Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Tsemii” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
 
Rivi 235: Rivi 235:


[[Kuva:Unbalanced scales circle.svg|40px|vasen|Merkittävyys kyseenalaistettu.]] Hei, lisäämäsi artikkelin [[Piereskely]] ''[[Wikipedia:Merkittävyys|merkittävyys]]'' on epäselvä ja artikkeli saatetaan ''[[Wikipedia:Pikapoisto|poistaa nopeasti]]''. Aihetta voidaan pitää merkittävänä, jos sitä on käsitelty huomattavan laajasti [[Wikipedia:Tarkistettavuus|aiheesta riippumattomissa luotettavissa lähteissä]]. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen merkittävyyden arviointiin. Voisitko käydä perustelemassa näkemyksesi '''[[Keskustelu:Piereskely|aiheen keskustelusivulla]]'''? --[[Toiminnot:Muokkaukset/80.222.234.6|80.222.234.6]] 11. toukokuuta 2014 kello 15.23 (EEST)
[[Kuva:Unbalanced scales circle.svg|40px|vasen|Merkittävyys kyseenalaistettu.]] Hei, lisäämäsi artikkelin [[Piereskely]] ''[[Wikipedia:Merkittävyys|merkittävyys]]'' on epäselvä ja artikkeli saatetaan ''[[Wikipedia:Pikapoisto|poistaa nopeasti]]''. Aihetta voidaan pitää merkittävänä, jos sitä on käsitelty huomattavan laajasti [[Wikipedia:Tarkistettavuus|aiheesta riippumattomissa luotettavissa lähteissä]]. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen merkittävyyden arviointiin. Voisitko käydä perustelemassa näkemyksesi '''[[Keskustelu:Piereskely|aiheen keskustelusivulla]]'''? --[[Toiminnot:Muokkaukset/80.222.234.6|80.222.234.6]] 11. toukokuuta 2014 kello 15.23 (EEST)

:[[Haukotus]]. --[[Käyttäjä:Tsemii|Tsemii]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Tsemii#top|keskustelu]]) 17. heinäkuuta 2014 kello 23.53 (EEST)

Nykyinen versio 17. heinäkuuta 2014 kello 23.53

Jos jätät minulle uuden viestin, anna sille otsikko. Vastaan yleensä tälle sivulle.
Jos olen kirjoittanut sinun keskustelusivullesi, vastaa mieluummin sinne.

Tieteenfilosofia[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Kiva että kirjoitit tosi paljon tieteenfilosofia-artikkeliin. Huomaa kuitenkin, että noitakin juttuja on jo aika paljon tieto, totuus, epistemologia ym. artikkeleissa. Lisäksi sinua varmasti kiinnostaa Wikipedia:WikiProjekti_Filosofia jossa koordinoidaan filosofisia artikkeleita. --Toni 21:29 heinä 13, 2004 (UTC)

Tieteenfilosofia ja Epistemologia voisivat olla jonkinlaisia yleiskatsauksia, joista pääsee syvempään tietoon. Päällekkäisyydet näissä kahdessa artikkelissa eivät kai haittaa. Voin tuota projektia joskus vilkaista. Olen filosofiassa kuitenkin vain pahainen harrastelija, ja kemian artikkelejakin on paljon kirjoittamatta. --Tsemii 22:00 heinä 13, 2004 (UTC)

Kiitos että huomautit ennen kuin ehdin kaikkille sen tehdä. Asia on nyt korjattu. --sorsis 6. maaliskuuta 2005 kello 19:33 (UTC)

Ajatusviivasta[muokkaa wikitekstiä]

Semmoinen pikku kysymys viilaamisesta, että eikös Li-Ito –kokous ole oikea muoto? Siis Li ja Ito ovat henkilöiden nimiä, sitten väli ja ajatteluviiva ennen kokousta Vai onko kielikelloni pahasti epävireessä? :) --Dontoni 10. huhtikuuta 2005 kello 18:44:05 (UTC)

