Luettelo Karibian maista asukasluvun mukaan

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Karibian maista asukasluvun mukaan.

Luettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Järjestys Valtio Virallinen luku Vuosi Lähde
1 Kuuba 11 238 317 2014 [1]
2 Haiti 9 980 243 2015 [2]
3 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 10 911 819 2015 [3]
- Puerto Ricon lippu Puerto Rico 3 548 397 2014 [4]
4 Jamaika 2 723 246 2014 [5]
5 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 1 349 667 2015 [6]
6 Guyana 747 884 2012 [7]
7 Surinamen lippu Suriname 541 638 2012 [8]
- Guadeloupen lippu Guadeloupe 403 314 2012 [9]
- Martiniquen lippu Martinique 388 364 2012 [9]
8 Bahaman lippu Bahama 369 670 2015 [10]
9 Belizen lippu Belize 324 528 2010 [11]
10 Barbadoksen lippu Barbados 277 821 2010 [12]
11 Saint Lucian lippu Saint Lucia 166 526 2010
-  Curaçao 154 843 2014 [13]
-  Aruba 109 517 2015 [14]
12 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit 109 434 2014
- Yhdysvaltain Neitsytsaarten lippu Yhdysvaltain Neitsytsaaret 106 405 2010 [15]
13 Grenada 103 328 2011 [16]
14 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 85 567 2011 [17]
15 Dominican lippu Dominica 71 293 2011 [18]
- Caymansaarten lippu Caymansaaret 58 238 2014 [19]
16 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis 46 204 2011
- Saint Martinin lippu Saint-Martin (France) 35 742 2012 [20]
- Brittiläisten Neitsytsaarten lippu Brittiläiset Neitsytsaaret 28 054 2010 [21]
- Bonairen lippu Bonaire 24 593 2015 [22]
- Alankomaat Alankomaiden Karibia 13 037 2011 [23]
- Saint Barthélemyn lippu Saint Barthélemy 9 131 2012 [24]
- Montserratin lippu Montserrat 4 922 2011 [25]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. ANUARIO DEMOGRÁFICODE 2014CUBA one.cu.
  2. Määritä nimeke! one.gov.do.
  3. Wayback Machine ihsi.ht. Arkistoitu 6.11.2015.
  4. Puerto Rico: Administrative Division (Municipalities) - Population Statistics, Charts and Map www.citypopulation.de.
  5. Määritä nimeke! statinja.gov.jm.
  6. Central Statistical Office (CSO): Population Mid Year Estimates cso.gov.tt. (englanniksi)
  7. Guyana: Regions, Major Cities, Towns & Agglomeration - Population Statistics in Maps and Charts www.citypopulation.de.
  8. Downloads - Censusstatistieken 2012 - Algemeen Bureau voor de Statistiek in Suriname www.statistics-suriname.org. Viitattu 23.2.2019.
  9. a b Populations légales 2012 | Insee www.insee.fr.
  10. Määritä nimeke! statistics.bahamas.gov.bs.
  11. Belize PoPulationand Housing Census2010 sib.org.bz.
  12. Barbados: Parishes & Major Towns - Population Statistics in Maps and Charts www.citypopulation.de.
  13. Curaçao: Island, Cities & Settlements - Population Statistics, Maps, Charts, Weather and Web Information www.citypopulation.de.
  14. Wayback Machine cbs.aw. Arkistoitu . Viitattu 13.3.2019.
  15. US Census Bureau Public Information Office: U.S. Census Bureau Releases 2010 Census Population Counts for the U.S. Virgin Islands - 2010 Census - Newsroom - U.S. Census Bureau www.census.gov. (englanniksi)
  16. Grenada: Parishes & Major Capitals - Population Statistics in Maps and Charts www.citypopulation.de.
  17. Antigua and Barbuda: Parishes & Major Settlements - Population Statistics in Maps and Charts www.citypopulation.de.
  18. Chief Statistician: 1 POPULATION AND HOUSING CENSUS dominica.gov.dm.
  19. Cayman Islands - The Economics & Statistics Office - Grand Cayman www.eso.ky. Viitattu 23.2.2019.
  20. Populations légales 2012 | Insee www.insee.fr.
  21. British Virgin Islands: Islands & Capital - Population Statistics in Maps and Charts www.citypopulation.de.
  22. Caribbean Netherlands: Special Municipalities & Settlements - Population Statistics, Maps, Charts, Weather and Web Information www.citypopulation.de.
  23. Wayback Machine unstats.un.org. Arkistoitu 21.11.2014.
  24. Populations légales 2012 | Insee www.insee.fr.
  25. Gensus 2011 gov.ms.