Luettelo Jokereissa pelanneista jääkiekkoilijoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Helsingin Jokereissa pelanneista jääkiekkoilijoista.

Tilastot päivitetty kauden 2011-2012 päätyttyä.

Maalivahdit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ján Lašák torjui Jokereiden maalilla ensimmäisessä talviklassikossa helmikuussa 2011.
Kari Lehtonen, eräs vuoden 2002 Suomen mestaruuden pääarkkitehdeistä, palkittiin mm. Jari Kurri -palkinnolla.
Menestyksekkään 1990-luvun maalivahti Ari Sulander.
Tim Thomas pitää hallussaan yhden kauden nollapeliennätystä pidettyään Jokeri-maalin puhtaana 15 ottelussa kaudella 2004–2005.

(Lyhenteet: Kans=kansallisuus, OT=ottelut, POt=pelatut ottelut, min=pelatut minuutit, ma=päästetyt maalit, ma/ot=päästetyt maalit/ottelu, torj=torjunta, T%=torjuntaprosentti)

Nimi Kans. Kaudet OT POt min ma ma/ot torj T% OT POt min ma ma/ot torj T% Muuta Lähde
Runkosarja Pudotuspelit
Ahonen, Ari Suomen lippu 2006–2007 22 5 308,17 13 2,53 153 92,17 0 [1]
Askey, Tom Yhdysvaltain lippu 2005–2006 16 967,48 39 2,42 495 92,70 0 0 0 0 0,00 0 0,00 [2]
Bergenheim, Christian Suomen lippu 1971–1972 32 12 542 32 3,54 224 85,71 Christian Bergenheimin poika Sean Bergenheim pelasi Jokereissa hyökkääjänä vuosina 2001–2004 [3]
Chiodo, Andy Kanadan lippu 2006–2007 2 2 120 5 2,50 64 92,80 0 0 0 0 0,00 0 0,00 [1]
Daskalakis, Cleon Yhdysvaltain lippu 1988–1989** 22 677 74 6,56 [4]
Duffus, Parris Yhdysvaltain lippu 1998–1999 20 15 894 34 2,28 3 188 13 4,15 [5]
Eskelinen, Antti Suomen lippu 1989–1990 23 8 423,6 32 4,53 228 85,96 [3]
Goehring, Karl Yhdysvaltain lippu 2005–2006 19 19 1076 57 3,18 0 0 0 0 0,00 0 0,00 [6]
Hallikainen, Joonas Suomen lippu 2004–2007
2008–2009
83 17 794,29 44 3,32 393 [2][1][7]
Helanen, Markus Suomen lippu 1995–1996
2001–2004
17
Herranen, Karri Suomen lippu 2006–2007 13 0 0 0 0,00 0 0,00 0 0 0 0 0,00 0 0,00
Hetényi, Zoltán Unkarin lippu 2011–2012 0 7 376,42 11 1,75 162 93,64 0 0 0 0 0,00 0 0,00
Hodson, Kevin Kanadan lippu 2003–2004 12 3 184 5 1,63 69 92,75 0 0 0 0 0,00 0 0,00 [8]
Holopainen, Eero Suomen lippu 1969–1973 98 62 3532 177 3,01 1531 88,44 [3]
Hovinen, Niko Suomen lippu 2005–2008 70 5 184,32 29 9,42 87 [1][9]
Häkkinen, Pasi Suomen lippu 2003–2005 100 48 2832,39 108 2,29 1233 [10][11]
Julkunen, Ilkka Suomen lippu 1973–1974 15 1 60 7 7,00 43 83,72 [3]
Järvinen, Mika Suomen lippu 2010–2011 59 28 1609,17 62 2,31 686 91,71 7 0 0 0 0,00 0 0,00 [12][13]
Kamppuri, Hannu Suomen lippu 1975–1979 140 116 6534 511 4,69 4253 87,98 0 0 0 0 0,00 0 0,00 [3]
Kautto, Jani Suomen lippu 2008–2011 5 0 0 0 0,00 0 0,00 0 0 0 0 0,00 0 0,00
Ketterer, Markus Suomen lippu 1985–1988
1991–1993
1997–1999
226
Kilpeläinen, Eero Suomen lippu 2011– 0 38 2248,52 88 2,35 936 91,41 10 10 674,29 19 1,69 311 94,24
Kinnunen, Juha-Matti Suomen lippu 1984–1985 16 0 0 0 0,00 0 0,00 0 0 0 0 0,00 0 0,00 [14]
Kivisaari, Ville Suomen lippu 2008–2009 3 0 0 0 0,00 0 0,00 0 0 0 0 0,00 0 0,00 [15]
Korpinen, Mika Suomen lippu 1980–1987 117 31 1624,5 129 4,76 880 85,34 [3]
Korpisalo, Joonas Suomen lippu 2012– 0 0 0 0 0,00 0 0,00 0 0 0 0 0,00 0 0,00
Kumpula, Ari Suomen lippu 1996–1997
1998–1999
41
Kuusela, Reijo Suomen lippu 1994–1996 7 0 0 0 0,00 0 0,00 0 0 0 0 0,00 0 0,00 [16]
Laajanen, Pasi Suomen lippu 1990–1991 1 0 0 0 0,00 0 0,00 0 0 0 0 0,00 0 0,00 [17]
Lašák, Ján Slovakian lippu 2010–2011 41 33 1987,04 72 2,17 860 92,27 7 7 432,04 14 1,94 219 93,99 [18][19]
Lehtonen, Kari Suomen lippu 1999–2003 124 Jari Kurri -palkinto 2001–2002
Urpo Ylönen -palkinto 2001–2002 ja 2002–2003
Lehkonen, Timo Suomen lippu 1983–1984
1985–1987
39 16 797,7 81 6,09 477 83,02 [3]
Lehmusmies, Matti Suomen lippu 1994–1995 6 0 0 0 0,00 0 0,00 0 0 0 0 0,00 0 0,00 [20]
Lindberg, Jan Suomen lippu 1972–1974 25 2 120 10 5,00 57 82,46 [3]
Majava, Kyösti Suomen lippu 1974–1977 108 77 3927 243 3,71 2052 88,16 0 0 0 0 0,00 0 0,00 [3]
Markkanen, Jussi Suomen lippu 2007–2008 56 50 2948,38 226 4,60 1404 86,14 1 20 1 3,00 8 88,89 [9][21]
Mäkinen, Janne Suomen lippu 1990–1992 2 0 0 0 0,00 0 0,00 0 0 0 0 0,00 0 0,00 [22]
Nurminen, Pasi Suomen lippu 1999–2001 107 Urpo Ylönen -palkinto 1999–2000
Nykvist, Hannu Suomen lippu 1979–1982
1988–1989
1988–1989**
52

24
5

3










85,50
0 0 0 0 0,00 0 0,00 [23]
Passmore, Steve Kanadan lippu 2005–2006 36 15 830,38 50 3,61 410 89,13 0 0 0 0 0,00 0 0,00 [2]
Puurula, Joni Suomen lippu 2007–2008 16 6 329,18 20 3,64 137 87,26 14 14 859,15 45 3,14 460 91,09 [9][21]
Ram, Jamie Kanadan lippu 2001–2002 56 37 2165,20 61 1,69 894 93,61 2 100,54 5 2,97 32 86,49 [24][25][26]
Rantanen, Marko Suomen lippu 1993–1997 143 16 894,5 32 2,15 380 91,58 [3]
Relas, Timo Suomen lippu 1967–1971 80
Riihimäki, Hannu Suomen lippu 1974–1975 36 7 293 31 6,35 142 78,17 [3]
Riksman, Juuso Suomen lippu 2006–2007
2008–2010
132 125 7274,38 278 2,29 3367 Lasse Oksanen -palkinto 2008–2009
Urpo Ylönen -palkinto 2008–2009
Kultainen kypärä 2008–2009
[1][7][27]
Roy, Allain Kanadan lippu 1993–1994 35 15 847,9 33 2,34 371 91,11 [28][3]
Rämö, Mikko Suomen lippu 2005–2006 20
Sohlman, Rauli Suomen lippu 1979–1989 349 Urpo Ylönen -palkinto 1982–1983
Strömberg, Mikko Suomen lippu 2008–2011 78
Sulander, Ari Suomen lippu 1987–1998 370 Jari Kurri -palkinto 1993–1994
Urpo Ylönen -palkinto 1995–1996
Thomas, Tim Yhdysvaltain lippu 2004–2005 56 54 3266,41 86 1,58 1503 94,59 12 12 720,37 22 1,83 335 93,84 Lasse Oksanen -palkinto 2004–2005
Kultainen kypärä 2004–2005
SM-liigan yhden kauden nollapeliennätys 15 nollapeliä[29]
[30][11][31]
Tuohimaa, Frans Suomen lippu 2010– 1* 18 1041,53 46 2,65 406 89,82 0 0 0 0 0,00 0 0,00 [32][33]
Uotila, Ilmo Suomen lippu 1976–1978
1979–1981
1982–1984
126 38 1902 130 4,10 913 85,76 [3]
Uronen, Jarmo Suomen lippu 1989–1991 80 62 3466,5 205 3,55 1671 87,73 [3]
Valtonen, Jorma Suomen lippu 1972–1974 69 69 4120 185 2,69 1937 90,45 [3]
Vartiainen, Seppo Suomen lippu 1972–1973 13 1 100,00 [34]
Vesa, Kimmo Suomen lippu 1999–2001 91
Vuorio, Mikael Suomen lippu 2008–2009 18 7 369,11 20 3,25 172 89,58 1 21,56 2 5,47 14 87,50 [35][36]
Wainio, Patrik Suomen lippu 1977–1979 72 2 0 0 0 0 0,00 0 0,00 [37]
Watson, Dwight Kanadan lippu 1971–1972 7 1 60 7 7,00 26 73,08 [38][3]

Kenttäpelaajat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Rami Alanko voitti Jokereissa SM-kultaa keväällä 2002.
Hyökkääjä Frank Banham kiekkoili Jokereissa kahden kauden ajan 2000-luvulla.
Ruotsalainen Fredrik Bremberg Jokereiden pisteidentekijänä kaudella 2009–2010.
Stanley Cupinkin voittanut Valtteri Filppula teki läpimurron Jokereissa kaudella 2004–2005.
Puolustaja Sami Helenius toimi Jokereiden kapteenina kaudella 2003–2004.
"Hurja-Hannes" Hyvönen kiekkoili vajaan kauden Jokereissa tehden lähes pisteen ottelua kohden.
Erik Hämäläinen oli tärkeä pelaaja Jokereiden puolustuksessa 1990-luvun alkupuoliskolla.
Martti Järventie palkittiin liigan tehokkaimpana pelaajana kaudella 2006–2007.
Kaudella 2001–2002 Tom Koivisto voitti lähes kaiken, minkä puolustaja voi voittaa: Suomen mestaruuden, kauden parhaan puolustajan palkinnon ja paikan ykköstähdistössä.
Suomalaisen jääkiekkoilun ikonin Jari Kurrin pelinumero 17 on jäädytetty niin Jokereiden, Edmonton Oilersin kuin maajoukkueenkin toimesta.
Puolustaja Antti-Jussi Niemi, Jokereiden kapteeni kahteen otteeseen.
Petteri Nokelainen koki pettymyksen keväällä 2011, kun Jokereiden pudotuspelit päättyivät puolivälierissä. Saman vuoden toukokuussa hän pääsi kuitenkin juhlimaan maailmanmestaruutta Bratislavan MM-kisoissa.
IFK-ikoni Ville Peltonen saavutti kunnioitusta myös Jokereissa, ja nimettiin jopa joukkueen kapteeniksi.
Esa Pirneksen aika Jokereissa jäi odotuksia vaisummaksi.kenen mukaan?
Jani Rita voitti SM-liigan maalintekijätilaston 32 maalilla kaudella 2006–2007.
Ruudun kiekkoilevista veljeksistä kaksi siirtyi paikallisvastustaja IFK:sta Jokereihin vuonna 2000. Kuvassa nuorin veljeksistä, Tuomo.
Mika Strömberg ja tämän puolustajapari Waltteri Immonen olivat puolustuksen tärkeitä pelaajia menestyksekkäällä 1990-luvulla.
Lapsena Esa Tikkanen luisteli erätauoilla Jokeri-maskottina.

