Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Myrtti/Arkisto 1” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
→‎Ehdolle välityslautakuntaan?: anteeksi, typerä sanamuoto pois
(ei mitään eroa)

Versio 22. lokakuuta 2009 kello 20.25

Tervetuloa keskustelusivulleni. Muista allekirjoittaa jokainen kommenttisi kirjoittamalla ~~~~ kommentin perään.

Jos kirjoitin kommentin toiselle keskustelusivulle, vastaa siihen siellä. Vastaan tällä sivulla esitettyihin kommentteihin täällä.
Aloita uusi keskustelun aihe tällä sivulla


Roskaa missä mielessä?
kommentin jätti 82.181.61.207|(Keskustelu käyttäjästä:82.181.61.207)

Roskaa siinä mielessä, että mielestäni

  • asian olisi voinut esittää jo olemassaolevassa artikkelissa Lohikäärme (kiinalainen horoskooppi)
  • artikkelin sisällöksi ei riitä kahden suomalaisen taidemaalarin nimet (joita käsitteleviin artikkeleihin on lisäksi tehty linkitykset väärin)

Keskustelusivun merkitsemisestä roskaksi

Ymmärtääkseni wikipediassa ei keskustelusivuja merkitä roskaksi. Viittaan tähän Keskustelu:Markku J. Jääskeläinen. Yst terv.--Teveten 20. tammikuuta 2006 kello 07.24 (UTC)

Kiitän huomiosta. Olin asiasta epävarma. --Myrtti <3 20. tammikuuta 2006 kello 07.24 (UTC)

{{Käyttäjä Nainen}}mallinteesta

Tuo on hauska loota ja se inspiroi minua, niin, että ajattelin tehdä myös vastaavan miesmallinteen. En kuitenkaan löytänyt mallinnettasi täältä. Ajattelin laittaa mies ja naislootat samaan kategoriaan. En tosin vielä tiedä mikä se olisi. terv.--Teveten 23. tammikuuta 2006 kello 15.02 (UTC)

Wikipedia:Käyttäjälaatikot/Elämä varmaankin :) --Myrtti <3 23. tammikuuta 2006 kello 15.22 (UTC)
Muokkasin mallinnetta niin, että jos laittaa sen käyttäjäsivulleen, niin menee automaattisesti luokkaan Luokka:Naispuoliset wikipediaanit--Teveten 25. tammikuuta 2006 kello 20.57 (UTC)
hienoa, itselläni vaikka taidot olisivatkin riittäneet, voimat loppuivat kesken eikä aivot enää osanneet. Kiitos. --Myrtti <3 26. tammikuuta 2006 kello 05.43 (UTC)

Animalia...

Nyt me siirrellään ja muokataan linkkejä ristiin. Saat valita: Siirrä sivu takaisin jos alkup. nimi kelpaa. Yst.terv. --Tappinen 2. helmikuuta 2006 kello 07.16 (UTC)

itse asiassa olen niin väsynyt että tyydyn siihen mitä sinä teet :-) --Myrtti <3 2. helmikuuta 2006 kello 07.26 (UTC)

Työn sankari kuvasta

Hei! Tuo tekemäsi mitali+stahanov kuva on hieno. Omasta mielestäni mitalissa olevan sirppi+vasaran voisi vaihtaa Wikipedian W:ksi, mitä sanot? Olen itse sen verran kädetön kuvan muokkaaja, että en ryhdy muokkausta tekemään.--Teveten 2. maaliskuuta 2006 kello 11.13 (UTC)

Äänestysoikeudesta..

Hei. Onpa kiva, että uskallat esiintyä omalla nimelläsi ja yhteisiä juttujakin löytyy. No se nyt ei liity mitenkään tähän, mutta hylkäsit (tai joku muu) ääneni Orinoco äänestyksessä. Luin perusteet ja luin, että vastaat siellä missä kysymys on heränny, mutta kysyn kuitenkin täällä. Olen uusi, mitä nimimerkin käyttöön tulee, vanha, mitä ip-osoitteilla muokkaamiseen tulee. Ja siksi minua kiinnostaisikin, että miksi tuo äänestysoikeus on määritelty noin epämääräisesti, et ehkä ole oikea vastaamaan, mutta kunhan herätän tälläsen kysymyksen. En nimittäin missään nimessä ole luonut tunnustani vain äänestystä varten... Eli miten määritellään lähes olematon muokkaushistoria, onko siihen tarkkaa lukumäärää ? Milloin saan äänestää? --Ezite 12. huhtikuuta 2006 kello 14.49 (UTC)