Jotkin lehdet käyttävät ajatusviivaa tuolla tavalla, mutta käsittääkseni se ei ole normin mukaista. Oikeita muotoja ovat Li–Ito-kokous ja Lin–Iton kokous, joka on tässä tapauksessa vaikeampi hahmottaa. Katso esimerkiksi [1]. Artikkelien otsikoissa en käytä ajatusviivaa (Li-Itō-kokous), koska ihmiset kuitenkin etsivät artikkeleja yhdysmerkin avulla. --Tsemii 10. huhtikuuta 2005 kello 19:49:27 (UTC)

Roger, varsin hyvät perustelut eli lopetan ruikuttamisen :) --Dontoni 10. huhtikuuta 2005 kello 20:13:44 (UTC)

Neumann-albumit[muokkaa wikitekstiä]

Hei,
Luonko luokan nimeltä "Luokka:Neumannin albumit", vai yhdistän kaikki neljä albumia saman artikkelin alle? Finlandia 14. heinäkuuta 2005 klo 14:54 (GMT +3)

Ajattelin, että voisit yhdistää albumit yhteen artikkeliin, jonka voi sitten liittää Albumit-luokkaan. --Tsemii 14. heinäkuuta 2005 kello 11:59:15 (UTC)

Kemiaprojekti[muokkaa wikitekstiä]

Wikipedia:WikiProjekti Kemia on perustettu. Kiinnostaisiko sinua osallistuminen? –Hartz 5. elokuuta 2005 kello 13:57:41 (UTC)

Kyllä kiinnostaa, kiitos kysymästä. Muokkasin projektisivua aika paljon: erittelin tavoitteita, lisäilin tehtäviä ja vähän virtaviivaistin sivua. Käy katsomassa, menikö hyvään suuntaan. --Tsemii 14. elokuuta 2005 kello 18:37:40 (UTC)

Kagaali ja tekijänoikeudet[muokkaa wikitekstiä]

Kagaali sivusta, totta, tajusin vasta kopioitua että tekijänoikeudet on olemassa.. Lähetin kysymyksen että saako tekstiä käyttää näillä sivuilla, odotanko vastausta vai poistatteko tekstin? [Kommentin jätti: Vesputs]

Sivu on jo poistettu. Lupien hankkimiset ovat vähän hankala juttu, koska lupaa haettaessa pitäisi osata selittää, mikä on GFDL. Tuo kirjoitus ei kuitenkaan sellaisenaan sovi tietosanakirjatekstiksi, koska siitä esimerkiksi puuttuu määritelmä. --Tsemii 26. maaliskuuta 2006 kello 21.04 (UTC)
Ok. [Kommentin jätti: Vesputs]

Muokkaan lisäykset omiksi sanoiksi. [Kommentin jätti: Lsal]

Välilyönti[muokkaa wikitekstiä]

Onko noin. En ole kiinnittänyt kyseiseen asiaan huomiota, mutta jos se kerran on niin, niin sitten on niin. --Tomberman 6. maaliskuuta 2006 klo 17:37

Esteettömyys ja Saavutettavuus (Tekijänoikeudet)[muokkaa wikitekstiä]

Hei, kiitos huomiostasi. teksti on osin lähteenä mainitusta OPM:n julkaisusta, joka on Vammaiset ja kulttuuri -toimikunnan pitkän pohdiskelun tuloksena syntynyt määritelmä saavutettavuudesta. Wikipediaan toimitetun tekstin (Minun lisäykseni sinne) on tarkistanut OPM:n Vammaiset ja kulttuuri -toimikunnan puheenjohtaja Sari Salovaara. Mikä olisi oikea tapa tällaisessa tilanteessa mainita tekjänoikeuskysymys? Voisin muotoilla toki tekstin kokonaan itsekin, mutta toimikunta on tehnyt hyvin perusteellista työtä määritelmien eteen, joten mielestäni näitä määritelmiä on järkevä käyttää täällä Wikipediassa, etenkin kun saavutettavuuteen ja esteettömyyteen liittyvät määritelmät (artikkelit) ovat täällä vielä sisällöllisesti melko köyhiä.--MRoine 20. huhtikuuta 2006 kello 06.43 (UTC)

