Ero sivun ”Sampo Kaukovaara” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Käyttäjän 84.248.241.232 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän 87.94.88.201 tekemään versioon.
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 33: Rivi 33:
viemässä pyyhkeitä Nikon huoneeseen. Ossi näki tytön, mutta Niko oli nukahtanut lääkkeiden vaikutuksesta eikä Ossi voinut vielä suuttua Nikolle.
viemässä pyyhkeitä Nikon huoneeseen. Ossi näki tytön, mutta Niko oli nukahtanut lääkkeiden vaikutuksesta eikä Ossi voinut vielä suuttua Nikolle.


Sampo poistuu 2.4.2010 jaksossa jäädessään kiinni Pepille kieroilusta.
{{DEFAULTSORT:Kaukovaara, Sampo}}
{{DEFAULTSORT:Kaukovaara, Sampo}}
[[Luokka:Salatut elämät -hahmot]]
[[Luokka:Salatut elämät -hahmot]]

Versio 2. huhtikuuta 2010 kello 18.02

Sampo Kaukovaara
Tiedosto:Sampokaukovaara.jpg
Näyttelijä(t) Sampsa Tuomala
Henkilötiedot
Ammatti Tarjoilija
Sukupuoli mies
Kotipaikka Helsinki
Asuinpaikka Helsinki
Suhteet
Muut sukulaiset Panu Kaukovaara (isä)
Iiris Kaukovaara (äiti)
Otto Kaukovaara (veli)
Aino Kaukovaara (sisko)
Veera Puolakka (ex-äitipuoli)
Peppi Puolakka (ex-siskopuoli, ex-tyttöystävä)
Tutut Juulia Autio (edesmennyt ystävä ja työkaveri)
Heidi Aaltonen (kaveri)
Isabella Holm (pomo)
Helena Kuula (pomo)
Konsta Nurmi (riidoissa)
Jenni Vainio (ex-pomo)
Anu (ex-tyttöystävä)

Sampo Kaukovaara (es. Sampsa Tuomala) on fiktiivinen henkilö, joka on esiintynyt Salatut elämät -televisiosarjassa 16. toukokuuta 2008 nähdystä jaksosta alkaen.

Sampon jätettyä asepalveluksensa kesken armeijassa temppuilunsa ansiosta hän muutti Pihlajakadulle isänsä Panun, tämän uuden vaimon Veeran ja pikkusisarustensa, kaksosten Ainon ja Oton, luokse. Sampon oli vaikeaa hyväksyä isänsä tarve perustaa uudelleen perhe, ja hän koki myös Veeraan ja Peppiin tutustumisen vaikeaksi.

Sampo ei koskaan uskonut äitinsä Iiris Kaukovaaran todella kuolleen, ja Iiriksen palattua Sampo aloittikin tämän kanssa puhtaalta pöydältä pienten riitojen jälkeen. Sampo halusi vanhempansa taas yhteen ja Veeran pois heidän kaikkien elämästä etenkin siksi, että oli ihastunut Peppiin, eikä halunnut olla tälle velipuoli.

Panun ja Veeran riitojen jälkeen Panu petti Veeraa Iiriksen kanssa, ja pari erosi. Sampo ja Peppi olivat jo ennen tätä seurustelleet jonkin aikaa, mutta vasta nyt Veera antoi heidän suhteelleen siunauksensa, ja muutti melkein heti sen jälkeen pois Helsingistä. Sampo ja Peppi muuttivat saman katon alle, mutta mustasukkaisuus johti lopulta eroon. Panun ja Iiriksen palattua yhteen Sampo muutti takaisin kotiin.

Kentaurin räjähdyksessä Sampo menetti paitsi hyvän ystävänsä Juulia Aution myös työpaikkansa. Isabella Holmin ja Helena Kuulan kuitenkin perustettua majatalo-ravintola Amandan Sampokin pääsi taas takaisin työelämään.

Pepin alettua seurustella Niko Vainion kanssa, Sampo tuli mustasukkaiseksi, ja yritti sabotoida heidän suhdettaan. Kun Niko oli varannut huoneen Amandasta Pepille ja itselleen, Sampo laittoi heidän kuohuviinipulloonsa lääkkeitä, hankki paikalle ilotytön ja kertoi Pepille Nikon puhuneen heidän asioista ravintolassa hän sai heidät eroamaan. Pikemminkin Ossi pakotti Nikon jättämään Pepin, sillä Ossi kävi Sampon toimesta viemässä pyyhkeitä Nikon huoneeseen. Ossi näki tytön, mutta Niko oli nukahtanut lääkkeiden vaikutuksesta eikä Ossi voinut vielä suuttua Nikolle.

Sampo poistuu 2.4.2010 jaksossa jäädessään kiinni Pepille kieroilusta.