(Lyhenteet: Kans=kansallisuus, O=ottelut, M=tehdyt maalit, S=syöttöpisteet, P=tehopisteet, R=rangaistusminuutit, P/O=tehopisteet/ottelu

Nimi Kans. PP Kaudet O M S P R P/O O M S P R P/O Muuta Lähde
Runkosarja Pudotuspelit
Aalto, Antti Suomen lippu H 2001–2003 92 15 37 52 123 0,57 22 3 9 12 38 0,55 [39]
Aherikko, Juhani Suomen lippu P 1977–1978 10 0 0 0 2 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [40]
Ahokas, Pertti Suomen lippu P 1968–1972
1968–1969*
75
14
15
8
19
5
34
13
68
24
0,45
0,93

5***

1

2

3

6

0,60
[41]
Alanen, Jussi Suomen lippu 1987–1988** 33 8 8 16 0 0,48 0 0 0 0 0 0,00
Alanko, Rami Suomen lippu P 1997–2002 191 8 15 23 175 0,12 25 0 0 0 45 0,00 [42]
Andersson, Roni Suomen lippu H 2005–2007 52 3 7 10 12 0,19 9 2 2 4 0 0,44 [43]
Arima, Tony Suomen lippu H 1979–1981
1988–1990
1988–1989**
156

43
71

31
65

34
136

65
200

72
0,87

1,51
0

5***
0

4
0

2
0

6
0

10
0,00

1,20
[44]
Arvaja, Mika Suomen lippu H 1997–1998 21 2 8 10 12 0,48 0 0 0 0 0 0,00 [45]
Arvaja, Pertti Suomen lippu H 1969–1974 140 50 34 84 24 0,60 [46]
Asikainen, Mika Suomen lippu H 1995–1997 92 7 5 12 22 0,13 10 1 0 1 4 0,10 [47]
Auvinen, Hannu Suomen lippu P 1976–1977 36 0 0 0 18 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [48]
Banham, Frank Kanadan lippu H 2001–2003 69 25 20 45 50 0,65 12 8 1 9 22 0,75 [49]
Barnes, Robert Kanadan lippu P 1978–1979 36 3 4 7 61 0,19 0 0 0 0 0 0,00 [50]
Battaglia, Bates Yhdysvaltain lippu H 2009–2010 17 1 0 1 12 0,06 2 1 0 1 0 0,50 [51]
Beaudoin, Eric Kanadan lippu H 2005–2006 11 1 2 3 14 0,27 0 0 0 0 0 0,00 [52]
Ben-Amor, Semir Suomen lippu H 2009– 90 11 15 26 196 0,29 8 0 0 0 8 0,00 [53]
Benda, Jan Saksan lippu H 1999–2001 104 37 54 91 155 0,88 16 2 5 7 22 0,44 [54]
Bergenheim, Sean Suomen lippu H 2001–2004 86 7 7 14 26 0,16 5 1 1 2 0 0,40 Sean Bergenheimin isä Christian Bergenheim pelasi Jokereissa maalivahtina kaudella 1971–1972 [55]
Bishai, Mike Kanadan lippu H 2008–2009 18 4 7 11 4 0,61 0 0 0 0 0 0,00 [56]
Blomqvist, Ari Suomen lippu H 1978–1981 46 1 2 3 8 0,07 0 0 0 0 0 0,00 [57]
Blomqvist, Timo Suomen lippu P 1977–1980 90 8 3 11 89 0,12 0 0 0 0 0 0,00 [58]
Boh, Aaron Kanadan lippu P 2000–2001 7 0 0 0 22 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [59]
Borgström, Jorma Suomen lippu 1971–1972 15 0 0 0 0 0,00 Toimi Jokereiden päävalmentajana kaudella 1976–1977 [60]
Borgström, Peter Suomen lippu H 1982–1983 1 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [61]
Boumedienne, Josef Ruotsi/Suomi P 2012 16 1 7 8 26 0,50 10 3 3 6 18 0,60
Božik, Mojmír Tšekkoslovakia P 1990–1992 78 5 20 25 84 0,32 0 0 0 0 0 0,00 [62]
Bremberg, Fredrik Ruotsin lippu H 2009–2010 45 13 26 39 6 0,87 3 5 2 7 2 2,33 [63]
Brooks, Alex Yhdysvaltain lippu P 2001–2002
2009–2010
78 3 6 9 162 0,12 13 0 0 0 11 0,00 [64]
Burke, Timothy Yhdysvaltain lippu P 1980–1981 33 7 6 13 56 0,39 0 0 0 0 0 0,00 [65]
Burström, Anders Ruotsin lippu H 2003–2004 14 0 0 0 14 0,00 8 2 0 2 2 0,25 [66]
Campbell, Brian Kanadan lippu P 2004–2005 44 12 13 25 12 0,57 12 3 4 7 6 0,58 [67]
Cipruss, Aigars Latvian lippu H 2000–2001 56 18 19 37 18 0,66 5 1 1 2 0 0,40 [68]
Conte, David Kanadan lippu H 1978–1979 27 2 1 3 6 0,11 0 0 0 0 0 0,00 [69]
Cowie, Rob Kanadan lippu P 2001–2002 41 11 10 21 74 0,51 0 0 0 0 0 0,00 [70]
Dagenais, Pierre Kanadan lippu H 2006–2007 16 2 7 9 12 0,56 0 0 0 0 0 0,00 [71]
Dahlman, Toni Suomen lippu H 1998–2000
2004–2006
116 26 18 44 80 0,38 15 3 3 6 4 0,40 [72]
Dehner, Jeremy Yhdysvaltain lippu P 2010– 120 8 35 43 32 0,36 16 0 4 4 2 0,25 [73]
Drouin, Pierre-Claude Kanadan lippu H 2003–2004 16 2 3 5 24 0,31 8 2 2 4 8 0,50 [74]
Eaves, Ben Yhdysvaltain lippu H 2010– 89 22 38 60 52 0,67 14 1 8 9 12 0,64 [75]
Eerikäinen, Jari Suomen lippu P 1998–1999
2000–2001
5 0 0 0 2 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [76]
Eivola, Mauri Suomen lippu H 1985–1986 5 1 1 2 14 0,40 0 0 0 0 0 0,00 [77]
Ekholm, Henri Suomen lippu H 1998–1999
2001–2002
8 0 0 0 6 0,00 3 0 0 0 0 0,00 [78]
Eronen, Kimmo Suomen lippu P 2008–2009 46 1 1 2 24 0,04 5 0 0 0 0 0,00 [79]
Eronen, Teemu Suomen lippu P 2008– 128 12 40 52 54 0,41 19 2 7 9 8 0,47 [80]
Eskelinen, Tuomas Suomen lippu P 1999–2000 23 0 1 1 10 0,04 0 0 0 0 0 0,00 [81]
Filppula, Ilari Suomen lippu H 2002–2003
2005–2006
2011–
101 19 37 56 24 0,55 10 4 4 8 2 0,80 Ilari Filppulan veli Valtteri on pelannut myös Jokereissa [82]
Filppula, Valtteri Suomen lippu H 2003–2005
2012–
104 15 33 48 26 0,46 12 5 6 11 2 0,92 Valtteri Filppulan veli Ilari on pelannut myös Jokereissa [83]
Focht, Dan Kanadan lippu P 1999–2000 2 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [84]
Fontas, Jon Yhdysvaltain lippu H 1981–1982 36 20 23 43 51 1,19 0 0 0 0 0 0,00 [85]
Forrest, Justin Yhdysvaltain lippu P 2010–2011 42 3 20 23 22 0,55 7 0 1 1 4 0,14 [86]
Gagnon, Sean Kanadan lippu P 1999–2000 42 3 5 8 183 0,47 11 4 1 5 22 0,45 [87]
Giroux, Ray Kanadan lippu P 2000–2001 24 4 9 13 16 0,54 5 0 0 0 0 0,00 [88]
Grönman, Tuomas Suomen lippu P 1999–2000 51 1 9 10 72 0,20 1 0 0 0 0 0,00 [89]
Haakana, Kari Suomen lippu P 2000–2002 88 2 11 13 138 0,15 17 2 2 4 4 0,24 [90]
Hahl, Riku Suomen lippu H 2011– 45 9 15 24 6 0,53 10 1 5 6 6 0,60
Hakkarainen, Jari Suomen lippu P 1986–1987 42 2 5 7 26 0,17 0 0 0 0 0 0,00 [91]
Halonen, Marko Suomen lippu P 1987–1993
1987–1989**
199
45
15
6
30
8
45
14
100
30
0,23
0,31
9
5***
1
0
0
0
1
0
2
0
0,11
0,00
[92]
Halonen, Mikko Suomen lippu H 1991–1992 14 0 0 0 2 0,00 1 0 0 0 0 0,00 [93]
Halttunen, Niko Suomen lippu H 1994–1998 145 15 14 29 123 0,20 27 4 3 7 16 0,26 [94]
Hancock, Quinn Kanadan lippu H 2004–2005
2008–2009
99 16 27 43 46 0,43 17 1 3 4 8 0,24 [95]
Hannus, Tommi Suomen lippu H 2002–2003 31 1 0 1 25 0,03 0 0 0 0 0 0,00 [96]
Hardt, Nichlas Tanskan lippu H 2011– 53 16 25 41 26 0,77 10 4 2 6 4 0,60
Harkins, Brett Yhdysvaltain lippu H 2005–2006 10 1 2 3 2 0,30 0 0 0 0 0 0,00 [97]
Hassinen, Jani Suomen lippu H 1997–1998 48 7 9 16 30 0,33 7 0 2 2 0 0,29 [98]
Hauhtonen, Janne Suomen lippu H 2008–2010 96 17 21 38 123 0,40 8 1 4 5 35 0,63 [99]
Heikkilä, Matti Suomen lippu H 1976–1981 178 32 55 87 155 0,49 0 0 0 0 0 0,00 [100]
Heino, Henri Suomen lippu H 2010– 74 8 5 13 14 0,18 17 0 0 0 2 0,00 [101]
Heiskanen, Santeri Suomen lippu P 1999–2001 63 2 5 7 73 0,11 16 2 1 3 8 0,19 [102]
Helenius, Jani-Petteri Suomen lippu H 2008–2011
2012–
38 1 1 2 10 0,05 1 0 0 0 0 0,00 [103]
Helenius, Sami Suomen lippu P 1992–1993
2003–2004
2007–2010
175 1 7 8 395 0,05 15 0 0 0 31 0,00 Jokereiden kapteeni kaudella 2003–2004 [104]
Helkearo, Mika Suomen lippu H 1993–1994 1 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [105]
Henritius, Teemu Suomen lippu H 2011– 9 0 1 1 2 0,11 3 0 1 1 0 0,33 [106]
Hentunen, Jukka Suomen lippu H 2000–2001
2002–2003
2009–2011
217 72 87 159 142 0,73 25 7 8 15 10 0,6 Aarne Honkavaara -palkinto 2009–2010 [107]
Hienonen, Juha-Pekka Suomen lippu H 1981–1987 95 16 21 37 24 0,39 4 0 0 0 2 0,00 [108]
Hietanen, Olli J. Suomen lippu H 1967–1973
1967–1969*
126
25
35
21
13
6
48
27
38
8
0,38
1,08