Jaa-a, tarkkaa lukumäärää ei ole, oma mutuni oli että noin 50 alkaa olla jo sitä sopivaa luokkaa. Tarkistin asiaa kuitenkin Wikipedian IRC-kanavalla, ja sen jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että olet äänioikeutettu: palautin äänesi ko. äänestyksessä. --Myrtti <3 12. huhtikuuta 2006 kello 18.24 (UTC)

Itse tekoni vastaan

Jo olen unohtanut allekirjoittaa jonkun asian, niin vastaab itse tekemisistäni. Kenenkään ei tarvitse tehdä sitä puolestani. Olen aikuinen ihminen ja jopa tottunut ottamaan vastuun itsestäni - se on tosi outo piirre. --Alexius Manfelt 14. huhtikuuta 2006 kello 19.20 (UTC)

Koska olin kirjoittamassa joka tapauksessa kommenttia, laitoin samalla sinun puolestasi allekirjoituksen. kyseessä ei ollut epäilystä siitä ettet korjaisi puuttuvaa allekirjoitusta, korjasin vain väliaikaisen puutteen. Oletan siis etta kayt itse poistamassa lisaamani allekirjoittamaton-mallineen ja korvaat sen itse omalla allekirjoituksellasi. --Myrtti <3 14. huhtikuuta 2006 kello 19.28 (UTC)

Ylläpitäjä

Olet nyt ylläpitäjä! Muista lukea Wikipedia:Ylläpitäjien käytäntöjä. --TBone 12. toukokuuta 2006 kello 14.12 (UTC)

Ken Ojala

Miksi poistit artikkelin Ken Ojala? Se ei ollut roskaa. --SM 12. heinäkuuta 2006 kello 10.59 (UTC)

Palautinkin sen myöhemmin, joten... --Myrtti <3 20. heinäkuuta 2006 kello 17.30 (UTC)

Uusi

Hei, olen luonut käyttäjätunnukseni vasta päivä tai pari sitten..tein tunnuksen koska sillon kun minulla ei sitä ollut ja yritin muuttaa erästä vanhentunutta tietoa niin se valitti että olin saanut muokkauskiellon vandalismista..siinä luki jonkun käyttäjän nimi mutta se ei ollut minun..Aion korjailla vanhentuneita tekstejä jatkossa jos sivujen muokkaus nyt onnistuisi :) Miconiemi 23. heinäkuuta 2006 kello 07.57 (UTC)

Muuten

Vaikutat olevan ihan fiksu linuxkaveri, mutta puuttuminen muokkaukseen Atkinsin dieetissä ei ollut reilu. Nimittäin osa edeltävän tekijän väitteistä eivät perutuneet puolueettomaan tietoon. Kommentin jätti 81.197.152.4 (keskustelu – muokkaukset).

Muuten 2

Vaikutat olevan ihan fiksu kaveri, mutta kommentointisi sivulla Wikipedia:Poistettavat sivut/Marko Tervaportti: "Äänestäisin näin, jos äänestettäisiin Suomen rotukissayhdistyksen tiedottajasta." Rinnastus: rotukissayhdistys ja Katolinen tiedotuskeskus, hei haloo! Kaiken lisäksi Tervaportti ei ole pelkkä tiedottaja. Lue se artikkeli: "...vuoden 2001 elokuusta alkaen Helsingin katolisen hiippakunnan Fides-lehden päätoimittaja sekä Katolisen tiedotuskeskuksen tiedottajana. Vuodesta 2004 alkaen Tervaportti on toiminut myös Katolisen tiedotuskeskuksen johtajana." Sitä paitsi käsitykseni mukaan olen poistosivun keskustelussa tehnyt selväksi lehden tärkeyden koko Suomenmaan katolilaisten seurakuntalehtena. Nimikkeet 'hiippakuntalehti', 'tiedotuslehti', 'tiedottaja' yms. antavat vähäpätöisen kuvan, mutta onhan joissakin mahtavissakin järjestöissä mitättömiä virkanimikkeitä, kuten sihteeri, pääsellainen, YK:ssa. ..Kohko 4. lokakuuta 2006 kello 19.56 (UTC)

