Total War: Rome II

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Total War: Rome II
Kehittäjä The Creative Assembly
Julkaisija Sega
Jakelija Steam
Säveltäjä Richard Beddow
Pelisarja Total War
Pelimoottori Warscape engine (muokattu)
Julkaistu
  • 3. syyskuuta 2013
Lajityyppi strategia
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus ESRB: Teini-ikäisille
PEGI 16
USK 12
Alusta Microsoft Windows
Jakelumuoto Steam
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Total War: Rome II on The Creative Assemblyn kehittämä reaaliaikainen strategiapeli, jonka Sega julkaisi Microsoft Windowsille 3. syyskuuta 2013.[1] Rome II on Total War -pelisarjan kahdeksas itsenäinen osa ja vuoden 2004 pelin Rome: Total War jatko-osa.

Rome: Total Warin tavoin Rome II sijoittuu antiikin aikaan ja keskittyy kuvaamaan Rooman tasavallan aikaista maailmaa lähinnä Välimeren alueelta. Pelaaja voi päättää pitääkö hän valtakunnan tasavaltana vai tekeekö hän siitä keisarikunnan aikojen saatossa.

Pelissä on laajempi kartta kuin Rome: Total Warissa, joka käsittää Rooman valtakunnan Välimerellä hallitsemien alueiden lisäksi muita alueita lähinnä Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta. [2] Peli käyttää Total War: Shogun 2 -pelin moottoria runsaasti muokattuna. Peli käyttää hyväkseen myös kasvoanimaatioita ja liikkeenkaappausta, joilla taisteluihin tuodaan realismia ja paremmat efektit. Peli yhdistää myös maa- ja meritaistelut, joten pelissä on mahdollista hyökätä maalle kaleereista tai vallata vihollisen aluksia laivoissa olevien merisotilaiden avulla.[3]

Pelissä on paljon enemmän eri kulttuureja ja kansoja sekä parempi tekoäly kuin edeltäjässään.[4]

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.