Keskustelu käyttäjästä:KatriSarmavuori

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Älä poista artikkelista korjattava-mallinetta, jos se todella tarvitsee korjausta. --Johney 2. joulukuuta 2007 kello 17.43 (UTC)

Hei! Luomasi artikkeli (Äidinkielen opetustiede) oli poistettu aiemmin 4. joulukuuta 2007 syyllä: (sisälsi: ”{{roskaa|Ei taida erota tavanomaisesta pedagogiikasta niin paljoa, että tarvitsisi oman artikkelin}}{{Korjattava}}Lähtökohdat Äidinkielen opetustiede on uusi tiede, joka syntyi suomalaisten opettajankoulutuslaitosten perustamisen m...”) --str4nd (jutskaa) 10. joulukuuta 2007 kello 07.52 (UTC)

Tervetuloa Wikipediaan![muokkaa wikitekstiä]

Hei KatriSarmavuori ja Tervetuloa Wikipediaan!
Tässä muutama linkki, joista voi olla hyötyä:
Wikipedia Tyyliopas artikkeleiden tekoon Mistä lisää tietoa?

Käytännöt

Lisäohjeet

Muita hyödyllisiä sivuja

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä, joihin ei ole suoraa vastausta tässä viestissä, voit rohkeasti kirjoittaa kysymyksesi kahvihuoneen aihetta käsittelevälle sivulle tai kirjoittaa viestin keskustelusivulleni (löydät keskustelusivulleni painamalla nimimerkkini linkkiä ja valitsemalla tämän jälkeen sivun yläosasta ”keskustelu”-välilehden).
Welcome to the Finnish Wikipedia! Don't speak Finnish?

Barosaurus Lentus 3. helmikuuta 2008 kello 16.03 (UTC)

Miksi poistit syntymäajan toistamiseen?[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Poistit jo toisen kerran syntymäajan artikkelista Katri Sarmavuori perustelematta poistoa. Tiedonlähde on mainittu artikkelin keskustelusivulla. Mikäli tämän lähteen antama tieto on virheellinen, siitä olisi syytä mainita artikkelin keskustelusivulla. Wikipedian henkilöartikkeleissa on tapana ilmoittaa syntymäaika, joka on tietosanakirjan henkilöartikkelissa olennainen ja vakiintunut tieto. Voit tarkistaa asian esimerkiksi sivulta Wikipedia:Artikkelimalli/henkilö. --Paappa 25. toukokuuta 2008 kello 21.18 (UTC)

Varoitus tiedoston poistamisesta Kun latasit tiedoston IV-muotokuva.5cm.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Tiedostoa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, tiedosto poistetaan. Lisätietoja voi löytyä tiedoston sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi tiedostojen tiedot.

--Musamies (keskustelu) 20. lokakuuta 2014 kello 00.25 (EEST)[vastaa]

Varoitus tiedoston poistamisesta Kun latasit tiedoston Vikaisen kirja.10cm.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Tiedostoa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, tiedosto poistetaan. Lisätietoja voi löytyä tiedoston sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi tiedostojen tiedot.

--Musamies (keskustelu) 20. lokakuuta 2014 kello 00.27 (EEST)[vastaa]