Vastasin tänne. --Tsemii 20. huhtikuuta 2006 kello 20.03 (UTC)

Kirjoitin Tatjaana Viitasesta tavallaan ominsanoin, käytin pohjana 3 eri artikkelia (eri medioitten), en copy pastennut suoraan. Tietysti saattaa vaikuttaa, että jostain suoraan. [Kommentin jätti: 81.175.205.96]

Uskon, että olet kirjoittanut itse sen virkkeen, jossa puhutaan Tatjaana Viitasesta. Sen sijaan Tatjana Viitasesta kertova neljän virkkeen jakso löytyy Googlen avulla lainauksena eräällä keskustelupalstalla, jonne se on ilmeisesti kopioitu jostakin lehdestä. En syytä sinua suorasta copypastetuksesta, koska olet lisännyt muuten identtiseen tekstiin kolme kirjoitusvirhettä. Voisin kirjoittaa tekstin uusiksi omin sanoin, jos kyseinen henkilö olisi merkittävä. --Tsemii 1. toukokuuta 2006 kello 18.43 (UTC)

En enää kopioi en tiennyt tuosta. Yleensä laitan ensimmäiseen sanaan lihavoinnin, mutta joskus myös painoihin ja näin edespäin. [Kommentin jätti: NHL]

Jaa, täällä wikipediassa on liian paljon sääntöjä. Eihän tänne kehtaa enää kirjoittaa mitään kun aina valitetaan. [Kommentin jätti: Hahahaha]

Kaikkia Wikipedian tapoja ei tarvitse sisäistää kerralla mutta tekijänoikeuksia tulee kunnioittaa jo ihan lain vuoksi. --Tsemii 30. toukokuuta 2006 kello 17.59 (UTC)

Kiitos houmautuksesta Le Monde diplomatiquen nimen suhteen. Olin kopoinut sen tiukasti ja virhe siihen tuli, ranskalaisia matkin. Ovat korjanneet nimen, mutta taistelu lehden linjasta on leimahtanut liekkeihin. No, onneksi tein tuon jutun ennen sotaa! --Alexius Manfelt 2. kesäkuuta 2006 kello 20.21 (UTC)

Kiitos viestistä. Tekstini rakenne oli todellakin liian samankaltainen lähteiden kanssa. Kuitenkin tekstiä olisi voitu muuttaa toisin sanoin, jotta artikkeli olisi kattava. [Kommentin jätti: Mannak]

Voit toki laajentaa artikkelia, kunhan et ota tekstiä muualta. Minulla ei valitettavasti ole aikaa eikä asiantuntemusta uudelleenmuotoiluun. --Tsemii 5. kesäkuuta 2006 kello 20.20 (UTC)

Merkitsethän copyviot[muokkaa wikitekstiä]

Muistathan merkitä selkeät copyviot esim. tagilla {{kopio|http:/...}} jossa |-merkin jälkeen siis linkki lähdetekstiin. Siten ne tulevat myös poistetuksi. --Tve4 7. kesäkuuta 2006 kello 19.52 (UTC)

Muistan, mutten aina ehdi, ennen kuin uuttera ylläpitäjä painaa poistonappia. --Tsemii 7. kesäkuuta 2006 kello 21.21 (UTC)

Kiitos kun ilmoitit asiasta mutta kuva on levyn kansi enkä osannut laittaa sille oikeaa vaihtoehtoa. Käsittääkseni kuva on ihan laillinen. :) Zipper 13. kesäkuuta 2006 kello 19.16 (UTC)Zipper

Kansikuvaa saa käyttää sopivassa yhteydessä, kunhan täytät kuvan tiedot kunnolla. Tarkoitin viestissäni kuitenkin aiemmin lisäämääsi Three Days Gracen mainoskuvaa. Sitä ei voi käyttää sitaattioikeuden perusteella, eikä se ainakaan ollut kuvakaappaus www-sivustosta. --Tsemii 13. kesäkuuta 2006 kello 19.35 (UTC)

