Luettelo Helena Bonham Carterin saamista palkinnoista ja ehdokkuuksista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo brittiläisen näyttelijä Helena Bonham Carterin palkinnoista ja ehdokkuuksista.

Palkinnot ja ehdokkuudet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Palkinnot ja ehdokkuudet
Palkinto Kategoria Työ Tulos
Eurooppalainen Nastro d’argento Näyttelytyöstä Francesco (1989) Ehdokkuus
Bafta-elokuvapalkinto Paras naissivuosa Talo jalavan varjossa (1992) Ehdokkuus
Golden Globe Paras naispääosa minisarjassa tai televisioelokuvassa Kohtalokas liike (1993) Ehdokkuus
Saturn-palkinto Paras naispääosa Mary Shelleyn Frankenstein (1994) Ehdokkuus
Genie-palkinto Paras naispääosa Margaretin museo (1995) Voitto
Fantasporton tuomariston erikoispalkinto Paras naisnäyttelijä Voitto
Chlotrudis-palkinto Paras naispääosa Margaretin museo (1995)
Kyyhkyn siivet (1997)
Voitto
Boston Society of Film Critics -palkinto Paras naispääosa Kyyhkyn siivet (1997) Voitto
Critics’ Choice -elokuvapalkinto Paras naispääosa Voitto
Dallas-Fort Worth Film Critics Association -palkinto Paras naispääosa Voitto
Kansas City Film Critics Circle -palkinto Paras naispääosa Voitto
Las Vegas Film Critics Society: Sierra-palkinto Paras naispääosa Voitto
London Film Critics’ Circle -palkinto Vuoden brittiläinen naispääosa Voitto
Los Angeles Film Critics Association -palkinto Paras naispääosa Voitto
National Board of Review -palkinto Paras naispääosa Voitto
Society of Texas Film Critics -palkinto Paras naispääosa Voitto
Southeastern Film Critics Association -palkinto Paras naispääosa Voitto
Toronto Film Critics Association -palkinto Paras naispääosa Voitto
Oscar-palkinto Paras naispääosa Ehdokkuus
Golden Globe Paras naispääosa draamaelokuvassa Ehdokkuus
Bafta-elokuvapalkinto Paras naispääosa Ehdokkuus
Screen Actors Guild -palkinto Paras naispääosa Ehdokkuus
Satellite-palkinto Paras naispääosa draamaelokuvassa Ehdokkuus
Chicago Film Critics Association -palkinto Paras naispääosa Ehdokkuus
National Society of Film Critics -palkinto Paras naispääosa Ehdokkuus
New York Film Critics Circle -palkinto Paras naispääosa Ehdokkuus
Online Film Critics Society -palkinto Paras naispääosa Ehdokkuus
OFTA-elokuvapalkinto Paras draamanäyttelijä Ehdokkuus
Paras naispääosa Ehdokkuus
ACCA-palkinto Paras naispääosa Ehdokkuus
OFTA-televisiopalkinto Paras naissivuosa televisioelokuvassa tai minisarjassa Merlin (1998) Voitto
Golden Globe Paras naissivuosa sarjassa, minisarjassa tai televisioelokuvassa Ehdokkuus
Primetime Emmy -palkinto Paras naissivuosa minisarjassa tai televisioelokuvassa Ehdokkuus
Satellite-palkinto Paras naispääosa draamaelokuvassa Lentämisen teoria (1998) Ehdokkuus
Empire-palkinto Paras brittiläinen naispääosa Fight Club (1999) Voitto
ACCA-palkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
Stinker-palkinto Huonoin naissivuosa Ehdokkuus
Huonoin kampaus Ehdokkuus
Yoga-palkinto Huonoin ulkomaalainen naisnäyttelijä Sotaisa rakkaus (1997)
Lentämisen teoria (1998)
Fight Club (1999)
Voitto
Saturn-palkinto Paras naissivuosa Apinoiden planeetta (2001) Ehdokkuus
Empire-palkinto Paras brittiläinen naispääosa Ehdokkuus
BIFA-palkinto Paras brittiläisen independent-elokuvan naispääosa The Heart of Me (2002) Ehdokkuus
Golden Globe Paras naispääosa minisarjassa tai televisioelokuvassa Live from Baghdad (2002) Ehdokkuus
Primetime Emmy -palkinto Paras naispääosa minisarjassa tai televisioelokuvassa Ehdokkuus
Tokion elokuvajuhlien parhaan naisnäyttelijän palkinto Paras naisnäyttelijä Hääyö (2005) Voitto
Evening Standard -elokuvapalkinto Paras naispääosa Hääyö (2005)
Sweeney Todd – Fleet Streetin paholaisparturi (2007)
Voitto
Zee Cine -palkinto (WIN-palkinto) Paras naisääninäyttelijä Wallace & Gromit: Kanin kirous (2005) Voitto
Annie-palkinto Paras ääninäyttely animaatioelokuvassa Ehdokkuus