So? Se on vain Wikipedia. Ja äänestäisin samalla lailla, jos kyseessä olisi Ev.Lut. tiedotuskeskuksen tiesmikätittelinomistaja. En näe hänen tehneen mitään niin merkittävää, että artikkeli olisi oikeutettu. --Myrtti <3 5. lokakuuta 2006 kello 05.33 (UTC)
OK ja kiitos vastauksestasi. Itselleni on vain ollut hämmentävää tulla huomaamaan, että Wikipedia on enemmän interaktiivinen peli kuin vakavasti otettava tietosanakirja. Painetussa tietosanakirjassahan artikkelit valitsevat ja kirjoittavat kyseisen alan asiantuntijat, siis ne, joilla on kompetenssia. --Kohko 5. lokakuuta 2006 kello 10.51 (UTC)
Vastauksesi on mielestäni yhtä masentava kuin voisin kuvitella minun edellisen vastaukseni olevan sinun mielestäsi. Kuten ehkä huomaat, tällä hetkellä tuo Marko Tervaportti-artikkeli on saamassa riittävästi säilytettävä-ääniä, ettei sitä poisteta, joten sinun ja artikkelin kannalta tilanne edistyy juuri oikein. --Myrtti <3 5. lokakuuta 2006 kello 11.03 (UTC)
Et voi arvatakaan (tai ehkä voitkin!) kuinka hyvältä tuntui, kun kommentoit: "Vastauksesi on mielestäni yhtä masentava kuin voisin kuvitella minun edellisen vastaukseni olevan sinun mielestäsi." Vihdoinkin joku ymmärsi! Toivottavasti myös ymmärsit, että minun vastaukseni sinun: "So? Se on vain Wikipedia." –kommentointiisi oli vastakuitti, kohteliaisuuteen puettua tahallista ärsyttämistä. --Kohko 6. lokakuuta 2006 kello 00.44 (UTC)
Tuo rotukissayhdistysvertaus ei osu aivan oikeaan. Asiaa miettiessäni pähkäilin pitkän aikaa asiaa julkisesti Wikipedian irc-kanavalla, jolloin eräs vakivieras kysyi minulta, miten äänestäisin jos kyseessä olisi Suomen diabetesyhdistyksen (tms) tiedottaja. Ehkä minun pitäisi käydä korjaamassa rotukissayhdistys diabetesyhdistykseksi. (Ja ohimennen, en näköjään ole täysin vapautunut sukupuolirooleista Wikipediassakaan, kun naiseen viittaaminen kaverina ärsyttää beyond belief!) --Myrtti <3 6. lokakuuta 2006 kello 03.54 (UTC)

Voitko antaa viitteen?

Hei!

Muutit keskustelusivuani. Voitko antaa viitteen sääntöön, joka sanoo, ettei keskustelusivua saisi kokonaan tyhjentää? Urvabara 7. lokakuuta 2006 kello 17.08 (UTC)

Wikipedia:Käyttäjäsivu#Keskustelu käyttäjästä kertonee kaiken tarpeellisen. --Myrtti <3 7. lokakuuta 2006 kello 17.17 (UTC)

Ei tarpeeksi muokkauksia

Moi. Mikäs on se muokkausten määrän raja, että saa äänestää? Omasta mielestäni olen aika kivasti jo aloittanut muokkaamisuraani, mutta ne eivät ilmeisestikään riitä äänestysoikeuteen. Se on huono juttu, koska äänestäminenhän on myös tärkeää wikipedian muokkaamista ja minusta on väärin, etten saa ilmaista mielipidettäni k.o. asiaan, johon ei äänestyksen päätyttyä todennäköisesti voida enää edes puuttua. Kuitenkin olen osallistunut aivan muiden artikkelien muokkaukseen (omien resurssieni salliessa) ja käyttäjätunnuskaan ei ole ihan uusi. Äänestysohjesivu toki kertoi äänestyssäännöt, ja se sanoo myös että kaikki rekisteröityneet käyttäjät ovat äänioikeutettuja ja sitten ovat ne poikkeukset. Ymmärrän toki että on joskus ongelmallista erottaa ns. häiriköt, mutta luulisi että se on jotakuinkin mahdollista kun vähän katselee muokaushistoriaa.

