Luettelo maailman rikkaimmista ihmisistä Forbesin mukaan

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Luettelo maailman 10 varakkaimmasta henkilöstä vuosina 2000–2013 perustuu Forbesin vuosittain julkaisemaan miljardöörien listaukseen. Luettelosta on jätetty pois kuninkaalliset, joiden varallisuus perustuu heidän hallitsija-asemaansa.

10 rikkainta vuonna 2013[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

numero[1] henkilö [1] Nettovarallisuus (USD) [1] kansalaisuus [1] omaisuuden lähde [1]
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Slim, CarlosCarlos Slim 73,0 miljardia  Meksikon lippu Meksiko Telmex
América Móvil
Grupo Carso
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Gates, BillBill Gates 67,0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 Ortega, AmancioAmancio Ortega 57,0 miljardia  Espanjan lippu Espanja Inditex Group
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Buffett, WarrenWarren Buffett 53,5 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Berkshire Hathaway
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Ellison, LarryLarry Ellison 43,0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Oracle Corporation
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Koch, CharlesCharles Koch 34,0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Koch Industries
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 Koch, DavidDavid Koch 34,0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Koch Industries
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 Ka-shing, LiLi Ka-shing 31,0 miljardia  Hongkong Cheung Kong Holdings
&&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 Bettencourt, LilianeLiliane Bettencourt 30,0 miljardia  Ranskan lippu Ranska L'Oréal
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 Arnault, BernardBernard Arnault 29,0 miljardia  Ranskan lippu Ranska LVMH Moët Hennessy • Louis Vuitton

10 rikkainta vuonna 2012[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

numero[2] henkilö[2] Nettovarallisuus (USD)[2] kansalaisuus[2] omaisuuden lähde[2]
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Slim, CarlosCarlos Slim 69,0 miljardia  Meksikon lippu Meksiko Telmex, América Móvil, Grupo Carso
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Gates, BillBill Gates 61,0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 Buffett, WarrenWarren Buffett 44,0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Berkshire Hathaway
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Arnault, BernardBernard Arnault 41,0 miljardia  Ranskan lippu Ranska LVMH Moët Hennessy • Louis Vuitton
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Ortega, AmancioAmancio Ortega 37,5 miljardia  Espanjan lippu Espanja Inditex Group
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Ellison, LarryLarry Ellison 36,0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Oracle Corporation
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 Batista, EikeEike Batista 30,0 miljardia  Brasilian lippu Brasilia EBX Group
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 Stefan Persson 26,0 miljardia  Ruotsin lippu Ruotsi H&M
&&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 Ka-shing, LiLi Ka-shing 25,5 miljardia  Hongkongin lippu Hongkong Cheung Kong Holdings
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 Albrecht, KarlKarl Albrecht 25,4 miljardia  Saksan lippu Saksa Aldi

10 rikkainta vuonna 2011[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

numero[3] henkilö[3] Nettovarallisuus (USD)[3] kansalaisuus[3] omaisuuden lähde[3]
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Slim, CarlosCarlos Slim 74.0 miljardia  Meksikon lippu Meksiko Telmex, América Móvil, Grupo Carso
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Gates, BillBill Gates 56.0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 Buffett, WarrenWarren Buffett 50.0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Berkshire Hathaway
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Arnault, BernardBernard Arnault 41.0 miljardia  Ranskan lippu Ranska LVMH Moët Hennessy • Louis Vuitton
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Ellison, LarryLarry Ellison 39.5 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Oracle Corporation
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Mittal, LakshmiLakshmi Mittal 31.1 miljardia  Intia Arcelor Mittal
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 Ortega, AmancioAmancio Ortega 31.0 miljardia  Espanjan lippu Espanja Inditex Group
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 Batista, EikeEike Batista 30.0 miljardia  Brasilian lippu Brasilia EBX Group
&&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 Ambani, MukeshMukesh Ambani 27.0 miljardia Intia Reliance Industries
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 Walton, ChristyChristy Walton 26.5 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Walmart

10 rikkainta vuonna 2010[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

numero[4] henkilö [4] Nettovarallisuus (USD) [4] kansalaisuus [4] omaisuuden lähde [4]
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Slim, CarlosCarlos Slim 53,5 miljardia  Meksikon lippu Meksiko Telmex, América Móvil, Grupo Carso
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Gates, BillBill Gates 53,0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 Buffett, WarrenWarren Buffett 47,0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Berkshire Hathaway
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Ambani, MukeshMukesh Ambani 29,0 miljardia  Intia Reliance Industries
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Mittal, LakshmiLakshmi Mittal 28,7 miljardia  Intia Arcelor Mittal
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Ellison, LarryLarry Ellison 28,0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Oracle Corporation
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 Arnault, BernardBernard Arnault 27,5 miljardia  Ranskan lippu Ranska LVMH Moët Hennessy • Louis Vuitton
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 Batista, EikeEike Batista 27,0 miljardia  Brasilian lippu Brasilia EBX Group
&&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 Ortega, AmancioAmancio Ortega 25,0 miljardia  Espanjan lippu Espanja Inditex Group
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 Albrecht, KarlKarl Albrecht 23,5 miljardia  Saksan lippu Saksa Aldi Süd