5***

2

0

2

0

0,40
Toimi Jokereiden päävalmentajana vuosina 1980–1982
Hietanen, Olli T. Suomen lippu P 1972–1975 108 7 2 9 8 0,08
Hiiros, Pentti Suomen lippu H 1967–1978
1967–1969*
326
25
126
14
109
10
235
24
78
8
0,72
0,96
0
5***
0
1
0
1
0
2
0
0
0,00
0,40
Jokereiden kapteeni vuosina 1976–1978
Hirschovits, Kim Suomen lippu H 2006–2008 108 36 64 100 161 0,93 17 2 5 7 24 0,41 [109]
Hlinka, Miroslav Slovakian lippu H 1999–2000 53 5 10 15 24 0,28 11 2 5 7 8 0,64 [110]
Hulkkonen, Antti Suomen lippu P 1996–2001
2008–2009
204 4 6 10 99 0,05 27 0 1 1 4 0,04 [111]
Hussey, Matt Yhdysvaltain lippu H 2007–2008 11 0 3 3 4 0,27 11 0 0 0 2 0,00 [112]
Huura, Ilkka Suomen lippu H 1981–1986 69 9 8 17 14 0,25 1 0 0 0 0 0,00 [113]
Hyvönen, Hannes Suomen lippu H 2005–2006 35 16 12 28 93 0,80 0 0 0 0 0 0,00 [114]
Hyvönen, Heikki Suomen lippu P 2007–2008 7 0 0 0 0 0,00 3 0 1 1 0 0,33 [115]
Hämäläinen, Erik Suomen lippu P 1992–1995 145 33 51 84 74 0,58 15 4 4 8 8 0,53 Matti Keinonen -palkinto 1992–1993
Pekka Rautakallio -palkinto 1992–1993
[116]
Hämäläinen, Ville Suomen lippu H 2010–2011 51 3 3 6 18 0,12 5 0 0 0 4 0,00 [117]
Hännikäinen, Markus Suomen lippu H 2011– 15 0 0 0 4 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [118]
Ihalainen, Veikko Suomen lippu 1974–1975 1 0 0 0 0 0,00
Immonen, Santeri Suomen lippu P 1994–1997 45 0 3 3 8 0,07 11 0 0 0 0 0,00 Santeri Immosen veli Waltteri Immonen pelasi myös Jokereissa [119]
Immonen, Waltteri Suomen lippu P 1987–1999
1987–1989**
511
59
36
4
147
24
183
28
100
8
0,36
0,47
60
5***
5
0
15
3
20
3
12
0
0,33
0,60
Immosen pelinumero 24 on jäädytetty Jokereissa
Toimi Jokereiden päävalmentajana vuonna 2005
Jokereiden kapteeni vuosina 1991–1999
Matti Keinonen -palkinto 1991–1992
Raimo Kilpiö -palkinto 1995–1996
Waltteri Immosen veli Santeri Immonen pelasi myös Jokereissa
[120]
Inkinen, Jyri Suomen lippu 1987–1989** 86 27 33 60 32 0,70 5*** 0 1 1 0 0,2 [121]
Jalanko, Matti Suomen lippu 1967–1968* 4 2 0 2 0 0,50 0 0 0 0 0 0,00
Jalanko, Risto Suomen lippu 1967–1968* 12 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00
Jalkanen, Samuli Suomen lippu P&H 1998–1999
2002–2008
211 5 13 18 131 0,09 31 1 1 2 20 0,06 [122]
Jalonen, Hannu Suomen lippu P 1982–1983 22 1 2 3 14 0,14 5 1 0 1 2 0,20 [123]
Janecký, Otakar Tšekin lippu H 1991–1999 355 99 279 378 293 1,06 66 22 67 89 50 1,35 Janeckýn pelinumero 91 on jäädytetty Jokereissa
Jari Kurri -palkinto 1996–1997
[124]
Jantunen, Marko Suomen lippu H 2003–2006 123 38 50 88 52 0,72 17 6 7 13 4 0,76 [125]
Jarrett, Cole Kanadan lippu P 2007–2008 15 1 4 5 45 0,33 0 0 0 0 0 0,00 [126]
Johansson, Mika Suomen lippu H 1984–1988
1992–1994
1987–1988**
132

22
34

7
28

6
62

13
131

27
0,47

0,59
0 0 0 0 0 0,00 [127]
Johansson, Thomas Ruotsin lippu P 2000–2001 26 1 2 3 12 0,12 0 0 0 0 0 0,00 [128]
Jokela, Mikko Suomen lippu P 2007–2009 106 15 31 46 114 0,43 16 2 3 5 14 0,31 [129]
Jokiharju, Juha Suomen lippu H 1992–1995 115 39 50 89 68 0,77 26 5 17 22 12 0,85 [130]
Jokinen, Markku Suomen lippu P 1986–1988
1987–1988**
63
32
5
4
6
5
11
9
10
2
0,17
0,28
0 0 0 0 0 0,00 [131]
Jormakka, Tuomo Suomen lippu P 1976–1978 71 8 14 22 58 0,31 0 0 0 0 0 0,00 [132]
Juhlin, Patrik Ruotsin lippu H 1997–2000 111 36 21 57 52 0,51 10 5 0 5 6 0,50 [133]
Juutilainen, Jan-Mikael Suomen lippu H 2008–2011 103 4 1 5 16 0,05 1 0 0 0 0 0,00 [134]
Jyrkkiö, Juha Suomen lippu H 1978–1979 36 12 8 20 45 0,56 0 0 0 0 0 0,00 [135]
Järvelä, Pekka Suomen lippu H 1982–1983
1990–1993
137 36 84 120 122 0,88 19 4 11 15 14 0,79 [136]
Järvenpää, Hannu Suomen lippu H 1992–1993 44 6 8 14 36 0,32 3 0 1 1 0 0,33 [137]
Järventie, Martti Suomen lippu P 2002–2007 246 25 66 91 431 0,37 38 3 9 12 50 0,32 Matti Keinonen -palkinto 2006–2007 [138]
Jääskeläinen, Tuomo Suomen lippu H 1996–1997 7 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [139]
Kaarna, Ilkka Suomen lippu H 1975–1978 106 43 35 78 44 0,74 0 0 0 0 0 0,00 [140]
Kalliomäki, Tuomas Suomen lippu H 1992–1993 42 4 2 6 8 0,14 0 0 0 0 0 0,00 [141]
Kalteva, Mikko Suomen lippu P 2003–2010 252 7 27 34 150 0,13 38 1 3 4 14 0,11 [142]
Kanareikin, Feodor Neuvostoliiton lippu H 1987–1988** 37 6 12 18 78 0,49 0 0 0 0 0 0,00 [143]
Kanervo, Kari Suomen lippu H 1986–1987 25 9 16 25 24 1,00 0 0 0 0 0 0,00 [144]
Kankaanperä, Markus Suomen lippu P 2002–2007 260 21 25 46 584 0,18 35 2 7 9 26 0,26 [145]
Kantee, Kevin Suomen lippu P 2003–2007 151 2 10 12 62 0,08 20 0 1 1 2 0,05 [146]
Kántor, Robert Tšekin lippu P 2007–2008 30 0 6 6 41 0,20 13 0 1 1 8 0,08 [147]
Kapanen, Hannu Suomen lippu H 1974–1977 106 60 59 119 150 1,12 0 0 0 0 0 0,00 Toimi Jokereiden päävalmentajana kaudella 1998–1999 [148]
Kapanen, Jari Suomen lippu H 1974–1980 206 104 82 186 62 0,9 0 0 0 0 0 0,00 Jokereiden kapteeni vuosina 1978–1980
Raimo Kilpiö -palkinto 1974–1975
[149]
Karasjoki, Pekka Suomen lippu H 1988–1990
1988–1989**
78
40
18
13
21
13
39
26
17
10
0,5
0,65
0
5***
0
3
0
0
0
3
0
6
0,00
0,60
[150]
Karimies, Tapio Suomen lippu P 1987–1988** 1 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [151]
Kaski, Pekka Suomen lippu H 1978–1979 8 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [152]
Karjalainen, Jere Suomen lippu H 2012– 0 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [153]
Karlsson, Erik Ruotsin lippu P 2012– 0 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [154]
Kauppila, Jari Suomen lippu H 1998–2000 100 20 48 68 122 0,68 14 0 2 2 14 0,14 [155]
Kauppinen, Marko Suomen lippu P 1999–2001
2007–2011
293 34 69 103 225 0,35 37 7 17 24 20 0,65 [156]
Kauppinen, Tapio Suomen lippu 1968–1970
1968–1969*
21
13
5
5
9
8
14
13
12
8
0,67
1,00

5***

3

2

5

4

1,00
Keinonen, Matti Suomen lippu H 1973–1975 37 17 15 32 28 0,86 [157]
Kerman, Kalle Suomen lippu H 2007–2009 74 17 25 42 38 0,57 12 3 2 5 8 0,42 [158]
Kerminen, Risto Suomen lippu H 1981–1985 275 114 65 179 49 0,65 8 4 1 5 0 0,63 Jokereiden kapteeni vuosina 1982–1984 [159]
Kerälä, Antti Suomen lippu H 2010–2012 115 25 36 61 20 0,53 16 0 2 2 4 0,13 [160]
Keskinen, Jere Suomen lippu H 1993–1994 5 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [161]
Ketola, Veli-Pekka Suomen lippu H 1969–1970 22 25 12 37 26 1,68 [162]
Kinnunen, Kari Suomen lippu 1967–1974
1967–1969*
167
23
28
14
16
3
44
17
91
12
0,26
0,74

5

0

1

1

12

0,20
Kinnunen, Veli-Pekka Suomen lippu H 1979–1982
1983–1984
1985–1989
1987–1989**

268

88

88

41

90

39

178

80

120

32

0,66

0,91

0

3***

0

0

0

0

0

0

0

0

0,00

0,00
[163]
Kivelä, Teppo Suomen lippu H 1984–1986 42 3 6 9 8 0,21 0
6***
0
3
0
3
0
6
0
0
0,00
1,00
[164]
Kivistö, Esa Suomen lippu H 2005–2006 33 3 2 5 4 0,15 0 0 0 0 0 0,00 [165]
Kivistö, Tommi Suomen lippu P 2009– 86 0 11 11 42 0,13 7 0 0 0 16 0,00 [166]
Klingberg, John Ruotsin lippu P 2011–2012 20 1 2 3 8 0,15 0 0 0 0 0 0,00 [167]
Koivisto, Arto Suomen lippu H 2002–2008 239 13 24 37 148 0,15 37 1 2 3 22 0,08 [168]
Koivisto, Mauno Suomen lippu H 1982–1983 4 1 1 2 4 0,50 0 0 0 0 0 0,00 [169]
Koivisto, Rami Suomen lippu H 1991–1995 134 38 27 65 83 0,49 30 4 6 10 14 0,33 [170]
Koivisto, Tom Suomen lippu P 1999–2002
2008–2010
216 35 79 114 218 0,53 36 6 12 18 10 0,50 Pekka Rautakallio -palkinto 2001–2002 [171]
Koivunen, Keijo Suomen lippu 1967–1968
1971–1972
1967–1968*
35

12
5

5
2

2
7

7
16

12
0,20

0,58


0


0


0


0


0


0,00
Konttila, Mikko Suomen lippu H 1992–1995
1996–1997
117 10 9 19 26 0,16 21 3 3 6 4 0,29 [172]
Konttinen, Tero Suomen lippu P 2005–2006 6 0 1 1 0 0,17 0 0 0 0 0 0,00 [173]
Korhonen, Erkki Suomen lippu H 1979–1981 89 19 11 30 41 0,34 0 0 0 0 0 0,00 [174]
Korhonen, S. Suomen lippu 1968–1969* 2 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00
Koskela, Ilpo Suomen lippu P 1969–1975 194 32 50 82 106 0,42 [175]


Koskinen, Jarmo Suomen lippu P 1980–1981
1982–1989
1987–1989**
252

66
14

5
29

13
43

18
242

74
0,17

0,27
2

3***
1

0
0

0
1

0
0

0
0,50

0,00
Jokereiden kapteeni vuosina 1987–1989
Kourula, Aarre-Kari Suomen lippu P 1978–1981 103 22 28 50 32 0,49 6*** 3 8 11 2 1,83 [176]
Kovanen, Tommi Suomen lippu P 2010–2011 17 2 9 11 16 0,65 0 0 0 0 0 0,00 [177]
Kuisma, Ari Suomen lippu P 1981–1985 115 10 25 35 110 0,30 8 1 2 3 10 0,25 [178]
Kuisma, Ilpo Suomen lippu H 1973–1977 116 52 37 89 71 0,77 0 0 0 0 0 0,00 [179]
Kuki, Arto Suomen lippu H 2004–2007 130 7 16 23 64 0,18 20 2 2 4 8 0,20 [180]
Kulmala, Vesa Suomen lippu P 2007–2009 36 0 0 0 6 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [181]
Kuoppala, Ismo Suomen lippu P 1995–1997 78 4 2 6 32 0,08 19 1 0 1 4 0,05 [182]
Kuparinen, Mikko Suomen lippu P 2006–2008 74 5 11 16 70 0,22 24 0 3 3 26 0,13 [183]
Kurri, Jari Suomen lippu H 1977–1980
1994–1995
115 51 49 100 56 0,87 1*** 1 0 1 2 1,00 Kurrin pelinumero 17 on jäädytetty Jokereissa [184]
Kuukauppi, Urpo Suomen lippu H 1967–1969* 21 3 3 6 2 0,29 0 0 0 0 0 0,00 [185]
Kuusisto, Osmo Suomen lippu 1967–1970
1967–1969*
41
26
4
4
6
3
10
7
77
61
0,24
0,27

5***

1

0

1

8

0,20
Jokereiden kapteeni kaudella 1968–1969
Kuusisto, Teemu Suomen lippu H 2004–2006 101 9 9 18 44 0,18 11 0 2 2 0 0,18 [186]
Kuzmin, Valeri Neuvostoliiton lippu P 1975–1976 36 3 7 10 38 0,28 0 0 0 0 0 0,00 [187]
Kvartalnov, Dmitri Venäjän lippu H 1999–2000 27 9 8 17 10 0,63 11 4 4 8 4 0,73 [188]
Kyntölä, Jorma Suomen lippu 1968–1969* 2 0 0 0 2 0,00 0 0 0 0 0 0,00 Toimi Jokereiden päävalmentajana kaudella 1968–1969
Kyntölä, Timo Suomen lippu H 1967–1975
1967–1969*
192
25
63
8
47
7
110
15
86
20
0,57
0,60

