Michael Majalahti

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Starbuck

Michael "StarBuck" Majalahti (s. 24. huhtikuuta 1973 Ontario, Kanadalähde?) on Suomessa asuva showpainija, laulaja, kolumnisti, kuvataiteilija, personal trainer ja life coach.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Majalahti on toiminnut Stoner Kings -yhtyeen solistina ja lauluntekijänä vuodesta 2000. Showpainijana lempinimellä "The Canadian Rebel" StarBuck kilpaileva Majalahti on voittanut showpainin Euroopan, Suomen ja Italian mestaruuden ja hän on kouluttanut painijoita Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa vuodesta 2003. Suomessa Majalahti tunnetaan suomalaisen showpainin pioneerina. Majalahti itse kouluttautui ammattipainijaksi maailmankuulussa Hart Bros. -painikoulussa Kanadan Calgaryssa vuonna 1993 entisen WWE-, WCW- ja ECW-tähti Lance Stormin sekä Karl Moffatin (Stampede Wrestlingissä paininut nimellä Jason The Terrible) opetuksessa. Tällä hetkellämilloin? hän painii Fight Club Finland nimisessä promootiossa.

Starbuck matsin jälkeen.

Majalahti on toiminut englannin kielen valmentajana suomalaisille rocksolisteille parantaen heidän ulosantiaan, ääntämystään sekä lyrikaalista sisältöä. Hän on avustanut tai ollut mukana auttamassa kielitaidollisesti muun muassa Sonata Arcticaa, Timo Kotipeltoa, Stratovariusta, Lordia, Thunderstonea, Godsplagueta, Lullacryta, Celestyä, The Soulsia ja Dirty Licksiä.

Hän on esiintynyt myös monissa suomalaisissa tv-mainoksissa. Näitä ovat olleet muun muassa Lapin Kullan, Icen, K-Citymarketin, Fazerin Kismetin, Radio Novan ja McDonald'sin mainokset.

Majalahdesta kertova, Oskari Pastilan ohjaama dokumenttielokuva Spandex Sapiens sai ensi-iltansa Helsingissä 17. kesäkuuta 2016.[1]

Showpainitietoja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Commons
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Michael Majalahti.