Poistit artikkelin[muokkaa wikitekstiä]

Muokkasin "Round Table" kirjoitusta riittävästi oikeasta alkuperäisestä kirjoituksesta. Lisäksi se kyseinen yhdistyksen teksti on vapaa kaikkien käyttöön. Voitko palauttaa kyseisen artikkelin takaisin ja voisitko tästä eteenpäin tarkistaa lähteet ennen kuin ominpäin poistat niitä! Käyttäjä:Herrasmies 16. kesäkuuta 2006

Teksti oli muistaakseni noin kymmentä sanaa lukuun ottamatta suoraan järjestön kotisivulta. Niin vähäisillä muutoksilla ei vielä saa tekijänoikeutta itselleen. Tekstin vapaudesta kotisivulla ei mainita mitään, mutta sivulla lukee: ”Copyrights © 2000 - 2005 Round Table Suomi Finland.” Jos vaikka tästä lähtien kirjoittaisit aina omin sanoin. En muuten poistanut sitä artikkelia itse vaan annoin vain toimeksiannon (katso poistoloki). --Tsemii 16. kesäkuuta 2006 kello 21.58 (UTC)

Luulin ettei siirtoja voi tehdä siirrä-napilla silloin kun kohdeartikkeli on jo olemassa. --Easyas12c 25. kesäkuuta 2006 kello 13.34 (UTC)

Ubuntu-sivu oli vain ohjaus Ubuntu Linuxiin, joten siirron olisi pitänyt onnistua. Jos sivu ei suostu siirtymään, pitää pyytää ylläpitäjää poistamaan kohdesivu. --Tsemii 25. kesäkuuta 2006 kello 17.40 (UTC)

Laitatteks mut nyt vankilaan... pilkun nussija? H.J.L

Olet toistaiseksi koetusajalla, mutta jos vielä tyhjennät rikosrekisterisi, saattaa jonkinlainen kakku rapsahtaa. --Tsemii 29. kesäkuuta 2006 kello 17.48 (UTC)

Simpsoneiden jaksoartikkelit[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Älä poista Simpsonien jaksoartikkeleiden perästä "(Simpsonit-jakso)" -kohtaa (niin kuin teit jaksolle Huimapää rullalaudalla (Simpsonit-jakso). Vaikka muita samannimisiä kohteita ei olisikaan, tapana nyt vaan on, että ne ovat siellä jakson nimen perässä. Kaikissa (tällä hetkellä 15) jaksoissa ne ovat siellä nimen perässä, joten on epäloogista pitää niitä jossain ja jossain ei. Ja ne tuovat lisäinformaatiota siitä, että ollaan oikealla sivulla. --Iossed 13. elokuuta 2006 kello 11.24 (UTC)

Tsemii on kyllä tehnyt ihan oikein siirtäessään artikkelin. Täsmenneosaa ei käytetä, ellei sitä tarvita (samalla nimellä useampi artikkeli). Se, että kyseessä on Simpsoneiden jakso, käy ilmi määritelmästä aivan kuten kaikissa muissakin artikkeleissa. --Tve4 13. elokuuta 2006 kello 11.26 (UTC)
Suostun nyt jo kuitenkin siihen, että se otetaan pois jo sitä ei tarvita. --Iossed 13. elokuuta 2006 kello 11.31 (UTC)

Copyviojen siivous[muokkaa wikitekstiä]

Kun poistat artikkelista tekstiä, joka on jostain kopioitua niin olisi hyvä jos kertoisit jossain (artikkelin keskustelusivulla tai yhteenvedossa) mistä tämä teksti on kopioitu. --kompak 31. elokuuta 2006 kello 20.58 (UTC)

Hmm, siis ei näin. Yritän vastaisuudessa viitata lähteeseen. --Tsemii 4. syyskuuta 2006 kello 20.00 (UTC)

