Johnny Cagen sanoi tämän muistuttavan häntä ryhmässään kulkeneesta miehestä, jolla oli punainen silmä, jolloin Johnny ja Sonya tunnistivat miehen Kanoksi ja heidän löydettyä ja kukistettua Kanon he ilmoittivat asiasta Li Meille.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.