Ero sivun ”Cosplay” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
158 merkkiä lisätty ,  2 kuukautta sitten
assembly
[katsottu versio][arvioimaton versio]
(Botti korvasi tiedoston Wikipe-tan_(Cosplay).jpg tiedostolla Serene_Haru_as_Wikipe-tan_at_HKU_Cosplay_Party_20061118.jpg. Korvaamista pyysi käyttäjä CommonsDelinker. Syy: File renamed: [[:c:COM:FR#FR2|Criter)
(assembly)
Yleisöäänestyksistä kisan parhaiden pukujen valitsemisessa on sittemmin luovuttu sen populistisuuden takia ja yleisön suosikit valitaan nykyään omissa kategorioissaan. Kisoissa tuomarien valintaan vaikuttavat puvun lisäksi myös liikkeet ja ilmeet sekä hahmon luonteeseen eläytyminen lavalla.
 
Suomessa järjestetään useita 'coneja', joihin liittyy cosplayta. Näitä tapahtumia ovat esimerkiksi [[Animecon]] Kuopiossa, [[Desucon]] Lahdessa, eri paikkakunnilla vuosittain järjestettävä [[Finncon]], [[Ropecon]] Espoossa sekä [[Tracon]] Tampereella. Myös [[tietokonepeli|videopeleihin]] ja [[demoskene|tietokonedemoihin]] keskittyvässä [[Assembly (tapahtuma)|Assembly]] -tapahtumassa on cosplay-kilpailu. Hahmoja on lukemattomia ja tapahtumissa valokuvataan paljon niin tuttuja kuin tuntemattomiakin cosplayereita. Conit ovat yhteisöllisiä tapahtumia ja monet saapuvat paikalle pääasiassa tapaamaan ystäviään, vaikka jokaisella conilla onkin muuta ohjelmaa kuten paneeleja ja erilaisia työpajoja.
 
== Kirjallisuutta ==
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko