Luettelo Formula 1 -kuljettajista, jotka eivät koskaan osallistuneet lähtöön

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Formula 1 -kuljettajista, jotka eivät koskaan osallistuneet lähtöön. Listassa on 65 kuljettajaa.

Kuljettaja Kaudet Kilpailut
Italian lippu Giovanna Amati 1992 3[1]
Saksan lippu Michael Bartels 1991 4[2]
Italian lippu Enrico Bertaggia 1989 6[3]
Argentiinan lippu Juan Manuel Bordeu 1961 1[4]
Australian lippu Gary Brabham 1990 2[5]
Italian lippu Ernesto Brambilla 1963, 1969 2[6]
Italian lippu Gianfranco Brancatelli 1979 3[7]
Portugalin lippu Pedro Chaves 1991 13[8]
Yhdysvaltain lippu Kevin Cogan 19801981 2[9]
Argentiinan lippu Alberto Crespo 1952 1[10]
Belgian lippu Alain de Changy 1959 1[11]
Belgian lippu Bernard de Dryver 19771978 2[12]
Italian lippu Giovanni de Riu 1954 1[13]
Yhdysvaltain lippu Frank Dochnal 1963 1[14]
Italian lippu Piero Dusio 1952 1[15]
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Bernie Ecclestone 1958 2[16]
Italian lippu Carlo Facetti 1974 1[17]
Flag of South Africa (1928-1994).svg William Ferguson 1972 1[18]
Uruguayn lippu Azdrubal Fontes Bayardo 1959 1[19]
Italian lippu Giorgio Francia 1977, 1981 2[20]
Japanin lippu Hiroshi Fushida 1975 2[21]
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Divina Galica 1976, 1978 3[22]
Italian lippu Gimax 1978 1[23]
Saksan lippu Helm Glöckler 1953 1[24]
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Brian Gubby 1965 1[25]
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Brian Hart 1967 1HUOM.1[26]
Japanin lippu Naoki Hattori 1991 2[27]
Saksan lippu Hans Heyer 1977 1HUOM. 2[28]
Yhdysvaltain lippu Tom Jones 1967 1[29]
Australian lippu Ken Kavanagh 1958 2[30]
Irlannin lippu Dave Kennedy 1980 7 [31]
Yhdysvaltain lippu Bruce Kessler 1958 1 [32]
Suomen lippu Mikko Kozarowitzky 1977 2 [33]
Saksan lippu Kurt Kuhnke 1963 1 [34]
Japanin lippu Masami Kuwashima 1976 1 [35]
Italian lippu Claudio Langes 1990 14 [36]
Kolumbian lippu Ricardo Londoño 1981 1 [37]
Ranskan lippu Jean Lucienbonnet 1959 1 [38]
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Perry McCarthy 1992 7 [39]
Australian lippu Brian McGuire 1977 1 [40]
Saksan lippu Harry Merkel 1952 1 [41]
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Bill Moss 1959 1 [42]
Tanskan lippu Jac Nelleman 1976 1 [43]
Argentiinan lippu Alfredo Piàn 1950 1 [44]
Italian lippu Ernesto Prinoth 1962 1 [45]
Rhodesian lippu Clive Puzey 1965 1 [46]
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Alan Rollinson 1965 1 [47]
Sveitsin lippu Jean-Claude Rudaz 1964 1 [48]
Saksan lippu Günther Seiffert 1962 1 [49]
Italian lippu Vincenzo Sospiri 1997 1 [50]
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Stephen South 1980 1 [51]
Itävallan lippu Otto Stuppacher 1976 3 [52]
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Andy Sutcliffe 1977 1 [53]
Italian lippu Luigi Taramazzo 1958 1 [54]
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Dennis Taylor 1959 1 [55]
Ranskan lippu André Testut 19581959 2 [56]
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Tony Trimmer 19751978 6 [57]
Kanadan lippu Jacques Villeneuve Sr. 1981, 1983 3 [58]
Saksan lippu Volker Weidler 1989 10 [59]
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Peter Westbury 1970 1 [60]
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Ted Whiteaway 1955 1 [61]
Flag of South Africa (1928-1994).svg Desiré Wilson 1980 1 [62]
Saksan lippu Joachim Winkelhock 1989 7 [63]
Espanjan lippu Emilio Zapico 1976 1 [64]