Ylläpitäjäksi?[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Etkö haluaisi lähteä ehdolle ylläpitäjäksi? Oikeuksista olisi varmasti hyötyä, kun näytät etenkin noita copyvioja varsin ahkerasti roskiksi merkkaavan :P. Voin laittaa ehdolle, jos suostut. --Jetman 15. syyskuuta 2006 kello 19.11 (UTC)

Täällä on nykyään sen verran ahkeria ylläpitäjiä, että kopioartikkelit poistetaan kiitettävän vauhdikkaasti merkkaamisen jälkeen. Jos kuitenkin ahkerana ylläpitäjänä haluat minua ehdottaa, olen valmis ryhtymään leikkiin. --Tsemii 15. syyskuuta 2006 kello 22.22 (UTC)
Ok, äänestys käynnissä. --Jetman 16. syyskuuta 2006 kello 06.15 (UTC)
Kiitos Jetman, että ehdotit, vaikken läpi päässytkään. Kiitos myös minua kannattaneille ja vastustuksensa perustelleille äänestäjille. Myönnän, etten millään pysty tallentamaan yhtä artikkelia kolmeasataa kertaa, mutta oli silti hieman yllättävää, että itse tekijänoikeusnatsi piti riittämättömänä copyvioihin painottuvaa muokkausmäärääni. Vajaa puoli vuotta sitten hän oli vielä sitä mieltä, että kolme kertaa pienemmän luvun laskuriin saanut ehdokas oli ”aktiivinen wikipedisti”. Ihan aiheellinen oli äänestyksessä tullut kommentti, etten anna itseäni ilmi ulospäin. Toivottavasti esiintulo puolentoista miljoonan lukijan lehdessä paikkasi tätä ongelmaa. No, täytyy kuunnella pari kertaa Irwinin ”Ei turhan vakavasti”, niin eiköhän tämä tästä. --Tsemii 30. syyskuuta 2006 kello 22.22 (UTC)

Keskustelusivusta[muokkaa wikitekstiä]

Tajusinko oikein, että edes omaa käyttäjäkeskustelusivua ei saa tyhjentää tai sieltä ei saa poistaa kommentteja, vaikka se sisältäisi tarpeettomia/vanhoja kommentteja? Ja jos nyt hierotaan pilkkua, niin tuo opas puhuu artikkelien keskustelusivuista, ei käyttäjän keskustelusivusta. --BlaecHrim 10. joulukuuta 2006 kello 15.27 (UTC)

Asiallisia kommentteja ei saa poistaa, mutta niitä voi arkistoida, kun sivu kasvaa liian pitkäksi tai kommenteilla on ikää useita kuukausia. Näin kertoo Wikipedia:Käyttäjäsivu#Keskustelu käyttäjästä, johon on linkki tuolta yleiseltä käytäntösivulta. Vanhat viestit tulee säilyttää, jotta muut käyttäjät voivat muodostaa jonkinlaisen kuvan toiminnastasi Wikipediassa. --Tsemii 10. joulukuuta 2006 kello 22.17 (UTC)
Vai niin --BlaecHrim 11. joulukuuta 2006 kello 01.28 (UTC)

Projektinani on saada otsonikato suositelluksi sivuksi, mutta (muiden puutteiden ohella) punaisia linkkejä on vielä jokseenkin runsaasti. Niistä monet ovat kemiaan liittyviä (haloni, valokemia, radikaali, kloorinitraatti, metyylikloridi, trikloorifluorimetaani, HCFC-yhdisteet, metyylibromidi, bromikloorimetaani...), joten tarvitsisin jonkun kemiaa tuntevan apua tässä. Jos sinulla ei ole parempaakaan tekemistä, olisin kiitollinen jos jaksaisit panna alulle edes jonkun noista. Ja tietysti myös otsonikadon oikolukeminen kemistin näkökulmasta olisi hyödyllistä, itse kun en kemiaa hallitse lukiotietoja enempää. –Aslak 27. joulukuuta 2006 kello 18.57 (UTC)

