Luettelo Iron Maidenin kiertueista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on täydellinen luettelo Iron Maidenin kiertueista.

Vuosi Nimi Päivämäärät Konserttien
määrä
Kiertuetta edeltänyt julkaisu
1980 Metal for Muthas Tour 1. helmikuuta 1980 – 11. helmikuuta 1980 (Eurooppa)
11
Metal for Muthas
1980 Iron Maiden Tour 1 huhtikuuta – 13 lokakuuta 1980 (Eurooppa)
21 marraskuuta – 21 joulukuuta 1980 (Englanti)
101
Iron Maiden
1981 Killer World Tour 17. helmikuuta 1981 – 10. toukokuuta 1981 (Eurooppa)
21. – 25. toukokuuta 1981 (Japani)
6. maaliskuuta 1981 – 2. elokuuta 1981 (Pohjois-Amerikka)
15. elokuuta 1981 – 23. joulukuuta 1981 (Eurooppa)
140
Killers
1982 The Beast on the Road 25. helmikuuta 1982 – 1. toukokuuta 1982 (Eurooppa)
11. toukokuuta 1982 – 23. lokakuuta 1982 (Etelä-Amerikka)
7. – 21. marraskuuta 1982 (Australia)
26. marraskuuta 1982 – 10. joulukuuta 1982 (Japani)
187
The Number of the Beast
1983 World Piece Tour 2. toukokuuta 1983 – 12. kesäkuuta 1983 (Eurooppa)
21. kesäkuuta – 25. lokakuuta 1983 (Pohjois-Amerikka)
11. marraskuuta 1983 – 18. joulukuuta 1983 (Eurooppa)
142
Piece of Mind
1984–1985 World Slavery Tour 9. elokuuta 1984 –14. marraskuuta 1984 (Eurooppa)
24. marraskuuta 1984 – 31. maaliskuuta 1985 (Pohjois-Amerikka)
11. tammikuuta 1985 (BrasiliaRock in Rio)
14 – 25. huhtikuuta 1985 (Japani)
2. toukokuuta–10 1985 (Australia)
23. toukokuuta 1985 – 5. heinäkuuta 1985 (Yhdysvallat)
193
Powerslave
1986–1987 Somewhere On Tour Syyskuu 1986 – joulukuu 1986 (Eurooppa)
Tammikuu 1987 – toukokuu 1987 (Pohjois-Amerikka)
Toukokuu 1987 (Japani)
157
Somewhere in Time
1988 Seventh Tour of a Seventh Tour 28. huhtikuuta 1988 – 10. elokuuta 1988 (Yhdysvallat)
17. elokuuta 1988 - 12.joulukuuta 1988
(Eurooppa)
98
Seventh Son of a Seventh Son
1990–1991 No Prayer on the Road Syyskuu 1990 – joulukuu 1990 (Eurooppa)
Tammikuu 1991 – maaliskuu 1991 (Pohjois-Amerikka)
Maaliskuu 1991 – huhtikuu 1991 (Japani)
Kesäkuu 1991 – syyskuu 1991 (Eurooppa)
118
No Prayer for the Dying
1992 Fear of the Dark Tour 3.–6. kesäkuuta 1992 (Eurooppa)
Kesäkuu 1992 – heinäkuu 1992 (Pohjois-Amerikka)
Heinäkuu 1992 – elokuu 1992 (Etelä-Amerikka)
Elokuu 1992 – syyskuu 1992 (Eurooppa)
Syyskuu 1992 – lokakuu 1992 (Keski-Amerikka)
Lokakuu 1992 (Oseania)
Lokakuu 1992 – marraskuu 1992 (Japani)
68
Fear of the Dark
1993 A Real Live Tour 25. maaliskuuta 1993 – 28. elokuuta 1993 (Eurooppa)
45
A Real Live One
A Real Dead One
1995–1996 The X Factour 28. syyskuuta 1995 – 12. lokakuuta 1995 (Afrikka/Lähi-itä)
14. lokakuuta 1995 – 2. helmikuuta 1996 (Eurooppa)
8. helmikuuta 1996 – 5. huhtikuuta 1996 (Pohjois-Amerikka)
11.–18. huhtikuuta 1996 (Japani)
Kesäkuu 1996–elokuu 1996 (Eurooppa)