OFTA-elokuvapalkinto Paras ääninäyttely Ehdokkuus
Women Film Critics Circle -palkinto Paras animoitu nainen Corpse Bride (2005) Voitto
Scream-palkinto Paras scream queen Harry Potter ja Feeniksin kilta (2007) Ehdokkuus
Empire-palkinto Paras naispääosa Sweeney Todd – Fleet Streetin paholaisparturi (2007) Voitto
Golden Globe Paras naispääosa musikaali- tai komediaelokuvassa Ehdokkuus
Saturn-palkinto Paras naispääosa Ehdokkuus
Scream-palkinto Paras naispääosa kauhuelokuvassa Ehdokkuus
London Film Critics’ Circle -palkinto Vuoden brittiläinen naispääosa Ehdokkuus
Gold Derby -elokuvapalkinto Paras naispääosa Ehdokkuus
Golden Schmoes -palkinto Vuoden parhain naisnäyttelijä Ehdokkuus
Kansallinen elokuvapalkinto Paras roolisuoritus naisnäyttelijältä Ehdokkuus
IOMA-palkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
Critics’ Choice -elokuvapalkinto Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
Scream-palkinto Paras cameorooli Terminator – Pelastus (2009) Ehdokkuus
Paras näyttelijäkokoonpano Harry Potter ja puoliverinen prinssi (2009) Voitto
Paras konna Ehdokkuus
Kansainvälinen Emmy-palkinto Paras naispääosa Enid (2009) Voitto
Bafta-televisiopalkinto Paras naispääosa Ehdokkuus
Broadcasting Press Guild -palkinto Paras naispääosa Ehdokkuus
CinEuphoria-palkinto Paras naissivuosa (yleisöpalkinto) Liisa Ihmemaassa (2010) Voitto
Women’s Image Network -palkinto (WIN-palkinto) Paras naisnäyttelijä Voitto
London Film Critics’ Circle -palkinto Vuoden brittiläinen naissivuosa Ehdokkuus
MTV-elokuvapalkinto Paras roisto Ehdokkuus
Kansallinen elokuvapalkinto Vuoden roolisuoritus Ehdokkuus
Komediaelokuvapalkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
Bafta-elokuvapalkinto Paras naissivuosa Kuninkaan puhe (2010) Voitto
BIFA-palkinto Paras naissivuosa Voitto
IOMA-palkinto Paras naissivuosa Voitto
Hollywoodin elokuvajuhlien Hollywood-elokuvapalkinto Vuoden parhain naissivuosa Voitto
Screen Actors Guild -palkinto Paras näyttelijäkokoonpano Voitto
Santa Barbaran elokuvajuhlien tuomariston palkinto Paras näyttelijäkokoonpano Voitto
Oscar-palkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
Golden Globe Paras naissivuosa Ehdokkuus
Screen Actors Guild -palkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
Critics’ Choice -elokuvapalkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
Empire-palkinto Paras naispääosa Ehdokkuus
Chicago Film Critics Association -palkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
Dallas-Fort Worth Film Critics Association -palkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
Denver Film Critics Society -palkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
Detroit Film Critics Society -palkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
Houston Film Critics Society -palkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
International Online Film Critics’ Poll -palkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
Iowa Film Critics -palkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
IFTA-palkinto Paras kansainvälinen naisnäyttelijä Ehdokkuus
London Film Critics’ Circle -palkinto Vuoden brittiläinen naispääosa Ehdokkuus
North Texas Film Critics Association -palkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
OFTA-elokuvapalkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
Phoenix Film Critics Society -palkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
St. Louis Gateway Film Critics Association -palkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
Washington D.C. Area Film Critics Association -palkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
Jupiter-palkinto Paras kansainvälinen naisnäyttelijä Ehdokkuus
Kansallinen elokuvapalkinto Vuoden roolisuoritus Ehdokkuus
Alliance of Women Film Journalists: EDA-palkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus
