Wikipedia:Huonot vitsit ja muu höpöhöpö/Häpy endkö? Eli miten Huonot vitsit ja muu höpöhöpö sai niin kauniin ja rikkaan vaimon

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä sivu on arkisto. Älä muokkaa tätä sivua.

Luettelo asioista[muokkaa wikitekstiä]

Tämä on luettelo asioista. Luettelo on epätäydellinen.

Luettelo asioista (epätäydellinen)[muokkaa wikitekstiä]

Malmi & Oksanen Invitional[muokkaa wikitekstiä]

Hi Jussi

My name is Sophie, I'm french I'm 29 and live at Chambéry - France in the mountain. I do snowboard since 3 years. I just want to tell you that I admire your way of snowboarding and the video you make (the one I prefer is Optigrab). I was desappointed because I didn't see you at Turin, in the pipe (olympic games) ;o) Where are you in this moment? what are you doing? We don't see you anymore? I hope you're fine. See you soon (i hope, really). I miss your smile.

Korin, Karin[muokkaa wikitekstiä]

Karin, Korin on kissa ja taistelu taitojen mestarin. Hän asuu Karinin lehdossa.

  • Fazer piano on saanut nimensä fazerin sinisestä. sen ääni kuulostaa suklaiselta ja hauskalta!
  • Fatser piano on pianoiden eliittiä. Se voitti suklaansyöntikilpailun vuonna nysä ja sai liikanimen fatzer.


Keskustelu:Gerbiili[muokkaa wikitekstiä]

moi mitä teen kun mun vammanen gerbiili nimeltään pomppis yrittää paritella kauran kanssa vaikka se on poika ja kummatkin on poikia??

Yleistä[muokkaa wikitekstiä]

Palstamamma on henkilö joka osallistuu aktiivisesti Vauva-lehden keskusteluihin. Palstamamman voit varmimmin kohdata vierailemalla 'Online' tai 'Aihe vapaa' -keskusteluryhmissä. Palstamamma on siis yleinen nimitys keskustelupalstan aktiivisille käyttäjille.

Palstamamma ei henkilöidy mihinkään tiettyyn ihmiseen tai ihmisryhmään. Koulutukseltaan hän voi olla mitä tahansa. Lapsia joko on tai ei. Asuinpaikka voi olla missä tahansa. Sanalla sanoen palstamamma voi olla kuka tahansa. Sukupuolellakaan ei ole väliä. Tyypillistä kuitenkin on hienoinen typeryys sekä elämänkatsomuksen musta-valkoisuus (ainakin virtuaalisesti).

Muutamia palstamamman tuntomerkkejä[muokkaa wikitekstiä]

  • Tietää aina kaiken muita paremmin.
  • Lukee kannesta kanteen seiskaa, katsoa, oho-lehteä.
  • Tuomitsee jyrkästi kaikki, jotka ajattelevat eritavalla asioista.
  • On palstalla mukahyvä ihminen, mutta tosiasiassa toimii todellisuudessa täysin toisin.

Palstamamman saavutuksia[muokkaa wikitekstiä]

Palstamammaa on siteerattu jopa valtakunnallisissa lehdissäkin aina silloin tällöin. Hyvänä esimerkkinä trolli Markku Uusipaavalniemen nimestä:

"siis miksi tuon curling kapteenin nimen edessä lukee tuo UUSIPAAVAL?siis ymmärrän että on uusi päävalmentaja mutta en ymmärrä miksi se kirjoitetaan noin ja viel joka paikkaan? Häh???"

Palstamammat ovat kehittäneet oman käsitteistön joka on vakiintunut palstan yleiseen käyttöön.

  • ev - ei viestiä
  • ov - on viesti
  • jssap - jätä se sika, ansaitset parempaa
  • trolli - provosoiva viesti joka ei ole missään tapauksessa totta, vaan kirjoittaja haluaa ärsyttää/kauhistuttaa/tms muita palstamammoja
  • vakkari - vakituinen kävijä

Näitä käsitteitä näkee nykyään jo muillakin keskustelupalstoilla.

