Show Me the Meaning of Being Lonely

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”Show Me The Meaning Of Being Lonely”
Backstreet Boys
Singlen ”Show Me The Meaning Of Being Lonely” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta Millennium
 Julkaistu 21. joulukuuta 1999
 Formaatti CD
 Tuottaja(t) Max Martin, Kristian Lundin
 Tyylilaji pop
 Levy-yhtiö Jive
Backstreet Boysin muut singlet
Larger Than Life
1999
”Show Me the Meaning of Being Lonely”
1999
The One
2000

"Show Me the Meaning of Being Lonely" on yhdysvaltalaisen poikabändin Backstreet Boys kolmas single albumilta Millennium. Kappale on merkittävä hitti, joka jäi toiseksi vain saman albumin kappaleelle "I Want It That Way", tullen yhdeksi poikabändin menestyksekkäimmistä kappaleista. Kappale julkaistiin 21. joulukuuta 1999 ja sen musiikkivideo vuoden 2000 alussa. Kappale nousi Britannian singlelistan sijalle #3 ja Billboard Hot 100 -listan sijalle #6. Kappale pärjäsi hyvin myös Sveitsissä, Hollannissa, Ruotsissa ja Uudessa-Seelannissa, joissa se nousi sijalle #2. Suomessa ja Norjassa kappale taas jäi sijalle #3.[1]

Kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vakio

 1. "Show Me the Meaning of Being Lonely"
 2. "I'll Be There for You"
 3. "You Wrote the Book on Love"

Remix-tuplavinyyli

 1. "Show Me The Meaning" (Soul Solution House Of Lonliness Vocal)
 2. "Show Me The Meaning" (Jason Nevins Crossover Instrumental)
 3. "Show Me The Meaning" (Soul Solution Mixshow Version)
 4. "Show Me The Meaning" (LP Versio)
 5. "Show Me The Meaning" (Jason Nevins Crossover Remix)
 6. "Show Me The Meaning" (Remix A Cappella)
 7. "Show Me The Meaning" (Soul Solution Dub Of Lonliness)
 8. "Show Me The Meaning" (Bonus Beats)

Musiikkivideo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen "Show Me The Meaning Of Being Lonely" musiikkivideon ohjasi Stuart Gosling 11. - 12. joulukuuta 1999 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Videossa seurataan jokaista yhtyeen jäsentä erikseen kunnes viimeinen kertosäe alkaa.

Video alkaa sairaalasta, jossa Brian Littrell katsoo lääkäreiden yrittävän pelastaa potilaan, jota Littrell myös esittää. A.J. McLeanin otos sijoittuu linja-autoon, jossa hän suree tytön menetystä, jonka kuvaa hän kantaa. A.J. näkee tytön bussissa, mutta katsoessa kuvajainen häipyy. Kevin Richardson katsoo asunnossaan vanhanaikaista filmiä itsestään ja isästään. Nick Carter kävelee sateessa tienvartta pitkin ja pelastaa tytön, joka on jäämässä bussin alle, jossa McLean on. Howie Dorough juo teetä vanhanaikaisessa kahvilassa kun punapukuinen tyttö juoksee häntä kohti, mutta häviää ennen kuin ehtii Doroughin luo.

Richardson saapuu tapaamaan Doroughia ja kaksikko lähtee rakennuksesta yhdessä. McLeanin linja-auto saapuu ja Littrell poistuu sairaalasta. Viisi yhtyeen jäsentä tapaavat ja alkavat kävellä katua pitkin yhdessä.

Suurin osa videosta kuvattiin värittömänä, jolloin vain tietyt punaiset elementit on värikkäät. Jokaisella bändin jäsenellä on oma lauluosa kappaleessa joko eri kohtauksissa tai juuri ennen säkeistön alkua.

Musiikkivideo on jossain määrin tummempi kuin mikään bändin aikaisempi video, ja siinä käsitellään bändin jäsenten oikeita asioita; Littrell on joutunut avosydänleikkaukseen; Richardsonin katsomassa videossa esiintyivät oikeasti hän ja hänen kuollut isänsä; tyttö jonka Dorough näki videolla oli esitti hänen siskoaan, joka kuoli vuotta aikaisemmin; bussin jonka kyydissä McLean matkustaa, määränpää on "Denniz St." ja sitä ajaa näyttelijä, joka esittää Denniz PoPia, joka kuoli vuonna 1998.

Musiikkivideon toisessa versiossa on omistuskirjoitus ennen itse videon alkua: "This video is dedicated to Denniz PoP, and to all those who have lost a loved one". (suom. "Tämä video on omistettu Denniz PoPille ja kaikille, jotka ovat menettäneet rakastamansa".

Listasijat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lista (2000) Lista-
sija
Australian ARIA singlelista 19
Itävallan singlelista 8
Belgian (Flanders) singlelista 4
Belgian (Walonia) singlelista 14
Hollanin singlelista 2
Suomen singlelista 3[2]
Saksan singlelista 3
Irlannin singlelista 5
Uuden-Seelannin RIANZ singlelista 2
Norjan singlelista 3
Ruotsin singlelista 2
Sveitsin singlelista 2
Britannian singlelista 3
U.S. Billboard Hot 100 6
U.S. Billboard Top 40 Mainstream 1
U.S. Billboard Hot Adult Contemporary Tracks 2

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]