Luettelo talviolympialaisten 2010 tapahtumista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luetteloon talviolympialaisten 2010 tapahtumista on lueteltu kaikki kilpailut, jotka käytiin Vancouverin talviolympialaisissa. Lajit ovat kronologisessa eli aikajärjestyksessä. Lihavoiduissa lajeissa jaettiin mitaleita. Listan viereen on sijoitettu taulukko, jossa on kaikki kyseisen päivän mitalistit.

Kalenteri[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

OC Avajaiset Kilpailut 1 Loppukilpailut EG Näytös CC Päättäjäiset
Helmikuu 12
Pe
13
La
14
Su
15
Ma
16
Ti
17
Ke
18
To
19
Pe
20
La
21
Su
22
Ma
23
Ti
24
Ke
25
To
26
Pe
27
La
28
Su
Juhlallisuudet OC CC
Alppihiihto 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 10
Ampumahiihto 1 1 2 2 2 1 1 10
Rattikelkkailu 1 1 1 3
Maastohiihto 2 2 1 1 2 1 1 1 1 12
Curling 1 1 2
Taitoluistelu 1 1 1 1 EG 4
Freestylehiihto 1 1 1 1 1 1 6
Jääkiekko 1 1 2
Ohjaskelkkailu 1 1 1 3
Pohjoismaiset hiihtolajit 1 1 1 3
Kaukalopikaluistelu 1 1 2 1 3 8
Skeleton 2 2
Mäkihyppy 1 1 1 3
Lumilautailu 1 1 1 1 1 1 6
Pikaluistelu 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 2 12
Loppukilpailuja yhteensä 5 5 6 5 7 6 4 6 6 4 5 5 6 7 7 2 86
Helmikuu 12
Pe
13
La
14
Su
15
Ma
16
Ti
17
Ke
18
To
19
Pe
20
La
21
Su
22
Ma
23
Ti
24
Ke
25
To
26
Pe
27
La
28
Su


12. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Päivä 1: 13. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Mäkihyppy: normaalimäen 1. kierros
  • Mäkihyppy: normaalimäen 2. kierros
  • Alppihiihto: miesten syöksylasku
    • Siirretty, radan heikko kunto esti kisan pitämisen turvallisesti.
      Kilpailu kisataan 15. helmikuuta.[4]
  • Jääkiekko: naisten lohko A, ottelu Ruotsi RuotsiSveitsi Sveitsi (3–0)
  • Pikaluistelu: miesten 5 000 metriä
  • Ampumahiihto: naisten 7,5 kilometrin sprintti
  • Freestylehiihto: naisten kumparelaskun karsinnat
  • Jääkiekko: naisten lohko A, ottelu Kanada KanadaSlovakia Slovakia
  • Ohjaskelkkailu: miesten yksinkelkkailun 1. kierros
  • Kaukalopikaluistelu: miesten 1 500 metrin alkuerät
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 500 metrin alkuerät
  • Kaukalopikaluistelu: miesten 1 500 metrin välierät
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 3 000 metrin viestin välierät
  • Ohjaskelkkailu: miesten yksinkelkkailun 2. kierros
  • Kaukalopikaluistelu: miesten 1 500 metrin finaali
  • Freestylehiihto: naisten kumparelaskun finaali

Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
Mäkihyppy Sveitsi Ammann Puola Małysz Itävalta Schlierenzauer [5]
Alppihiihto siirretty
Pikaluistelu Alankomaat Kramer (OR) Etelä-Korea Seung-Hyun Venäjä Skobrev [6]
Ampumahiihto Slovakia Kuzmina Saksa Neuner Ranska Dorin [7]
Kaukalopikaluistelu Etelä-Korea Lee Yhdysvallat Ohno Yhdysvallat Celski [8]
Freestylehiihto Yhdysvallat Kearney Kanada Heil Yhdysvallat Bahrke [9]

