Luettelo Kauhajoen Karhun tilastoista ja ennätyksistä Korisliigassa

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kauhajoen Karhu on suomalainen urheiluseura, jonka koripallon miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2019–2020 12. kauttaan Korisliigassa. Tämä on luettelo Karhussa pelanneiden koripalloilijoiden seuraennätyksistä sekä joukkueen tilastoista Korisliigassa.

"Henkilökohtaiset ennätykset" -osio luettelee Karhun kaikkien aikojen tilastoykköset yleisimmissä tilastoitavissa kategorioissa. Lisäksi osiossa on listattu yksittäisten kausien sekä otteluiden tilastoennätykset. Joukkue-ennätyksiin on kirjattu Karhun joukkueena saavuttamat matalimmat ja korkeimmat tilastotulokset sekä yksittäisiltä kausilta että yksittäisistä otteluista. "Runkosarjatilastot" -osiossa on esitetty voittoprosentit sekä pistekeskiarvot Karhun runkosarjaotteluista vastustajan mukaan jaoteltuina.

Käytetyt lyhenteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 OTT  Pelatut ottelut  MIN  Pelatut minuutit  PTS  Tehdyt pisteet
 LEV  Levypallot  HL  Hyökkäyslevypallot  PL  Puolustuslevypallot
 S  Syötöt  R  Riistot  T  Torjunnat
 M  Menetykset  TEH  Tehokkuuslukema  V-T  Joukkueen voitot ja tappiot
 2PO  Onnistuneet kahden pisteen heitot  2P%  Kahden pisteen heittojen onnistumisprosentti  3PO  Onnistuneet kolmen pisteen heitot
 3P%  Kolmen pisteen heittojen onnistumisprosentti  1PO  Onnistuneet vapaaheitot  1P%  Vapaaheittojen onnistumisprosentti

Runkosarjaennätykset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Henkilökohtaiset ennätykset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kaikkien aikojen seuratilastot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Päivitetty kauden 2015–2016 jälkeen
Kategoria Pelaaja Kaudet Karhussa Lukumäärä
OTT Suomi Aleksi Huuskonen 2009–2012
2013–2015
189
MIN Suomi Eldar Skamo 2009–2013 4034:43
PTS Suomi Eldar Skamo 2009–2013 1433
LEV Yhdysvallat Jeremiah Wood 2009–2011 907
HL Yhdysvallat Jeremiah Wood 2009–2011 292
PL Yhdysvallat Jeremiah Wood 2009–2011 615
S Bosnia ja Hertsegovina Bojan Sarcevic 2013–2016 523
R Bosnia ja Hertsegovina Bojan Sarcevic 2013–2016 194
T Yhdysvallat Kelly Beidler 2011–2012 75
M Suomi Eldar Skamo 2009–2013 389
2PO Yhdysvallat Jeremiah Wood 2009–2011 564
2P%[A 1] Yhdysvallat Jeremiah Wood 2009–2011 66,0%
3PO Suomi Jussi Eskola 2011–2014 210
3P%[A 2] Yhdysvallat Clevin Hannah 2011–2012 47,7%
1PO Yhdysvallat Darryl Hudson 2007–2008
2009–2010
236
1P%[A 3] Yhdysvallat Clevin Hannah 2011–2012 88,9%
  1. Vähintään 200 kahden pisteen heittoyritystä
  2. Vähintään 100 kolmen pisteen heittoyritystä
  3. Vähintään 100 vapaaheittoyritystä

Yksittäisen kauden ennätykset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jeremiah Wood hallitsee Karhun kausitilastoja monessa eri kategoriassa.
Päivitetty kauden 2018–2019 jälkeen

[B 1]

