Dani Clos

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Dani Clos
Clos Racing Engineering-tallissa Monzassa vuonna 2011.

Daniel Clos Álvarez (s. 23. lokakuuta 1988 Barcelona, Espanja) on espanjalainen moottoriurheilija. Clos on kilpaillut myös Formula Renault-, Formula 3- ja Aasian GP2-sarjoissa. Clos voitti vuoden 2006 Italian Formula Renault -sarjan mestaruuden. Clos on myös testannut Williamsin F1-autoa.

Clos debytoi GP2-sarjassa kaudella 2009 Racing Engineering -tallissa. Kauden päättävässä Portugalin sprinttikilpailussa Clos ajoi kolmanneksi saavuttaen ensimmäiset pisteensä. Kaudella 2010 Clos jatkoi tallissa seuraavalla kaudella ajaen avausvoittonsa Turkin sprinttikilpailussa. Hän sijoittui sarjan loppupisteissä neljänneksi. Clos jatkoi vielä kolmannen kauden samassa tallissa kaudella 2011. Clos keräsi 30 pistettä ja sai sarjan jaetulle kahdeksannelle sijalle Davide Valsecchin kanssa.

Vuonna 2012 Clos toimi F1-talli HRT:n testikuljettajana. Hän ajoi muutamia perjantain vapaita harjoituksia kauden aikana. Clos ajoi myös neljä kilpailua GP2:ssa saavuttamatta pisteitä. Vuonna 2013 Clos siirtyi kesken kauden GP2-sarjaan korvaten tallia vaihtaneen Adrian Quaife-Hobbsin. Hän saavutti yhden kakkossijan ja 25 pistettä.

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.