Keskustelu käyttäjästä:Jattamar

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hei Jattamar ja Tervetuloa Wikipediaan!
Tässä muutama linkki, joista voi olla hyötyä:
Wikipedia Tyyliopas artikkeleiden tekoon Mistä lisää tietoa?

Käytäntöjä

Lisäohjeet

Muita hyödyllisiä sivuja

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä, joihin ei ole suoraa vastausta tässä viestissä, voit rohkeasti kirjoittaa kysymyksesi kahvihuoneen aihetta käsittelevälle sivulle tai kirjoittaa viestin keskustelusivulleni (löydät keskustelusivulleni painamalla nimimerkkini linkkiä ja valitsemalla tämän jälkeen sivun yläosasta ”keskustelu”-välilehden).
Welcome to the Finnish Wikipedia! Don't speak Finnish?

--Johney 28. syyskuuta 2007 kello 13.18 (UTC)

Uutena käyttäjänä olen tänään muokannut sivua aiheesta okariina. (Ensimmäisen muutoksen tein ennen kirjautumista).Puuttuisin luokitukseen: okariina on astiahuilu, ei puupuhallin . Astiahuilun periaate saakin hyvän selvityksen, ääni syntyy aivan toisin kuin puupuhaltimissa. En ole (vielä) merkinnyt lähteitä koska lisäämäni tiedot ovat kertyneet harrastuksen myötä. Jattamar 27. syyskuuta 2007 kello 20.47 (UTC)

Lisäsin juuri kuvan artikkeliani 'Kadetin juhlaunivormu' varten: -Haluaisin muuttaa otsikon, joka kopioitui tiedostonimestä ja tulee näkyviin kun klikkaa artikkelikuvan. Muokkauskomennolla en pääse otsikkoon käsiksi?? Jattamar 8. marraskuuta 2010 kello 21.10 (EET)[vastaa]