Kategoria Pelaaja Kausi Keskiarvo
MIN Yhdysvallat Jeremiah Wood 2009–2010 37:27
PTS Yhdysvallat Jeremiah Wood 2010–2011 20,62
LEV Yhdysvallat Jeremiah Wood 2009–2010 14,00
HL Yhdysvallat Jeremiah Wood 2009–2010 5,00
PL Yhdysvallat Jeremiah Wood 2010–2011 9,07
S Bosnia ja Hertsegovina Bojan Sarcevic 2017–2018 6,90
R Yhdysvallat Kelly Beidler 2011–2012 2,25
T Yhdysvallat Kelly Beidler 2011–2012 1,88
M Yhdysvallat Jeremiah Wood 2009–2010 3,85
2PO Yhdysvallat Jeremiah Wood 2010–2011 8,71
2P%[B 2] Yhdysvallat Jeremiah Wood 2010–2011 69,1%
3PO Yhdysvallat Clevin Hannah 2011–2012 2,65
3P%[B 3] Yhdysvallat Clevin Hannah 2011–2012 47,7%
1PO Yhdysvallat Darryl Hudson 2007–2008 5,66
1P%[B 4] Bosnia ja Hertsegovina Bojan Sarcevic 2014–2015 90,2%
  1. Kausitilastoissa pelaaja on tilastokelpoinen, kun hän on pelannut vähintään puolet joukkueensa otteluista kauden aikana.
  2. Ottanut vähintään neljä kahden pisteen heittoyritystä ottelua kohti
  3. Ottanut vähintään kaksi kolmen pisteen heittoyritystä ottelua kohti
  4. Ottanut vähintään kaksi vapaaheittoyritystä ottelua kohti

Yksittäisen ottelun ennätykset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eric Washingtonilla on hallussaan yksittäisen ottelun piste-ennätys Karhussa, 41 pistettä
Päivitetty 5.2.2020
Kategoria Pelaaja Vastustaja Päivämäärä Lukumäärä
MIN Suomi Eldar Skamo KTP-Basket 14. lokakuuta 2009 48:48 [1]
PTS Yhdysvallat Eric Washington Namika Lahti 20. helmikuuta 2008 41 [2]
LEV Yhdysvallat Jeremiah Wood Salon Vilpas 1. joulukuuta 2010 23 [3]
HL Yhdysvallat Jeremiah Wood
Yhdysvallat Jeremiah Wood
Espoon Honka
Torpan Pojat
11. joulukuuta 2010
2. tammikuuta 2011
11
11
[4]
[5]
PL Yhdysvallat Jeremiah Wood Salon Vilpas 1. joulukuuta 2010 19 [6]
S Bosnia ja Hertsegovina Bojan Sarcevic
Bosnia ja Hertsegovina Bojan Sarcevic
Joensuun Kataja
Salon Vilpas
26. tammikuuta 2018
7. maaliskuuta 2018
15
15
[7]
[8]
R Yhdysvallat Kelly Beidler Kouvot 4. huhtikuuta 2012 8 [9]
T Yhdysvallat Gregory Mangano Tapiolan Honka 3. joulukuuta 2014 7 [10]
M Yhdysvallat Jeremiah Wood
Yhdysvallat Jeremiah Wood
Yhdysvallat Clevin Hannah
Yhdysvallat Kelly Beidler
Yhdysvallat Ray Willis
Forssan Koripojat
Torpan Pojat
Nilan Bisons
Tampereen Pyrintö
Nilan Bisons
16. tammikuuta 2010
2. tammikuuta 2011
26. marraskuuta 2011
2. joulukuuta 2011
12. huhtikuuta 2014
9
9
9
9
9
[11]
[12]
[13]
[14]
[15]
2PO Yhdysvallat Jeremiah Wood
Yhdysvallat Reginald Golson
Yhdysvallat Jeremiah Wood
Yhdysvallat Durrell Summers
Namika Lahti
Forssan Koripojat
Porvoon Tarmo
Kouvot
28. joulukuuta 2009
16. tammikuuta 2010
9. helmikuuta 2011
7. joulukuuta 2018
14
14
14
14
[16]
[17]
[18]
[19]
2P% Suomi Sad Niskanen
Yhdysvallat Todd Hendley
Espoon Honka
UU-Korihait
5. helmikuuta 2011
13. marraskuuta 2011
100% (9/9)
100% (9/9)
[20]
[21]
3PO Yhdysvallat Eric Washington
Yhdysvallat Eric Washington
Yhdysvallat Marcel Jones
Yhdysvallat Walt Baxley
Yhdysvallat Clevin Hannah
Suomi Jussi Eskola
Yhdysvallat Justin Baker
Bosnia ja Hertsegovina Bojan Sarcevic
Namika Lahti
KTP-Basket
KTP-Basket
Namika Lahti
Namika Lahti
UU-Korihait
Tapiolan Honka
Kouvot
20. helmikuuta 2008
5. maaliskuuta 2008
14. lokakuuta 2009
12. helmikuuta 2011
23. maaliskuuta 2012
13. maaliskuuta 2013
2. huhtikuuta 2014
13. maaliskuuta 2019
7
7
7
7
7
7
7
7
[22]
[23]
[24]
[25]
[26]
[27]
[28]
[29]
3P% Yhdysvallat Walt Baxley Kouvot 25. helmikuuta 2011 100% (5/5) [30]
1PO Yhdysvallat Darryl Hudson Team Componenta 19. joulukuuta 2007 17 [31]
1P% Yhdysvallat Austin Hollins Salon Vilpas 13. tammikuuta 2017 100% (12/12) [32]