Sori kun nillitän tästä sinulle, mutta en oikeen tiedä, mistä muualtakaan voisin kysyä :) Tämä äänestyssysteemisääntöhomma vain tappaa mielenkiinnon yrittääkään vaikuttaa wikipedian sisältöön, etenkin jos kyseessä on tällainen satunnaiskäyttäjä, jolla ei välttämättä ole aikaa päivittäin tai edes viikottain seikkailla wikipediassa, vaan muokkaaminen tapahtuu silloin, kun jotain mielenkiintoista sattuu eteen.

Tämän voi toki siirtää muualle, järkevämpään paikkaan keskustelun käymistä varten.

--Purri 12. lokakuuta 2006 kello 12.13 (UTC)

Asiasta käydään keskustelua täällä terv.--Teveten 12. lokakuuta 2006 kello 17.33 (UTC)

Otsikkotasot

Laitoin sivulle Keskustelu:Pro Finlandia kommentin sinulle. terv. --Ulrika 15. lokakuuta 2006 kello 02.11 (UTC)

Käyttäjä

Käyttäjä Soppakattila jatkaa vandalismia nimellä Kimkasurinen, sen vois kanssan bannata. --Cartman 20. lokakuuta 2006 kello 11.23 (UTC)

Näköjään kerkisit tekemään sen jo. --Cartman 20. lokakuuta 2006 kello 11.27 (UTC)
Minun periaatteeni on bannata päivän kolmannella hutilla. --Myrtti <3 20. lokakuuta 2006 kello 11.27 (UTC)

Malline enwiki

En ota kantaa kyseisen mallineen tarpeellisuuteen, mutta se liittyy siis tähän keskusteluun erityisesti Tevetenin kommenttiin. --MiPe (wikinät) 31. lokakuuta 2006 kello 07.02 (UTC)

Artikkelipyyntö: Voikko

Näköjään käytät Voikko-ohjelmistoa artikkelien kielentarkastukseen. Voisitko aloittaa siitä myös artikkelin? Voikko (ohjelmisto) Yst. terv. --Juha Kämäräinen 26. marraskuuta 2006 kello 19.08 (UTC)

Perustelu?

Pyytäisin perusteluja sivuston Ilmaisohjelmat.fi linkin poistolle. Yleinen heitto ei mielestäni riitä. --Ulrika 27. marraskuuta 2006 kello 06.10 (UTC)

Tietoa sivuista:
"Ilmaisohjelmat.fi -sivusto on syntynyt työn, opiskelun ja harrastuksen yhteistyönä vuosien 2005 ja 2006 aikana. Sivuston julkaisu tapahtui syksyllä 2006. Terveisin Mikko K. Lammi / 5.9.2006"
"Sivuston toiminnasta vastaa Ilmaisohjelmat Suomi, Y-tunnus: 1944246-6. Katso tarkemmat yhteystiedot ja ota yhteytta. Ilmaisohjelmat Suomi on yhden miehen asiantuntijayritys, joka on erikoistunut ilmaisohjelmien konsultointiin. Lisäksi toteutan verkkopalveluja avoimen lähdekoodin verkkosovellusten avulla. Ilmaisohjelmat tarjoavat nykyisin varteenotettavia vaihtoehtoja myös yrityksille ja julkiselle sektorille."
MOT. --Myrtti <3 27. marraskuuta 2006 kello 06.12 (UTC)
No niinpä. En osannut epäillä moista noin pyyteettömältä näyttävän sivuston taustalta. Johonkin luokkaan tutustuessani huomasin nyt että ohjelmsito on varsin yksipuolinen, nähtävästi juuri siksi, että kyse on yrityksen sivuista. --Ulrika 27. marraskuuta 2006 kello 06.19 (UTC)
Hyvä sivusto kyllä on kyseessä, mutta kun yritys itsessään on vain yhden jannun pulju ja perustettukin vasta pari kuukautta sitten, ei sitä mielestäni kannata vielä mainita ko. artikkelissa. Ehkä sitten kun se on vakinaistanut paikkaansa vähän paremmin (ja toivottavasti nyt lievä puolueellisuuteni ei himmennä katsettani, itse kun liputan open sourcen ja free/libre/open source softwaren puolesta.) --Myrtti <3 27. marraskuuta 2006 kello 06.27 (UTC)
Edellinen perustelusi viittasi siihen, että poiston syy oli sen kaupallinen tausta. Nyt en ymmärrä. --Ulrika 27. marraskuuta 2006 kello 06.34 (UTC)
Sivusto / yritys ei ole vakiintunut, joten linkki oli silkkaa mainostusta. Jos kyseessä olisi linkki Tucowsiin (joka pyörii toki mainostuloilla mutta on ollut kuitenkin pystyssä 90-luvun puolestavälistä), homma olisi kosher. --Myrtti <3 27. marraskuuta 2006 kello 06.42 (UTC)

