The Sims Tarinat

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
The Sims Elämäntarinat -pelin kansi

The Sims Tarinat (engl. The Sims Stories) on The Sims -peliin pohjautuva pelisarja. Julkaisija Electronic Artsin mukaan Tarinat-sarjan pelit on helpompi omaksua ja sarjan osat toimivat paremmin kannettavilla tietokoneilla kuin The Sims -sarjan aiemmat osat.[1] Peli esimerkiksi pysäytetään kun käyttäjä laskee kannettavansa näytön alas. Sarjaan on tullut kolme osaa, joista kaikki osat ovat jo julkaistu. Jokainen osa on erillinen pelinsä, eikä The Sims 2 -sarjan pelejä tai lisäosia tueta. Tämä tarkoittaa siis sitä, että esimerkiksi lisäosalla The Sims 2: Yöelämää (Nightlife) ei ole vaikutusta The Sims Tarinat -sarjan peleihin.[1]

Pelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

The Sims Elämäntarinat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sarjan ensimmäinen osa, The Sims Elämäntarinat (engl. The Sims Life Stories), julkaistiin helmikuussa 2007. Peli on tarinapohjainen, mikä tuo enemmän käänteitä kuin tavallisessa Sims-pelissä ja pelaajan suoriutuessa asetetuista tavoitteista, hän voi avata lukittuja palkintoja. Klassisessa pelitilassa pelaaja voi luoda oman simin ja päättää sen kohtalosta läpi elämän käännekohtien.

The Sims Lemmikkitarinat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Toinen osa, The Sims Lemmikkitarinat (engl. The Sims Pet Stories) sisältää lemmikkieläimiin liittyviä tehtäviä ja palkintoja. Peli julkaistiin 5. heinäkuuta 2007.

The Sims Selviytymistarinat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kolmas osa, The Sims Selviytymistarinat (engl. The Sims Castaway Stories) vaihtaa urbaanit ympäristöt kartoittamattomaan saareen, jonka kultaiset hiekkarannat, siniset laguunit ja räjähdysalttiit tulivuoret luovat hyvät puitteet erilaisille seikkailuille. Peli julkaistiin 5. helmikuuta 2008.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]