Päivä 2: 14. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Alppihiihto: naisten alppiyhdistetyn syöksylasku
  • Yhdistetty: normaalimäen kilpailu
  • Ampumahiihto: miesten 10 kilometrin sprintti
  • Jääkiekko: naisten lohko B, ottelu Yhdysvallat YhdysvallatFlag of the People's Republic of China.svg Kiina
  • Alppihiihto: naisten alppiyhdistetyn pujottelu
  • Ohjaskelkkailu: miesten yksinkelkkailun 3. kierros
  • Pikaluistelu: naisten 3 000 metriä
  • Yhdistetty: 10 kilometrin hiihto
  • Freestylehiihto: miesten kumparelaskun karsinta
  • Ohjaskelkkailu: miesten yksinkelkkailun 4. kierros
  • Taitoluistelu: pariluistelun lyhytohjelma
  • Jääkiekko: naisten lohko B, ottelu Flag of Finland.svg SuomiVenäjä Venäjä
  • Freestylehiihto: miesten kumparelaskun finaali

Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
Ampumahiihto Ranska Jay Norja Svendsen Kroatia Fak [10]
Alppihiihto Siirretty
Pikaluistelu Tšekki Sáblíková Saksa Beckert Kanada Groves [11]
Yhdistetty Ranska Lamy Chappuis Yhdysvallat Spillane Italia Pittin [12]
Ohjaskelkkailu Saksa Loch Saksa Möller Italia Zöggeler [13]
Freestylehiihto Kanada Bilodeau Australia Begg-Smith Yhdysvallat Wilson [14]

Päivä 3: 15. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Maastohiihto: naisten 10 kilometrin vapaa
  • Lumilautailu: miesten crossin karsinta
  • Maastohiihto: miesten 15 kilometrin vapaa
  • Alppihiihto: miesten syöksylasku
  • Lumilautailu: miesten crossin 1/8 erät
  • Lumilautailu: miesten crossin puolivälierät
  • Jääkiekko: naisten lohko A, ottelu Sveitsi SveitsiKanada Kanada
  • Lumilautailu: miesten crossin välierät
  • Lumilautailu: miesten crossin finaali
  • Pikaluistelu: miesten 500 metrin 1. kierros
  • Taitoluistelu: pariluistelun vapaaohjelma
  • Ohjaskelkkailu: naisten yksinkelkkailun 1. kierros
  • Pikaluistelu: miesten 500 metrin 2. kierros
  • Ohjaskelkkailu: naisten yksinkelkkailun 2. kierros
  • Jääkiekko: naisten lohko A, ottelu Ruotsi RuotsiSlovakia Slovakia

Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
N Maastohiihto Ruotsi Kalla Viro Šmigun-Vähi Norja Bjørgen [15]
M Maastohiihto Sveitsi Cologna Italia Piller Cottrer Tšekki Bauer [16]
Alppihiihto Sveitsi Défago Norja Svindal Yhdysvallat Miller [17]
Lumilautailu Yhdysvallat Wescott Kanada Robertson Ranska Ramoin [18]
Taitoluistelu Kiina Shen/Zhao Kiina Qing/Tong Saksa Savchenko/Szolkowy [19]
Pikaluistelu Etelä-Korea Mo Japani Nagashima Japani Katō [20]

Päivä 4: 16. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Curling: miesten 1. kierros, ottelut:
  • Alppihiihto: miesten alppiyhdistetyn syöksy
  • Lumilautailu: naisten crossin karsinnat
  • Ampumahiihto: naisten 10 kilometrin takaa-ajo
  • Jääkiekko: miesten lohkoa A, ottelu Flag of the United States.svg YhdysvallatFlag of Switzerland.svg Sveitsi
  • Lumilautailu: naisten crossin puolivälierät
  • Lumilautailu: naisten crossin välierät
  • Lumilautailu: naisten crossin finaali
  • Ampumahiihto: miesten 12,5 kilometrin takaa-ajo
  • Ohjaskelkkailu: naisten yksinkelkkailun 3. kierros
  • Pikaluistelu: naisten 500 metrin 1. kierros
  • Alppihiihto: miesten alppiyhdistetyn pujottelu
  • Curling: naisten 1. kierros, ottelut:
  • Jääkiekko: naisten lohko B, ottelu Venäjä VenäjäYhdysvallat Yhdysvallat
  • Ohjaskelkkailu: naisten yksinkelkkailun 4. kierros
  • Pikaluistelu: naisten 500 metrin 2. kierros
  • Taitoluistelu: miesten lyhytohjelma
  • Jääkiekko: misten lohko A, ottelu Flag of Canada.svg KanadaFlag of Norway.svg Norja
  • Curling: miesten 2. kierros, ottelut:
  • Jääkiekko: naisten lohko B, ottelu Flag of Finland.svg SuomiFlag of the People's Republic of China.svg Kiina
  • Jääkiekko: miesten lohko B, ottelu Flag of Russia.svg VenäjäFlag of Latvia.svg Latvia

Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
N Ampumahiihto Saksa Neuner Slovakia Kuzmina Ranska Brunet [21]
Lumilautailu Kanada Ricker Ranska Anthonioz Sveitsi Nobs [22]
M Ampumahiihto Ruotsi Ferry Itävalta Sumann Ranska Jay [23]
Alppihiihto siirretty
Ohjaskelkkailu Saksa Hüfner Itävalta Reithmayer Saksa Geisenberger [24]
Pikaluistelu Etelä-Korea Lee Saksa Wolf Kiina Wang [25]

Päivä 5: 17. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Curling: naisten 2. kierros, ottelut:
  • Maastohiihto: naisten perinteisen sprintti, karsinnat
  • Maastohiihto: miesten perinteisen sprintti, karsinnat
  • Alppihiihto: naisten syöksy
  • Jääkiekko: miesten lohko C, ottelu Suomen lippu SuomiFlag of Belarus.svg Valko-Venäjä
  • Maastohiihto: naisten perinteisen sprintti, puolivälierät
  • Maastohiihto: miesten perinteisen sprintti, puolivälierät
  • Lumilautailu: miesten lumikourun karsinnat
  • Maastohiihto: naisten perinteisen sprintti, välierät
  • Maastohiihto: miesten perinteisen sprintti, välierät
  • Maastohiihto: naisten perinteisen sprintti, finaali
  • Maastohiihto: miesten perinteisen sprintti, finaali
  • Curling: miesten 3. kierros, ottelut:
  • Jääkiekko: naisten lohko A, ottelu Kanada KanadaRuotsi Ruotsi
  • Pikaluistelu: miesten 1 000 metriä
  • Jääkiekko: miesten lohko C, ottelu Flag of Sweden.svg RuotsiFlag of Germany.svg Saksa
  • Ohjaskelkkailu: parikilpailu, 1. kierros
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 500 metrin puolivälierät
  • Lumilautailu: miesten lumikourun välierät
  • Kaukalopikaluistelu: miesten 1 000 metrin alkuerät
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 500 metrin välierät
  • Ohjaskelkkailu: parikilpailu, 2. kierros
  • Kaukalopikaluistelu: miesten 5 000 metrin viestin välierät
  • Curling: naisten 3. kierros, ottelut:
  • Jääkiekko: naisten lohko A, ottelu Slovakia SlovakiaSveitsi Sveitsi
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 500 metrin finaalit
  • Lumilautailu: miesten lumikourun finaalit
  • Jääkiekko: miesten lohko B, ottelu Tšekin lippu TšekkiFlag of Slovakia.svg Slovakia

Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
Alppihiihto Yhdysvallat Vonn Yhdysvallat Mancuso Itävalta Görgl [26]
N Maastohiihto Norja Bjørgen Puola Kowalczyk Slovenia Majdič [27]
M Maastohiihto Venäjä Krjukov Venäjä Panžinski Norja Northug [28]
Pikaluistelu Yhdysvallat Davis Etelä-Korea Mo Yhdysvallat Hedrick [29]
Ohjaskelkkailu Itävalta A. Linger/W. Linger Latvia A. Šics/J. Šics Saksa Leitner/Resch [30]
Kaukalopikaluistelu Kiina Wang Kanada St-Gelais Italia Fontana [31]
Lumilautailu Yhdysvallat White Suomi Piiroinen Yhdysvallat Lago [32]