Ilmaisohjelmat

Mielenkiinnosta kysyisin, että millä perusteella ilmaisohjelmat.fi -linkki on mainos eikä lisäinformaatiota ilmaisohjelmista (http://fi.wikipedia.org/wiki/Ilmaisohjelma)? Pikaisen testauksen perusteella Wikipediasta on kymmeniä linkkejä muihin samankaltaisiin sivustoihin: esim. AfterDawn, Virusterjunta.net ja DVD Plaza. Kaikkiin edellä mainittuihin liittyy taloudellisen hyödyn tavoittelua, kuten lukemattomiin muihinkin mainoksista elinvoimaa elinvoimaa hakeviin sivustoihin.

Wojtek 28. marraskuuta 2006 kello 15.46 (UTC)WW

Äsh, puusilmä olen. Tuossa ylempänähän on jo keskustelua samasta aiheesta. Kiitos perusteluista.

Wojtek 28. marraskuuta 2006 kello 15.57 (UTC)

Keskustelu Maatu

Joten mitä jos lataan sit toisen kuvan mariahista johon laitan selvästi et mistä kuva on yms, ni toimiiko se? ja kerro aina jos on jotai ongelmia kuvissa tai teksteissä ni parannellaan niit paremmiksi. :) tai jos lähde on epäselvä yms.. Maatu

Lasitaidekuvista

Hei! Tulin tässä ajatelleeksi, että nämä kaksi valokuvaasi tarvitsisivat varmaankin vapaan lisenssin: Kuva:Teema-kaj-frank.jpg, Kuva:Iittala-glass-ceramics-white-aqua 01.jpg. Eli sen lisäksi, että Franckilla, Aallolla, Sarpanevalla ja Nurmisella on tekijänoikeudet kuvan kohteisiin, sinulla on tekijänoikeus tai tekijänoikeuden lähioikeus kuvaan. -Samulili 16. joulukuuta 2006 kello 17.19 (UTC)

Fcrbdbhbtrdvhxverzhglkhmnufkybvcgrfvd:n esto

Ei Käyttäjä:Fcrbdbhbtrdvhxverzhglkhmnufkybvcgrfvd mielestäni vandalisoinut. --ML 22. maaliskuuta 2007 kello 18.45 (UTC)

rupesin juuri katselemaan samaa. Himpulat-muokkaus oli kummallinen ja ilmeisesti se sekoitti katseen... --Myrtti <3 22. maaliskuuta 2007 kello 18.46 (UTC)
Näyttää siltä että Fcrb... tekee mitättömiä nollamuokkauksia eikä edes katso sivun sisältöä... -- Jniemenmaa 22. maaliskuuta 2007 kello 18.47 (UTC)
On se tehnyt pari kunnollista kielenhuoltomuokkausta. --ML 22. maaliskuuta 2007 kello 18.49 (UTC)

Palkintokuva

Moi, koska olet Wikipedian virallinen papukaijamerkkisuunnittelija, ajattelin kysyä innostaisiko sinua keksiä joku vähän kivempi kuva tähän mallineeseen? Se olisi tarkoitus myöntää henkilöille, jotka ovat värkänneet tänne ahkerasti suositeltuja sivuja. –Aslak 29. maaliskuuta 2007 kello 18.51 (UTC)

Jaahas

Oletko sinä joku pissis/teinix? Viittaan allekirjoituksessasi olevaan hymiöön (<3) --Keepweek 3. huhtikuuta 2007 kello 07.51 (UTC)

Voit päätellä asian ihan itse vaikka käyttäjäsivultani. --Myrtti <3 3. huhtikuuta 2007 kello 07.52 (UTC)
Eli siis? --Keepweek 3. huhtikuuta 2007 kello 07.53 (UTC)
PISSIS !!! <3 --Keepweek 3. huhtikuuta 2007 kello 07.54 (UTC)

Neitsyt horoskooppimerkki keskustelusivu...

