M&M’s

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli kertoo makeisesta. M&M:llä voidaan tarkoittaa myös Markkinointi & Mainonta -lehteä
M&M’s
Tuotetyyppi makeinen
Omistaja Mars Incorporated
Alkuperämaa Yhdysvallat
Perustettu 1941
Markkina-alueet maailmanlaajuinen
Kotisivu mms.com
M&M’s-makeisia.

M&M’s on suklaamakeinen, joka on kuorrutettu makeiskuorrutteella. M&M’s on Marsin tuotemerkki. Nimi M&M’s tulee samannimisen yrityksen perustajien Forrest Marsin ja Bruce Murrien sukunimien etukirjaimien mukaan. Yhtiö perustettiin 1940-luvun alussa, ja ensimmäisenä markkinana oli Yhdysvaltain puolustusministeriö.

M&M’s on sisältänyt historiansa aikana paljon erilaisia täytteitä, kuten toffeeta, maitosuklaata, maapähkinävoita, valkosuklaata ja tummaa suklaata. Makeisten väreinä ovat olleet ruskea, keltainen, oranssi, punainen, vihreä, turkoosi, vaaleanpunainen, purppura, kellanruskea, sininen ja violetti. Osa väreistä on poistunut markkinoilta.

M&M’s Suomessa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

M&M’s-makeiset tulivat Suomen markkinoille tammikuussa 2009, kun Mars Finland lanseerasi tuotteen. Saatavilla olevia makuja ovat maitosuklaa, maapähkinä, tumma suklaa sekä vohveli. M&M’s-makeisia oli voinut myös ostaa lentokentiltä ja laivoilta jo vuosia ennen niiden varsinaista tulemista Suomen markkinoille.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä ruokaan, juomiin, ravintoon tai ruoanlaittoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.