{{tynkä}}

Jermulan kolmio[muokkaa wikitekstiä]

Jermulan kolmio on yksi maailman tämän hetken monista väärin ymmärretyistä mysteereistä. Jermulan kolmiota usein verrataan Bermudan kolmioon Kuva:etelasuo.gif

Kilon Koulu on oikeastaan ihan tavallinen koulu, josta ei ole mitään kerrottavaa, mutta siitäkin on nyt artikkeli täällä kun kerran wikipediaanit haluaa joka helvetin peruskoulusta artikkelin tänne. Nauttikaa siis tästäkin.

Kilon koulu rakennettiin joskus 1980-luvun jälkipuoliskolla, ja sen ensimmäinen rehtori oli Leena Linhola (joka vitsaili olevansa maailman pienin rehtori eli Kilon rehtori). Rakentamisen yhteydessä syttyi tulipalo. 1990-luvun jälkipuoliskolla kouluun tehtiin lisärakennus ja jo saman vuosikymmenen alussa pieni hammaslääkäri viereen.

Koulun täyttäessä viisi vuotta, otettiin koulun takana olevalla kalliolla valokuva, jossa oli mukana kaikki koulun oppilaat. Kuvassa ei olisi saanut irvistää, mutta eräs erityisluokan oppilas näytti keskisormea ja toinen irvisti.

Opettajien pakkolomien aikaan Leif niminen erityisluokan oppilas löysi kravaatin koulun ojasta ja vei sen Kilon poliisiasemalle. Sillä tavalla ei olisi saanut tehdä, mutta erityisluokan oppilaalle on tietysti helppo antaa anteeksi. Pakkolomien aikaan koulu pääsi myös MTV3:n uutisiin.

Kerran 1990-luvun alussa eräs erityisluokan oppilas kiipesi koulun katolle ja heitteli sieltä kiviä muiden päälle. Silloin piti kutsua apuun koulupoliisi. Lopulta oppilaan otti kiinni eräs opettaja, joka kiipesi myös katolle. Oppilas siirrettiin toiseen kouluun, samoin kuin hänen pikkusiskonsa, joka alkoi myös sekoilemaan. Sisko esimerkiksi rupesi kerran koulun ruokalassa pyörimään piruettia täyden tarjottimen kanssa. Siitä syntyi sotkua.

Koulun ruokalassa oli helvetin kylmä talvella.

[[luokka: suomen peruskoulut]]

Petken laki on nimetty nimimerkki Janis Petken mukaan. Janis Petke vaikutti Deitti.netin bulletboardilla 1990-luvun alkuvuosina ja palstayhteisön hajaannuttua siirtyi sen ydinjoukon mukana Nicehouse.fi-sivuston Makuuhuone-palstalle. Nyttemmin nimimerkki ei enää kirjoita aktiivisesti keskustelupalstoille.

Petken laki toteaa seuraavaa:

Jokainen moderoimaton keskustelupalsta ajautuu säännöllisesti vaiheeseen, jolloin siellä keskustellaan enimmäkseen anaaliseksistä. Palstan varsinainen aihepiiri ei vaikuta tähän.

Suomen aateliset[muokkaa wikitekstiä]

Suomen aateliset ovat usein laaja-alaisessa käytössä esiintyviä kosketinsoittimia. Neuvostoliittolainen Narhavj Hillosipuli otti puheeksi Suomen aateliset, tuo lihan iloja rakastava kansa. Narhavj ammuttiin seuraavana päivänä.

Normaalisti kansakuntaa järisyttävät pienten piirien peli-illat riistäytyvät käsistä ja antavat hyvän syyn käydä nuolaisemassa naapurin emäntää. Mallasjuoma virtaa, ja toisaalta ajateltavaa saa hakea Keski-Suomesta asti.

