Hsu Hao

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hsu Hao on fiktiivinen hahmo Mortal Kombat -pelisarjassa. Hahmo esiintyi ensimmäisen kerran Mortal Kombat: Deadly Alliance-pelissä. Hsu Hao on esiintynyt myös Mortal Kombat: Tournament Edition ja Mortal Kombat: Armageddon-peleissä. Hsu Hao esiintyi myös Mortal Kombat X-peliin perustuvassa sarjakuvassa.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hsu Hao on Earthrealmilainen entinen erikoisjoukkojen sotilas ja kotoisin Mongoliasta. Hän on paha Red Dragon-klaanin jäsen ja hänen tavoitteenaan on tuhota Black Dragon-klaani kokonaan. Hsu Haolla on vihreät housut ja hattu sekä kyberneettinen sydän, josta hän saa lisävoimia ja hän seuraa Mavadon käskyjä. Mortal Kombat: Deadly Alliance-pelissä Mavado lähetti Hsu Haon tappamaan Shang Tsungin Quan Chin käskystä. Hsu Hao kuoli, kun Jax tappoi hänet repimällä irti tämän kyberneettisen sydämen. Hsu Hao palasi myöhemmin Mortal Kombat: Armageddon-pelissä, jossa hän osallistui Armageddonin taisteluun, jossa hän taisteli Kenshiä ja Johnny Cagea vastaan. Hsu Hao sai myöhemmin taistelussa surmansa. Hsu Haon vaihtoehtoisessa Armageddonin lopetuksessa hän kukistettuaan Blazen joutui Netherealmiin muuttuen demoniksi ja kukisti Shinnokin Onien armeijan avulla tullen Netherealmin valtiaaksi.

Mortal Kombat X-pelin sarjakuvaversiossa Daegon määräsi Hsu Haon tappamaan Kenshin ja Takedan ja Hsu Hao joukkoineen saivat heidät kiinni Himalajan vuorilla, mutta ennen kuin Hsu Hao ehti tappaa Kenshin Scorpion saapui paikalle klaaninsa kanssa ja Hsu Hao kuoli Scorpionin heitettyä miekkansa Hsu Haon kyberneettiseen sydämeen ja murskattua tämän kallon, jolloin Hsu Haon jäljelläolevat joukot pakenivat.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.