Stockmannin Tallinnan-tavaratalo

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tallinnan Stockmann.

Stockmannin Tallinnan-tavaratalo on Tallinnassa, Virossa sijaitseva tavaratalo. Se on Baltian suurin tavaratalo[1]lähde?, jossa myyntipinta-alaa on 14 500 m², jotka sijoittuvat viiteen kerrokseen.

Stockmann avasi ensimmäisen myymälänsä Tallinnassa vuonna 1993, mutta tavarataloksi se laajennettiin varsinaisesti vuonna 1996. Näin se on Stockmannin ensimmäinen ulkomaille avattu täysimittainen tavaratalo. Vuonna 2000 tavarataloa laajennettiin kolmella kerroksella viisikerroksiseksi ja sen yhteyteen rakennettiin 400-paikkainen paikoitushalli.

Tallinnan Stockmann sijaitsee osoitteessa Liivalaia 53.

Tavaratalon osastot ja palvelut kerroksittain[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee elintarvikeosasto Stockmann Delikatess, jossa myydään myös alkoholituotteita. Ensimmäisessä kerroksessa myydään myös kosmetiikkaa ja sukkia. Katutasossa on Annilill Lilled -hääliike.

Toisessa kerroksessa sijaitsevat miesten vaatteet ja jalkineet, nuorten vaatteiden One Way sekä matkalaukut. Toisessa kerroksessa on myös internetkahvila.

Kolmannessa kerroksessa on naistenvaateosasto, naistenjalkine- ja käsilaukkuosastot sekä lastenvaateosasto ja lastenjalkine- ja leluosastot.

Neljännessä kerroksessa myydään kodintarvikkeita, paperituotteita, elektroniikkaa, musiikkia, puhelimia ja kameroita ja urheilutuotteita. Neljännessä kerroksessa on myös Elisan liike.

Viidennessä kerroksessa mm. vaateliike Seppälä, hääliike Annilill, kauneushoitola Désireé, optikkoliike Instrumentarium, Kesklinna Apteek (Keskikaupungin apteekki), matkatoimisto Estravel, Mister Minit -suutari sekä Silja Linen, Nordean ja Danske Bankin konttorit. Ylimmässä kerroksessa on myös Fazer Amican ravintola "Fifth Floor" ja lasten leikkipaikka.

Kuvat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.