5***

3

1

4

7

0,80
[189]
Kärkkäinen, Marko Suomen lippu H 1987–1988** 2 0 1 1 0 0,50 0 0 0 0 0 0,00 [190]
Laakkio, Seppo Suomen lippu P 1973–1977 129 10 26 36 108 0,28 0 0 0 0 0 0,00 [191]
Lahti, Janne Suomen lippu H 2008–2012 189 79 52 141 100 0,75 25 10 7 17 8 0,68 Aarne Honkavaara -palkinto 2010–2011 [192]
Laine, Arto Suomen lippu P 1979–1983
1984–1989
1987–1989**
292

62
41

5
35

24
76

29
168

34
0,26

0,47
2

4***
0

0
0

1
0

1
0

2
0,00

0,25
[193]
Laine, Teemu Suomen lippu H 1999–2004 186 16 17 33 165 0,18 29 3 2 5 8 0,17 [194]
Lairi, Ossi Suomen lippu P 1986–1987 44 4 11 15 32 0,34 0 0 0 0 0 0,00 [195]
Laitinen, Kari Suomen lippu H 1985–1987 78 46 22 68 35 0,87 0 0 0 0 0 0,00 [196]
Laksola, Reijo Suomen lippu P 1976–1977 36 6 5 11 34 0,31 0 0 0 0 0 0,00 [197]
Lamberg, Matti Suomen lippu H 2012– 0 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [198]
Lampinen, Petri Suomen lippu H 1986–1988
1987–1988**
29
26
5
5
4
4
9
9
44
34
0,31
0,35
0 0 0 0 0 0,00 [199]
Latvala, Jan Suomen lippu P 2003–2007 222 16 27 43 82 0,19 26 1 2 3 6 0,12 [200]
Laviņš, Rodrigo Latvian lippu P 1998–1999 10 0 2 2 14 0,20 0 0 0 0 0 0,00 [201]
Lefley, Chuck Kanadan lippu H 1977–1978 24 11 12 23 12 0,96 0 0 0 0 0 0,00 [202]
Lehkonen, Ismo Suomen lippu H 1979–1986
1987–1988
1987–1988**
105

20
20

6
11

3
31

9
70

14
0,30

0,45
4 0 0 0 2 0,00 [203]
Lehterä, Jori Suomen lippu H 2006–2007 28 6 6 12 14 0,43 0 0 0 0 0 0,00 [204]
Lehterä, Tero Suomen lippu H 1995–1997
1999–2000
147 33 33 66 37 0,45 31 8 10 18 2 0,58 [205]
Lehtinen, Kari Suomen lippu H 1973–1974 11 0 0 0 0 0,00 [206]
Lehto, Antti Suomen lippu H 1980–1986 134 13 16 29 60 0,22 1 0 0 0 0 0,00 [207]
Lehto, Markus Suomen lippu P 1981–1985 138 11 34 45 228 0,33 8 3 2 5 16 0,63 Jokereiden kapteeni kaudella 1984–1985 [208]
Lehtosaari, Pentti Suomen lippu H 1985–1988
1989–1991
1987–1988**
170

37
41

20
35

17
76

37
28

8
0,45

1,00
0 0 0 0 0 0,00 [209]
Lehvonen, Henry Kanadan lippu P 1978–1980 71 8 15 23 108 0,32 0 0 0 0 0 0,00 [210]
Leino, Ville Suomen lippu H 2007–2008 55 28 49 77 18 1,40 14 8 11 19 8 1,36 Lasse Oksanen -palkinto 2007–2008
Kultainen kypärä 2007–2008
[211]
Lepistö, Hannu Suomen lippu H 1975–1978 88 13 6 19 37 0,22 0 0 0 0 0 0,00 [212]
Lepistö, Jussi Suomen lippu P 1978–1984
1986–1987
242 30 47 77 178 0,32 8 0 3 3 2 0,38 Jokereiden kapteeni vuosina 1981–1982 ja 1987
Jussi Lepistön poika Sami Lepistö on pelannut myös Jokereissa
[213]
Lepistö, Sami Suomen lippu P 2003–2007 190 19 52 71 164 0,37 30 3 10 13 20 0,43 Sami Lepistön isä Jussi Lepistö on pelannut myös Jokereissa [214]
Leppä, Henry Suomen lippu H 1969–1976
1977–1981
363 179 168 347 76 0,96 0 0 0 0 0 0,00 Toimi Jokereiden päävalmentajana kaudella 1987–1988
Jokereiden kapteeni kaudella 1980–1981
[215]
Levokari, Pauli Suomen lippu P 2000–2001 10 0 0 0 6 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [216]
Levävuo, Risto Suomen lippu 1967–1969* 26 11 10 21 27 0,81 5*** 1 0 1 6 0,20
Lind, Juha Suomen lippu H 1992–1997
1998–1999
2004–2005
2008–2010
422 110 120 230 201 0,55 66 18 19 37 16 0,56 Jokereiden kapteeni kaudella 2004–2005
Jarmo Wasaman muistopalkinto 1993–1994
[217]
Lindbohm, Petteri Suomen lippu P 2012– 0 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [218]
Lindell, Esa Suomen lippu P 2012– 0 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [219]
Lindgren, Jari Suomen lippu H 1982–1984 71 38 46 84 22 1,18 8 6 2 8 2 1,00 [220]
Lindroos, Jari Suomen lippu H 1981–1987
1995–1997
298 94 169 263 188 0,88 28
6***
8
5
9
9
17
14
18
14
0,61
2,33
Jokereiden kapteeni vuosina 1985–1987 [221]
Ling, David Kanadan lippu H 2008–2009 23 3 10 13 70 0,57 5 1 2 3 27 0,60 [222]
Loikala, Jani-Matti Suomen lippu P 1996–1998 62 1 3 4 22 0,06 12 0 2 2 4 0,17 [223]
Loikkanen, Mikko Suomen lippu 1970–1972 34 2 3 5 6 0,15 [224]
Louhi, Jyrki Suomen lippu H 2006–2009 113 15 27 42 96 0,37 22 1 1 2 18 0,09 [225]
Lowe, Darren Kanadan lippu H 1986–1987 18 7 2 9 16 0,50 0 0 0 0 0 0,00 [226]
Luksa, Charles Kanadan lippu P 1981–1982 21 1 2 3 58 0,14 0 0 0 0 0 0,00 [227]
Luojola, Hannu Suomen lippu P 1970–1971 30 4 8 12 32 0,40 [228]
Luoma, Matti Suomen lippu H 1999–2000 17 0 0 0 6 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [229]
Luotonen, Tuomas Suomen lippu P 2000–2002 25 0 2 2 26 0,08 0 0 0 0 0 0,00 [230]
Lupaschuk, Ross Kanadan lippu P 2012 15 1 3 4 28 0,27 6 0 4 4 6 0,67
Långbacka, Jan Suomen lippu 1989–1991 85 15 15 30 59 0,35 0 0 0 0 0 0,00
Långström, Juhani Suomen lippu 1968–1969* 14 6 2 8 6 0,57 5*** 3 1 4 4 0,80
Machulda, Vladimír Tšekin lippu H 2001–2002 14 5 7 12 8 0,86 12 8 4 12 2 1,00 [231]
Makarov, Nikolai Neuvostoliiton lippu P 1982–1984 63 34 28 62 93 0,98 8 0 1 1 8 0,13 Pekka Rautakallio -palkinto 1982–1983 [232]
Malinen, Arto Suomen lippu P 1987–1990
1987–1989**
86
69
22
22
39
37
61
59
80
76
0,71
0,86
0
5***
0
0
0
1
0
1
0
2
0,00
0,20
[233]
Malmivaara, Olli Suomen lippu P 2000–2004 100 1 6 7 40 0,07 16 0 0 0 2 0,00 [234]
Manelius, Nico Suomen lippu P 2009– 52 1 4 5 18 0,10 3 0 0 0 2 0,00 [235]
Mapletoft, Justin Kanadan lippu H 2005–2006 18 1 3 4 8 0,22 0 0 0 0 0 0,00 [236]
Marshall, Peter Yhdysvaltain lippu H 1986–1987 2 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [237]
Martikainen, Kari Suomen lippu P 1991–1996
2004–2006
313 46 84 130 160 0,42 53 11 11 22 22 0,42 [238]
Masala, Jussi Suomen lippu 1968–1969* 12 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00
Melametsä, Anssi Suomen lippu H 1979–1981
1988–1991
1988–1989**
202

42
80

26
123

40
203

66
193

44
1,00

1,57
0

5***
0

1
0

4
0

5
0

0
0,00

1,00
Jokereiden kapteeni kaudella 1989–1990 [239]
Metropolit, Glen Kanadan lippu H 2003–2005 106 31 66 97 119 0,92 19 11 7 18 35 0,95 [240]
Mettovaara, Sami Suomen lippu H 1997–2000 80 12 15 27 52 0,34 17 1 3 4 10 0,24 [241]
Mikkola, Ari Suomen lippu H 1976–1982 175 70 41 111 49 0,63 0
5***
0
2
0
7
0
9
0
2
0,00
1,80
[242]
Mikkola, Ilkka Suomen lippu P 2001–2003 93 7 12 19 22 0,20 22 1 4 5 16 0,23 [243]
Mikkola, Niko Suomen lippu H 2000–2002 84 13 24 37 77 0,44 17 4 4 8 6 0,47 [244]
Mononen, Erkki Suomen lippu H 1969–1972 81 20 13 33 78 0,41 Jokereiden kapteeni vuosina 1969–1971 [245]
Mononen, Lauri Suomen lippu H 1969–1971
1972–1973
82 51 30 81 57 0,99 [246]
Moses, Steve Yhdysvaltain lippu H 2012– 0 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [247]
Moylan, Dave Kanadan lippu P 1988–1990
1988–1989**
57
15
7
4
12
4
19
8
145
38
0,33
0,53
0
5***
0
0
0
0
0
0
0
2
0,00
0,00
[248]
Mustonen, Aleksi Suomen lippu H 2012– 0 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [249]
Mustonen, Pasi Suomen lippu 1980–1981 32 5 0 5 8 0,16 0 0 0 0 0 0,00
Mäkelä, Tomi Suomen lippu P 1997–1998 3 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [250]
Mäki, Tomi Suomen lippu H 2001–2005
2008–
356 34 50 84 208 0,24 44 2 3 5 16 0,11 [251]
Mäkinen, Ari Suomen lippu P 1974–1981 244 2 13 15 79 0,06 0 0 0 0 0 0,00 [252]
Mäkinen, Jorma Suomen lippu H 1982–1983
1987–1988**
1
33
0
3
0
5
0
8
0
10
0,00
0,24
0 0 0 0 0 0,00 [253]
Mälkiä, Simo Suomen lippu P 2009–2011 52 4 7 11 52 0,21 0 0 0 0 0 0,00 [254]
Narinen, Martti Suomen lippu P 1977–1978 33 1 4 5 26 0,15 0 0 0 0 0 0,00 [255]
Neira, Timo Suomen lippu 1967–1969* 25 10 10 20 0 0,80 5*** 1 1 2 0 0,40
Nemirovsky, David Kanada/Venäjä H 2002–2003 36 9 15 24 14 0,67 9 1 2 3 6 0,33 [256]
Nielikäinen, Pasi Suomen lippu H 2008–2009 45 0 0 0 75 0,00 5 0 0 0 4 0,00 [257]
Niemi, Antti-Jussi Suomen lippu P 1995–2000
2002–2003
2009–
365 24 60 84 547 0,23 45 0 7 7 38 0,16 Jokereiden kapteeni vuosina 1999–2000 ja 2009–2010 [258]
Nieminen, Heikki Suomen lippu H 1974–1977 103 17 6 23 20 0,22 0 0 0 0 0 0,00 [259]
Nieminen, Mika Suomen lippu H 1997–1998 48 16 25 41 37 0,85 0 0 0 0 0 0,00 [260]
Niinimaa, Janne Suomen lippu P 1993–1996 136 15 33 48 139 0,35 33 2 7 9 51 0,27 [261]
Niinimäki, Jesse Suomen lippu H 2005–2006 34 4 8 12 14 0,35 0 0 0 0 0 0,00 [262]
Nilsson, Fredrik Ruotsin lippu H 1998–2000 58 13 14 27 42 0,47 1 0 0 0 0 0,00 [263]
Nokkosmäki, Nemo Suomen lippu P 1989–1991 9 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [264]
Nokelainen, Petteri Suomen lippu H 2010–2011 46 11 16 27 116 0,59 7 2 0 2 12 0,29 [265]
Nordlund, Markus Suomen lippu P 2011– 57 5 16 21 20 0,37 10 2 3 5 6 0,50
Norppa, Timo Suomen lippu H 1990–1995 207 45 79 124 117 0,60 36 5 16 21 10 0,58 [266]
Norton, Brad Yhdysvaltain lippu P 2005–2006 20 2 2 4 91 0,20 0 0 0 0 0 0,00 [267]
Nurmi, Pertti Suomen lippu 1969–1972 84 20 14 34 18 0,40
Nurminen, Kai Suomen lippu H 1997–1998 20 7 9 16 6 0,80 8 5 3 8 4 1,00 [268]
Nuutinen, Sami Suomen lippu P 1998–1999 54 10 18 28 22 0,52 3 0 2 2 0 0,67 [269]
Nylander, Michael Ruotsin lippu H 2009–2010 14 3 4 7 58 0,50 3 2 1 3 0 1,00 [270]
Nyström, Harry Suomen lippu H 1981–1985 77 15 11 26 47 0,34 0 0 0 0 0 0,00 [271]
Oksa, Tommi Suomen lippu H 2003–2006 50 0 0 0 8 0,00 5 0 0 0 0 0,00 [272]
Oksanen, Hannu Suomen lippu H 1982–1984 71 46 49 95 42 1,34 8 2 3 5 6 0,63 [273]
Oksanen, Jukka Suomen lippu P 1983–1984 3 0 0 0 2 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [274]
Paappanen, Tero Suomen lippu P 1998–2000 4 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [275]
Pakaslahti, Petri Suomen lippu H 2001–2007 291 44 107 151 223 0,52 51 8 17 25 36 0,49 [276]
Pallassalo, Tomi Suomen lippu H 2009–2010 1 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [277]
Parkkinen, Seppo Suomen lippu 1967–1969* 23 5 6 11 4 0,48 0 0 0 0 0 0,00
Pavlikovský, Rastislav Slovakian lippu H 2000–2001 7 0 1 1 0 0,14 0 0 0 0 0 0,00 [278]
Peitsoma, Jukka Suomen lippu P 1977–1978 25 2 3 5 20 0,20 0 0 0 0 0 0,00 [279]
Pekki, Semi Suomen lippu H 1999–2000 3 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [280]
Peltonen, Jorma Suomen lippu H 1980–1981 13 4 9 13 2 1,00 0 0 0 0 0 0,00 [281]
Peltonen, Ville Suomen lippu H 2001–2003 79 34 37 71 22 0,90 10 4 6 10 0 1,00 Jokereiden kapteeni kaudella 2002–2003
Raimo Kilpiö -palkinto 2002–2003
[282]
Penttinen, Jukka Suomen lippu H 1995–1996
1997–1998
67 10 9 19 26 0,28 8 2 1 3 0 0,38 [283]
Perrin, Éric Kanadan lippu H 2000–2001 6 1 1 2 4 0,33 0 0 0 0 0 0,00 [284]
Perttula, Antti Suomen lippu P 1968–1970
1968–1969*
35
14
12
6
11
4
23
10
10
2
0,66
0,71