Päivä 6: 18. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
N Ampumahiihto Norja Berger Kazakstan Hrustaljova Valko-Venäjä Damratšova [33]
M Ampumahiihto Norja Svendsen Valko-Venäjä Novikov
Norja Bjørndalen
ei jaettu [34]
Alppihiihto Saksa Riesch Yhdysvallat Mancuso Ruotsi Pärson [35]
Pikaluistelu Kanada Nesbitt Alankomaat Gerritsen Alankomaat Van Riessen [36]
Taitoluistelu Yhdysvallat Lysacek Venäjä Plušenko Japani Takahashi [37]
Lumilautailu Australia Bright Yhdysvallat Teter Yhdysvallat Clark [38]

Päivä 7: 19. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
Alppihiihto Norja Svindal Yhdysvallat Miller Yhdysvallat Weibrecht [39]
Maastohiihto Norja Bjørgen Ruotsi Haag Puola Kowalczyk [40]
N Skeleton Yhdistynyt kuningaskunta Williams Saksa Szymkowiak Saksa Huber [41]
M Skeleton Kanada Montgomery Latvia Dukurs Venäjä Tretjakov [42]

Päivä 8: 20. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Curling: miesten 7. kierros, ottelut:
  • Alppihiihto: naisten super-G
  • Freestylehiihto: naisten hyppyjen karsinta
  • Mäkihyppy: suurmäen 1. kierros
  • Jääkiekko: miesten lohko A, ottelu Flag of Norway.svg NorjaFlag of Switzerland.svg Sveitsi
  • Mäkihyppy: suurmäen 2. kierros
  • Maastohiihto: miesten 30 kilometrin yhdistelmäkilpailu
  • Curling: naisten 7. kierros, ottelut:
  • Jääkiekko: naisten sijoitusottelu, sijat 5–8, ottelu Sveitsi Sveitsi – 4B
  • Pikaluistelu: miesten 1 500 metriä
  • Jääkiekko: miesten lohko B, ottelu Flag of Latvia.svg LatviaFlag of Slovakia.svg Slovakia
  • Rattikelkkailu: kaksikkojen 1. kierros
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 1 500 metrin alkuerät
  • Kaukalopikaluistelu: miesten 1 000 metrin puolivälierät
  • Rattikelkkailu: kaksikkojen 2. kierros
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 1 500 metrin välierät
  • Curling: miesten 8. kierros, ottelut:
  • Jääkiekko: naisten sijoitusottelu, sijat 5–8, ottelu 3B – Slovakia Slovakia
  • Kaukalopikaluistelu: miesten 1 000 metrin välierät
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 1 500 metrin finaalit
  • Kaukalopikaluistelu: miesten 1 000 metrin finaalit
  • Jääkiekko: miesten lohko C, ottelu Flag of Germany.svg SaksaFlag of Belarus.svg Valko-Venäjä

Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
Alppihiihto Itävalta Fischbacher Slovenia Maze Yhdysvallat Vonn [43]
Mäkihyppy Sveitsi Ammann Puola Małysz Itävalta Schlierenzauer [44]
Maastohiihto Ruotsi Hellner Saksa Angerer Ruotsi Olsson [45]
Pikaluistelu Alankomaat Tuitert Yhdysvallat Davis Norja Bøkko [46]
N Kaukalopikaluistelu Kiina Zhou Etelä-Korea Lee Etelä-Korea Park [47]
M Kaukalopikaluistelu Etelä-Korea Lee Etelä-Korea Lee Yhdysvallat Ohno [48]

Päivä 9: 21. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Curling: naisten 8. kierros, ottelut:
  • Freestylehiihto: miesten skicrossin karsinta
  • Alppihiihto: miesten alppiyhdistetyn syöksylasku
  • Ampumahiihto: miesten 15 kilometrin yhteislähtökilpailu
  • Jääkiekko: miesten lohko B, ottelu Flag of Russia.svg VenäjäTšekin lippu Tšekki
  • Alppihiihto: miesten alppiyhdistetyn pujottelu
  • Freestylehiihto: miesten skicrossin 1/8 finaalit
  • Freestylehiihto: miesten skicrossin puolivälierät
  • Ampumahiihto: naisten 12,5 kilometrin yhteislähtökilpailu
  • Freestylehiihto: miesten skicrossin välierät
  • Freestylehiihto: miesten skicrossin finaalit
  • Curling: miesten 9. kierros, ottelut:
  • Pikaluistelu: naisten 1 500 metriä
  • Rattikelkkailu: kaksikkojen 3. kierros
  • Taitoluistelu: jäätanssin rytmitanssi
  • Jääkiekko: miesten lohko A, ottelu Flag of Canada.svg KanadaFlag of the United States.svg Yhdysvallat
  • Rattikelkkailu: kaksikkojen 4. kierros
  • Curling: naisten 9. kierros, ottelut:
  • Jääkiekko: miesten lohko C, ottelu Flag of Sweden.svg RuotsiSuomen lippu Suomi

Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
M Ampumahiihto Venäjä Ustjugov Ranska Fourcade Slovakia Hurajt [49]
Alppihiihto Yhdysvallat Miller Kroatia Kostelić Sveitsi Zurbriggen [50]
N Ampumahiihto Saksa Neuner Venäjä Zaitseva Saksa Hauswald
Freestylehiihto Sveitsi Schmid Itävalta Matt Norja Groenvold
Pikaluistelu Alankomaat Wüst Kanada Groves Tšekki Sáblíková [51]
Rattikelkkailu Saksa Lange/Kuske Saksa Florschuetz/Adjei Venäjä Zubkov/Voevoda [52]

Päivä 10: 22. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
Mäkihyppy Itävalta Loitzl,
Kofler,
Morgenstern, Schlierenzauer
Saksa Neumayer,
Wank,
Schmitt, Uhrmann
Norja Bardal,
Hilde,
Evensen, Jacobsen
[53]
N Maastohiihto Saksa Sachenbacher-Stehle,
Nystad
Ruotsi Kalla, Haag Venäjä Hazova, Korosteljova [54]
M Maastohiihto Norja Pettersen, Northug Saksa Tscharnke, Teichmann Venäjä Morilov, Petuhov [55]
Taitoluistelu Kanada Virtue, Moir Yhdysvallat Davis, White Venäjä Domnina, Shabalin [56]

Päivä 11: 23. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Curling: naisten 11. kierros, ottelut:
  • Alppihiihto: miesten suurpujottelun 1. kierros
  • Freestylehiihto: naisten skicrossin karsinta
  • Yhdistetty: joukkuekilpailun mäkiosuus (suurmäki)
  • Pikaluistelu: miesten 10 000 metriä
  • Ampumahiihto: naisten 4×6 kilometrin viesti
  • Jääkiekko: miesten neljännesvälierät, ottelu Flag of Switzerland.svg SveitsiFlag of Belarus.svg Valko-Venäjä
  • Alppihiihto: miesten suurpujottelun 2. kierros
  • Alppihiihto: miesten suurpujottelun 1. kierros
  • Freestylehiihto: naisten skicrossin 1/8 finaali
  • Freestylehiihto: naisten skicrossin puolivälierät
  • Freestylehiihto: naisten skicrossin välierät
  • Curling: miesten 12. kierros, ottelut:
  • Yhdistetty: joukkuekilpailun hiihtoosuus (4×5 kilometriä)
  • Freestylehiihto: naisten skicrossin finaali
  • Taitoluistelu: naisten lyhytohjelma
  • Jääkiekko: miesten neljännesvälierät, ottelu Flag of Canada.svg KanadaFlag of Germany.svg Saksa
  • Rattikelkkailu: naisten kaksikon 1. lasku
  • Rattikelkkailu: naisten kaksikon 2. lasku
  • Curling: naisten 12. kierros, ottelut:
  • Jääkiekko: miesten neljännesvälierät, ottelu Tšekin lippu TšekkiFlag of Latvia.svg Latvia
  • Jääkiekko: miesten neljännesvälierät, ottelu Flag of Slovakia.svg SlovakiaFlag of Norway.svg Norja

Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
Pikaluistelu Etelä-Korea Seung-Hoon Venäjä Skobrev Alankomaat de Jong [57]
Ampumahiihto Venäjä Sleptsova,
Bogali-Titovets,
Medvedtseva, Zaitseva
Ranska Brunet,
Becaert,
Dorin, Bailly
Saksa Wilhelm,
Hauswald,
Beck, Henkel
[58]
Alppihiihto Sveitsi Janka Norja Jansrud Norja Svindal [59]
Yhdistetty Itävalta Gruber,
Kreiner,
Gottwald, Stecher
Yhdysvallat Camerota,
Lodwick,
Spillane, Demong
Saksa Rydzek,
Edelmann,
Frenzel, Kircheisen
[60]
Freestylehiihto Kanada McIvor Norja Berntsen Ranska Josserand [61]