Täytyy varmaan ainakin tuo valokemia tehdä, koska olen käynyt samannimisen kurssin ja fotokemia näyttää olevan myös tutun tutkimusryhmän nimessä. Yksittäisistä yhdisteistä voin luoda tyngät melko nopeasti ennen äänestystä, ellei 85-alkuinen IP ole niitä siihen mennessä tehnyt. Luen myös tuon Otsonikadon ennen kuin vertaisarviointi päättyy. Menee varmaan ensi vuoden puolelle, koska tällä hetkellä en pääse kirjallisuuteen käsiksi ja minulla on toinen artikkeliprojekti kesken. --Tsemii 27. joulukuuta 2006 kello 23.57 (UTC)
Hienoa, kiitos jo etukäteen. -Aslak 29. joulukuuta 2006 kello 13.49 (UTC)
Mahtava toi valokemia-artikkeli. Kertakaikkisen hieno! Uvainio 14. tammikuuta 2007 kello 17.05 (UTC)
Kiitos. Mukava kuulla, että sivu miellyttää fyysikkoakin. --Tsemii 14. tammikuuta 2007 kello 22.33 (UTC)
Alan vähitellen panna pillejä pussiin otsonikatoartikkelissa. Jonkin verran punaiset linkit ovat vähentyneet, mutta etenkin yhdisteartikkeleita puuttuu edelleen: haloni on ehkä keskeisin, lisäksi ylläolevat. Listaan tähän loputkin: vetyfluoridi, typpidioksidi, karbonyylisulfidi ja HFC-yhdisteet. Ellet itse ehdi, niin tiedätkö ketään toista kemistiä jonka voisi rekrytoida avuksi? –Aslak 19. tammikuuta 2007 kello 15.14 (UTC)
Ja valokemia on tosiaan hieno. :) -Aslak 19. tammikuuta 2007 kello 15.14 (UTC)
Kirjoittelin juuri haloneista ja yritän vielä koota jotakin ainakin radikaaleista. HCFC- ja HFC-yhdisteistä en osaa sanoa oikein mitään, joten ne saa joku toinen panna alulle. (Aihepiiriin liittyen: voisitko siirtää CFC-yhdisteet nimelle CFC-yhdiste, aineryhmät kun on ollut tapana nimetä yksikössä.) Yhdisteet jättäisin mielelläni ahkeralle IP:lle, joka onkin jo aloittanut noista kolme. Harmi kun hän ei ole luonut tunnusta, että voisi ottaa yhteyttä. Aikaisempi lupaukseni yhdistetyngistä saattoi johtua joulun aikakäsitykseen synnyttämästä harhasta, mutta pidän asian edelleen mielessä. Kemiaprojektilaisista saattaisivat esimerkiksi MiPe tai ELLusKa 86 olla kiinnostuneita auttamaan. --Tsemii 19. tammikuuta 2007 kello 23.08 (UTC)
Siirsin. Kiitos taas avusta, punaisia linkkejä on jo vähemmän. Katsotaan mitä saan tehtyä lopuille. –Aslak 20. tammikuuta 2007 kello 15.29 (UTC)

Olen aika uusi käyttäjä Wikipediassa. Eikö se ollut niin että saa kopioida, jos ilmoittaa lähteet? --DN-3D 5. helmikuuta 2007 kello 14.20 (UTC)

Ei (ehdin jo vastata DN-3D:n keskustelusivulla). --Jetman 5. helmikuuta 2007 kello 14.21 (UTC)

Tuhosit elektronikuori-nimisen artikkelin nimeämiseni. Uudelleen nimesin sen elektronitasoksi. Perustelit muutostasi sillä, että Google löytää yhden osuman, mistä lähtien google määrää wikipediassa? Sikäli kun oppikirja ja opintosuunnitelman laatijat ovat asioista perillä, niin energiataso on ainoa oikea tapa esittää tuo. Elektronikuori on vanhentunut ilmaisu eikä sitä enää suositella käytettäväksi. Joten pyydän sinua korjaamaan virheesi, itse en aio sitä tehdä sillä en ole mitään virhettä mielestäni tehnyt.