Kelpo kansaa tuo Norrskäp.

Tamtam, merkityksellinen sana kansakuntamme historiaa ajatellen. Se koostuu kahdesta tam -tavusta, helpoiten sanaa voisi kuvailla ostamalla isoisältään gramofonin ja voitelemalla sen saranat kahdestakymmenestäneljästä ja puolesta kohdasta. Kuva:gramofoni.jpg

Ei se tarujen suuri hirmuliskokaan käyttänyt sanaa kuin kolmasti. Sanastahan muotoutui nuudelimerkki YumYum. Suositeltava merkki indeed.

Huom. ks. myös titi-nalle sekä pumpum.

Wikipedian kadonnut kaksoisveli. Syntyessään veljekset lähetettiin eri puolille maapalloa, ja eivät edelleenkään tiedä toistensa olemassaolosta. On hyvin selvää että Wikipedia on menestynyt, mutta Mikäpedia on menestynyt silkan sisunsa ansiosta ja on epäilemättä paras nettidictionary mihin törmätä.

Nielu (lat. ruokamus upotus) on ihmisen anatominen osa jonne ruoka ja muut talousesineet uppoavat käytyään vähintään kerran suussa. Nielu on lihaksikas putki joka supistelee, ei siitin, ja auttaa ruoan pääsyä mahaan. Tämän kiihkeän supistelun ansiosta ihminen voi myös juoda päällään seisten... Kuka järkevä niin tekisikään, mene ja tiedä. Nielu harvoin pystyy käsittelemään sellaisia objekteja kuten tyyny, autonavaimet tai ratti. Nielun on kerrottu kestävän mitä erikoisimpia sattumuksia mutta ehjä se edelleen on.

En menisi takuuseen siitä että nielu on paras mahdollinen elin tiettyihin toimenpiteisiin kuten aivokirurgiaan.

Jeesuksella jälkeläisiä Suomessa?[muokkaa wikitekstiä]

Monet tutkijat ympäri maailmaa ovat löytäneet todisteita, että Jeesus Kristus olisi ollut hieman maallisempi kuin mitä raamattu antaa ymmärtää. Huippu suosioon noussut Da vinci Koodissa joka joiltain osin perustuu 8o-luvun hitti menestys kirjaan Pyhä Graali pyhä veri sisältää osin jo vääriksi todistettuihin väittämiin Madgalan Marian ja Jeesuksen suhteeseen jonka tuloksena Heillä olisi yhteinen jälkeläinen joka olisi Ranskan varhaisten kuninkaiden esiäiti. Näin tietoja käytettiin hyväksi myöhemmin 1900-luvun alkuvuosien ranskan nationalistien hyväksi. Tuolloin eräs nationalisti johtaja antoi ymmärtää olevansa itse juuri tuon pyhän suvun vesa joka oli perustanut ranskan Kuningaskunnan. Nyt on kylmässä pohjolassa näin 2000-luvun alkupuolella nouussut lähes saman kaltainen tapaus. Eräs Suomalainen nuorukainen Etelä-Suomenläänistä, Uudenmaanmaakunnasta, Mäntsälän kunnasta on antanut ymmärtää olevansa pyhänsukulinjan jatkaja ja vesa. Hän puheidensa mukaan on täyttänyt kaikki pyhää messiasta täyttävät tunnusmerkit ja tuleva tuomaan Harmagedonin maan piiriin. Hän Kutsuu Itseään Aakius Uusmaalaiseksi ja on pyhää sukua. Hän on jopa tehnyt erään ihmeteon muutaessaan kolvitinan kolikoksi.

