Ero sivun ”Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
muot
Rivi 1: Rivi 1:
'''Kymenlaakson sairaanhoitopiiri''' eli nykyisin [[Carea]] on [[sairaanhoitopiiri]] [[Kymenlaakson maakunta|Kymenlaakson maakunnan]] alueella. Sairaanhoitopiirin tarkoituksena on järjestää erikoissairaanhoidon ja sosiaalihuollon palveluita [[kuntayhtymä]]n asukkaille.
'''Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä''' on [[sairaanhoitopiiri]] [[Kymenlaakson maakunta|Kymenlaakson maakunnan]] alueella. Sairaanhoitopiirin tarkoituksena on järjestää erikoissairaanhoidon ja sosiaalihuollon palveluita [[kuntayhtymä]]n asukkaille. Kuntayhtymä syntyi 2010, kun Kymenlaakson erityishuoltopiiri liittyi Kymenlaakson sairaanhoitopiiriin. Kuntayhtymän markkinointinimi on Carea.


==Sairaanhoitopiirin sairaalat==
==Sairaanhoitopiirin sairaalat==

Versio 23. maaliskuuta 2010 kello 18.31

Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä on sairaanhoitopiiri Kymenlaakson maakunnan alueella. Sairaanhoitopiirin tarkoituksena on järjestää erikoissairaanhoidon ja sosiaalihuollon palveluita kuntayhtymän asukkaille. Kuntayhtymä syntyi 2010, kun Kymenlaakson erityishuoltopiiri liittyi Kymenlaakson sairaanhoitopiiriin. Kuntayhtymän markkinointinimi on Carea.

Sairaanhoitopiirin sairaalat

Sairaanhoitopiirin jäsenkunnat

Aiheesta muualla