Elokuu 1996–syyskuu 1996 (Etelä-Amerikka)
138
The X Factor
1998 Virtual XI World Tour 22. huhtikuuta 1998 – 9. toukokuuta 1998 (Eurooppa)
26. kesäkuuta 1998 – 12. joulukuuta 1998 (Pohjois-Amerikka)
59
Virtual XI
1999 The Ed Hunter Tour 11. heinäkuuta 1999 – 8. elokuuta 1999 (Pohjois-Amerikka)
9. syyskuuta 1999 – 1. lokakuuta 1999 (Eurooppa)
30
Ed Hunter
2000–2001 Brave New World Tour 2. kesäkuuta 2000 – 23. heinäkuuta 2000 (Eurooppa)
1. elokuuta 2000 – 20. syyskuuta 2000 (Pohjois-Amerikka)
19–29. lokakuuta 2000 (Japani)
2. lokakuuta 2000 – 7. tammikuuta 2001 (Eurooppa)
9.–19. tammikuuta 2001 (Pohjois- ja etelä-Amerikka)
92
Brave New World
2003 Give Me Ed... 'til I'm Dead tour 23. toukokuuta 2003 – 12. heinäkuuta 2003 (Eurooppa)
21. heinäkuuta 2003 – 30. elokuuta 2003 (Pohjois-Amerikka)
56
Edward the Great
Visions of the Beast
2003–2004 Dance of Death World Tour 19.–21. lokakuuta 2003 (Eurooppa)
11.–17. tammikuuta 2004 (Etelä-Amerikka)
20.–31. tammikuuta 2004 (Pohjois-Amerikka)
5.–8. helmikuuta 2004 (Japani)
53
Dance of Death
2005 Eddie Rips Up the World Tour Toukokuu 2005–heinäkuu 2005 (Eurooppa)
Heinäkuu 2005 – elokuu 2005 (Pohjois-Amerikka)
26. elokuuta 2005 – 2. syyskuuta 2005 (Britannia/Irlanti)
45
The Early Days
2006–2007 A Matter of Life and Death Tour 4.–21. lokakuuta 2006 (Pohjois-Amerikka)
25.–31. lokakuuta 2006 (Japani)
9. lokakuuta 2006 – 23. joulukuuta 2006 (Eurooppa)
9.–17. maaliskuuta 2007 (Yhdistyneet arabiemiirikunnat/Eurooppa/Intia)
2.–24. kesäkuuta 2007 (Eurooppa)
58
A Matter of Life and Death
2008–2009 Somewhere Back in Time World Tour 1.–16. helmikuuta 2008 (Australaasia)
19. helmikuuta 2008 – 12. maaliskuuta 2008 (Amerikan manner)
14. maaliskuuta 2008 – 21. kesäkuuta 2008 (Pohjois-Amerikka)
27. kesäkuuta 2008 – 10. helmikuuta 2009 (Eurooppa)
13.–21. helmikuuta 2009 (Aasia/Oseania)
25. helmikuuta 2009 – maaliskuu 2009 (Etelä-Amerikka)
87
Somewhere Back in Time
2010–2011 The Final Frontier World Tour 9. kesäkuuta – 20. heinäkuuta 2010 (Pohjois-Amerikka)
30. heinäkuuta – 21. elokuuta 2010 (Eurooppa)
11. helmikuuta – 10. maaliskuuta 2011 (Aasia/Oseania)
17. maaliskuuta – 17. huhtikuuta 2011 (Amerikka)
28. toukokuuta – 6. elokuuta 2011 (Eurooppa)
98
The Final Frontier
2012–2013 Maiden England World Tour 21. kesäkuuta – 18. elokuuta 2012 (Pohjois-Amerikka)
27. toukokuuta – 31. heinäkuuta 2013 (Eurooppa)
3. syyskuuta – 2. lokakuuta 2013 (Pohjois- ja Etelä-Amerikka)
80
Maiden England '88
2016 The Book of Souls World Tour 24. helmikuuta – 16. huhtikuuta 2016 (Pohjois- ja Etelä-Amerikka)
20. huhtikuuta – 21. toukokuuta 2016 (Aasia/Australia/Etelä-Afrikka)
27. toukokuuta – 4. elokuuta 2016 (Eurooppa)
67
The Book of Souls