Huoamsin, että käytin itsekkin väärää termiä, eli se mitä tarkoitin oli energiataso ei elektronitaso. QWerk 28. helmikuuta 2007 kello 18.07 (UTC)

Perustelin palautustani yhteenvedossa ensisijaisesti sillä, että kuori ja taso eivät ole samoja asioita. Elektronikuori tarkoittaa niitä atomiorbitaaleja, joilla on sama pääkvanttiluvun arvo. Energiataso taas viittaa yleisesti energian suuruuteen rajoittumatta mitenkään atomeihin. Jos usealla tilalla on sama energia, niiden sanotaan olevan samalla tasolla. Esimerkiksi hiiliatomin 2s- ja 2p-elektronit kuuluvat samaan elektronikuoreen mutta eri energiatasoihin. Jos et usko, vertaa artikkeleja en:Electron shell ja en:Energy level. --Tsemii 28. helmikuuta 2007 kello 19.19 (UTC)

Herrankukkaro[muokkaa wikitekstiä]

Nyt on kirjoitettu omin sanoin. Ystävällisin terv --Käyttäjä:Porovuori

En tiennytkään että laulujen sanat ovat tekijänoikeuksien alaisia.. Mutta kiitos tiedosta Kallerna 27. maaliskuuta 2007 kello 18.46 (UTC)

Kiitos kuvasta saksalainen wikipediassa! --Chvickers 27. huhtikuuta 2007 kello 23.11 (UTC)

Eipä kestä. --Tsemii 28. huhtikuuta 2007 kello 21.12 (UTC)

ATC-koodista[muokkaa wikitekstiä]

Valitat, että olen kopioinut tekstiä suoraan lääkelaitoksen sivuilta. En enää muista, että olenko tehnyt niin vai en, mutta vaikka olisinkin, niin voisi ensin tarkistaa ennen kuin alkaa vinkumaan. Lääkelaitoksen sivuilla sanotaan: "Kaikki oikeudet pidätetään. Lääkelaitoksen sivut ovat julkisesti luettavissa. Tietoja voi selata, kopioida, monistaa ja kääntää tai niitä voi käyttää taustamateriaalina." LightTrick 13. toukokuuta 2007 kello 21.43 (UTC)

Olen kyllä lukenut tuon tekstin – ja sitä seuraavan virkkeenkin: ”Tietoa ei saa myydä edelleen tai käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.” Käyttöehto ei siis ole yhteensopiva GFDL-lisenssin kanssa. Toivottavasti pystyt kirjoittamaan aiheesta omin sanoin. --Tsemii 13. toukokuuta 2007 kello 21.56 (UTC)

Kyselit kuukausi sitten molekyylin määritelmästä, annoin vastauksen keskustelusivulle. qWerk 7. kesäkuuta 2007 kello 14.35 (UTC)

Osallistuit nimeämiskeskusteluun. Nyt jälkeenpäin siitä aloitettiin keskustelu kahvihuoneessa. -tKahkonen 15. heinäkuuta 2007 kello 18.36 (UTC)

Kuvasi Vexi Salmesta[muokkaa wikitekstiä]

Moi! Asetin kuvasi Vexi Salmesta Featured Picture -kandidaatiksi. Äänestys näyttää lähteneen hyvin käyntiin. Samulili 21. kesäkuuta 2009 kello 22.09 (EEST)[vastaa]

Läpi näytti menneen. Kiitos ehdottamisesta ja kerrassaan upean teosesittelyn kirjoittamisesta! --Tsemii 17. heinäkuuta 2009 kello 00.00 (EEST)[vastaa]

antamasi linkki:

ei enää toimi. Voisitko katsoa sitä. En löytänyt ratkaisua. --Estoinen 9. syyskuuta 2009 kello 16.56 (EEST)[vastaa]

Joku ystävällinen korjasikin linkin melkein heti. Hyvä, että otit asian esille. --Tsemii 18. lokakuuta 2009 kello 14.34 (EEST)[vastaa]

Pitkako sitaatti[muokkaa wikitekstiä]

