The Sims Tarinat

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
The Sims Elämäntarinat -pelin kansi

The Sims Tarinat (engl. The Sims Stories) on The Sims -peliin pohjautuva pelisarja. Julkaisija Electronic Artsin mukaan Tarinat-sarjan pelit on helpompi omaksua ja sarjan osat toimivat paremmin kannettavilla tietokoneilla kuin The Sims -sarjan aiemmat osat.[1] Peli esimerkiksi pysäytetään kun käyttäjä laskee kannettavansa näytön alas. Sarjaan on tullut kolme osaa, joista kaikki osat ovat jo julkaistu. Jokainen osa on erillinen pelinsä, eikä The Sims 2 -sarjan pelejä tai lisäosia tueta. Tämä tarkoittaa siis sitä, että esimerkiksi lisäosalla The Sims 2: Yöelämää (Nightlife) ei ole vaikutusta The Sims Tarinat -sarjan peleihin.[1]

Pelit[edit | edit source]

The Sims Elämäntarinat[edit | edit source]

Sarjan ensimmäinen osa, The Sims Elämäntarinat (engl. The Sims Life Stories), julkaistiin helmikuussa 2007. Peli on tarinapohjainen, mikä tuo enemmän käänteitä kuin tavallisessa Sims-pelissä ja pelaajan suoriutuessa asetetuista tavoitteista, hän voi avata lukittuja palkintoja. Klassisessa pelitilassa pelaaja voi luoda oman simin ja päättää sen kohtalosta läpi elämän käännekohtien.

The Sims Lemmikkitarinat[edit | edit source]

Toinen osa, The Sims Lemmikkitarinat (engl. The Sims Pet Stories) sisältää lemmikkieläimiin liittyviä tehtäviä ja palkintoja. Peli julkaistiin 5. heinäkuuta 2007.

The Sims Selviytymistarinat[edit | edit source]

Kolmas osa, The Sims Selviytymistarinat (engl. The Sims Castaway Stories) vaihtaa urbaanit ympäristöt kartoittamattomaan saareen, jonka kultaiset hiekkarannat, siniset laguunit ja räjähdysalttiit tulivuoret luovat hyvät puitteet erilaisille seikkailuille. Peli julkaistiin 5. helmikuuta 2008.

Lähteet[edit | edit source]

Aiheesta muualla[edit | edit source]


Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.