Tripla-tuplat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Päivitetty 3.2.2020
# Päivämäärä Pelaaja Vastustaja 1. kategoria 2. kategoria 3. kategoria
1. 10. helmikuuta 2010 Yhdysvallat Jeremiah Wood Namika Lahti 18 pistettä 18 levypalloa 10 syöttöä [1]

Joukkue-ennätykset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yksittäisen kauden ennätykset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Korkein[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Päivitetty kauden 2013–2014 jälkeen
Kategoria Kausi Lukumäärä
Voitto-% 2012–2013 61,4%
PTS 2009–2010 87,3
LEV 2010–2011 38,3
HL 2009–2010 12,5
PL 2010–2011 27,1
S 2012–2013 14,3
R 2009–2010 8,8
T 2011–2012 2,6
M 2009–2010 17,0
2PO 2010–2011 27,9
2P% 2010–2011 58,4%
3PO 2012–2013 8,7
3P% 2012–2013 37,7%
1PO 2007–2008 15,0
1P% 2013–2014 72,3%

Matalin[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Päivitetty kauden 2013–2014 jälkeen
Kategoria Kausi Lukumäärä
Voitto-% 2007–2008 28,6%
PTS 2013–2014 79,7
LEV 2012–2013 34,4
HL 2011–2012 9,2
PL 2012–2013 24,3
S 2007–2008 9,0
R 2007–2008 5,4
T 2009–2010 1,9
M 2011–2012 15,0
2PO 2007–2008 21,1
2P% 2007–2008 49,8%
3PO 2010–2011 6,0
3P% 2010–2011 31,5%
1PO 2012–2013 11,7
1P% 2010–2011 65,9%

Yksittäisen ottelun ennätykset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Korkein[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Päivitetty 22.3.2015
Kategoria Vastustaja Päivämäärä Lukumäärä
PTS KTP-Basket 5. lokakuuta 2011 128
LEV Namika Lahti 10. helmikuuta 2010 54
HL KTP-Basket
Torpan Pojat
26. lokakuuta 2007
2. tammikuuta 2011
23
23
PL UU-Korihait
KTP-Basket
10. marraskuuta 2007
21. tammikuuta 2011
37
37
S Lappeenrannan NMKY 3. huhtikuuta 2013 27
R Salon Vilpas 24. maaliskuuta 2010 19
T Tapiolan Honka 3. joulukuuta 2014 13
M Namika Lahti
Kouvot
Tampereen Pyrintö
10. lokakuuta 2007
9. tammikuuta 2010
13. maaliskuuta 2015
28
28
28
2PO Porvoon Tarmo 3. marraskuuta 2010 38
2P% UU-Korihait 29. lokakuuta 2010 76,74% (33/43)
3PO Forssan Koripojat 30. maaliskuuta 2013 17
3P% Nilan Bisons 6. maaliskuuta 2013 66,67% (14/21)
1PO Porvoon Tarmo 9. tammikuuta 2008 28
1P% Korikobrat 28. joulukuuta 2014 95,24% (20/21)