10 rikkainta vuonna 2009[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

numero [4] henkilö [4] Nettovarallisuus (USD) [4] kansalaisuus [4] omaisuuden lähde [4]
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Gates, BillBill Gates 40,0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Buffett, WarrenWarren Buffett 37,0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Berkshire Hathaway
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 Slim, CarlosCarlos Slim 35,0 miljardia  Meksikon lippu Meksiko Telmex, América Móvil
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Ellison, LarryLarry Ellison 22,5 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Oracle Corporation
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Kamprad, IngvarIngvar Kamprad 22,0 miljardia  Ruotsin lippu Ruotsi IKEA
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Albrecht, KarlKarl Albrecht 21,5 miljardia  Saksan lippu Saksa Aldi Süd
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 Ambani, MukeshMukesh Ambani 19,5 miljardia  Intia Reliance Industries
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 Mittal, LakshmiLakshmi Mittal 19,3 miljardia  Intia Arcelor Mittal
&&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 Albrecht, TheoTheo Albrecht 18,8 miljardia  Saksan lippu Saksa Aldi Nord, Trader Joe's
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 Ortega, AmancioAmancio Ortega 18,3 miljardia  Espanjan lippu Espanja Inditex Group

10 rikkainta vuonna 2008[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

numero [4] henkilö [4] Nettovarallisuus (USD) [4] kansalaisuus [4] omaisuuden lähde [4]
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Buffett, WarrenWarren Buffett 62,0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Berkshire Hathaway
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Slim, CarlosCarlos Slim 60,0 miljardia  Meksikon lippu Meksiko Telmex, América Móvil
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 Gates, BillBill Gates 58,0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Mittal, LakshmiLakshmi Mittal 45,0 miljardia  Intia Arcelor Mittal
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Ambani, MukeshMukesh Ambani 43,0 miljardia  Intia Reliance Industries
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Ambani, AnilAnil Ambani 42,0 miljardia  Intia Anil Dhirubhai Ambani Group
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 Kamprad, IngvarIngvar Kamprad 31,0 miljardia  Ruotsin lippu Ruotsi IKEA
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 Pal Singh, KushalKushal Pal Singh 30,0 miljardia  Intia DLF Group
&&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 Deripaska, OlegOleg Deripaska 28,0 miljardia  Venäjän lippu Venäjä Rusal
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 Albrecht, KarlKarl Albrecht 27,0 miljardia  Saksan lippu Saksa Aldi

10 rikkainta vuonna 2007[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

numero [4] henkilö [4] Nettovarallisuus (USD) [4] kansalaisuus [4] omaisuuden lähde [4]
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Bill Gates 56,0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Warren Buffett 52,0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Berkshire Hathaway
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 Carlos Slim 49,0 miljardia  Meksikon lippu Meksiko Telmex, América Móvil, Grupo Carso
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Ingvar Kamprad 33,0 miljardia  Ruotsin lippu Ruotsi IKEA
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Lakshmi Mittal 32,0 miljardia  Intia Arcelor Mittal
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Sheldon Adelson 26,5 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Las Vegas Sands
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 Bernard Arnault 26,0 miljardia  Ranskan lippu Ranska LVMH
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 Amancio Ortega 24,0 miljardia  Espanjan lippu Espanja Inditex Group
&&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 Li Ka-shing 23,0 miljardia  Hongkongin lippu Hongkong Cheung Kong Holdings, Hutchison Whampoa
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 David Thomson 22,0 miljardia  Kanada Thomson Corporation

10 rikkainta vuonna 2006[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

numero [4] henkilö [4] Nettovarallisuus (USD) [4] kansalaisuus [4] omaisuuden lähde [4]
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Bill Gates 52,0 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Warren Buffett 42,0 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Berkshire Hathaway
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 Carlos Slim 30,0 miljardia Meksikon lippu Meksiko Telmex
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Ingvar Kamprad 28,0 miljardia Ruotsin lippu Ruotsi IKEA
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Lakshmi Mittal 23,5 miljardia Intia Mittal Steel Company
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Paul Allen 22,0 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 Bernard Arnault 21,5 miljardia Ranskan lippu Ranska LVMH Moët Hennessy • Louis Vuitton
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 prinssi Al-Walid ibn Talal 20,0 miljardia Saudi-Arabia Saudi-Arabia Kingdom Holding Company
&&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 Kenneth Thomson 19,6 miljardia Kanada The Thomson Corporation
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 Li Ka-shing 18,8 miljardia Hongkongin lippu Hongkong Cheung Kong Group, Hutchison Whampoa

