Kevin Richardson

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kevin Richardson

Kevin Richardson on tour.jpg
Kevin esiintymässä

Syntynyt 3. lokakuuta 1971 (ikä 46)
Kotoisin Lexington, Kentucky, USA
Aktiivisena 1993-
Tyylilajit Pop
Laulukieli englanti
Ammatit muusikko, laulunkirjoittaja, malli, näyttelijä
Soittimet laulu, piano
Levy-yhtiöt Jive
MusicBrainz

Kevin Scott Richardson (s. 3. lokakuuta 1971[1] Lexington, Kentucky) on yhdysvaltalainen laulaja ja Backstreet Boysin jäsen.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nuorena Kentuckyssä Kevin oli koulunsa Estill County High Schoolin shakkikerhon jäsen ja näytteli koulun näytelmissä kuten "Bye, Bye Birdiessä". Hän oli myös koulun jalkapallojoukkueessa.

Hän työskenteli Disney Worldissä Aladdin-hahmona ja yhtenä Teini-ikäisistä mutanttininjakilpikonnista. Hän tapasi siellä tulevan vaimonsa Kristin Willitsin, joka esitti Belleä Disneyn Kaunotar ja hirviö -elokuvasta. Kevin työskenteli Disney Worldissä kunnes hän liittyi Backstreet Boys -poikabändiin vuonna 1993. Myöhemmin samana vuonna Brian Littrell, joka on Kevinin serkku, liittyi bändiin.

Vuonna 2002 Kevin esitti "Billy Flynn" -nimisen henkilön roolin Broadway-tuotannossa Chicago. Hän esitti saman roolin myös Lontoon West Endillä kuten myös Torontossa marras-joulukuussa 2006.

Kesäkuussa 2006, Kevin jätti Backstreet Boysit "siirtyäkseen elämässään seuraavaan lukuun".

Richardson näytteli Cyrusia vuonna 2009 ilmestyneessä elokuvassa Love Takes Wing. Elokuvan muissa rooleissa olivat muun muassa Haylie Duff ja Dale Midkiff.

Kevin on ollut mallina Versacelle Ashton Kutcherin kanssa ja tehnyt mallin töitä Voguelle. Hän on myös TAG Heuerin suurlähettiläs.

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Helmikuussa 2000 Kevin ja Kristin julkistivat kihlauksensa, ja heidät vihittiin neljä kuukautta myöhemmin, 17. kesäkuuta 2000. Heidän häänsä pidettiin Irvinessä, Kentuckyssä. Parilla on yksi poika, Mason, joka syntyi 3. heinäkuuta 2007.

Kevin ja Backstreet Boys -bändin jäsen Brian Littrell ovat serkuksia. Kevinin äiti, Ann Richardson (o.s. Littrell), on Brianin isän Harold Littrellin nuorempi sisar.

Kevinillä on kaksi nuorempaa veljeä, Tim ja Jerald Richardson, Jr. Hänen isällään ja veljillään on yhdistys nimeltä JWR (Jerald Wayne Richardson Sr. & Jr.) jonka nimi tulee Kevinin edellisestä yhdistyksestä, Just Within Reach.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Netter, Matt (1999). Backstreet Boys * Aaron Carter. New York: Pocket Books, 60. ISBN 0-671-03539-8. 
Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.