Herrat nauraa

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Herrat nauraa
Herrat nauraa.jpg
Tyyli satiiri
Kestoaika noin 25 minuuttia
Pääosissa Matti Tuominen
Eero Melasniemi
Anja Pohjola
Vilma Melasniemi
Alkuperämaa  Suomi
Alkuperäiskieli suomi
Verkko MTV3
Julkaistu 1999
Esitetty 15. tammikuuta – 14. toukokuuta 1999
Tuotantokausia 1
Jaksoja 15
Tuotanto
Käsikirjoittaja(t) Aarno Laitinen, Lasse Lehtinen
Säveltäjä(t) Jussi Halme
Edeltäjä Hyvät herrat (1990–1996)
Seuraaja Donna Paukku (2006)
Aiheesta muualla
IMDb

Herrat nauraa oli keväällä 1999 valmistettu ja MTV3-kanavalla esitetty televisiosarja, joka oli lyhyt jatko-osa vuosina 1990–1996 valmistuneelle satiirisarjalle Hyvät herrat.[1]Sarjaa esitettiin perjantai-iltaisin.

Sarjan päähenkilöt olivat jo Hyvissä herroissa esiintyneet kauppaneuvos Johannes Paukku (Matti Tuominen) ja hänen vävypoikansa Raimo ”Tollo” Koskivuo (Eero Melasniemi). Kylvettäjänä oli edelleen Tyyne Hurskainen (Anja Pohjola) ja hänen apulaisenaan toimi Raimo T. Koskivuon avioliiton ulkopuolisesta suhteesta syntynyt muun muassa eläinaktivistina toiminut Rosa (Vilma Melasniemi).

Sarjassa vieraili julkisuuden henkilöitä ja poliitikkoja, kuten Hjallis Harkimo, Tanja Karpela, Johannes Virolainen, Sauli Niinistö ja Leena Harkimo. Tammikuun 29. päivänä esitetyssä jaksossa ”Heili Karjalasta” Paukku ja Tollo käyvät onnittelemassa syntymäpäiviä viettävää Johannes Virolaista, joka tuolloin myös oikeasti juhli 85-vuotissyntymäpäiväänsä.lähde?

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Tähtivaara, Sarianne: Muistatko legendaarisen kauppaneuvos Paukun? Matti Tuomisen kuolemasta kymmenen vuotta Iltalehti. 26.9.2016. Viitattu 27.9.2016.
Tämä televisioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.