Yrityssuomi.fi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Suomi.fi yritykselle tarjoaa tietoa ja palveluita yrityksille ja yrittämisestä kiinnostuneille sekä kokoaa yrityksen tarvitsemat palvelut yhteen osoitteeseen. Se on käyttäjälle maksuton neuvonta- ja asiointipalvelu, joka tarjoaa tietoa ja palveluja yritystoiminnan käynnistämiseen, kasvattamiseen ja kehittämiseen. 

Verkkopalvelu muodostuu yrityksen kehityskaaren mukaisista tietokokonaisuuksista, julkisten organisaatioiden yhdenmukaisista palvelukuvauksista ja sekä muista palvelun aihealueeseen kuuluvista palveluista ja sisällöistä.

Suomi.fi yritykselle on osa Suomi.fi-verkkopalvelua, jonka sisällöntuotannosta ja kehittämisestä vastaa Digi- ja väestötietovirasto.

Suomi.fi yritykselle -verkkopalvelu tuotetaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja se toimii Euroopan unionin palveludirektiivin edellyttämänä, sisämarkkinoiden ja jäsenvaltioiden rajat ylittävänä keskitettynä asiointipisteenä.

Suomi.fi yritykselle -palvelun kautta pääset myös käyttämään Oma Yritys-Suomi -palvelua ja siellä olevia sähköisiä työkaluja, kuten liiketoimintasuunnitelmaa, yrityksen kehittämiskartoitusta ja kansainvälistymissuunnitelmaa.

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu neuvoo yrityksen perustajia ja toimivia yrityksiä eri tilanteissa.

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]