Anzu Mazaki

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Anzu Masaki (engl. Téa Gardner) on kuvitteellinen hahmo manga- ja animesarjassa Yu-Gi-Oh!. Hän on Yugi Mutoun lapsuudenystävä sekä Katsuya Jounouchin ja Hiroto Hondan hyvä ystävä. Ensimmäisessä Yu-Gi-Oh! -sarjassa hänellä on myös ystävä nimeltä Miho Nosaka. Anzu käy koulua Domino High Schoolissa ja on luokalla 1-B.

Persoona ja Ulkonäkö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sarjan alussa, Anzulla on hyvin sisukas ja vahva luonne, joka saattoi pelottaa hänen ystäviäänkin. Hän on silti myös hyväsydäminen ja puhuu usein fiksusti ja ystävällisesti. Hän haluaa pitää hyvät ystävyyssuhteensa kunnossa, eikä pelkää auttaa ystäviänsä hädän hetkellä. Siksi myös hän osaa pitää lapsuudenystävänsä Yugin puolia. Anzu muuttuu Yu-Gi-Oh! -sarjan edetessä yhä naisellisemmaksi.

Anzulla oli alussa lyhyet, tumman ruskeat hiukset sekä punahtavan ruskeat, suuret silmät.

Anzu on hyvin "söpö" ja sarjan jatkuessa hänen ulkonäköönsä ilmestyy myös hieman naisellisimpia piirteitä, esim. hänen hiuksensa pidentyvät vähän ja hänen silmiensä väri muuttuu merensiniseksi. Hän on pituudeltaan 165 cm ja painaa 47 kg. Anzun yleisimmät värit vaatteissa kulkevat pinkin, keltaisen, vaaleansinisen ja valkoisen rajamailla. Hänellä on kuitenkin nähty joissakin jaksoissa vähän tummempiakin vaatteita.

Hahmo Sarjassa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Anzu puolustaa Yugia kahta kiusaajaa vastaan (Katsuya Jounouchi ja Hiroto Honda), jotka hänkin saa pian hyviksi ystävikseen. Anzu ei sarjassa pelaa lähes lainkaan pelejä kuten esimerkiksi hänen ystävänsä Yugi niin tekee, mutta sarjan alussa hän pelasi Jonouchia vastaan Otteluhirviöt (engl. Duel Monsters)-korteilla ja voitti tämän. Lisäksi hän on otellut vain Mai Kujakua ja Crumpia vastaan. Anzu on yleensä se tyttö, joka joutuu aina pulaan, jolloin joku hänen ystävistään (yleensä Varjo-Yugi tai oikea Yugi) rientää avuksi.

Anzu on syvästi rakastunut Yugiin, mutta sitä ei tiedetä tarkoittaako hän myös Varjo-Yugia, Yugin pimeää puolta. Ensimmäisessä sarjassa Varjo-Yugi pelasti Anzun, hänen kuitenkaan näkemättä mitään, sillä Anzulla oli liina silmillä. Hän luulee aluksi, että Varjo-Yugi oli Yugin ns. "rohkea ja peloton versio", joka tulee esiin aina tiukan paikan tullessa. Anzu ihastuu tähän pelastajaansa, vaikka ei tiedä ihan varmasti kuka tämä on. Sarjan edetessä, hänelle selviää, että Varjo-Yugi on aivan toinen ihminen kuin Yugi, joka vain asuu Yugin kehossa. Monet fanit ovat kertoneet veikkaavansa, että Anzu rakastaisi Varjo-Yugia enemmän, mutta se jäi silti epävarmaksi, sillä kun Yugiin ihastunut tyttö, Rebecca Hopkins (Amerikassa Rebecca Hawkins), sanoi Yugia poikaystäväkseen, Anzu suuttui toden teolla ja alkoi vaania nuorta tyttöä. Sarjan loppuvaiheilla alettiin jo huomata, että Anzu oli selvästi rakastunut molempiin, oikeaan Yugiin että Varjo-Yugiin.