Matalin[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Päivitetty 22.3.2015
Kategoria Vastustaja Päivämäärä Lukumäärä
PTS Kouvot 2. lokakuuta 2010 50
LEV Tampereen Pyrintö
Joensuun Kataja
3. helmikuuta 2010
2. helmikuuta 2014
22
22
HL Espoon Honka 12. maaliskuuta 2011 3
PL Joensuun Kataja 2. helmikuuta 2014 15
S UU-Korihait 28. joulukuuta 2007 1
R Porvoon Tarmo 30. joulukuuta 2010 0
M Kouvot 7. helmikuuta 2015 5
2PO Kouvot 2. lokakuuta 2010 10
2P% Kouvot
Joensuun Kataja
2. lokakuuta 2010
22. maaliskuuta 2014
33,33% (10/30)
33,33% (14/42)
3PO Namika Lahti
Joensuun Kataja
24. syyskuuta 2010
27. marraskuuta 2010
1
1
3P% Namika Lahti
Joensuun Kataja
24. syyskuuta 2010
27. marraskuuta 2010
6,67% (1/15)
6,67% (1/15)
1PO Nilan Bisons
Kouvot
14. tammikuuta 2012
16. maaliskuuta 2013
3
3
1P% Lappeenrannan NMKY 7. lokakuuta 2009 28,57% (4/14)

Pudotuspeliennätykset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Henkilökohtaiset ennätykset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yksittäisen ottelun ennätykset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Päivitetty 19.12.2018
Kategoria Pelaaja Vastustaja Päivämäärä Lukumäärä
MIN Yhdysvallat Rene Rougeau Salon Vilpas 18. toukokuuta 2018 41:37 [33]
PTS Yhdysvallat Giordan Watson Tampereen Pyrintö 14. huhtikuuta 2013 31 [34]
LEV Yhdysvallat Devonne Giles Joensuun Kataja 6. toukokuuta 2015 19 [35]
HL Yhdysvallat Jeremiah Wood KTP-Basket 5. huhtikuuta 2011 8 [36]
PL Yhdysvallat Devonne Giles Joensuun Kataja 6. toukokuuta 2015 17 [37]
S Bosnia ja Hertsegovina Bojan Sarcevic Salon Vilpas 12. toukokuuta 2018 11 [38]
R Yhdysvallat Kelly Beidler Torpan Pojat 12. huhtikuuta 2012 6 [39]
T Yhdysvallat Rene Rougeau Tampereen Pyrintö 8. huhtikuuta 2018 7 [40]
M Yhdysvallat Tremaine Ford Tampereen Pyrintö 16. huhtikuuta 2013 9 [41]
2PO Yhdysvallat Jeremiah Wood
Yhdysvallat Stephen Maxwell
KTP-Basket
Tampereen Pyrintö
3. huhtikuuta 2011
8. huhtikuuta 2018
11
11
[42]
[43]
2P% Bosnia ja Hertsegovina Bojan Sarcevic Tampereen Pyrintö 23. huhtikuuta 2015 100% (5/5) [44]
3PO Bosnia ja Hertsegovina Bojan Sarcevic Tampereen Pyrintö 10. huhtikuuta 2018 8 [45]
3P% Suomi Markus Molenius Joensuun Kataja 29. huhtikuuta 2015 100% (4/4) [46]
1PO Yhdysvallat Kelvin Lewis Salon Vilpas 18. toukokuuta 2018 11 [47]
1P% Yhdysvallat Kelvin Lewis Salon Vilpas 18. toukokuuta 2018 100% (11/11) [48]

