Sōta Higurashi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Sōta Higurashi (jap. 日暮草太, Higurashi Sōta) on hahmo manga- ja animesarja Inuyashassa.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Sōta on Kagomen pikkuveli ja kolmasluokkalainen. Hän on kateellinen Kagomelle tämän seikkailuista, mutta Kagome sanoo, että se olisi liian vaarallista Sōtalle, mikäli tämä pystyisi edes matkustamaan ajassa. Kagome voi käyttää kaivoa aikamatkaamiseen, koska omaa hengellisiä voimia, toisin kuin Sōta, joka on normaali poika. Siitä huolimatta Sōta on auttanut Kagomea opinnoissaan kertoen tälle tulevista kokeista, keräten muistiinpanoja tämän luokkalaisilta ja jopa puhuen Kagomen opettajille hänen puolestaan.

Sōta näkee Inuyashan kuin isoveljenään sekä miehisenä roolimallina ja haluaa viettää tämän kanssa aikaa Inuyashan ollessa heidän ajassaan. Sōta jopa kutsuu Inuyashaa nimellä "Inu no nii-chan" (犬の兄ちゃん, koiraveli). Alkuun Sōta oli suorastaan järkyttynyt kuullessaan Kagomen lipsahduksen siitä, miten Inuyasha ("se koirapoika") oli (Narakun kanssa toimineen Sesshōmarun kanssa tapahtuneen toisen taistelun jälkeen) halannut häntä, oltuaan peloissaan hänen takiaan, ja sen takia työnnettyään Kagomen seuraavaksi takaisin kaivon kautta omaan aikaansa, mutta myöhemmin hän alkaa myös nähdä että hänen siskonsa ja Inuyasha tuntevat selvästi toisiaan kohtaan jotain, ja että pitävät toisistaan huolta, eikä varmasti voisi kuvitellakaan siskolleen parempaa kuin Inuyasha on.

Sōta on ihastunut luokkalaiseensa tyttöön nimeltä Hitomi, muttei uskalla tunnustaa hänelle tunteitaan, jolloin Kagome ja Inuyasha joutuvat auttamaan häntä. Aluksi Kagome yrittää saada hiljalleen veljeään rohkaistuksi, mutta lopulta asian ratkaisee Sōtan "jänistelyyn" kyllästynyt Inuyasha, joka ilmoittaa ettei päästä Sōtaa kotiinsa ennen kuin on saanut tunnustettua Hitomille, ja tämä lopulta ratkaiseekin asian.lähde?

Ääninäyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.