HUOM. 1 = Brian Hart osallistui Formula 1 ja Formula 2 yhteiseen kilpailuun Formula 2 -autolla. HUOM. 2 = Hans Heyer starttasi laittomasti kilpailuun, vaikka hän karsiutui aika-ajoissa. Hänet lopulta hylättiin kyseisestä kilpailusta ja asetettiin kilpailukieltoon.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Giovanna Amati - Italy ESPN. Viitattu 21.7.2015. (englanniksi)
  2. Michael Bartels - Germany ESPN. Viitattu 21.7.2015. (englanniksi)
  3. Enrico Bertaggia - Italy ESPN. Viitattu 21.7.2015. 7{en }}
  4. Juan Manuel Bordeu - Argentina ESPN. Viitattu 21.7.2015. (englanniksi)
  5. Gary Brabham - Australia ESPN. Viitattu 21.7.2015. (englanniksi)
  6. Ernesto Brambilla - Italy ESPN. Viitattu 21.7.2015. (englanniksi)
  7. Gianfranco Brancatelli - Italy ESPN. Viitattu 21.7.2015. (englanniksi)
  8. Pedro Chaves - Portugal ESPN. Viitattu 21.7.2015. (englanniksi)
  9. Kevin Cogan - United States ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  10. Alberto Crespo - Argentina ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  11. Alain de Changy - Belgium ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  12. Bernard de Dryver - Belgium ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  13. Giovanni de Riu - Italy ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  14. Frank Dochnal - United States ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  15. Piero Dusio - Italy ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  16. Bernie Ecclestone - Great Britain ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  17. Carlo Facetti - Italy ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  18. William Ferguson - South Africa ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  19. Azdrubal Fontes - Uruguay ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  20. Giorgio Francia - Italy ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  21. Hiroshi Fushida - Japan ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  22. Divina Galica - Great Britain ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  23. Carlo Franchi - Italy ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  24. Helm Glockler - Germany ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  25. Brian Gubby - Great Britain ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  26. 1967 Grand Prix of Germany Silhouet.com. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  27. Naoki Hattori - Japan ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  28. Hans Heyer - Germany ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  29. Tom Jones - United States ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  30. Ken Kavanagh - Australia ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  31. Dave Kennedy - Ireland ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  32. Bruce Kessler - United States ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  33. Mikko Kozarowitzky - Finland ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  34. Kurt Kuhnke - Germany ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  35. Masami Kuwashima - Japan ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  36. Claudio Langes - Italy ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  37. Ricardo Londoño - Colombia ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  38. Jean Lucienbonnet - France ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  39. Perry McCarthy - Great Britain ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  40. Brian McGuire - Australia ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  41. Harry Merkel - Germany ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  42. Bill Moss - Great Britain ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  43. Jac Nelleman - Denmark ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  44. Alfredo Piàn - Argentina ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  45. Ernesto Prinoth - Italy ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  46. Clive Puzey - Zimbabwe ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  47. Alan Rollinson - Great Britain ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  48. Jea-Claude Rudaz - Switzerland ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  49. Günther Seiffert - Germany ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  50. Vincenzo Sospiri - Italy ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  51. Stephen South - Great Britain ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  52. Otto Stuppacher - Austria ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  53. Andy Sutcliffe - Great Britain ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  54. Luigi Taramazzo - Italy ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  55. Dennis Taylor - Great Britain ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  56. André Testut - France ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  57. Tony Trimmer - Great Britain ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  58. Jacques Villeneuve Snr - Canada ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  59. Volker Weidler - Germany ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  60. Peter Westbury - Great Britain ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  61. Ted Whiteaway - Great Britain ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  62. Desiré Wilson - South Africa ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  63. Joachim Winkelhock - Germany ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)
  64. Emilio Zapico - Spain ESPN. Viitattu 22.7.2015. (englanniksi)