Runkosarjatilastot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Korisliigan tilastoykköset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Päivitetty kauden 2017–2018 jälkeen
Pisteet
Ei tilastoykkösiä
Levypallot
LEV 2009–2010 Yhdysvallat Jeremiah Wood 14,00
LEV 2010–2011 Yhdysvallat Jeremiah Wood 12,93
Koriinjohtavat syötöt
S 2009–2010 Yhdysvallat Jeremiah Wood 4,81
Pallonriistot
R 2010–2011 Yhdysvallat Jeremiah Wood 2,21
Koriinheiton torjunnat
Ei tilastoykkösiä
Menetykset
Ei tilastoykkösiä
Kahden pisteen heitot
2P% 2010–2011 Yhdysvallat Jeremiah Wood 69,1%
2P% 2012–2013 Yhdysvallat Tremaine Ford 62,8%
2P% 2016–2017 Yhdysvallat Tate Unruh 62,3%
Kolmen pisteen heitot
3P% 2011–2012 Yhdysvallat Clevin Hannah 47,7%
Vapaaheitot
Ei tilastoykkösiä
Peliminuutit
Ei tilastoykkösiä
Tehokkuuslukema
TEH 2009–2010 Yhdysvallat Jeremiah Wood 29,58
TEH 2010–2011 Yhdysvallat Jeremiah Wood 30,67

Suomen Koripalloliiton valitsemat kuukauden pelaajat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Päivitetty 5.2.2020
# Ajankohta Pelaaja V-T PTS LEV S R T 2P% 3P% 1P% TEH
1. Joulukuu 2009 Yhdysvallat Jeremiah Wood 4-2 20,7 14,2 5,2 1,8 0,3 60,5% 37,5% 53,1% 30,0 [2]
2. Helmikuu 2011 Yhdysvallat Jeremiah Wood 4-3 25,6 10,9 5,1 2,3 0,7 74,3% 0,0% 67,6% 35,7 [3]
3. Lokakuu 2014 Yhdysvallat Greg Mangano 5-2 18,6 12,0 0,6 0,9 2,4 54,2% 31,0% 68,4% 22,7 [4]
4. Marraskuu 2015 Suomi Antti Kanervo 3-2 17,4 3,4 2,8 0,2 0,0 50,0% 48,3% 95,8% 17,6 [5]
5. Tammikuu 2017 Bosnia ja Hertsegovina Bojan Sarcevic 4-1 17,8 2,8 8,6 2,0 0,0 66,7% 42,9% 100% 22,8 [6]
6. Maaliskuu 2018 Bosnia ja Hertsegovina Bojan Sarcevic 7-0 22,0 3,6 10,3 1,4 0,1 49,1% 46,2% 83,3% 26,1 [7]
7. Tammikuu 2019 Suomi Okko Järvi 6-0 18,8 5,5 3,0 1,0 0,0 64,4% 37,0% 80,6% 20,8 [8]
8. Maaliskuu 2019 Yhdysvallat Rene Rougeau 7-0 15,7 10,5 3,8 1,5 1,7 58,3% 28,6% 63,2% 24,8 [9]
9. Tammikuu 2020 Yhdysvallat Cameron Jones 5-1 19,8 4,7 7,5 1,5 0,2 65,1% 32,0% 86,7% 19,8 [10]

Pelatut ottelut eri joukkueita vastaan[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Joensuu Areena on ollut Karhulle vaikea pelipaikka. Kaikki kahdeksan Areenalla pelattua ottelua ovat päättyneet Katajan voittoon.
Päivitetty 2.4.2012
Vastustaja Ottelut
yhteensä
Voitot
yhteensä
Tappiot
yhteensä
Voitto-
prosentti
Koti-
voitot
yhteensä
Koti-
tappiot
yhteensä
Voitto-
prosentti
kotona
Vieras-
voitot
yhteensä
Vieras-
tappiot
yhteensä
Voitto-
prosentti
vieraissa
Espoon Honka 12 4 8 33,3 % 3 3 50,0 % 1 5 16,7 %
Forssan Koripojat 4 1 3 25,0 % 1 1 50,0 % 0 2 0,0 %
Joensuun Kataja 16 5 11 31,3 % 5 3 62,5 % 0 8 0,0 %
Kouvot 15 4 11 26,7 % 2 5 28,6 % 2 6 25,0 %
KTP-Basket 16 10 6 62,5 % 7 1 87,5 % 3 5 37,5 %
Lappeenrannan NMKY 14 7 7 50,0 % 5 2 71,4 % 2 5 28,6 %
Namika Lahti 16 9 7 56,3 % 7 1 87,5 % 2 6 25,0 %
Nilan Bisons 4 2 2 50,0 % 2 0 100,0 % 0 2 0,0 %
Porvoon Tarmo 8 2 6 25,0 % 2 2 50,0 % 0 4 0,0 %
Salon Vilpas 12 9 3 75,0 % 5 1 83,3 % 4 2 66,7 %
Tampereen Pyrintö 16 2 14 12,5 % 1 7 12,5 % 1 7 12,5 %
Team Componenta 4 2 2 50,0 % 1 1 50,0 % 1 1 50,0 %
Torpan Pojat 16 5 11 31,3 % 3 5 37,5 % 2 6 25,0 %
UU-Korihait 16 8 8 50,0 % 5 3 62,5 % 3 5 37,5 %
YHTEENSÄ 169 70 99 41,4 % 49 35 58,3 % 21 64 24,7 %