Päivä 12: 24. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Alppihiihto: naisten suurpujottelun 1. kierros
  • Maastohiihto: miesten sekaviesti (4×10 kilometriä)
  • Jääkiekko: miesten välieräottelu Flag of the United States.svg YhdysvallatFlag of Switzerland.svg Sveitsi
  • Pikaluistelu: naisten 5 000 metriä
  • Alppihiihto: naisten suurpujottelun 2. kierros
    • Siirretty seuraavalle kisapäivälle.
  • Curling: miesten uusintaottelu  Ruotsi Iso-Britannia
  • Jääkiekko: miesten välieräottelu Flag of Russia.svg VenäjäFlag of Canada.svg Kanada
  • Rattikelkkailu: naisten kaksikon 3. lasku
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 1 000 metrin karsinnat
  • Kaukalopikaluistelu: miesten 500 metrin karsinnat
  • Rattikelkkailu: naisten kaksikon 4. lasku
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 3 000 metrin viestin finaali
  • Jääkiekko: miesten välieräottelu Suomen lippu SuomiTšekin lippu Tšekki
  • Freestylehiihto: naisten hyppyjen finaali
  • Jääkiekko: miesten välieräottelu Flag of Sweden.svg RuotsiFlag of Slovakia.svg Slovakia

Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
Maastohiihto Ruotsi Rickardsson,
Olsson,
Södergren, Hellner
Norja Johnsrud Sundby,
Hjelmeset,
Berger, Northug
Tšekki Jakš,
Bauer,
Magál, Koukal
[62]
Pikaluistelu Tšekki Sáblíková Saksa Beckert Kanada Hughes [63]
Alppihiihto Siirretty
Rattikelkkailu Kanada Humphries/Moyse Kanada Upperton /Brown Yhdysvallat Pac/Meyers [64]
Kaukalopikaluistelu Kiina Linlin,
Meng,
Hui, Yang
Kanada Gregg,
Roberge,
St-Gelais, Vicent
Yhdysvallat Baver,
Dudek,
Gehring, Reutter
[65]
Freestylehiihto Australia Lassila Kiina Nina Kiina Xinxin [66]

Päivä 13: 25. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Curling: naisten välierät:
  • Alppihiihto: naisten suurpujottelun 2. kierros
  • Yhdistetty: suurmäki
  • Maastohiihto: naisten sekaviesti (4×5 kilometriä)
  • Jääkiekko: naisten pronssiottelu Flag of Finland.svg SuomiRuotsi Ruotsi
  • Yhdistetty: 10 kilometrin hiihto
  • Curling: miesten välierät:
  • Jääkiekko: naisten loppuottelu Kanada KanadaYhdysvallat Yhdysvallat
  • Taitoluistelu: naisten vapaaohjelma
  • Freestylehiihto: miesten hyppyjen finaali

Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
Alppihiihto Saksa Rebensburg Slovenia Maze Itävalta Görgl [67]
Maastohiihto Norja Skofterud,
Johaug,
Steira, Bjørgen
Saksa Zeller,
Sachenbacher-Stehle,
Gössner, Nystad
Suomi Muranen,
Kuitunen,
Roponen, Saarinen
[68]
Jääkiekko Kanada Kanada Yhdysvallat Yhdysvallat Flag of Finland.svg Suomi
Yhdistetty Yhdysvallat Demong Yhdysvallat Spillane Itävalta Gruber [69]
Taitoluistelu ? ? ? [70]
Freestylehiihto ? ? ? [71]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Schlierenzauer sets hill record nbcolympics.com. 12.2.2010. NBC Universal. Viitattu 14.2.2010. (englanniksi)
  2. Vancouverin kelkkailuturma vaati urheilijan hengen yle.fi. 12.2.2010. Yleisradio. Viitattu 12.2.2010.
  3. Törmänen: Ollin hylkäys oli selvä tapaus yle.fi. 13.2.2010. YLEISRADIO Oy. Viitattu 13.2.2010.
  4. Miesten syöksylaskua joudutaan lykkäämään yle.fi. 13.2.2010. YLEISRADIO Oy. Viitattu 13.2.2010.
  5. NH Individual - Final Round: Schedule and Result vancouver2010.com. 13.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 13.2.2010. (englanniksi)
  6. Men's 5000 m - 5000 m: Schedule and Result vancouver2010.com. 13.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 13.2.2010. (englanniksi)
  7. Women's 7.5 km Sprint - Sprint: Schedule and Result vancouver2010.com. 13.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 13.2.2010. (englanniksi)
  8. Men's 1500 m - Finals: Schedule and Results vancouver2010.com. 13.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 14.2.2010. (englanniksi)
  9. Ladies' Moguls - Finals: Schedule and Results vancouver2010.com. 13.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 14.2.2010. (englanniksi)
  10. Men's 10 km Sprint - Sprint: Schedule and Result vancouver2010.com. 14.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 14.2.2010. (englanniksi)
  11. Ladie's 3000 m - 3000m: Schedule and Result vancouver2010.com. 14.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 14.2.2010. (englanniksi)
  12. Individual NH/10 km CC - 10 km Cross Country: Schedule and Result vancouver2010.com. 14.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 14.2.2010. (englanniksi)
  13. Men's Singles - Run 4: Schedule and Result vancouver2010.com. 14.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 15.2.2010. (englanniksi)
  14. Men's Moguls - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 14.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 15.2.2010. (englanniksi)
  15. Ladies' 10 km Free - Individual: Schedule and Result vancouver2010.com. 15.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 16.2.2010. (englanniksi)
  16. Men's 15 km Free - Individual: Schedule and Result vancouver2010.com. 15.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 16.2.2010. (englanniksi)
  17. Men's Downhill - Downhill: Schedule and Result vancouver2010.com. 15.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 16.2.2010. (englanniksi)
  18. Men's Snowboard Cross - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 15.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 16.2.2010. (englanniksi)
  19. Pairs - Free Skating: Schedule and Result vancouver2010.com. 15.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 16.2.2010. (englanniksi)
  20. Men's 500 m - Race 2: Schedule and Result vancouver2010.com. 15.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 16.2.2010. (englanniksi)
  21. Ladies' Snowboard Cross - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 16.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 17.2.2010. (englanniksi)
  22. Women's 10 km Pursuit - Pursuit: Schedule and Result vancouver2010.com. 16.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 17.2.2010. (englanniksi)
  23. Men's 12,5 km Pursuit - Pursuit: Schedule and Result vancouver2010.com. 16.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 17.2.2010. (englanniksi)
  24. Women's Singles - Run 4: Schedule and Result vancouver2010.com. 16.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 17.2.2010. (englanniksi)
  25. Ladies' 500 m - Race 2: Schedule and Result vancouver2010.com. 16.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 17.2.2010. (englanniksi)
  26. Ladies' Downhill - Downhill: Schedule and Result vancouver2010.com. 17.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 18.2.2010. (englanniksi)
  27. Ladies' Individual Spring Classic - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 17.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 18.2.2010. (englanniksi)
  28. Men's Individual Spring Classic - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 17.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 18.2.2010. (englanniksi)
  29. Men's 1000 m - 1000m: Schedule and Result vancouver2010.com. 17.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 18.2.2010. (englanniksi)
  30. Doubles' - Run 2: Schedule and Result vancouver2010.com. 17.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 18.2.2010. (englanniksi)
  31. Ladies' 500 m - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 17.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 18.2.2010. (englanniksi)
  32. Men's Halfpipe - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 17.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 18.2.2010. (englanniksi)