Pallomeri on leikkipaikka lapsille ja lapsenmielisille. Pallomeri sisältää lukuisia pyöreitä, palloja jotka ovat monissa eri väreissä. Toisinaan pallot ovat kyllästetty arsenikilla tai muilla vastaavilla yhdisteillä. Pallomereen hukkuu vuosittain n. 4,000 alle 46 vuotiasta pikkulasta. Pallomeriin on hukkunut myös aikojen saatossa lukuisia avaimia, lompakoita, matkapuhelimia, karjapaimenia, merietanoita, matkustajakoneita, leivänpaahtimia, kissa sekä muutama leski.

Tyyni Pallomeri[muokkaa wikitekstiä]

Tyyni Pallomeri on suurin pallomeri mitä on. sen täyttämiseen on tarvittu hirveästi palloja. Toisinaan maanjäristykset saavat aikaan pallotsunameja jotka kiusaavat monia.

Vetypillerit ovat hauskoja pillereitä, joissa on paljon vetyä. Ne ovat siis hyvin vetypitoisia. Vetypillereitä ei kannata heittää tuleen, ne voivat räjähtää. Jotkut vetypillerit ovat sangen herkullisia. Katukaupassa vetypillerin hinta voi olla noin 2 ja puoli markkaa.

Lämpöliike[muokkaa wikitekstiä]

Lämpöliike on liike jossa myydään lämpöä. Lämpö on erittäin kallista koska lämpöä haetaan auringosta,ja operaatio makaa kymmeniä miljardeja euroja. Lämpimissä maissa ei ole lämpöliikkeitä johtuen lammon hyvästä saannista.

surtur oli tuli jättiläinen se oli niin valtava että se melkein pystyi tavoittamaan pilvet!hän myös haastoi minun tietämysten mukaan jään hirviön nimeä en muista mutta voi olla että ei olekkaan

Aprilliuutinen 2006 (Wikipedian sulkemispäätös)[muokkaa wikitekstiä]

Wikipedian sulkemispäätöksellä tarkoitetaan Helsingin käräjäoikeuden 1. huhtikuuta 2006 antamaa päätöstä internetissä toimivan tietosanakirjan, Wikipedian, sulkemiseksi 14. huhtikuuta 2006 mennessä. Syy päätökseen on sivulla Kuravelli esitetty eläinsuojelulain 1337 § 14. momentin vastainen kehotus nauttia merenelävää elintarvikkeeksi kelpaamattoman EU:n direktiivissä 0603-FI-31929-4118-B mainitun kuravellin kanssa. Alkuperäisruokia suojelevan direktiivin mukaan kyseistä merenelävää voi nauttia vain ruisleivän, snapsin tai uuden perunan kanssa. Sama direktiivi suojelee muun muassa kalakukkoa, fetaa ja kissakalaa, jotka tämän direktiivin mukaan saa nauttia vain veden kanssa.

Käräjäoikeus tuomitsi samalla ratkaisussaan viisi artikkelin kirjoittamiseen osallistunutta Wikipedian käyttäjää sakkorangaistukseen väärän tiedon levittämisestä. Yksi käyttäjä sai kaksikymmentä ja muut kymmenen päiväsakkoa. Käräjäoikeus viittasi perusteluissaan siihen, että kyseiset käyttäjät olivat osallistuneet aktiivisesti Wikipedian editoimiseen ja "osoittaneet huomattavaa yleissivistystä, joten he tiesivät tai heidän olisi pitänyt tietää, että kyseinen merenelävä on direktiivin piirissä". Jos päätös jää lainvoimaiseksi, siitä voi tulla tärkeä ennakkotapaus.

Wikimedia on valmistelemassa päätöksestä valitusta Helsingin hovioikeuteen. Koko suomenkielisen Wikipedian sisältö siirretään siksi aikaa maanpakoon viittomakieliseen Wikipediaan.

Meedioepälogistiikkakeskus[muokkaa wikitekstiä]

Meedioepälogistiikkakeskus on järjestelmä, joka mahdollistaa tavaroiden nopean toimittamisen minne tahansa maailmaa noin 22 tunnin sisällä tilauksesta. Järjestelmän kehitys alkoi vuoden 2004 Marraskuussa ja sen parissa on työskennellyt maailman johtavia logistiikka-alan sekä kauppa- ja teollisuus ryhmittymien asiantuntijoita.