10 rikkainta vuonna 2005[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

numero [4] henkilö [4] Nettovarallisuus (USD) [4] kansalaisuus [4] omaisuuden lähde [4]
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Bill Gates 46,5 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Warren Buffett 44,0 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Berkshire Hathaway
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 Lakshmi Mittal 25,0 miljardia Intia Mittal Steel Company
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Carlos Slim Helú 23,8 miljardia Meksikon lippu Meksiko Telmex
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 prinssi Al-Walid ibn Talal 23,7 miljardia Saudi-Arabia Saudi-Arabia Kingdom Holding Company
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Ingvar Kamprad 23,0 miljardia Ruotsin lippu Ruotsi IKEA
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 Paul Allen 21,0 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 Karl Albrecht 18,5 miljardia  Saksan lippu Saksa Aldi Süd
&&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 Larry Ellison 18,4 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Oracle Corporation
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 S. Robson Walton 18,3 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Walmart

10 rikkainta vuonna 2004[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

numero [4] henkilö [4] Nettovarallisuus (USD) [4] kansalaisuus [4] omaisuuden lähde [4]
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Bill Gates 46,6 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Warren Buffett 42,9 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Berkshire Hathaway
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 Karl Albrecht 23,0 billion  Saksan lippu Saksa Aldi Süd
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 prinssi Al-Walid ibn Talal 21,5 miljardia Saudi-Arabia Saudi-Arabia Kingdom Holding Company
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Paul Allen 21,0 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Alice Walton 20,0 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 Helen Walton 20,0 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 Jim Walton 20,0 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart
&&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 John T. Walton 20,0 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 S. Robson Walton 20,0 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart

10 rikkainta vuonna 2003[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

numero [4] henkilö [4] Nettovarallisuus (USD) [4] kansalaisuus [4] omaisuuden lähde [4]
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Bill Gates 40,7 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Warren Buffett 30,5 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Berkshire Hathaway
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 Karl ja Theo Albrecht 25,6 miljardia  Saksan lippu Saksa Aldi
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Paul Allen 20,1 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 prinssi Al-Walid ibn Talal 17,7 miljardia Saudi-Arabia Saudi-Arabia Kingdom Holding Company
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Larry Ellison 16,6 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Oracle Corporation
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 Alice Walton 16,5 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 Helen Walton 16,5 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart
&&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 Jim Walton 16,5 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 John T. Walton 16,5 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 S. Robson Walton 16,5 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart

10 rikkainta vuonna 2002[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

numero [4] henkilö [4] Nettovarallisuus (USD) [4] kansalaisuus [4] omaisuuden lähde [4]
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Bill Gates 52,8 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Warren Buffett 35,0 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Berkshire Hathaway
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 Karl ja Theo Albrecht 26,8 miljardia  Saksan lippu Saksa Aldi
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Paul Allen 25,2 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Larry Ellison 23,5 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Oracle Corporation
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Jim Walton 20,8 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 John T. Walton 20,7 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 Alice Walton 20,5 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart
&&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 S. Robson Walton 20,5 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 Helen Walton 20,4 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart

10 rikkainta vuonna 2001[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

numero [4] henkilö [4] Nettovarallisuus (USD) [4] kansalaisuus [4] omaisuuden lähde [4]
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Bill Gates 58,7 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Warren Buffett 32,3 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Berkshire Hathaway
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 Paul Allen 30,4 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Larry Ellison 26,0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Oracle Corporation
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Karl ja Theo Albrecht 25,0 miljardia  Saksan lippu Saksa Aldi
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 prinssi Al-Walid ibn Talal 20,0 miljardia Saudi-Arabia Saudi-Arabia Kingdom Holding Company
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 Jim Walton 18,8 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 John T. Walton 18,7 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart
&&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 S. Robson Walton 18,6 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 Alice Walton 18,5 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 Helen Walton 18,5 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart

10 rikkainta vuonna 2000[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

numero [4] henkilö [4] Nettovarallisuus (USD) [4] kansalaisuus [4] omaisuuden lähde [4]
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Bill Gates 60,0 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Larry Ellison 47,0 miljardia  Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Oracle Corporation
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 Paul Allen 28,0 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Microsoft
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Warren Buffett 25,6 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Berkshire Hathaway
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Karl ja Theo Albrecht 20,0 miljardia  Saksan lippu Saksa Aldi
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 prinssi Al-Walid ibn Talal 20,0 miljardia Saudi-Arabia Saudi-Arabia Kingdom Holding Company
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 S. Robson Walton 20,0 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Wal-Mart
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 Masayoshi Son 19,4 miljardia Japani Softbank Capital, SoftBank Mobile
&&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 Michael Dell 19,1 miljardia Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Dell
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 Kenneth Thomson 16,1 miljardia Kanada The Thomson Corporation

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e The Richest People On The Planet 2013 Forbes. Viitattu 3.07.2013.
  2. a b c d e The World’s Billionaires 2012 Forbes Yahoo Finance. Yahoo News. Viitattu 3.07.2013.
  3. a b c d e The World's Billionaires 2011 Forbes. Viitattu 3.07.2013.
  4. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc Forbes rich list: ten years of top tens Forbes rich list: 10 years of top 10s : TOP 10 SINCE 2000. The Guardian. Viitattu 3.07.2013.