5***

3

2

5

2

1,00
[285]
Peräoja, Seppo Suomen lippu 1969–1970 18 0 2 2 8 0,11
Pesonen, Jussi Suomen lippu H 2001–2004 152 27 21 48 83 0,32 30 4 3 7 35 0,23 [286]
Petäjäaho, Sakari Suomen lippu H 1980–1985 170 57 108 165 144 0,97 8 1 5 6 8 0,75 [287]
Pihlman, Tuomas Suomen lippu H 2010–2011 41 7 10 17 32 0,41 7 0 0 0 0 0,00 [288]
Piisinen, Jorma Suomen lippu P 1976–1978 21 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [289]
Piispanen, Arsi Suomen lippu H 2003–2004 5 0 0 0 0 0,00 4 0 0 0 0 0,00 [290]
Pikkarainen, Kimmo Suomen lippu P 1996–1997
2008–2009
51 1 6 7 26 0,14 5 0 1 1 4 0,20 [291]
Pirnes, Esa Suomen lippu H 2009–2011 97 26 33 59 103 0,61 4 1 0 1 2 0,25 [292]
Pitkäjärvi, Petri Suomen lippu H 1997–1998 36 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [293]
Pitkänen, Ilmari Suomen lippu H 2008–2011 55 1 1 2 37 0,04 0 0 0 0 0 0,00 [294]
Procházka, František Tšekkoslovakia P 1990–1991 32 6 4 10 38 0,31 0 0 0 0 0 0,00 [295]
Puhakka, Keijo Suomen lippu H 1973–1976 101 16 17 33 6 0,33 0 0 0 0 0 0,00 [296]
Pulkki, Simo Suomen lippu P 2006–2007 4 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [297]
Pulkkinen, Teemu Suomen lippu H 2008– 126 35 59 94 91 0,75 8 0 2 2 2 0,25 Jarmo Wasaman muistopalkinto 2010–2011 [298]
Pulkkinen, Tony Suomen lippu H 2009–2010 7 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [299]
Puolimatka, Kari Suomen lippu 1968–1969* 13 6 4 10 8 0,77 5*** 1 1 2 4 0,40
Racine, Yves Kanadan lippu P 1998–1999 52 8 18 26 108 0,50 3 0 1 1 6 0,33 [300]
Rahikainen, Riku Suomen lippu H 2005–2006 22 1 2 3 16 0,14 0 0 0 0 0 0,00 [301]
Rajala, Mika Suomen lippu P 1971–1973 24 0 1 1 0 0,04 [302]
Rajaniemi, Vesa Suomen lippu H 1978–1980 63 3 6 9 16 0,14 0 0 0 0 0 0,00 [303]
Ranta, Sami Suomen lippu P 1986–1988
1987–1988**
29
13
0
0
1
1
1
1
8
4
0,03
0,08
0 0 0 0 0 0,00 [304]
Rantanen, Jarmo Suomen lippu P 1985–1986 34 1 3 4 14 0,12 0 0 0 0 0 0,00 [305]
Rask, Joonas Suomen lippu H 2012– 0 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [306]
Ravander, Kai Suomen lippu H 1987–1989** 3 0 0 0 0 0,00 1*** 0 0 0 0 0,00 [307]
Repo, Seppo Suomen lippu H 1970–1971 32 21 16 37 20 1,16 [308]
Riihijärvi, Heikki Suomen lippu P 1989–1994 209 20 31 51 78 0,24 25 2 2 4 8 0,16 [309]
Rinne, Timo Suomen lippu H 2008–2009 6 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [310]
Rinnetmäki, Jari Suomen lippu H 1986–1989
1987–1989**
84
52
23
18
8
6
31
24
34
30
0,37
0,46
0 0 0 0 0 0,00 [311]
Rintanen, Kimmo Suomen lippu H 1998–1999 35 8 22 30 14 0,86 3 1 0 1 0 0,33 [312]
Risku, Jari Suomen lippu P 1984–1988
1987–1988**
76
35
4
2
9
4
13
6
28
20
0,17
0,17
0 0 0 0 0 0,00 [313]
Risku, Rainer Suomen lippu H 1977–1979 66 10 9 19 12 0,29 0 0 0 0 0 0,00 [314]
Rita, Jani Suomen lippu H 1998–2001
2006–
417 102 90 192 171 0,46 65 7 11 18 37 0,28 Aarne Honkavaara -palkinto 2006–2007 [315]
Roberts, Douglas Yhdysvaltain lippu P 1977–1978 31 4 2 6 38 0,19 0 0 0 0 0 0,00 [316]
Rontti, Mika Suomen lippu P 2007–2008 26 1 0 1 2 0,04 0 0 0 0 0 0,00 [317]
Rosa, Pavel Tšekin lippu H 2001–2002 46 21 22 43 37 0,93 12 3 5 8 18 0,67 [318]
Rullier, Joe Kanadan lippu P 2009–2010 11 1 2 3 51 0,27 0 0 0 0 0 0,00 [319]
Ruuttu, Alexander Yhdysvallat/Suomi H 2010– 14 1 0 1 4 0,07 0 0 0 0 0 0,00 [320]
Ruutu, Jarkko Suomen lippu H 2011– 59 14 21 35 192 0,59 10 1 2 3 33 0,30
Ruutu, Mikko Suomen lippu H 2000–2003 126 10 13 23 107 0,18 20 1 2 3 33 0,15 [321]
Ruutu, Tuomo Suomen lippu H 2000–2002 98 18 27 45 155 0,46 15 0 6 6 33 0,40 [322]
Räsänen, Pekka Suomen lippu H 1979–1982 102 25 35 60 16 0,59 0 0 0 0 0 0,00 [323]
Räty, Tero Suomen lippu P 1971–1976 156 13 17 30 34 0,19 0 0 0 0 0 0,00 [324]
Saarela, Pasi Suomen lippu H 1995–1999 202 104 74 178 109 0,88 31 15 14 29 20 0,94 Aarne Honkavaara -palkinto 1998–1999 [325]
Saarenoja, Juha Suomen lippu H 1979–1988
1987–1988**
292
42
53
8
64
15
117
23
38
10
0,40 7 3 0 3 0 0,43 [326]
Saari, Santeri Suomen lippu P 2012– 0 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00
Saari, Timo Suomen lippu P 1973–1977
1979–1984
309 24 57 81 90 0,26 8 0 0 0 4 0,00 [327]
Saarikoski, Timo Suomen lippu H 1993–1999
2000–2001
266 64 102 166 164 0,62 40 10 14 24 24 0,60 [328]
Saarinen, Ossi Suomen lippu H 2006–2011 222 17 23 40 24 0,18 25 0 1 1 8 0,04 [329]
Saarinen, Pasi Suomen lippu P 2000–2002 84 6 9 15 127 0,18 15 2 2 4 4 0,27 [330]
Sainomaa, Teemu Suomen lippu H 1999–2002 78 2 7 9 6 0,12 5 0 1 1 0 0,20 [331]
Saleva, Henry Suomen lippu H 1978–1979 35 11 26 37 20 1,06 0 0 0 0 0 0,00 [332]
Salmelainen, Tobias Suomen lippu H 2007–2008 48 0 6 6 12 0,13 10 0 2 2 33 0,20 [333]
Salminen, Saku Suomen lippu H 2012– 0 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [334]
Salo, Ari Suomen lippu P 1991–1995 180 16 37 53 86 0,29 34 3 4 7 10 0,21 [335]
Salo, Juha Suomen lippu H 1986–1993
1987–1989**
296
42
107
24
56
14
163
38
86
12
0,55
0,90
13
5***
0
2
2
1
2
3
0
2
0,15
0,60
[336]
Salo, Sami Suomen lippu P 1997–1998 35 3 5 8 10 0,23 8 0 1 1 2 0,13 [337]
Sandwith, Terran Kanadan lippu P 2002–2003 31 0 1 1 69 0,03 0 0 0 0 0 0,00 [338]
Santala, Tommi Suomen lippu H 1998–2000
2007–2008
143 37 54 91 178 0,64 16 4 12 16 18 1,00 [339]
Savolainen, Pertti Suomen lippu P 1978–1979 23 1 2 3 15 0,13 0 0 0 0 0 0,00 [340]
Schantz, Matias Suomen lippu P 2004–2005 5 0 1 1 0 0,20 0 0 0 0 0 0,00 [341]
Schnábel, Robert Tšekin lippu P 2006–2007 12 0 2 2 16 0,17 9 0 0 0 20 0,00 [342]
Seivo, Jyrki Suomen lippu H 1972–1974 59 1 3 4 4 0,07 [343]
Šejba, Jiří Tšekkoslovakia H 1992–1993 46 16 10 26 40 0,57 3 1 1 2 0 0,67 [344]
Selänne, Teemu Suomen lippu H 1987–1992
1994–1995
1987–1989**
157