Ensimmäinen prototyyppi valmistui Kuopiossa 12.2.2005. Sen testaamista varten perustettiin yritys, joka toimittaa kalakukkoja netissä tehtävien tilausten perusteella enintään 780km päähän. Hyvä alku typistyi lyhyeen 5.4.2005, kun Kurikkalainen Turppolan perhe löysi kotitalonsa edustalta 5692 pakastettua kalakukkoa ja ison laskun. Tämä tapaus tietysti järisytti koko projektia ja se vaipui hiljaiseloon, joka on kestänyt näihin päiviin saakka.

Toimintaperiaate[muokkaa wikitekstiä]

Meedioepälogistiikkakeskus koostuu viidestä ns. alijärjestelmästä.

  • Meediokeskus
  • Epälogistiikkakeskus
  • Tilausten käsittelykeskus
  • Varmennuskeskus
  • Kuljetuskeskus

Jokainen näistä toimii itsenäisesti, mutta ovat erittäin tärkeitä toisilleen.

Meediokeskus[muokkaa wikitekstiä]

Meediokeskuksen sydän on suuri määrä meedion kyvyt omaavia henkilöitä. Nämä pystyvät selvittämään keskukseen tulevat tilaukset jo kuukautta ennen kuin varsinainen tilaus edes tulee. Näin tavara voidaan lähettää jo paikalliseen epälogistiikkakeskukseen, josta on lyhyin matka tilaajan luokse.

Epälogistiikkakeskus[muokkaa wikitekstiä]

Epälogistiikkakeskus saa tiedon tilattavista tavaroista meediokeskukselta ja pistää tilauksen kiertämään. Koska varsinainen tilaus tulee vasta noin 30 päivän viiveellä, niin tavaran pitää olla liikkeessä siihen saakka, kunnes se jatkaa matkaa kuljetuskeskukseen.

Tilausten käsittelykeskus[muokkaa wikitekstiä]

Tämä järjestelmä ottaa vastaan asiakkaiden tilaukset ja siirtää ne välittömästi eteenpäin. Tilaus voi tulla esim vaikka netin välityksellä, jolloin jatkossa tapahtuva varmistus ei tarvitse ihmistyövoimaa.

Varmennuskeskus[muokkaa wikitekstiä]

Täällä meediokeskuksen ja tilausten käsittelykeskuksen tiedot verrataan yhteen ja päätetään lähteekö tilaus perille asti.

Kuljetuskeskus[muokkaa wikitekstiä]

On jokaisen epälogistiikkakeskuksen yhteydessä ja hoitaa kuljetukset asiakkaalle sekä keskusten välillä.

Super Mario Galaxy[muokkaa wikitekstiä]

(Voiko tekstissä enää enemmän mennä pieleen?)

Luulisi Super Mario Galaxy:n jälkeen Marion tuntevan melkoisesti avaruudesta. Sillä Mario on seikkaillut avaruudessa ennenkin. Ensimmäinen avaruus seikkailu tapahtui vuonna 1989 Game Boy:lla. Jossa Mario seikkaili Sarasa maa (sarasa land)nimisellä planeetalla ja yritti pelastaa prinsessa Daysen avaruus olentojen sota kenraalillta Tatangalta. Toinen esiintymä oli vuonna 1992 myös Game Boy:lla pelissä, Super Mario land 2: 6 golden coins. Pelissä oli maailma jossa Mario seikkaili avaruudessa. Super Mario Sunshinessa Mario seikkailee joskus avaruutta muistuttavilla radoilla. Lisäksi Mario on seikkaillut Mario Party:issa avaruus teemaisilla minipeleillä ja pelilaudoilla.