Ashrah

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ashrah
Mkd ashrah.jpg
Esiintynyt MK: Deception
MK: Unchained
MK: Armageddon
Henkilötiedot
Kotimaa Netherealm
Laji Demoni
Taistelulajit Chou Jaio (MK:D, MK:A)
Ba Gua (MK:D)
Aseet Kriss

Ashrah on kuvitteellinen hahmo Mortal Kombat -tappelupelisarjassa. Hän esiintyi ensimmäisen kerran Mortal Kombat: Deceptionissa. Ashrah esiintyi myös Mortal Kombat: Armageddon-pelissä.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Huolimatta kauniin naisen ulkonäöstään, Ashrah on demoni Netherealmista. Hän kuului kerran Quan Chin veljeskuntaan, joka palvoi turmioitunutta jumalaa, Shinnokia. Ashrah pukeutuu kokonaan valkoiseen ja esiintyy pitkänä, mysteerisenä naisena.

Eräänä päivänä Ashrah kieltäytyi noudattamasta Quan Chin käskyjä. Vihainen Quan Chi lähetti siskonsa tappamaan Ashrahia, joka pakeni Netherealmiin. Sieltä Ashrah löysi miekkansa, Krissin. Opittuaan taistelemaan sen kanssa, hän löi muutamia demoneita ja huomasi, että miekka puhdisti hänen pahaa sieluaan jokaisen kuolleen demonin jälkeen ja hän muuttui enemmän ihmiseksi. Hän päättikin alkaa ajamaan takaa demoneita saadakseen sielunsa puhtaaksi tietämättä miekkansa olevan todellisuudessa Datusha, myyttinen vampyyrintappoase, joka korruptoi käyttäjänsä väärällä uskomuksella käyttää asetta suurempaan tarkoitukseen jatkaen sen kansanmurhaa vampyyreihin ja demoneihin. Hän kuuli pian Noob Saibotin olevan voimakas demoni ja hän uskoi puhdistuvansa täysin, mikäli tappaisi hänet. Niinpä Ashrah alkoi jahdata Noob Saibotia. Ashrah liittoutui Shujinkon kanssa, joka opetti hänelle eri tekniikoita demonien tappamiseksi. Ashrah erehtyi luulemaan Ermacia demoniksi ja taisteli häntä vastaan, mutta Ermac voitti hänet.

Mortal Kombat: Armageddon-pelissä Ashrah kukistettuaan lukuisia demoneja Netherealmissa joutui tuntemattomaan realmiin, jonka valoa sisältävät olennot ympäröivät hänet ja siirsivät hänet Vaeternusiin, jossa Ashrah tappoi lukuisia vampyyrejä ja kohtasi Nitaran, joka onnistui kukistamaan hänet ja pakeni Edeniaan Ashrahin jahdatessa häntä. Ashrah osallistui myöhemmin Armageddonin taisteluun ja sai taistelussa surmansa. Ashrahin vaihtoehtoisessa Armageddonin lopetuksessa hän kukisti Blazen, mikä puhdisti hänen sielunsa täysin ja hän sai kyvyn puhdistaa kaiken ympärillään olevan pahan. Hän käytti tätä kykyä puhdistaakseen kaiken pahan, mukaan lukien hänen vihollisensa, Quan Chin.

Triviaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Ashrahin nimi tulee arabian kielen sanasta Ashura (عشرة) eli islamilaisen kalenterin ensimmäisen kuukauden, muharramin, 10. päivän nimestä.
  • Ashrahin hattu muistuttaa gasaa, jota japanilaiset papit käyttävät. Mortal Kombat 11-pelissä Ashrahin käyttämän hatun voi ostaa Kollectorilta kryptassa.
Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.