Critics’ Choice -elokuvapalkinto Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
Phoenix Film Critics Society -palkinto Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
Alliance of Women Film Journalists: EDA-palkinto Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
Broadcasting Press Guild -palkinto Paras naispääosa Paahtis (2010) Ehdokkuus
San Diego Film Critics Society -palkinto Paras näyttelijäkokoonpano Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 2 (2011) Voitto
MTV-elokuvapalkinto Paras näyttelijäkokoonpano Voitto
People’s Choice -palkinto Suosituin elokuvan näyttelijäkokoonpano Voitto
Washington D.C. Area Film Critics Association -palkinto Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
Scream-palkinto Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
IGN-elokuvapalkinto Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
Gold Derby -elokuvapalkinto Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
Pekingin elokuvajuhlien Tiantian-palkinto Paras naissivuosa Suuret toiveet (2012) Voitto
Pekingin opiskelijaelokuvajuhlien tuomariston palkinto Paras naissivuosa Voitto
Women Film Critics Circlen Mommie Dearest -palkinto Vuoden pahin äiti elokuvissa Les Misérables (2012) Voitto
National Board of Review -palkinto Paras näyttelijäkokoonpano Voitto
Satellite-erikoispalkinto Paras näyttelijäkokoonpano Voitto
Washington D.C. Area Film Critics Association -palkinto Paras näyttelijäkokoonpano Voitto
ACCA-palkinto Paras näyttelijäkokoonpano Voitto
Screen Actors Guild -palkinto Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
Critics’ Choice -elokuvapalkinto Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
Central Ohio Film Critics Association -palkinto Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
Phoenix Film Critics Society -palkinto Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
San Diego Film Critics Society -palkinto Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
Gold Derby -elokuvapalkinto Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
OFTA-elokuvapalkinto Paras musiikki, sovitettu kappale (kappaleesta ”One Day More”) Ehdokkuus
Golden Globe Paras naispääosa minisarjassa tai televisioelokuvassa Burton & Taylor (2013) Ehdokkuus
Primetime Emmy -palkinto Paras naispääosa minisarjassa tai televisioelokuvassa Ehdokkuus
Bafta-televisiopalkinto Paras naispääosa Ehdokkuus
Screen Actors Guild -palkinto Paras naisnäyttelijä televisioelokuvassa tai minisarjassa Ehdokkuus
Critics’ Choice -televisiopalkinto Paras naispääosa televisioelokuvassa tai minisarjassa Ehdokkuus
Satellite-palkinto Paras naispääosa minisarjassa tai televisioelokuvassa Ehdokkuus
Gold Derby -televisiopalkinto Paras naispääosa televisioelokuvassa tai minisarjassa Ehdokkuus
OFTA-televisiopalkinto Paras naispääosa televisioelokuvassa tai minisarjassa Ehdokkuus
Jupiter-palkinto Paras kansainvälinen naisnäyttelijä The Young and Prodigious T.S. Spivet (2013) Ehdokkuus
Women Film Critics Circle -palkinto Women’s Work; paras näyttelijäkokoonpano Suffragette (2015) Voitto
BIFA-palkinto Paras naissivuosa Ehdokkuus

Muut palkinnot ja ehdokkuudet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Muut palkinnot, ehdokkuudet ja kunniat
Vuosi Palkinto Tulos
1997 Bostonin elokuvajuhlat: Film Excellence -palkinto Voitto
Leicester Square, Lontoo: kädenjälkilaatta Voitto
2010 BIFA: Richard Harris -palkinto Voitto
2011 Bafta Los Angeles: Britannia-palkinto Voitto
BBC America’s Anglophenia Fan Favouritesin vuoden nainen Voitto
2012 British Film Institute: BFI Fellowship Voitto
Brittiläisen imperiumin ritarikunta; Brittiläisen imperiumin komentaja (CBE) Voitto
BBC America’s Anglophenia Fan Favouritesin vuoden nainen Ehdokkuus
2013 London Film Critics’ Circle: Dilys Powell -palkinto Voitto
BBC America’s Anglophenia Fan Favouritesin vuoden nainen Ehdokkuus