40
120

37
102

34
222

71
52

14
1,41

1,78
10

5***
10

7
7

3
17

10
18

4
1,70

2,00
Aarne Honkavaara -palkinto 1991–1992
Raimo Kilpiö -palkinto 1990–1991
Kultainen kypärä 1990–1991
[345]
Seppä, Jyrki Suomen lippu P 1981–1982
1985–1986
63 8 8 16 48 0,25 0 0 0 0 0 0,00 [346]
Sihvonen, Kari Suomen lippu H 2009–2010 2 1 0 1 2 0,50 0 0 0 0 0 0,00
Sihvonen, Toni Suomen lippu H 2002–2003 28 2 2 4 39 0,14 10 1 0 1 2 0,10 [347]
Siitarinen, Jorma Suomen lippu P 1972–1974 65 12 6 18 27 0,28 [348]
Siivola, Olli Suomen lippu 1987–1988** 26 5 6 11 8 0,42 0 0 0 0 0 0,00
Silvennoinen, Mikko Suomen lippu H 2003–2004 10 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [349]
Sinisalo, Jarmo Suomen lippu P 1985–1990
1987–1989**
152
80
12
10
23
22
35
32
54
32
0,23
0,40
0
5***
0
0
0
2
0
2
0
0
0,00
0,40
[350]
Sirviö, Arto Suomen lippu H 1981–1986 178 95 61 156 60 0,88 8 5 0 5 9 0,63 Matti Keinonen -palkinto 1983–1984 [351]
Sjögren, Thomas Ruotsin lippu H 2003–2004 20 1 2 3 4 0,15 0 0 0 0 0 0,00 [352]
Slotte, Ulf Suomen lippu 1967–1968* 5 2 2 4 2 0,80 0 0 0 0 0 0,00
Somervuori, Eero Suomen lippu H 1995–2000 187 18 24 42 48 0,22 27 4 1 5 12 0,19 [353]
Sormunen, Pasi Suomen lippu P 1994–1998 159 14 35 49 166 0,31 24 3 8 11 14 0,46 [354]
Sorochan, Lee Kanadan lippu P 2000–2001 16 0 0 0 18 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [355]
Sova, Tommi Suomen lippu H 1994–1996 53 2 4 6 16 0,11 9 0 0 0 4 0,00 [356]
Stapleton, Tim Yhdysvaltain lippu H 2006–2008 111 48 62 110 60 0,99 24 15 12 27 16 1,13 [357]
Stolk, Darren Kanadan lippu P 1997–1998 34 0 1 1 61 0,03 8 0 0 0 0 0,00 [358]
Strander, Pekka Suomen lippu P 1982–1989
1987–1989**
209
66
14
2
34
7
48
9
106
26
0,23
0,14
8 0 1 1 10 0,13 [359]
Strömberg, Kim Suomen lippu H 2006–2008 53 0 7 7 32 0,13 2 0 2 2 0 1,00 [360]
Strömberg, Mika Suomen lippu P 1988–1999
2002–2003
2007–2008
1988–1989**

510

39

94

6

189

12

283

18

556

62

0,55

0,46

76

5***

16

1

40

4

56

5

68

16

0,74

1,00
Pekka Rautakallio -palkinto 1995–1996 [361]
Suhonen, Alpo Suomen lippu H 1969–1970 18 7 6 13 0 0,72 Toimi Jokereiden päävalmentajana vuonna 1993 [362]
Sulin, Mika Suomen lippu H 1981–1985 96 13 20 33 64 0,34 8 0 3 3 8 0,38 [363]
Sulku, Sebastian Suomen lippu P 1993–1994 7 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [364]
Summanen, Raimo Suomen lippu H 1993–1994 25 9 3 12 44 0,48 0 0 0 0 0 0,00 Toimi Jokereiden päävalmentajana vuosina 2001–2003
Kalevi Numminen -palkinto 2001–2002
[365]
Suoraniemi, Kari Suomen lippu P 1990–1991 30 1 6 7 22 0,23 0 0 0 0 0 0,00 Kari Suoraniemen veli Seppo Suoraniemi pelasi Jokereissa vuosina 1972–1974 [366]
Suoraniemi, Seppo Suomen lippu P 1972–1974 69 33 19 52 67 0,75 Seppo Suoraniemen veli Kari Suoraniemi pelasi Jokereissa kaudella 1990–1991 [367]
Sutinen, Timo Suomen lippu H 1969–1975 179 106 144 250 86 1,40 [368]
Syvähuoko, Ismo Suomen lippu P 1974–1976 47 0 0 0 6 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [369]
Säilynoja, Keijo Suomen lippu H 1988–1998
1988–1989**
368
34
149
21
134
19
283
40
145
8
0,77
1,18
53
5***
14
1
11
5
25
6
14
4
0,47
1,20
Raimo Kilpiö -palkinto 1991–1992
Jokereiden toimitusjohtaja 2008–2010
Jokerit HC Oy:n toimitusjohtaja vuodesta 2010
[370][371][372]
Taipola, Arto Suomen lippu P 1988–1993
1988–1989**
167
44
12
11
36
20
48
31
50
23
0,29
0,70
10
5***
0
1
0
2
0
3
4
4
0,00
0,60
[373]
Talaslahti, Pekka Suomen lippu 1967–1969* 16 9 4 13 0 0,81 0 0 0 0 0 0,00
Tenute, Joey Kanadan lippu H 2008–2009 56 17 21 38 58 0,68 5 2 1 3 4 0,60 [374]
Teräväinen, Teuvo Suomen lippu H 2011– 40 11 7 18 6 0,45 9 2 4 6 0 0,67
Thompson, Wayne Kanadan lippu H 1989–1990 43 23 26 49 9 1,14 0 0 0 0 0 0,00 [375]
Tiilikainen, Jukka Suomen lippu H 1998–2000 70 8 10 18 83 0,26 2 0 0 0 4 0,00 [376]
Tiinus, Markku Suomen lippu H 1981–1990
1987–1989**
280
79
82
30
64
30
146
60
167
71
0,52
0,76
5
4***
1
1
0
1
1
2
0
6
0,20
0,50
[377]
Tikkanen, Esa Suomen lippu H 1999–2000 43 10 13 23 85 0,53 11 1 6 7 10 0,64 Tikkasen pelinumero 5 on jäädytetty Jokereissa [378]
Tjärnqvist, Daniel Ruotsin lippu P 1996–1997 44 3 8 11 4 0,25 9 0 3 3 4 0,33 [379]
Ton, Petr Tšekin lippu H 1997–1998 14 3 3 6 2 0,43 8 2 1 3 2 0,38 [380]
Tukio, Arto Suomen lippu P 2002–2004 103 10 22 32 36 0,31 9 0 1 1 4 0,11 [381]
Tuohimaa, Pasi Suomen lippu H 1983–1984 17 0 2 2 4 0,12 0 0 0 0 0 0,00 [382]
Tuominen, Pasi Suomen lippu H 2001–2002 24 2 4 6 4 0,25 12 0 1 1 2 0,08 [383]
Tuomisto, Martti Suomen lippu P&H 1980–1986 82 3 4 7 22 0,09 1 0 0 0 0 0,00 [384]
Turunen, Timo Suomen lippu H 1967–1976
1977–1978
1967–1969*
289

26
218

24
135

12
353

36
70

10
1,22

1,38
0

5***
0

6
0

2
0

8
0

0
0,00

1,60
Toimi Jokereiden päävalmentaja vuonna 1978
Jokereiden kapteeni vuosina 1971–1976, ja 1978
[385]
Turunen, Tommi Suomen lippu H 2002–2004 107 23 18 41 36 0,38 6 0 1 1 0 0,00 [386]
Tuulola, Marko Suomen lippu P 1995–1998
2006–2008
233 16 85 101 224 0,43 52 3 24 27 26 0,52 [387]
Tyrväinen, Juhani Suomen lippu H 2011– 59 2 9 11 59 0,19 8 0 0 0 2 0,00 [388]
Tähtinen, Markku Suomen lippu H 2009–2010 13 2 4 6 10 0,46 0 0 0 0 0 0,00 [389]
Törmänen, Antti Suomen lippu H 1990–1995
1996–1998
2000–2002
410 137 113 250 430 0,61 66 17 18 35 62 0,53 Jokereiden kapteeni vuosina 2000–2002 [390]
Uotinen, Jyrki Suomen lippu 1967–1968* 12 2 0 2 10 0,17 0 0 0 0 0 0,00
Uronen, Jesse Suomen lippu H 2005–2007 10 0 0 0 4 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [391]
Uusi-Hakimo, Pekka Suomen lippu H 1983–1985
1986–1987
109 18 29 47 30 0,43 0 0 0 0 0 0,00 [392]
Uusitalo, Ville Suomen lippu P 2005–2006 14 0 1 1 6 0,07 0 0 0 0 0 0,00 [393]
Vallin, Ari Suomen lippu P 2001–2003 98 9 31 40 58 0,41 20 1 5 6 6 0,30 [394]
Valtonen, Tomek Suomen lippu H 1999–2007
2008–2009
402 67 65 132 726 0,33 68 11 10 21 40 0,31 [395]
VandenBussche, Ryan Kanadan lippu H 2006–2007 15 0 0 0 39 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [396]
Varis, Petri Suomen lippu H 1993–1997
1999–2002
2004–2009
503 200 220 420 369 0,83 95 35 34 69 70 0,73 Jokereiden kapteeni vuosina 2005–2009
Aarne Honkavaara -palkinto 1996–1997
Jari Kurri -palkinto 1995–1996
Matti Keinonen -palkinto 1995–1996
Veli-Pekka Ketola -palkinto 1996–1997 ja 2000–2001
[397]
Vauhkonen, Olavi Suomen lippu H 2008–2011 63 2 4 6 6 0,10 3 0 0 0 0 0,00 [398]
Veistola, Jiri Suomen lippu H 2007–2009
2012–
25 0 0 0 6 0,00 3 1 0 1 0 0,00 [399][400]
Verchota, Philip Yhdysvaltain lippu H 1980–1981 32 15 7 22 42 0,69 0 0 0 0 0 0,00 [401]
Vertala, Timo Suomen lippu H 2003–2005 88 17 16 33 80 0,38 7 4 0 4 12 0,57 [402]
Vienonen, Jussi Suomen lippu H 1993–1994 19 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [403]
Vienonen, Tommi Suomen lippu 1987–1988** 18 4 5 9 10 0,50 0 0 0 0 0 0,00
Virmanen, Matti Suomen lippu H 1980–1981 4 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 Jokereiden toimitusjohtaja 1999–2008
Jokereiden urheilutoimenjohtaja 2008–2010
[404][405]
Virta, Tony Suomen lippu H 2005–2008 118 22 45 67 133 0,57 24 1 16 17 14 0,71 [406]
Virtanen, Juha Suomen lippu H 1999–2001 71 11 11 22 50 0,31 16 3 3 6 12 0,38 [407]
Vopat, Roman Tšekin lippu H 2005–2006 23 4 3 7 87 0,30 0 0 0 0 0 0,00 [408]
Vostřák, Pavel Tšekin lippu H 2002–2003 13 4 2 6 2 0,46 4 0 0 0 0 0,00 [409]
Voutilainen, Jukka Suomen lippu H 2001–2003 60 13 12 25 10 0,42 21 3 5 8 0 0,38 [410]
Vuorio, Pekka Suomen lippu 1967–1968* 12 6 5 11 4 0,92 0 0 0 0 0 0,00
Väisänen, Harri Suomen lippu 1987–1988** 2 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00
Välilä, Mika Suomen lippu H 1991–1992 30 4 3 7 4 0,23 8 1 1 2 2 0,25 [411]
Väänänen, Jarkko Suomen lippu H 1997–2000 127 8 11 19 59 0,15 15 0 1 1 2 0,00 Jarkko Väänäsen veli Ossi Väänänen edustaa Jokereita [412]
Väänänen, Ossi Suomen lippu P 1998–2000
2004–2005
2010–
242 10 36 46 295 0,19 43 3 6 9 38 0,21 Jokereiden kapteeni vuodesta 2010–
Ossi Väänäsen veli Jarkko Väänänen pelasi myös Jokereissa
[413]
Wahlsten, Jali Suomen lippu H 1989–1994 189 44 69 113 92 0,60 25 4 5 9 14 0,36 Jali Wahlstenin veli Sami Wahlsten pelasi myös Jokereissa [414]
Wahlsten, Sami Suomen lippu H 1988–1993
1994–1995
1988–1989**
271

