Matias Hangasmaa

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Matias Hangasmaa (s. 4. kesäkuuta 1995) on suomalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten Huuma-viihdeohjelmasta, jossa hänen roolinaan oli esittää nuorta talkshow-isäntää Pikku-Lorea, joka haastattelee julkkiksia Pikku-Jaskan tai Pikku-Heikin kanssa.[1] Hangasmaan roolihahmo oli ohjelman varsinaisen juontajan Lorenz Backmanin minikokoinen kaksoisolento.

Hangasmaa näytteli Matti Nykäsen valmentajan veljenpoikaa Anttia Matti-elokuvassa[2] Lisäksi Hangasmaa näytteli MTV3-kanavalla Käenpesä-sarjan Petteriä, jonka sarjan päähenkilöt Jussi ja Kaisa aikoivat adoptoida.[3] Hän on ollut mukana myös sarjassa Jako kahteen.[1]

Syksyllä 2008 Hangasmaa juonsi Jackpot-perheohjelmaa MTV3:lla yhdessä Marco Bjurströmin kanssa.[4]

Muuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hangasmaa pelaa pesäpalloa, ja siirtyi Rouhuvuoren Roihusta kesällä 2015 miesten Ykköspesiksessä pelaavaan Pöytyän urheilijoihin.[5]Hangasmaa on ulkopelipaikaltaan lukkari. Vuonna 2016 Hangasmaa siirtyi pelaamaan Ykköspesistä Joensuun Mailan kakkosjoukkueeseen. Joensuun Maila tippui kauden päätteeksi sarjaporrasta alemmas. Kaudella 2017 Hangasmaa pelasi Ykköspesistä sarjanousija Jyväskylän Lohessa, joka Joensuun Mailan tavoin tippui sarjasta kauden päätteeksi.

Kaudella 2018 Hangasmaa pelaa miesten Superpesistä sarjanousija Haminan Palloilijoiden riveissä.[6]

Filmografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.