Dairou

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Dairou
Mkd dairou.jpg
Esiintynyt MK: Deception
MK: Unchained
MK: Armageddon
Henkilötiedot
Kotimaa Orderrealm
Laji Seidan
Taistelulajit Wing Chun (MK:D)
Eskrima (MK:D)
Mi Zong (MK:A)
Aseet Autumn Dao (MK:D, MK:A)
Entiset liittoumat Seidanin vartijat

Dairou on kuvitteellinen henkilö Mortal Kombat -tappelupelisarjassa. Hän esiintyi ensimmäisen kerran Mortal Kombat: Deception -pelissä. Dairou esiintyi myös Mortal Kombat: Armageddon-pelissä.

Dairoun elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Dairou oli kerran yksi arvostetuimpia Seidon vartijoita, kuten Hotaru. Hänet kuitenkin vangittiin Dairoun hyökättyä ja tapettua miehen, jonka hänelle uskoteltiin tappaneen hänen perheensä. Myöhemmin hän alkoi toimia palkkasoturina ja hänet palkattiin muun muassa vapauttamaan Shujinko vankilasta. Onagan paluun jälkeen Darrius palkkasi hänet tappamaan Hotarun, muttei kuitenkaan onnistut. Darrius on myös sama henkilö, joka palkkasi murhaajan tappamaan Dairoun perheen.

Myöhemmin Dairou osallistui Armageddonin taisteluun saaden taistelussa surmansa. Dairoun vaihtoehtoisessa Armageddonin lopetuksessa, hän kukisti Blazen ja sai hohtavan haarniskan. Shao Kahn raivostui ja hyökkäsi hänen kimppuunsa, mutta Dairou voitti hänet helposti ja julistautui Outworldin hallitsijaksi. Hänen johdollaan Outworldista tuli kaunis ja majesteettinen kuten muinoin ja vakuuttuneena Dairoun rauhan halusta, Earthrealm ja Edenia muodostivan Outworldin kanssa liiton, joka tulisi kehittämään rauhaa maailmojen välillä.

Triviaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.