Käyttäjä:Sullay

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Sullay pähkinänkuoressa
fi Tämän käyttäjän äidinkieli on suomi.
en-4 This user speaks English at a near-native level.


fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau intermédiaire de français.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.


es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.


sv-1 Denna användare har baskunskaper i svenska.
Tämä käyttäjä on ollut Wikipediassa
10 vuoden,  1 kuukauden ja 4 päivän ajan.
Tämä käyttäjä toivottaa uusia käyttäjiä tervetulleiksi Wikipediaan.
Tämä käyttäjä olettaa muilta hyvää tahtoa. Tämä käyttäjä olettaa muilta hyvää tahtoa.
Tämä käyttäjä on kielenhuoltaja.
Tämä muokkaaja on saanut käyttöönsä Gaudeamuksen tietokirjoja Wikipedian Lähdekirjaston kautta.


Tämä käyttäjä kääntää artikkeleita englanninkielisestä Wikipediasta.
Tämä käyttäjä kääntää artikkeleita ranskankielisestä Wikipediasta.
Tällä käyttäjällä on seulojan oikeudet suomenkielisessä Wikipediassa. (katso käyttäjän oikeudet)
Tällä käyttäjällä on palauttajan oikeudet suomenkielisessä Wikipediassa.
(katso käyttäjän oikeudet)
Tämä käyttäjä on luonut yli 1 150 artikkelia suomenkieliseen Wikipediaan. (vahvista)
Tämä käyttäjä on tehnyt yli 40 000 muokkausta Wikipediaan. (vahvista)
Tanquam ex ungue leonem

Moi! Olen Sullay.

Olen kirjoittanut suomenkieliseen Wikipediaan jo vuodesta 2009 alkaen käyttäjätunnuksella ja käyttäjätunnuksetta, tauoilla ja tauotta. Tällä nimimerkillä olen kirjoitellut vuodesta 2014 lähtien. Aloitin aktiivisen kirjoittamisen Wikipediassa vuonna 2016, ja erityisen aktiivisen kirjoittamisen vuonna 2017, kirjoittaen yli puoli tuhatta artikkelia kuudessa erikielisessä Wikipediassa. Olen tullut työpanoksellani suomenkielisen Wikipedian ainakin 61. eniten muokanneeksi käyttäjäksi, tosin olin hieman epäaktiivisempana noin vuoden 2019 lopusta vuoden 2021 puoliväliin. Vuoden 2021 syksystä lähtien olen jälleen ollut aktiivisempi Wikipediassa.

Minulla on aina ollut intohimo kirjoittamista sekä lukemista kohtaan, joita molempia saan onnekseni toteuttaa Wikipediassa niin paljon kuin haluan! Olen aikoinani myös merkittävästi parantanut useita Wikipedian ohjeita helpommin ymmärrettäviksi ja tarkemmiksi, muun muassa tätä. Uskon ohjeiden ja käytäntöjen osaamisen Wikipedian kannalta olevan erittäin tärkeitä, jotta yhteisömme toimisi niin tehokkaasti ja toiminnallisesti kuin mahdollista.

Olen muokannut useita artikkeleita lupaaviksi artikkeleiksi ja auttanut huomattavasti saamaan artikkeleita hyviksi artikkeleiksi (myös yhtä englanninkielisessä Wikipediassa) sekä yhtä artikkelia suositelluksi artikkeliksi. Wikipediassa muokkaamani artikkelit käsittelevät usein kiinnostuksen kohteitani sekä muuten tuntemiani aiheita, mutta kirjoitan artikkeleita silloin tällöin myös Wikipedian yhteisön toivomista aiheista. Olen suhteellisen aktiivinen käyttäjä myös englannin- ja ranskankielisissä Wikipedioissa, jotka ovat molemmat kielillä joita rakastan. Näistä Wikipedioista myös käännän artikkeleita suomen kielelle sekä päinvastoin. Jos haluat tietyn englannin- tai ranskankielisen artikkelin käännettävän suomeksi tai toisinpäin, autan sinua mielelläni!

Kiinnostuksen kohteisiini lukeutuvat muun muassa kirjallisuus (erityisesti englannin-, ranskan- ja saksankielinen kirjallisuus), historia, politiikka, filosofia, psykologia, luonnontieteet sekä eri maiden kulttuurit. Myös musiikki ja elokuvat ovat lähellä sydäntäni. Jos tarvitset apua näihin aiheisiin liittyvien artikkelien kanssa, myös näissä autan sinua mielelläni! Voit löytää työpanokseni ehkä useimmiten historiaa, politiikkaa, taiteita sekä maantietoa käsittelevistä artikkeleista. Toivon, että kirjoittamani artikkelit tuovat sinulle mieluisan kokemuksen! – Sullay