Keskustelu käyttäjästä:Finbible

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hei Finbible ja Tervetuloa Wikipediaan!
Tässä muutama linkki, joista voi olla hyötyä:
Wikipedia Tyyliopas artikkeleiden tekoon Mistä lisää tietoa?

Käytäntöjä

Lisäohjeet

Muita hyödyllisiä sivuja

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä, joihin ei ole suoraa vastausta tässä viestissä, voit rohkeasti kirjoittaa kysymyksesi kahvihuoneen aihetta käsittelevälle sivulle tai kirjoittaa viestin keskustelusivulleni (löydät keskustelusivulleni painamalla nimimerkkini linkkiä ja valitsemalla tämän jälkeen sivun yläosasta ”keskustelu”-välilehden).
Welcome to the Finnish Wikipedia! Don't speak Finnish?

--Barosaurus Lentus 30. lokakuuta 2007 kello 11.38 (UTC)

Finbible-sivuston linkit[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Herättelin keskustelua lisäämiesi linkkien merkittävyydestä kahvihuoneessa. Keskustelun perusteella linkitetty sivu vaikuttaa ihan asialliselta, mutta linkit tällaisenaan ovat spämmiä. Toivoisin siis, että linkittäisit eri artikkeleissa relevanttiin alasivuun Finbible-sivustolla, sillä sivuston pääsivulle linkkaavina ne ovat melko hyödyttömiä ja ne tullaan huonoimmassa tapauksessa poistamaan. --albval 30. lokakuuta 2007 kello 12.43 (UTC)

Moi, hienoa että olet tarjoamassa lukijoille tietoa, et sivustoa ja luovut kehyksiin linkittämisestä (sivuston tunnistettavuuden kustannuksella). Toivon että saat tukea sivustosi kehittämiseen, sillä osin sivuston käyttämä tekniikka on vanhentunutta, ja sivuston tietomäärän hallinta kaipaisi kipeästi tietokantaa. Vaikka aihe ei itseäni oikeastaan yhtään kosketa, toivon sivustolle pitkää ikää. --Agony (403) 30. lokakuuta 2007 kello 13.34 (UTC)
Samat sanat minunkin puolestani: hienoa, että olet tarjoamassa tietoa etkä sivustoa. Noin korjattuna linkkien informaatioarvo on huomattavasti parempi. --albval 30. lokakuuta 2007 kello 13.43 (UTC)