Miksikahan sitaatti katsottiin liaan pitkaksi¿ Se kertoi paljon lyhyessa tilassa, ja lisasi sivun muuten vahaa tietomaaraa. --VeeraVesseli 2. maaliskuuta 2010 kello 02.46 (EET)[vastaa]

Sitaattioikeuden ehdot eivät mielestäni täyttyneet. Kyseistä lainausta voitaisiin käyttää, jos esimerkiksi haluttaisiin näyttää, miten kirjailijaa käsitellään viestimissä. Nyt haluttiin kuitenkin vain kertoa kirjailijasta. Siihen tarkoitukseen ei voi ottaa tekstiä tekijänoikeuden suojaamasta lähteestä – ei vaikka käyttäisi lainausmerkkejä. Kirjoitus oli sinänsä ihan hyvä, joten ehkä muotoilet sen pääajatukset artikkeliin omin sanoin? --Tsemii 2. maaliskuuta 2010 kello 15.45 (EET)[vastaa]

Kuvasi Vexi Salmesta (2)[muokkaa wikitekstiä]

Moi! Ilmoitusluontoisena juttuna, että valokuvaasi Vexi Salmesta on ehdotettu suositelluksi kuvaksi enwikissä (linkki). On muuten todella hieno kuva, ihmettelen kyllä jos ei mene läpi. Jafeluv 9. maaliskuuta 2010 kello 13.45 (EET)[vastaa]

Kiitos tiedosta – ja kannatuksesta! --Tsemii 3. huhtikuuta 2010 kello 00.50 (EEST)[vastaa]

Moi! Hienoa, että sinuakin näkee täällä aina silloin tällöin. Olen nyt ottanut projektikseni alkuaineartikkeleiden parantamisen ja olen päässyt siinä vetyyn asti. Vety-artikkeli onkin nyt vertaisarvioinnissa. Kerro toki kommentteja ja parantele artikkelia, jos ehdit. Tiedät kuitenkin vedyn(kin) kemiasta enemmän kuin minä ensimmäisen vuoden kemian tekniikan opiskelijana TKK:lla. --MiPe (wikinät) 16. toukokuuta 2010 kello 19.02 (EEST)[vastaa]

Käyn kommentoimassa vertaisarvioinnissa. On hyvä ajatus tehdä Vedystä alkuaineartikkelin malli. En varmaan ehdi kirjoittaa mitään uutta, mutta voin antaa jatkossakin kritiikkiä ja tehdä kielenhuoltoa ennen mahdollista äänestystä. --Tsemii 17. toukokuuta 2010 kello 01.10 (EEST)[vastaa]

Merkittävyys[muokkaa wikitekstiä]

Merkittävyys kyseenalaistettu.
Merkittävyys kyseenalaistettu.

Hei, lisäämäsi aiheen Luettelo alkuaineista järjestysluvun mukaan merkittävyys on kyseenalaistettu ja aihe saatetaan poistaa. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen tarpeellisuuden arviointiin. Ole hyvä ja käy perustelemassa näkemyksesi aiheen keskustelusivulla. Huomioithan, että tietojen tulee olla tarkistettavissa ja noudattaa neutraalia näkökulmaa. --Otrfan 11. maaliskuuta 2011 kello 06.19 (EET)[vastaa]

Turhat uudelleenohjaukset[muokkaa wikitekstiä]

Merkittävyys kyseenalaistettu.
Merkittävyys kyseenalaistettu.

Hei, lisäämäsi artikkelin Piereskely merkittävyys on epäselvä ja artikkeli saatetaan poistaa nopeasti. Aihetta voidaan pitää merkittävänä, jos sitä on käsitelty huomattavan laajasti aiheesta riippumattomissa luotettavissa lähteissä. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen merkittävyyden arviointiin. Voisitko käydä perustelemassa näkemyksesi aiheen keskustelusivulla? --80.222.234.6 11. toukokuuta 2014 kello 15.23 (EEST)[vastaa]

Haukotus. --Tsemii (keskustelu) 17. heinäkuuta 2014 kello 23.53 (EEST)[vastaa]