Wikipedia:OTRS

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
OTRS

OTRS tulee sanoista ”Open-source Ticket Request System”. Wikimedian projekteissa se tarkoittaa järjestelmää, jossa vapaaehtoiset käyttäjät vastaavat Wikipedialle lähetettyihin sähköpostiviesteihin.

Kuinka ottaa yhteyttä[muokkaa wikitekstiä]

Yleiset asiat[muokkaa wikitekstiä]

Suomenkielistä Wikipediaa tai muissa suomenkielisissä Wikimedia-projekteja koskevissa asioissa voi ottaa yhteyttä osoitteeseen info-fi@wikimedia.org. Kuvien käyttöoikeusasioita ei tulisi hoitaa tämän osoitteen kautta.

Kuvien ja tekstien jakaminen[muokkaa wikitekstiä]

Kuvien ja tekstien lupia vastaanottaa permissions-fi@wikimedia.org. Kuvien lupiin vaaditaan kirjepohjan käyttöä tai siinä mainittujen asioiden mainitsemista viestissä.

Koska vastaustiimi koostuu vapaaehtoisista, voi vastausaika olla pitkäkin. Mikäli kuva ehditään poistaa ennen kuin OTRS-lupa on käsitelty, pystyvät ylläpitäjät palauttamaan sen kun lupa on käsitelty, eikä kuvaa siis tarvitse tallentaa uudelleen.

Virheelliset, arkaluontoiset tai yksityisyyttä loukkaavat tiedot[muokkaa wikitekstiä]

Katso sivu artikkelien ongelmista.

Mediatiedustelut[muokkaa wikitekstiä]

Katso sivu lehdistölle.

Vapaaehtoiseksi ryhtyminen[muokkaa wikitekstiä]

OTRS-vapaaehtoiseksi voi hakea sivulla meta:VRT/Volunteering.

Kaikkien Wikimedian projektien OTRS-vapaaehtoiset näet luettelosta, jota päivitetään kerran kuussa. Suomenkielisen Wikipedian OTRS-vapaaehtoisia saattaa olla luokassa OTRS-käyttäjät.