Pistekeskiarvot eri joukkueita vastaan[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Päivitetty 2.4.2012
Vastustaja Pelatut
ottelut
Tehdyt
pisteet
Päästetyt
pisteet
Tehdyt
pisteet
kotona
Päästetyt
pisteet
kotona
Tehdyt
pisteet
vieraissa
Päästetyt
pisteet
vieraissa
Espoon Honka 12 84,3 94,3 87,3 88,7 81,3 100,0
Forssan Koripojat 4 77,5 79,5 89,0 81,0 66,0 78,0
Joensuun Kataja 16 82,4 88,4 88,4 81,5 76,5 95,4
Kouvot 12 76,9 84,3 76,6 81,9 77,1 86,4
KTP-Basket 16 91,5 89,4 98,8 88,6 84,3 90,1
Lappeenrannan NMKY 14 82,6 85,6 89,6 87,7 75,6 83,4
Namika Lahti 16 89,1 88,8 97,0 83,3 81,1 94,3
Nilan Bisons 4 81,5 85,8 88,5 81,0 74,5 90,5
Porvoon Tarmo 8 85,1 85,9 90,3 86,3 80,0 85,5
Salon Vilpas 12 86,1 76,5 91,2 74,2 81,0 78,8
Tampereen Pyrintö 16 81,8 91,9 86,4 91,4 77,3 92,4
Team Componenta 4 86,8 89,3 82,5 86,0 91,0 92,5
Torpan Pojat 16 86,5 91,3 88,6 91,0 84,4 91,6
UU-Korihait 16 83,2 83,6 87,4 82,5 79,0 84,6
YHTEENSÄ 169 84,3 87,3 89,1 85,1 79,6 89,4

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Namikalle tappio Kauhajoella 11.2.2010. Namika Lahti. Viitattu 11. helmikuuta 2010.
  2. Karhun kurssin kääntänyt Wood Korisliigan kuukauden pelaaja 7.1.2010. Suomen Koripalloliitto. Viitattu 7. tammikuuta 2010.
  3. Korisliigan playoff-paikalle nousseen Karhun Wood helmikuun pelaaja 1.3.2011. Suomen Koripalloliitto. Viitattu 1.3.2011.
  4. Mangano ja Korpivaara Korisliigojen lokakuun pelaajat 1.11.2014. Suomen Koripalloliitto. Viitattu 1.11.2014.
  5. Antti Kanervo Korisliigan marraskuun pelaaja 4.12.2015. Suomen Koripalloliitto. Viitattu 6.12.2015.
  6. Karhun nousukiitoon piiskannut Bojan Sarcevic Korisliigan tammikuun pelaaja 3.2.2017. Suomen Koripalloliitto. Viitattu 5.2.2020.
  7. Bojan Sarcevic Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaaja 3.4.2018. Suomen Koripalloliitto. Viitattu 5.2.2020.
  8. Korisliigan kuukauden pelaaja on Karhu Basketin Okko Järvi 5.2.2019. Suomen Koripalloliitto. Viitattu 5.2.2020.
  9. Korisliigan kuukauden pelaaja on Karhu Basketin Rene Rougeau 6.4.2019. Suomen Koripalloliitto. Viitattu 5.2.2020.
  10. Korisliigan tammikuun pelaaja on Karhu Basketin Cameron Jones 5.2.2020. Suomen Koripalloliitto. Viitattu 5.2.2020.