Hiroto Honda

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hiroto Honda (engl. Tristan Taylor) on kuvitteellinen hahmo manga- ja animesarjassa Yu-Gi-Oh!. Hän on Yugi Mutoun, Katsuya Jounouchin, Anzu Mazakin ja Miho Nosakan sekä paikoin myös Ryou Bakuran hyvä ystävä. Hän käy Domino High Schoolia ja on luokalla 1-B.

Luonne ja ulkonäkö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäisissä jaksoissa Honda on siivojaosaston päällikkö ja on hyvin draamattinen sekä tarkkaavainen työstään. Honda on hyvin koominen ja vahva hahmo, vaikkei sarjassa pelaa lähes olleenkaan pelejä, ainakaan useasti.

Hondan hiustyyli on kovin erikoinen, sillä suurin osa hänen hiuksistaan muodostaa eteenpäin ylentyvän pitkän piikin. Hondan hiukset ovat tumman ruskeat ja silmät tummahtavan vihreät. Toisella tuotantokaudella hänet yleensä nähdään pukeutuneena pitkään, avonaiseen, ruskeaan takkiin, jossa on korkea kaulus. Hänellä on myös alla valkoinen paita ja päällä tumman siniset farkut.

Biografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Honda oli toinen Yugin kiusaajista, kunnes Yugi toivoi Millennium-arvoitukselleen, että saisi ystäviä. Pianpa Jonouchi sekä myös Honda tulivat hänen tärkeiksi ystävikseen. Ensimmäisellä tuotantokaudella Honda oli saanut siivoojaosaston päällikön arvonimen ja vaalii työtään koko kunniallaan sekä on tarkkaavainen työnsä säännöistä. Honda on myös syvästi ihastunut tyttöön nimeltä Miho Nosaka (esiintyy vain ensimmäisessä Yu-Gi-Oh! -animessa), jonka vuoksi tekisi mitä vain ja menisi minne vain. Yu-Gi-Oh! Duel Monsters -sarjassa Mihon astuessa pois, Katsuya Jounouchin pikkusisko, Shizuka Kawai, ihastuu Hondaan. Honda ei pelaa pelejä niinkään useasti kuin Jounouchi tai Yugi, vaan tyytyy mieluummin olemaan Anzun kanssa kannustamassa heitä. Mangassa Honda tunnetaan myös tarkka-ampujana.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]