  33. Women's 15 km Individual - Individual: Schedule and Result vancouver2010.com. 18.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  34. Men's 20 km Individual - Individual: Schedule and Result vancouver2010.com. 18.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  35. Ladies' Super Combined - Slalom: Schedule and Result vancouver2010.com. 18.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  36. Ladies' 1000 m - 1000m: Schedule and Result vancouver2010.com. 18.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  37. Men - Free Skating: Schedule and Result vancouver2010.com. 18.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  38. Ladies' Halfpipe - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 18.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  39. Men's Super-G . Super-G: Schedule and Result vancouver2010.com. 19.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  40. Laides' 15 km Pursuit (7,5 Classic+7,5 Free) - Pursuit : Schedule and Result vancouver2010.com. 19.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  41. Women's - Heat 4: Schedule and Result vancouver2010.com. 20.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  42. Men's - Heat 4: Schedule and Result vancouver2010.com. 20.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  43. Ladies Super-G - Super-G: Schedule and Result vancouver2010.com. 20.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 21.2.2010. (englanniksi)
  44. LH Individual - Final Round: Schedule and Result vancouver2010.com. 20.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 21.2.2010. (englanniksi)
  45. Men's 30 km Pursuit (15 Classic+15 Free) - Pursuit: Schedule and Result vancouver2010.com. 20.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 21.2.2010. (englanniksi)
  46. Men's 1500 m - 1500m: Schedule and Result vancouver2010.com. 20.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 21.2.2010. (englanniksi)
  47. Ladies' 1500m - Finals : Schedule and Result vancouver2010.com. 20.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 21.2.2010. (englanniksi)
  48. Men's 1000 m - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 20.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 21.2.2010. (englanniksi)
  49. Men's 15 km Mass Start - Mass Start: Schedule and Result vancouver2010.com. 21.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 21.2.2010. (englanniksi)
  50. Men's Super Combined - Slalom: Schedule and Result vancouver2010.com. 21.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 21.2.2010. (englanniksi)
  51. Ladies' 1500 m - 1500m: Schedule and Result vancouver2010.com. 21.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 22.2.2010. (englanniksi)
  52. Two-Man - Heat 4: Schedule and Result vancouver2010.com. 21.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 22.2.2010. (englanniksi)
  53. Team - Final Round: Schedule and Result vancouver2010.com. 22.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 22.2.2010. (englanniksi)
  54. Ladies' Team Sprint Free - Finalis: Schedule and Result vancouver2010.com. 22.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 22.2.2010. (englanniksi)
  55. Men's Team Sprint Free - Finalis: Schedule and Result vancouver2010.com. 22.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 22.2.2010. (englanniksi)
  56. Ice Dance - Free Dance: Schedule and Result vancouver2010.com. 22.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 22.2.2010. (englanniksi)
  57. Men's 10000 m - 10000m: Schedule and Result vancouver2010.com. 23.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 24.2.2010. (englanniksi)
  58. Women's 4x6 km Relay - Relay: Schedule and Result vancouver2010.com. 23.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 24.2.2010. (englanniksi)
  59. Men's Giant Slalom – Run 2: Schedule and Result vancouver2010.com. 23.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 24.2.2010. (englanniksi)
  60. Team/4x5 km CC - 4x5 km Relay: Schedule and Result vancouver2010.com. 23.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 24.2.2010. (englanniksi)
  61. Ladies' Ski Cross - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 23.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 24.2.2010. (englanniksi)
  62. Men's 4x10 km Relay Classic/Free - Relay: Schedule and Result vancouver2010.com. 24.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 24.2.2010. (englanniksi)
  63. Ladies' 5000 m - 5000m: Schedule and Result vancouver2010.com. 24.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 24.2.2010. (englanniksi)
  64. Women's - Heat 4: Schedule and Result vancouver2010.com. 24.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 25.2.2010. (englanniksi)
  65. Ladies' 3000 m Relay - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 24.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 25.2.2010. (englanniksi)
  66. Ladies' Aerials - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 24.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 25.2.2010. (englanniksi)
  67. Ladies' Giant Slalom - Run 2: Schedule and Result vancouver2010.com. 25.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 25.2.2010. (englanniksi)
  68. Ladies' 4x5 km Relay Classic/Free - Relay: Schedule and Result vancouver2010.com. 25.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 25.2.2010. (englanniksi)
  69. Individual LH/10 km CC - 10 km Cross Country: Schedule and Result vancouver2010.com. 25.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 25.2.2010. (englanniksi)
  70. ladies - Free Skating: Schedule and Result vancouver2010.com. 25.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 25.2.2010. (englanniksi)
  71. Men's Aerials - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 25.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 25.2.2010. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]