Ero sivun ”Jutta Korhonen” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
89 merkkiä lisätty ,  6 kuukautta sitten
→‎Suhde Ismoon, Lasseen ja Aaroon: Korjattu kirjoitusvirheitä ja lisätty kieliopillisia pilkkuja
(→‎Yleistä: Korjattu aikamuotoja vastaamaan nykytilannetta ja lisätty Jutan suhde Aaroon)
Merkkaukset: Mobiilimuokkaus  mobiilisivustosta 
(→‎Suhde Ismoon, Lasseen ja Aaroon: Korjattu kirjoitusvirheitä ja lisätty kieliopillisia pilkkuja)
Merkkaukset: Mobiilimuokkaus  mobiilisivustosta 
Myöhemmin Jutta ja Aaro alkoivat kiinnostua ja viihtyä toistensa seurassa. Heidän sopiessaan treffit, ymmärsivät he paikat väärin. Aaro seuraavana päivänä huolestui, kun Juttaa ei näkynyt ja kuulunut. Jutan puhelin ja tavarat olivat Amandassa Jutan huoneessa. Aarolle selvisi, että Jutta oli päätynyt putkaan samana iltana, kun piti olla treffeillä Aaron kanssa. Aaro löysi Sirkus-baariin, jossa Jutta häntä odotti. Sinne saapui kuitenkin Lasse. Jutan käydessä naistenhuoneessa, Aaro törmäsi Lasseen, joka valehteli Aarolle, ettei Jutta ole siellä, vaikka todellisuudessa olikin.
 
Myöhemmin Lassen jouduttuaanjouduttua sairauslomalle palkanlaskijatyöstään (kun hän oli yksinäisenä lavastanut onnettomuuden saadakseen huomiota), Jutta päätti etsiä sijaisen. Aaro oli tuolloin vielä sairaalassa siivoojana, kunnes Jutta päätti palkata Aaron Lassen sijaiseksi.
 
Jutta joutui Aaron kanssa sairaalassa hammaslääkärinä työskennelleen [[Luettelo televisiosarjan Salatut elämät henkilöistä#Lauri Rossi|Lauri Rossin]] kidnappaamaksi saatuaan vihiä Laurin olevan Aaron katoamisen takana. Lauri kidnappasi myös Mustavaarat, joille hän halusi kostaa. Jutta, Aaro ja Mustavaarat pääsivät pois vankeudesta Lindan ja Mikin tehtyä iskuuniskun kyseiseen kartanoon, jossa heitä pidettiin vankeina.
 
== Ystävyyssuhteet ==
453

muokkausta

Navigointivalikko