Mikä oli pointtisi kun olit laittanut linkin googleen? :) Dani.hiiro 28. huhtikuuta 2007 kello 19.15 (UTC)Dani.hiiro

Peelomielisyydestänne

Moi. Me olemme huomanneet että peukaloitte Sankarittaren ip:n Meille antamaa papukaijamerkkiä. Olitteko Te se peelo, joka hänen mukaansa poisti käyttäjäsivumme toistamiseen? Ja miksi estitte Toivo Nousukkaan, lupaavan nuoren vandaalinalun heinäkuussa 2006? Siitä tyypistä olisi saattanut vielä tulla jotakin. Olisi voinut saattaa koko suomenkielisen Wikipedian täydelliseen kaaokseen. --91.152.142.43 17. huhtikuuta 2007 kello 14.59 (UTC)

Ahaa, nyt ymmärrämme! <3 <3 <3 Juuri sen takia Teistä tuntui niin helvetin pahalle! Mutta eikö enää? Oletteko käyneet ripittäytymässä? :o! --91.152.142.43 17. huhtikuuta 2007 kello 15.03 (UTC)

Oikea peelohan Te olette. Aion jatkaa näiden paskajuttujen kirjoittelua niin kauan, kunnes olette sairastuneet mieleltänne. Eivätkä mitkään Wikipedian säännöt kykene estämään Meitä! --91.152.142.43 17. huhtikuuta 2007 kello 15.06 (UTC)

Ettekö voisi estää Sankarittaren ip-osoitteen? Meistä se tyyppi ei ole oikein asiallinen. Antaisin Teille siitä hyvästä papukaijamerkin. Pliiiiiiiiiiiis. --91.152.142.43 17. huhtikuuta 2007 kello 15.08 (UTC)

Teidän pitäisi luokitella keskustelusivunne. Hyi olkoon. On tosi ruman näköistä, kun jotkut n00bit ylläpitäjät eivät luokittele täällä keskustelusivujaan. Onhan keskustelusivukin oikea artikkeli. --91.152.142.43 17. huhtikuuta 2007 kello 15.10 (UTC)

Haluatteko kuulla suuren salaisuuden? --91.152.142.43 17. huhtikuuta 2007 kello 15.12 (UTC)

No, se suuri salaisuus on se, että Tiedemies ja TalviSAT ovat Pekka-95:n sockpuppeteja! Ja he ovat sama henkilö kuin Me. Eikö olekin kerrassaan ihmeellistä? Ilmoittakaa MikkoM:lle! --91.152.142.43 17. huhtikuuta 2007 kello 15.14 (UTC)

ML on luonnehtinut meitä täydelliseksi sekopääksi, ja hän on aivan oikeassa. LSD voi avata uusia näkulmia asioihin. --91.152.142.43 17. huhtikuuta 2007 kello 15.19 (UTC)

IRC cloak request

I am Myrtti on freenode and I would like the cloak wikipedia/Myrtti. Thanks. --Myrtti <3 6. toukokuuta 2007 kello 12.52 (UTC)

Siirto

Hei; yhdistin artikkelin Kipusokki sisällön artikkeliin Šokki, ja tein tilalle uudelleenohjauksen. Miten on ollut tapana tehdä tavallaan orvoksi jääneen keskustelusivun (Keskustelu:Kipusokki) kanssa – vai tarvitseeko tehdä mitään? --Watsamies 5. kesäkuuta 2007 kello 13.11 (UTC)