44
101

27
113

30
214

57
133

24
0,79

1,30
24

5***
6

1
8

1
14

2
2

0
0,58

0,40
Sami Wahlstenin veli Jali Wahlsten pelasi myös Jokereissa [415]
Warriner, Todd Kanadan lippu H 2003–2004 13 5 1 6 8 0,46 8 0 2 2 29 0,25 [416]
Welling, Jesse Suomen lippu H 1997–1998 1 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00 [417]
Werenka, Darcy Kanada/Itävalta P 2000–2001 10 1 2 3 8 0,30 0 0 0 0 0 0,00 [418]
Wessberg, Ari Suomen lippu 1987–1988** 3 0 0 0 0 0,00 0 0 0 0 0 0,00
Wide, Tommy Suomen lippu H 1989–1992 86 6 3 9 2 0,10 10 1 1 2 6 0,20 [419]
Wilm, Clarke Kanadan lippu H 2006–2008 95 22 38 60 140 0,63 24 7 14 21 24 0,88 [420]
Wuorijärvi, Tom Suomen lippu H 1989–1990 18 0 1 1 4 0,06 0 0 0 0 0 0,00 [421]
Yaremchuck, Gary Kanadan lippu H 1986–1987 20 7 21 28 116 1,40 0 0 0 0 0 0,00 [422]
Ylänen, Kari Suomen lippu 1967–1968* 5 0 1 1 0 0,20 0 0 0 0 0 0,00
Ylönen, Juha Suomen lippu H 1993–1996 111 21 39 60 32 0,54 34 8 10 18 12 0,53 [423]
Ölander, Jere Suomen lippu P 2009–2011 14 0 1 1 10 0,07 0 0 0 0 0 0,00 [424]
Öystilä, Jouko Suomen lippu P 1970–1973
1976–1978
151 20 34 54 54 0,36 0 0 0 0 0 0,00 [425]

