Insaniquarium

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Insaniquarium
Insaniquarium titleScreen.jpg
Kehittäjä George Fan
Julkaisija Flying Bear Entertainment ja PopCap Games
Pelimoottori PopCap Games
Julkaistu 2003
Lajityyppi toimintaseikkailu, virtuaalinen eläintenhoito
Pelimuoto yksinpeli
Alusta Windows
Jakelumuoto CD-ROM (1)
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Insaniquarium on Flying Bear Entertainment -ja PopCap Games -yhtiöiden tekemä tietokonepeli, jossa on tarkoituksena ruokkia kaloja, jolloin ne pudottavat rahaa, jolla voi ostaa päivityksiä tai munanpalan. Joka tason tarkoituksena on kerätä kolme munanpalaa, minkä jälkeen saa uuden lemmikkieläimen (engl. pet), jolla jokaisella on oma erikoiskykynsä.

Pelissä on yhteensä 24 lemmikkieläintä mutta vain 20 tasoa, koska viimeiset neljä pitää ostaa simpukoilla (engl. shell), joita saa vaikka pelin näytönsäästäjän avulla, tai vaihto ehtoisesti vetämällä peli läpi useaan otteeseen. Pelissä erikoista on, että aina noin minuutin välein sinne hyökkää avaruusolento (engl. alien). Avaruusolentoja on seitsemän erilaista, joista kaksi ovat ampuvia. Pelin häviää, kun pelaaja menettää kaikki kalat.

Pelissä on neljä pelimoodia:

  • Adventure – Kerää munanpalat päästäksesi seuraavalle tasolle.
  • Time Trial – Kuinka paljon rahaa ehdit saada tietyssä ajassa? Viisi prosenttia rahoista saat pelin jälkeen simpukoina.
  • Challenge – Haastava pelimoodi, jonka voi avata läpäistyään Adventure-moden. Tässä moodissa avaruusolentoja tulee paljon ja hinnat nousevat koko ajan kovaa vauhtia. Kun ostat munanpalan, hinnat palaavat takaisin ennalleen.
  • Virtual Tank – Pelin monipuolisin moodi. Voit ostaa keräämilläsi simpukoilla uusia kaloja, jotka kasvavat aina kahden viikon välein. Ne pudottavat simpukoita, joilla voit ostaa kaikenlaisia erikoisia kaloja, mutta ostettavat kalat vaihtuvat päivittäin.
  • Sandbox mode - Salainen "pelaa vapaasti" modi, jonka pelaamiseen tarvitaan koodi.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.