Kiitoksia

Sekoilujeni korjaamisesta. Muuten miten sait kaikki versiot palautettua noin nopeasti. Minulla ainekin "rasti per versio"- tekniikalla kului siihen paljon kauemmin ja olitkin jo paluttanut artikkelin. --MiPe (wikinät) 25. kesäkuuta 2007 kello 07.20 (UTC)

Ainakin minulla näkyi valintanappi, jolla pystyi kerralla ruksimaan kaikki ruudut :-) --Myrtti <3 25. kesäkuuta 2007 kello 07.21 (UTC)
Joo niin mullakin. Eis sitä kaikkea voi huomata . --MiPe (wikinät) 25. kesäkuuta 2007 kello 07.25 (UTC)

Kuvan epäselvät tiedot

Hei, merkitsit Kuva:Amy Diamond Nyhetsmorgon guld.jpg:n tiedot epäselviksi. Voisitko tarkentaa mitä niistä puuttuu? Jos kyse on vetoamisfunktion täyttymisestä, niin vaikka käytäntö on hieman vaihteleva, mielestäni vetoamisfunktio kyllä tämä kuvan osalta täyttyy artikkelissa. Olen yrittänyt löytää hyviä vapaita kuvia lisää tuohon artikkeliin, mutta työ on kesken ja hidasta. Tämän kohdalla ei kuitenkaan vapaa kuva ole mahdollista. --Moorvis 26. kesäkuuta 2007 kello 12.51 (UTC)

Kuvaa voidaan käyttää kuvittamassa artikkelia ohjelmasta, josta ne ovat kuvankaappauksia - ei kuvituksena artistista, joka on esiintynyt ohjelmassa. Jos kuvia käytetään kuvituksena ohjelmasta, silloinkin sitaattimallineeseen on merkittävä, mistä ohjelmasta on kyse. --Myrtti <3 26. kesäkuuta 2007 kello 14.08 (UTC)
Eihän tuollaista käytäntöä olemassakaan. Ei ainakaan Wikipedia:Tiedostojen käyttösäännöt mainitse kuin esimerkkejä hyväksyttävästä käytöstä, ja tämän kuvan käytölle on selvä asiayhteys. Kyseinen kuva havainnollistaa Diamondin kultalevyn saamista, mutta näköjään olen unohtanut päivittää tuonne mallineeseen missä artikkelissa sitä käytetään. Korjaan sen. --Moorvis 26. kesäkuuta 2007 kello 14.43 (UTC)

Request for de-adminship

I'd like to have my administratorship removed. --Myrtti <3 27. kesäkuuta 2007 kello 06.46 (UTC)

Valitettavasti ei kultaista kädenpuristusta

...mutta kultakellohan sinun kuuluu ehdottomasti saada. Siirrä itse käyttäjäsivullesi, jos haluat.

Keskustelusivu

Jos perehtyisit asiaan edes hetkeksi, niin huomaisit etten poistanut keskustelusivultani yhtään viestiä. Muutin vain ulkoasua siedettävämmäksi --bolt-master 8. heinäkuuta 2007 kello 10.34 (UTC)

Ja mikäköhän tämä sitten oli... --Myrtti <3 9. heinäkuuta 2007 kello 07.16 (UTC)
Lukisit nyt edes kommenttini ennen kuin menet tekemään hätiköityjä johtopäätöksiä. Mainitsemasi muutos oli juuri tuo aikaisemmassa kommentissani lukeva "ulkoasun muuttaminen siedettävämmäksi". En ole mikään amatööri enkä kaipaa mitään ohjeita wikipedian käyttöä varten, ja toivoisinkin ettei keskustelusivulleni täten tulla lisäämään ihan mitä tahansa shittiä. --bolt-master 9. heinäkuuta 2007 kello 12.37 (UTC)

Viitteistä

Hei. Heitit vähän ronskisti – (lähteet ees sinne päin) – noita Pekkaniska-artikkelin viitteitä, menivät pikkuisen ristiin. Korjasin, lähteet ja viitteet ovat nyt OK. Terv. --Riisipuuro 18. heinäkuuta 2007 kello 07.41 (UTC)--

Hienoa --Myrtti <3 18. heinäkuuta 2007 kello 07.47 (UTC)

Välityslautakunta

Huomautanpa tännekin, että olis tapaus setvittäväksi. --Aulis Eskola 22. huhtikuuta 2008 kello 10.25 (UTC)