* = Suomi-sarja, ** = I-divisioona, *** = liigakarsinta

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e Torjuntaprosentit runkosarjassa 06-07 sm-liiga.fi. Viitattu 19.10.2010.
  2. a b c Torjuntaprosentti runkosarjassa 05-06 sm-liiga.fi. Viitattu 17.4.2011.
  3. a b c d e f g h i j k l m n o p Jokerit SM-sarjassa/liigassa 1969–98. Jokeri maailma kausijulkaisu 1998–1999, 1998. 302604-9805.
  4. Cleon Daskalakis hockey statistics & profile at hockeydb.com hockeydb.com. Viitattu 15.5.2011.
  5. Parris Duffus - Stats nhl.com. Viitattu 17.4.2011.
  6. Karl Goehring - stats nhl.com. Viitattu 17.4.2011.
  7. a b Torjuntaprosentit runkosarjassa 08-09 sm-liiga.fi. Viitattu 14.5.2011.
  8. Kevin Hodson hockey statistics & profile hockeydb.com. Viitattu 17.4.2011.
  9. a b c Torjuntaprosentit runkosarjassa 07-08 sm-liiga.fi. Viitattu 14.5.2011.
  10. Torjuntaprosentit runkosarjassa 03-04 sm-liiga.fi. Viitattu 14.5.2011.
  11. a b Torjuntaprosentit runkosarjassa 04-05 sm-liiga.fi. Viitattu 14.5.2011.
  12. Peliaika runkosarjassa sm-liiga.fi. Viitattu 7.4.2011.
  13. 35 Mika Järvinen jatkoaika.com. Viitattu 7.4.2011.
  14. Juha-Matti Kinnunen eliteprospects.com. Viitattu 5.5.2011.
  15. Ville Kivisaari eliteprospects.com. Viitattu 5.5.2011.
  16. Reijo Kuusela eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  17. Pasi Laajanen eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  18. Peliaika runkosarjassa sm-liiga.fi. Viitattu 7.4.2011.
  19. 1 Jan Lasak jatkoaika.com. Viitattu 7.4.2011.
  20. Matti Lehmusmies eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  21. a b Torjuntaprosentti playoffseissa 07-08 sm-liiga.fi. Viitattu 17.4.2011.
  22. Janne Mäkinen eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  23. Hannu Nykvist eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  24. Jamie Ram - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  25. Torjuntaprosentti runkosarjassa 01-02 sm-liiga.fi. Viitattu 16.4.2011.
  26. Torjuntaprosentti playoffseissa 01-02 sm-liiga.fi. Viitattu 16.4.2011.
  27. Torjuntaprosentti runkosarjassa 09-10 sm-liiga.fi. Viitattu 14.5.2011.
  28. Ice Hockey Olympic Games - Albertwille 1992 allcompetitions.com. Viitattu 24.5.2010.
  29. Myllykoski Top 10:ssa sm-liiga.fi. Viitattu 16.4.2011.
  30. Tim Thomas - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  31. Torjuntaprosentti playoffseissa 04-05 sm-liiga.fi. Viitattu 16.4.2011.
  32. Peliaika runkosarjassa sm-liiga.fi. Viitattu 7.4.2011.
  33. 30 Frans Tuohimaa jatkoaika.com. Viitattu 7.4.2011.
  34. Seppo Vartiainen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  35. Torjuntaprosentti runkosarjassa 08-09 sm-liiga.fi. Viitattu 16.4.2011.
  36. Torjuntaprosentti playoffseissa 08-09 sm-liiga.fi. Viitattu 16.4.2011.
  37. Patrik Wainio eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  38. Aalto, Seppo: ”Kenelle kellot soivat”, Jokerit liukkaalla jäällä - 25 vuotta jokeri-kiekkoa, s. 79. Jyväskylä: Gummerrus Kirjapaino Oy, 1992. ISBN 952-9743-01-7.
  39. Antti Aalto eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  40. Juhani Aherikko eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  41. Pertti Ahokas eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  42. Rami Alanko - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 28.4.2011.
  43. Roni Andersson eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  44. Tony Arima - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 28.4.2011.
  45. Mika Arvaja eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  46. Pertti Arvaja eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  47. Mika Asikainen eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  48. Hannu Auvinen eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  49. Frank Banham - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 18.4.2011.
  50. Robert Barnes - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  51. Bates Battaglia hockey statistics & profile hockeydb.com. Viitattu 18.4.2011.
  52. Eric Beaudoin - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  53. 18 Semir Ben-Amor jatkoaika.com. Viitattu 6.4.2011.
  54. Jan Benda - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 18.4.2011.
  55. Sean Bergenheim eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  56. Mike Bishai - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  57. Ari Blomqvist eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  58. Timo Blomqvist eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  59. Aaron Boh - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  60. Jorma Borgström eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  61. Peter Borgström eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  62. Mojmir Bozik - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  63. Fredrik Bremberg eliteprospects.com. Viitattu 18.4.2011.
  64. Alex Brooks eliteprospects.com. Viitattu 19.4.2011.
  65. 1975 NHL Amateur Draft -- Tim Burke hockeydraftcentral.com. Viitattu 24.5.2010.
  66. Anders Burström - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 19.4.2011.
  67. Brian Campbell - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 19.4.2011.
  68. Aigars Cipruss - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 19.4.2011.
  69. David Conte - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  70. Rob Cowie - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  71. Pierre Dagenais - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  72. Toni Dahlman eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  73. 2 Jeremy Dehner jatkoaika.com. Viitattu 31.3.2011.
  74. Pierre-Claude Drouin - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 19.4.2011.
  75. 42 Ben Eaves jatkoaika.com. Viitattu 31.3.2011.
  76. Jari Eerikäinen eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  77. Mauri Eivola eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  78. Henri Ekholm eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  79. Kimmo Eronen eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  80. 21 Teemu Eronen jatkoaika.com. Viitattu 6.4.2011.
  81. Tuomas Eskelinen eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  82. Ilari Filppula eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  83. Valtteri Filppula eliteprospects.com. Viitattu 28.4.2011.
  84. Dan Focht - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  85. Jon Fontas - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  86. 15 Justin Forrest jatkoaika.com. Viitattu 31.3.2011.
  87. Sean Gagnon - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  88. Raymond Giroux - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 19.4.2011.
  89. Tuomas Grönman eliteprospects.com. Viitattu 1.5.2011.
  90. Kari Haakana - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 1.5.2011.
  91. Jari Hakkarainen - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 1.5.2011.
  92. Marko Halonen - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 1.5.2011.
  93. Mikko Halonen - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 1.5.2011.
  94. Niko Halttunen eliteprospects.com. Viitattu 1.5.2011.
  95. Quinn Hancock eliteprospects.com. Viitattu 1.5.2011.
  96. Tommi Hannus eliteprospects.com. Viitattu 1.5.2011.
  97. Brett Harkins - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  98. Jani Hassinen eliteprospects.com. Viitattu 1.5.2011.
  99. Janne Hauhtonen eliteprospects.com. Viitattu 1.5.2011.
  100. Matti Heikkilä eliteprospects.com. Viitattu 1.5.2011.
  101. 67 Henri Heino jatkoaika.com. Viitattu 7.4.2011.
  102. Santeri Heiskanen eliteprospects.com. Viitattu 19.4.2011.
  103. 22 Jani-Petteri Helenius jatkoaika.com. Viitattu 7.4.2011.
  104. Sami Helenius eliteprospects.com. Viitattu 1.5.2011.
  105. Mika Helkearo eliteprospects.com. Viitattu 1.5.2011.
  106. Teemu Henritius eliteprospects.com. Viitattu 15.3.2012.
  107. 25 Jukka Hentunen jatkoaika.com. Viitattu 31.3.2011.
  108. Juha-Pekka Hienonen eliteprospects.com. Viitattu 2.5.2011.
  109. Kim Hirschovits eliteprospects.com. Viitattu 2.5.2011.
  110. Miroslav Hlinka - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 2.5.2011.
  111. Antti Hulkkonen eliteprospects.com. Viitattu 2.5.2011.
  112. Matt Hussey eliteprospects.com. Viitattu 2.5.2011.
  113. Ilkka Huura eliteprospects.com. Viitattu 2.5.2011.
  114. Hannes Hyvönen eliteprospects.com. Viitattu 2.5.2011.
  115. Heikki Hyvönen eliteprospects.com. Viitattu 2.5.2011.
  116. Erik Hämäläinen eliteprospects.com. Viitattu 2.5.2011.
  117. 19 Ville Hämäläinen jatkoaika.com. Viitattu 7.4.2011.
  118. Markus Hännikäinen eliteprospects.com. Viitattu 15.3.2012.
  119. Santeri Immonen eliteprospects.com. Viitattu 2.5.2011.
  120. Waltteri Immonen - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 20.5.2011.
  121. Jyri Inkinen - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 30.5.2010.
  122. Samuli Jalkanen eliteprospects.com. Viitattu 2.5.2011.
  123. Hannu Jalonen eliteprospects.com. Viitattu 2.5.2011.
  124. Otakar Janecky eliteprospects.com. Viitattu 2.5.2011.
  125. Marko Jantunen eliteprospects.com. Viitattu 4.5.2011.
  126. Cole Jarrett - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  127. Mika Johansson eliteprospects.com. Viitattu 4.5.2011.
  128. Thomas Johansson - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  129. Mikko Jokela eliteprospects.com. Viitattu 4.5.2011.
  130. Juha Jokiharju eliteprospects.com. Viitattu 4.5.2011.
  131. Markku Jokinen eliteprospects.com. Viitattu 4.5.2011.
  132. Tuomo Jormakka eliteprospects.com. Viitattu 4.5.2011.
  133. Patrik Juhlin - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 4.5.2011.
  134. 51 Jan-Mikael Juutilainen jatkoaika.com. Viitattu 7.4.2011.
  135. Juha Jyrkkiö - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 29.11.2010.
  136. Pekka Järvelä - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 29.11.2010.
  137. Hannu Järvenpää - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 29.11.2010.
  138. Martti Järventie - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 29.11.2010.
  139. Tuomo Jääskeläinen - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 29.11.2010.
  140. Ilkka Kaarna eliteprospects.com. Viitattu 4.5.2011.
  141. Tuomas Kalliomäki - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 29.11.2010.
  142. Mikko Kalteva eliteprospects.com. Viitattu 4.5.2011.
  143. Fedor Kanareikin - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  144. Kari Kanervo - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 29.11.2010.
  145. Markus Kankaanperä - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 29.11.2010.
  146. Kevin Kantee - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 29.11.2010.
  147. Robert Kantor - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 29.11.2010.
  148. Hannu Kapanen eliteprospects.com. Viitattu 4.5.2011.
  149. Hannu Kapanen eliteprospects.com. Viitattu 4.5.2011.
  150. Pekka Karasjoki eliteprospects.com. Viitattu 4.5.2011.
  151. Tapio Karimies - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 29.11.2010.
  152. Pekka Kaski - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 29.11.2010.
  153. Kokoonpanot SM-liiga.fi. Viitattu 21.9.2012.
  154. Kokoonpanot SM-liiga.fi. Viitattu 29.9.2012.
  155. Jari Kauppila - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 29.11.2010.
  156. 6 Marko Kauppinen jatkoaika.com. Viitattu 6.4.2011.
  157. Matti Keinonen - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 29.11.2010.
  158. Kalle Kerman eliteprospects.com. Viitattu 4.5.2011.
  159. Risto Kerminen eliteprospects.com. Viitattu 4.5.2011.
  160. Antti Kerälä eliteprospects.com. Viitattu 4.5.2011.
  161. Jere Keskinen eliteprospects.com. Viitattu 4.5.2011.
  162. Veli-Pekka Ketola eliteprospects.com. Viitattu 4.5.2011.
  163. Veli-Pekka Kinnunen eliteprospects.com. Viitattu 5.5.2011.
  164. Teppo Kivelä - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 20.5.2011.
  165. Esa Kivistö eliteprospects.com. Viitattu 5.5.2011.
  166. Tommi Kivistö eliteprospects.com. Viitattu 15.3.2012.
  167. John Klingberg eliteprospects.com. Viitattu 20.1.2012.
  168. Arto Koivisto eliteprospects.com. Viitattu 5.5.2011.
  169. Mauno Koivisto eliteprospects.com. Viitattu 5.5.2011.
  170. Rami Koivisto eliteprospects.com. Viitattu 5.5.2011.
  171. Tom Koivisto eliteprospects.com. Viitattu 5.5.2011.
  172. Mikko Konttila eliteprospects.com. Viitattu 5.5.2011.
  173. Tero Konttinen eliteprospects.com. Viitattu 5.5.2011.
  174. Erkki Korhonen eliteprospects.com. Viitattu 5.5.2011.
  175. Ilpo Koskela eliteprospects.com. Viitattu 5.5.2011.
  176. Aarre-Kari Kourula eliteprospects.com. Viitattu 5.5.2011.
  177. 29 Tommi Kovanen jatkoaika.com. Viitattu 6.4.2011.
  178. Ari Kuisma eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  179. Ilpo Kuisma eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  180. Arto Kuki eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  181. Vesa Kulmala eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  182. Ismo Kuoppala eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  183. Mikko Kuparinen eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  184. Jari Kurri eliteprospects.com. Viitattu 5.5.2011.
  185. Urpo Kuukauppi eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  186. Teemu Kuusisto eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  187. Valeri Kuzmin - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  188. Dmitri Kvartalnov eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  189. Timo Kyntölä eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  190. Marko Kärkkäinen eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  191. Pasi Laakkio eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  192. 47 Janne Lahti jatkoaika.com. Viitattu 31.3.2011.
  193. Arto Laine eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  194. Teemu Laine eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  195. Ossi Lairi eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  196. Kari Laitinen eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  197. Reijo Laksola eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  198. Kokoonpanot sm-liiga.fi. Viitattu 13.9.2012.
  199. Petri Lampinen eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  200. Jan Latvala eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  201. Rodrigo Lavins - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  202. Chuck Lefley eliteprospects.com. Viitattu 6.5.2011.
  203. Ismo Lehkonen eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  204. Jori Lehterä eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  205. Tero Lehterä eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  206. Kari Lehtinen eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  207. Antti Lehto eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  208. Markus Lehto eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  209. Pentti Lehtosaari eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  210. Hank Lehvonen - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  211. Ville Leino eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  212. Hannu Lepistö eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  213. Jussi Lepistö eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  214. Sami Lepistö eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  215. Henry Leppä eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  216. Pauli Levokari eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  217. Juha Lind eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  218. Kokoonpanot sm-liiga.fi. Viitattu 13.9.2012.
  219. Kokoonpanot sm-liiga.fi. Viitattu 13.9.2012.
  220. Jari Lindgren eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  221. Jari Lindroos eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  222. David Ling eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  223. Jani-Matti Loikala eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  224. Mikko Loikkanen eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  225. Jyrki Louhi eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  226. Darren Lowe - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  227. Charles Luksa eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  228. Hannu Luojola eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  229. Matti Luoma eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  230. Tuomas Luotonen eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  231. Vladimir Machulda - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 9.5.2011.
  232. Nikolai Makarov - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 9.5.2011.
  233. Arto Malinen eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  234. Olli Malmivaara eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  235. Nico Manelius eliteprospects.com. Viitattu 15.3.2012.
  236. Justin Mapletoft - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  237. Peter Marshall - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  238. Olli Malmivaara eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  239. Anssi Melametsä - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 20.5.2011.
  240. Glen Metropolit - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 9.5.2011.
  241. Sami Mettovaara eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  242. Ari Mikkola eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  243. Ilkka Mikkola eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  244. Niko Mikkola eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  245. Erkki Mononen eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  246. Lauri Mononen eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  247. Kokoonpanot sm-liiga.fi. Viitattu 13.9.2012.
  248. Dave Moylan - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 9.5.2011.
  249. Kokoonpanot sm-liiga.fi. Viitattu 25.9.2012.
  250. Tomi Mäkelä eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  251. Tomi Mäki eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  252. Ari Mäkinen eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  253. Jorma Mäkinen eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  254. 20 Simo Mälkiä jatkoaika.com. Viitattu 7.4.2011.
  255. Martti Narinen eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  256. David Nemirovsky eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  257. Pasi Nielikäinen eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  258. Antti-Jussi Niemi eliteprospects.com. Viitattu 15.3.2012.
  259. Heikki Nieminen eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  260. Mika Nieminen eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  261. Janne Niinimaa eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  262. Jesse Niinimäki eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  263. Fredrik Nilsson - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 9.5.2011.
  264. Nemo Nokkosmäki eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  265. 29 Petteri Nokelainen jatkoaika.com. Viitattu 31.3.2011.
  266. Timo Norppa eliteprospects.com. Viitattu 9.5.2011.
  267. Brad Norton - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  268. Kai Nurminen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  269. Sami Nuutinen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  270. Michael Nylander eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  271. Harry Nyström eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  272. Tommi Oksa eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  273. Hannu Oksa eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  274. Jukka Oksanen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  275. Tero Paappanen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  276. Petri Pakaslahti eliteprospects.com. Viitattu 11.10.2011.
  277. 53 Tomi Pallassalo jatkoaika.com. Viitattu 13.4.2011.
  278. Rastislav Pavlikovsky - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  279. Jukka Peitsoma eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  280. Semi Pekki eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  281. Jorma Peltonen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  282. Ville Peltonen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  283. Jukka Penttinen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  284. Eric Perrin - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  285. Antti Perttula eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  286. Jussi Pesonen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  287. Sakari Petäjäaho eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  288. Tuomas Pihlman eliteprospects.com. Viitattu 13.4.2011.
  289. Jorma Piisinen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  290. Arsi Piispanen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  291. Kimmo Pikkarainen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  292. Esa Pirnes eliteprospects.com. Viitattu 13.4.2011.
  293. Petri Pitkäjärvi eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  294. 72 Ilmari Pitkänen jatkoaika.com. Viitattu 7.4.2011.
  295. Frantisek Prochazka - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  296. Keijo Puhakka eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  297. Simo Pulkki eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  298. 6 Teemu Pulkkinen jatkoaika.com. Viitattu 31.3.2011.
  299. Toni Pulkkinen eliteprospects.com. Viitattu 13.4.2011.
  300. Yvec Racine - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 11.5.2011.
  301. Riku Rahikainen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  302. Mika Rajala eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  303. Vesa Rajaniemi eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  304. Sami Ranta eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  305. Jarmo Rantanen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  306. Kokoonpanot sm-liiga.fi. Viitattu 13.9.2012.
  307. Kai Ravander eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  308. Seppo Repo eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  309. Heikki Riihijärvi eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  310. Timo Rinne eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  311. Jari Rinnetmäki eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  312. Kimmo Rintanen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  313. Jari Risku eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  314. Rainer Risku eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  315. 28 Jani Rita jatkoaika.com. Viitattu 7.4.2011.
  316. Legends of Hockey -- NHL Player Search -- Player -- Doug Roberts legendsofhockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  317. Mika Rontti eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  318. Pavel Rosa - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 11.5.2011.
  319. Joe Rullier eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  320. Alexander Ruuttu eliteprospects.com. Viitattu 15.3.2012.
  321. Mikko Ruutu eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  322. Tuomo Ruutu eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  323. Pekka Räsänen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  324. Tero Räty eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  325. Pasi Saarela eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  326. Juha Saarenoja eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  327. Timo Saari eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  328. Timo Saarikoski eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  329. 41 Ossi Saarinen jatkoaika.com. Viitattu 7.4.2011.
  330. Pasi Saarinen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  331. Teemu Sainomaa eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  332. Henry Saleva eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  333. Tobias Salmelainen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  334. Kokoonpanot SM-liiga.fi. Viitattu 21.9.2012.
  335. Ari Salo eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  336. Juha Salo eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  337. Sami Salo eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  338. Terran Sandwith - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  339. Tommi Santala eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  340. Pertti Savolainen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  341. Matias von Schantz eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  342. Robert Schnabel - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 11.5.2011.
  343. Jyrki Seivo eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  344. Jiri Sejba - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 11.5.2011.
  345. Teemu Selänne eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  346. Jyrki Seppä eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  347. Toni Sihvonen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  348. Jorma Siitarinen eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  349. 13 Mikko Silvennoinen jatkoaika.com. Viitattu 16.1.2011.
  350. Jarmo Sinisalo eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  351. Arto Sirviö eliteprospects.com. Viitattu 11.5.2011.
  352. Thomas Sjögren - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  353. Eero Somervuori eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  354. Pasi Sormunen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  355. Lee Sorochan - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  356. Tommi Sova eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  357. Tim Stapleton - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 12.5.2011.
  358. Darren Stolk - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 12.5.2011.
  359. Pekka Strander eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  360. Kim Strömberg eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  361. Mika Strömberg eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  362. Alpo Suhonen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  363. Mika Sulin eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  364. Sebastian Sulku eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  365. Raimo Summanen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  366. Kari Suoraniemi eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  367. Seppo Suoraniemi eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  368. Timo Sutinen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  369. Ismo Syvähuoko eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  370. Keijo Säilynoja - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 20.5.2011.
  371. Keijo Säilynojasta Jokereiden toimitusjohtaja MTV3.fi. Viitattu 18.5.2011.
  372. Helsingin Jokerit uudistaa organisaationsa johtoa jokerit.com. Viitattu 18.5.2011.
  373. Arto Taipola eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  374. Joey Tenute eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  375. Wayne Thompson - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  376. Jukka Tiilikainen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  377. Markku Tiinus eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  378. Esa Tikkanen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  379. Daniel Tjärnqvist - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 12.5.2011.
  380. Petr Ton - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 12.5.2011.
  381. Arto Tukio eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  382. Pasi Tuohimaa eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  383. Pasi Tuominen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  384. Martti Tuomisto eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  385. Timo Turunen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  386. Tommi Turunen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  387. Marko Tuulola eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  388. Pistepörssi: Jokerit 2011–12 sm-liiga.fi. Viitattu 15.3.2012.
  389. Markku Tähtinen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  390. Antti Törmänen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  391. Jesse Uronen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  392. Pekka Uusi-Hakimo eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  393. Ville Uusitalo eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  394. Ari Vallin eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  395. Tomek Valtonen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  396. Ryan Vandenbussche - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  397. Petri Varis eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  398. 66 Olavi Vauhkonen jatkoaika.com. Viitattu 7.4.2011.
  399. Jiri Veistola eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  400. Tuohimaa maalissa Hakametsässä jokerit.com. Viitattu 5.10.2012.
  401. Phil Verchota eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  402. Timo Vertala eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  403. Jussi Vienonen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  404. Matti Virmanen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  405. Jokeripomo Matti Virmanen lopettaa "aktiivisen työnteon" hs.fi. Viitattu 18.5.2011.
  406. Tony Virta eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  407. Juha Virtanen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  408. Roman Vopat - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  409. Pavel Vostrak - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 12.5.2011.
  410. Jukka Voutilainen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  411. Mika Välilä eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  412. Jarkko Väänänen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  413. Ossi Väänänen eliteprospects.com. Viitattu 13.4.2011.
  414. Jali Wahlsten eliteprospects.com. Viitattu 13.4.2011.
  415. Sami Wahlsten - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 20.5.2011.
  416. Todd Warriner - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 12.5.2011.
  417. Jesse Welling eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  418. Darcy Werenka - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  419. Tommy Wide eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  420. Clark Wilm - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 12.5.2011.
  421. Tom Wuorijärvi eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  422. Gary Yaremchuck - player profile and career stats eurohockey.net. Viitattu 24.5.2010.
  423. Juha Ylönen eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.
  424. Jere Ölander eliteprospects.com. Viitattu 19.5.2011.
  425. Jouko Öystilä eliteprospects.com. Viitattu 12.5.2011.