Dog with a Blog

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Dog with a Blog
Tyyli sitcom
Kestoaika 21 minuuttia
Luoja(t) Michael B. Kaplan
Philip Stark
Pääosissa G. Hannelius
Blake Michael
Francesca Capaldi
Alkuperämaa Yhdysvallat
Alkuperäiskieli englanti
Verkko Disney Channel
Esitetty 12. lokakuuta 2012 – 2015
Tuotantokausia 3
Jaksoja 55
Tuotanto
Tuotantoyhtiö(t) It's a Laugh Productions
Palkinnot
Ehdokkuudet Emmy-ehdokkuus kategoriassa "Erinomainen lastenohjelma"
Aiheesta muualla
Virallinen sivusto
IMDb

Dog with a Blog on yhdysvaltalainen tilannekomediasarja, joka alkoi Disney Channel-kaapelikanavalla 12. lokakuuta 2012. Sarjan toinen tuotantokausi alkoi 4. helmikuuta 2013 ja kolmas kausi 4. helmikuuta 2014. Sarjan luoja Michael B. Kaplan oli myös tekijänä Disney XD-kanavan tv-sarjassa I'm In The Band, jossa osa näyttelijöistä aiemmin esiintyi. Sarja on ollut ehdolla Emmy-palkinnon saajaksi.

Stan-koiraa esittävät livenä Kuma- ja Mick-nimiset koirat, ja Stania ääninäyttelee Stephen Full.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Avery Jennings sekä Chloe ja Tyler James ovat sisaruspuolia ja vihaavat toisiaan, mutta joutuvat totuttelemaan uuteen elämäänsä perheenä. Averyn äiti on naimisissa Tylerin ja Chloen isän kanssa. Lapset kohtaavat suuren yllätyksen, kun huomaavat että heidän löytökoiransa Stan osaa puhua ja kaiken lisäksi kirjoittaa blogia. Saatuaan tietää Stanin osaavan puhua, lapset päättävät yhdessä salata asian vanhemmilta, peläten että muutoin hupaisa ja sympaattinen Stan annettaisiin pois.

Hahmot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Avery Jennings on Tylerin ja Chloen erittäin älykäs ja kunnianhimoinen siskopuoli. Hän on ahkera ylisuorittaja, joka tietää mitä haluaa elämältään, on sosiaalisesti vastuullinen ja rakastaa taidetta. Averyn unelmana on tulla joskus Amerikan presidentiksi. Hän pitää Tyleriä ärsyttävänä ja päällepäin inhoaa tätä, mutta loppujen lopuksi he rakastavat toisiaan kaikesta huolimatta. Avery sanoo olevansa täydellinen oppilas, vaikka on huono matikassa eikä osaa espanjaa. Hänen parhaita ystäviään ovat rakastettava tyhjäpää Lindsay, asioihin negatiivisesti suhtautuva Max sekä nätti ja lahjakas tyttö Nikki, joka on kotoisin El Salvadorista – sekä tietysti Stan-koira. Averylla on myös kaksi ihastuksen kohdetta: Dustin ja Wes.

Tyler James on suosittu Chloen isoveli ja Averyn velipuoli. Hän on erittäin karismaattinen ja onnistuu saamaan kenen tahansa tytön lähtemään kanssaan ulos. Avery on usein kateellinen Tylerille, mikä aiheuttaa joskus riitoja heidän välilleen. Vaikka Tyler on laiska koulussa eikä järin fiksu, hän on matikkanero ja osaa tuoda esiin toisen, pehmeän ja kypsemmän puolen itsestään. Hän on toisinaan manipuloiva, muttei kuitenkaan aina tuomitseva tai ilkeä ihminen. Tyler ei myöskään aina itse tajua tulevansa esim. siskonsa Chloen manipuloimaksi.

Chloe James on puna-kiharahiuksinen, naiivi ja suloinen ja pirteä tyttö, Averyn pikkusiskopuoli ja Tylerin pikkusisko. Hän tekee usein omia hulluja juttujaan. Perheen käydessä asioilla eri paikoissa he usein vasta kotona huomaavat unohtaneensa hakea Chloen. Korvaukseksi Chloe on saanut joka kerta uuden nuken. Chloe rakastaa karkkeja ja hänellä on erittäin aktiivinen ja vilkas mielikuvitus.

Stan on tv-sarjan maskotti, herkkäluontoinen, valkomustatäpläinen koira joka kommunikoi puhumalla kolmelle ystävälleen ja kirjoittaa blogia elämästään Jennings-Jamesin perheen lemmikkinä. Vanhemmat eivät tiedä Stanin salaisista kyvyistä. Stan rakastaa puudeleita mutta inhoaa äänekkäitä pomeranianeja. Hänen suosikkilapsensa perheessä on Avery.

Rooleissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 G. Hannelius  Avery Jennings  
 Blake Michael  Tyler James  
 Francesca Capaldi  Chloe James  
 Regan Burns  Bennett James  
 Beth Littleford  Ellen Jennings  

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä televisioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.