Kannanottoja päätösehdotukseen kaivataan, lue viimeisimpiä sähköposteja... --Aulis Eskola 26. toukokuuta 2008 kello 11.12 (UTC)

Välityspyynnön käsittely aloitettu

Hei! Ajattelin ilmoittaa sinullekin Watin ja Klassikkomiehen välisen kiistan käsittelyyn varatut sivut:

Ejs-80 22. huhtikuuta 2008 kello 19.20 (UTC)

Välityslautakuntatyöskentely

Katso Keskustelu_Wikipediasta:Välityspyynnöt/Watin_ja_Klassikkomiehen_välinen_kiista#V.C3.A4lityspyynn.C3.B6n_k.C3.A4sittely. --Joonasl (kerro) 12. toukokuuta 2008 kello 12.42 (UTC)

Välityskäsittelyn perustelut ja todisteet

Välityskäytännön mukaisesti välityslautakunnan "tulee esittää ratkaisujensa perustelut seikkaperäisesti" asianmukaisine todisteineen. Koska näitä ei ole käyttäjäsivuani koskevan päätöksen kohdalla esitetty, olen esittänyt lautakunnalle kysymyksiä sivulla Keskustelu Wikipediasta:Välityspyynnöt/Watin ja Klassikkomiehen välinen kiista#Välityslautakunnan päätös. Pyydän, että lautakunta tutustuu näihin kysymyksiin ja vastaa niihin välityskäytännön edellyttämällä tavalla. Lähestyn lautakunnan jäseniä henkilökohtaisesti, koska pyysin lautakuntaa johtaneen Alexius Manfeltin aktivoimaan lautakunnan tässä asiassa, mutta hän ei ole pyyntööni reagoinut. --Klassikkomies 7. kesäkuuta 2008 kello 23.25 (UTC)

Tunnustus

Tunnustus Wikipedian pitämisestä puhtaana loukkaavasta taiteesta. --Klassikkomies 14. kesäkuuta 2008 kello 19.48 (UTC) (Palkinnot)


Wikimedia.fi – oma wiki yhdistystoiminnan suunnittelulle

Hei, Myrtti/Arkisto 1! Olet ilmoittanut sivulla Wikipedia:Yhdistys olevasi kiinnostunut Wikipediaan liittyvästä yhdistystoiminnasta. Yhdistyksen perustamishanke etenee, ja suunnittelu on nyt siirtynyt omaan wikiinsä osoitteessa Wikimedia.fi. Tervetuloa mukaan! :) –neurovelho 24. huhtikuuta 2009 kello 02.24 (EEST)[vastaa]

Välityspyyntö

Hei. Lienetkö huomannut uudehkoa Joonasl-Ulrika -välityspyyntöä? Sen keskustelu joka tapauksessa näyttää tyrehtyneen. Käytkö kommentoimassa otetaanko asia käsittelyyn, vai odotetaanko rauhassa sunnuntaihin, jolloin pyyntö raukeaa itsestään käytännön mukaisesti? --albval (keskustelu) 9. kesäkuuta 2009 kello 10.07 (EEST)[vastaa]

Välityspyyntö

Pyydän ystävällisimmin välityslautakunnan jäseniä ottamaan kantaa siihen, otetaanko tekemäni välityspyyntö käsittelyyn vai ei.--Joonasl (kerro) 23. kesäkuuta 2009 kello 13.33 (EEST)[vastaa]

Ylläpitäjän oikeudet

Hei, Höyhensin pyynnöstä sinulla on nyt väliaikaisesti ylläpitäjän oikeudet ainoastaan poistohistorian katselua varten. — str4nd 7. heinäkuuta 2009 kello 11.39 (EEST)[vastaa]

Ehdolle välityslautakuntaan?

Terve. Sulla näyttää olleen vähän hiljaisempi kausi kesällä Wikipediassa, mutta asetut kai sentään ehdolle välityslautakuntaan? Enkä ole nyt vailla sitä niinkään kuuluisaa "naisnäkökulmaa" vaan pitkään nettikokemukseen liittyvää asiantuntijuutta. terv. --Höyhens 2. syyskuuta 2009 kello 22.43 (EEST)[vastaa]