WWE 2K17

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
WWE 2K17
Kehittäjä Yuke's
Julkaisija 2K Sports
Jakelija Take-Two Interactive, Steam, Humble Store, Microsoft Store ja PlayStation Store
Pelisarja WWE
Julkaistu 11. lokakuuta 2016
Lajityyppi Urheilupeli, taistelupeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Alusta Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One
Jakelumuoto Digitaalinen jakelu
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

WWE 2K17 on vuonna 2016 julkaistu showpainiaiheinen videopeli. Pelin kehitti Yuke’s ja julkaisi 2K Sports. Se julkaistiin usealle pelialustalle, Microsoft Windowsille, PlayStation 3:lle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle ja Xbox Onelle.[1] Pelin kansikuvaksi valittiin Brock Lesnar. Peli on jatkoa WWE 2K16:sta ja samalla neljäs 2K:n tekemä WWE-peli.

Pelitilat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Play käsittää kaikki yksittäiset pelit, jossa pelaaja voi hypätä suoraan valitsemaansa peliin ja ottelemaan haluamillaan painijoilla.
  • MyCareer on uratila, jossa pelaaja luo oman painija supertähden ja kilpailee mestaruuksista WWE- ja NXT-ottelijoita vastaan. Peli käyttää uutta Promo moottoria, joka antaa supertähdelle mahdollisuuden ilmaista itseään ja voi vastata muille WWE supertähdille. Kulissien takana käydään muun muassa haastatteluja Renee Youngin kanssa ja tappeluita muun muassa parkkihallissa.
  • WWE Universe on pelitila, jossa pelaaja voi luoda omia WWE-ohjelmia ja pay-per-view tapahtumia. Lisäksi on mahdollista luoda ottelijoiden välille feudeja tai liittoja, promoja, mestaruuksia ja areenoita, joita voi pelata läpi haluamillaan supertähdillä.
  • Online on netissä pelattava moninpelimuoto, jossa on erilaisia pelattavia pelejä, joita voi pelata toisia pelaajia vastaan ympäri maailmaa.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. 2K announces Goldberg as WWE 2K17 pre-order exclusive" wwe.com Viitattu 10.5.2017 (englanniksi)
Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.